Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Eylül, 2008, 09:16
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  UEFA Sampiyonlar Ligi  |  Konu: Şampiyonlar Ligi Özel 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Şampiyonlar Ligi Özel  (Okunma Sayısı 1846 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« : 05 Aralık, 2007, 00:04 »

Celtic San Siro'da Filippo Inzaghi'nin golüne engel olamayarak 1-0 kaybetmesine rağmen Benfica zorlu Shakhtar Donetsk deplasmanında 2-1 kazanınca tur vizesi aldı. Milan grubu lider tamamlarken Benfica UEFA biletini kaptı, Shakhtar ise bu sezon için Avrupa defterini kapattı.

UEFA tarafından Milan'ın Avrupa'yı temsilen katılacağı ve 07-16 Aralık tarihleri arasında Japonya'da oynanacak FIFA Kulüpler Dünya Kupası göz önünde bulundurularak bir hafta öne alınan Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. Hafta mücadelesinde 10 puanla 5. hafta sonunda turu garantileyen Milan San Siro'da 9 puanlı İskoç temsilcisi Celtic'i ağırladı.

AC Milan: Kalac, Cafu, Bonera, Simic (29' Kaladze), Favalli, Gattuso, Pirlo (74' Brocchi), Ambrosini, Kaka, Seedorf (69' Gourcuff), Inzaghi
Teknik Direktör: Carlo Ancelotti

Celtic: Boruc, Caldwell, Pressley, McManus, O'Dea, Jarosik (78' Zurawski), Donati (71' Sno), Scott Brown, Hartley, McGeady, McDonald (65' Vennegoor of Hesselink)
Teknik Direktör: Gordon Strachan

Hakem: Thomas Henning (Norveç)

France Football tarafından Ballon d'Or ödülüne layık görülen Brezilyalı yıldız Kaka karşılaşmanın başlama vuruşu öncesinde sadec bir seramoniyle ödülünü aldı. Taraftarı selamlayan Kaka daha sonra takım arkadaşı Filippo Inzaghi'yle Celtic maçının başlama vuruşunu yaptı. Milan'ın Hollandalı yıldızı Clarence Seedorf ise Celtic karşısında 100. Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Milan'ın rakibine oranla daha çok topa sahip olduğu ve daha atak gözüktüğü ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmayınca taraflar devre arasında San Siro soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gittiler. Grubun diğer maçındaysa Benfica zorlu Shakhtar Donetsk deplasmanında ilk yarıyı Oscar Cardozo'nun 6 ve 22. dakikalardaki golleriyle 2-1 önde kapadı. Ukrayna ekibinin ilk yarıdaki tek golü 30. dakikada Cristiano Lucarelli'nin penaltısından geldi.

70. dakikada Brezilyalı Cafu'nun sağ kanattan verdiği pasta Milan'ın tecrübeli golcüsü Filippo Inzaghi topu boş kaleye yuvarladı ve son şampiyon Milan'ı öne geçiren isim oldu. San Siro'da 1-0 kaybeden Celtic Ukrayna'dan gelen haberle sevindi ve 9 puanda kalmasına rağmen 13 puanlı lider Milan'la beraber tur vizesi aldı. 7 puana ulaşan Benfica UEFA biletini kaparken 6 puanda kalan Shakhtar bu sezon için Avrupa defterini kapattı.
« Son Düzenleme: 30 Ocak, 2008, 21:15 Gönderen: Lxstany » Logged

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Şampiyonlar Ligi Özel
08 Eylül, 2008, 09:16

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #1 : 05 Aralık, 2007, 00:06 »

kaka son dakikada mükemmel geldi ama savunmaının balığı ile gol olmadı

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #2 : 05 Aralık, 2007, 00:13 »

milan aa oranda iyi veriyordu iddaa
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #3 : 05 Aralık, 2007, 18:52 »

D Grubu tamamlandı
Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda yapılan karşılaşmaların ardından gruptan çıkan takımlar belli oldu.

AC Milan, sahasında konuk ettiği Celtic'i 1-0 mağlup ederek toplam puanını 13'e çıkaratak gruptan lider olarak çıkarken, onu 9 puanla Celtic takip etti.

