Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 03, 2008, 05:27:15 ÖS
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Şaş devre arası gidiyor! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: Şaş devre arası gidiyor!  (Okunma Sayısı 622 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« : Aralık 02, 2007, 10:58:17 ÖÖ »

Şaş devre arası gidiyor!
Flaş!!Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Hasan Şaş, Galatasaray'a devre arasında veda edeceğini açıkladı. Şaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakemlerin rahat davranmasından kırmızı kart gördüm. Ortada küfür yok, diğer takım futbolcularını da görüyoruz, onlara bu kadar rahat sarı kart gösterebiliyor mu. Nasıl olsa Hasan sinirli diye kartı gösteriyorlar. Hakeme de sorun, Hasan küfür etmiş mi. Hasan'a hemen sarı kart gösteriyolar Karar verdim, Galatasaray'a veda edeceğim, Avrupa'da bir takıma gideceğim. Devre arasında yönetim ile konuşup takımdan ayrılacağım."

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Şaş devre arası gidiyor!
Aralık 03, 2008, 05:27:15 ÖS

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2007, 10:58:32 ÖÖ »

gidene dur denilmez hiç bir takımda Gülümseme Kahkaha

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2007, 12:03:49 ÖS »

Karşılaşmada Hasan'ın kırmızı kart gördüğünün hatırlatılması üzerine, bu oyuncunun daha dikkatli davranması gerektiğini vurgulayan Polat, ''Hasan böyle yapmamalı ve sinirlerine hakim olmalıydı ama zaman zaman böyle şeyler oluyor'' demekle yetindi.
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2007, 12:06:22 ÖS »

Şükür: "Hasan'ı bırakmayız"
Galatasaray'da Kaptan Hakan Şükür, Hasan'ın devre arasında takımdan ayrılacağını açıklamasıyla ilgili olarak, ''Biz Türkiye'de yalnızca futbol oynamıyoruz, aynı zamanda psikolojik bir savaş veriyoruz. Hasan da bundan etkilenenlerden. Sinir içinde böyle sözler söylemiş olabilir. Biz onu çok seviyoruz. Onu ikna etmeye tabii ki çalışacağız ve ikna olacağını da ümit ediyoruz. Hasan'ı bırakmayız'' dedi.

Diğer yandan, karşılaşmanın hakemlerinin stattan ayrıldığı sırada bir taraftar hakemlere tepki gösterirken, güvenlik güçleri taraftarı uzaklaştırdı.
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2007, 03:41:16 ÖÖ »

yok ya o gitmez ben onu iyi tanırım onun karataşdaki evlerini az gitmedim bol bol fotoğraf çektirdim Kahkaha çok iyi biri aslında hasan ama özel hayatında sorunlaryaşıyor ondan olabilir bu sinirli hareketleri ben hasan gibi bir adamın nasıl bu kadar sinirli olabileceğini anlamıyorum ama inş gitmez o bizim futbolcumuz herzaman öyle kaldı bundan sonrada öyle kalır

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Kahkaha Kahkaha Kahkaha
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2007, 10:01:24 ÖÖ »

yok ya o gitmez ben onu iyi tanırım onun karataşdaki evlerini az gitmedim bol bol fotoğraf çektirdim Kahkaha çok iyi biri aslında hasan ama özel hayatında sorunlaryaşıyor ondan olabilir bu sinirli hareketleri ben hasan gibi bir adamın nasıl bu kadar sinirli olabileceğini anlamıyorum ama inş gitmez o bizim futbolcumuz herzaman öyle kaldı bundan sonrada öyle kalır
foto ları koyarmısın buraya bakalım  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #6 : Aralık 03, 2007, 01:02:08 ÖS »

şaş ın gitmesi bana kalırsa Galatasarayın yararına

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #7 : Aralık 03, 2007, 03:34:04 ÖS »

"Hasan kızgınlık ile konuştu"
Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, futbolcu Hasan Şaş'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından sonra ''Takımdan ayrılacağım'' şeklindeki açıklamalarını, ''Hasan kızgınlık anında bu sözleri söyledi'' diye değerlendirdi.

AA muhabirine konuyla ilgili açıklamada bulunan Üstünel, Hasan ile maçtan sonra görüştüklerini ifade ederek, ''Kendisiyle maç dönüşünde bu konuyu konuştuk. Kızgınlık anında söylenmiş sözlerdir diye düşünüyorum. Bu konuyu kendisiyle oturup tekrar değerlendireceğiz. Hasan da kısa bir süre içinde açıklama yapacaktır'' diye konuştu.

Hasan'ın maçta gördüğü kırmızı kartı, kulüp futbol komitesinin görüşeceğini dile getiren Haldun üstünel, burada hakem raporunun da önem taşığını, yapılacak değerlendirmenin ardından konuyu yönetim kuruluna götüreceklerini sözlerine ekledi
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #8 : Aralık 03, 2007, 03:52:02 ÖS »

bencede gitsin mümkünse başka bir kıtada futbol hayatına devam etsin Gülümseme
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #9 : Aralık 03, 2007, 04:00:17 ÖS »

kıta azmı yoksa felan abartsakmı Kahkaha

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #10 : Aralık 03, 2007, 04:12:50 ÖS »

şaş ın gitmesi bana kalırsa Galatasarayın yararına
yaw dadim
n stv haberi izliyodum futbol programı wardı orda bi adam war dediki hasan şaş sarı kart yada kırmızı kart gördüya (kartın rengini bılmıom) dediki galiba fbce macında oynayamıcakya ondan öle hareketler yapmışdır öle dedi

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #11 : Aralık 03, 2007, 04:16:27 ÖS »

Canaydın, Şaş olayına el koydu
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Hasan Şaş'ın yaptığı açıklamaların fevri olduğunu söyledi. Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı lig maçı sonrası takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Hasan Şaş'ın durumunu değerlendiren Başkan Özhan Canaydın, "O, maç sonrası fevri bir açıklama. Kapalı tribünün önünde taraftarla bir sürtüşmesi oldu. Onun etkisiyle olabilir. Taraftar Sabri'yi bağrına bastığı gibi, Hasan'ı da basar. Tahmin ediyorum ki birebir konuştuğumuzda, Hasan da bu fevri kararından vazgeçer" diye konuştu.
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #12 : Aralık 03, 2007, 04:17:31 ÖS »

Canaydın, Şaş olayına el koydu
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Hasan Şaş'ın yaptığı açıklamaların fevri olduğunu söyledi. Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı lig maçı sonrası takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Hasan Şaş'ın durumunu değerlendiren Başkan Özhan Canaydın, "O, maç sonrası fevri bir açıklama. Kapalı tribünün önünde taraftarla bir sürtüşmesi oldu. Onun etkisiyle olabilir. Taraftar Sabri'yi bağrına bastığı gibi, Hasan'ı da basar. Tahmin ediyorum ki birebir konuştuğumuzda, Hasan da bu fevri kararından vazgeçer" diye konuştu.
yaw su canaydın ne  adam be helal be

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #13 : Aralık 03, 2007, 04:18:37 ÖS »

mantıklı olan bu zaten

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #14 : Aralık 03, 2007, 04:19:42 ÖS »

mantıklı olan bu zaten
ewet ben sewiyorum canaydını

Sayfa: [1] 2 Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Şaş devre arası gidiyor! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!