D Grubu'ndan UEFA Kupası'na giden ekip ise deplasmanda Shakhtar'ı 2-1 mağlup etmeyi başaran Benfica oldu.
Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, gruba 2 galibiyet ile başlarken, üst üste 4. karşılaşmasından da mağlubiyetla yrılmasının ardından, bu sezon için Avrupa kupalarına veda etti.

Serie A temsilcisi ve geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren AC Milan'ın, 13 Aralık'ta FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yapacağı karşılaşamadan dolayı, D Grubu'ndaki karşılaşmalar 1 hafta önceye alınmıştı.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #4 : 05 Aralık, 2007, 20:26 »

milan belki şampiyonlar liginin şampiyonu olur

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #5 : 05 Aralık, 2007, 20:34 »

aslında milan maçı olası sonuçtu ama Shakhtar'ı benfikanın devireceğide bundan farklı değildi.

porto ile yaptığı ve kendi sahasında kaybettiği lig maçından belliydi bu maça hazırlandıkları oyuncularını kaybetmemek adına ,adam neredeyse taraftarı sürecek sahaya.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #6 : 05 Aralık, 2007, 20:36 »

kardeş ne portosu Cheesy

RainE
Ziyaretçi

« Yanıtla #7 : 05 Aralık, 2007, 20:37 »

Cheesy
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #8 : 05 Aralık, 2007, 20:38 »

değiştircem ama ne yazcamı bilmiom Grin Cheesy

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #9 : 05 Aralık, 2007, 20:42 »

lig maçından bahsetmiş konuyu ve cevapları iyi okuyun gereksiz mesaj atmayın
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #10 : 05 Aralık, 2007, 20:45 »

kardeş ne portosu Cheesy

Benfica   MS       0 - 1   Porto   Porto  İlk Yarı Skoru: 0 - 1
            42'   (0 - 1)      Ricardo Quaresma
Antrenör
Jose Antonio Camacho        Jesualdo Ferreira

hafta sonu oynana lic maçı diyom ne kadar futbol takip ettiğiniz belli oluyor. kulaktan dolma lukatla yorum yapma dostum bence haline gülllll

problem08
Orta Saha

« Yanıtla #11 : 05 Aralık, 2007, 20:46 »

lig maçından bahsetmiş konuyu ve cevapları iyi okuyun gereksiz mesaj atmayın

helal olsun yeğen varolasın ......gece yarısı güneş gözlüğü takanlar size söyleniyor bunlar bilmem anladınızmı.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #12 : 05 Aralık, 2007, 20:48 »

kardeş ne portosu Cheesy

Benfica   MS       0 - 1   Porto   Porto  İlk Yarı Skoru: 0 - 1
            42'   (0 - 1)      Ricardo Quaresma
Antrenör
Jose Antonio Camacho        Jesualdo Ferreira

hafta sonu oynana lic maçı diyom ne kadar futbol takip ettiğiniz belli oluyor. kulaktan dolma lukatla yorum yapma dostum bence haline gülllll
kardeş biz nerden bilelim lig macı oldugunu alallalalaa Sad

problem08
Orta Saha

« Yanıtla #13 : 05 Aralık, 2007, 20:55 »

bilmediğin hiç bir konu hakkında konuşma ozaman laf olsun diye konuşana pek olumlu bakmam

Mesaj Sayısı: 1240 bu kadar mesajı bu şekilde yorumlarla yaptıysan vay halimize.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #14 : 05 Aralık, 2007, 21:00 »

bilmediğin hiç bir konu hakkında konuşma ozaman laf olsun diye konuşana pek olumlu bakmam

Mesaj Sayısı: 1240 bu kadar mesajı bu şekilde yorumlarla yaptıysan vay halimize.
1: bikere porto ile yaptığı ve kendi sahasında kaybettiği lig maçından belliydi (bunu sen yazmısın ) kardeş ben sandım milan portoyla etti ben öle yazsaydım sende öle derdin bundan emin ol

2:1240 mesaj sayısıyla ne alakası war onu anlamadım  Angry

Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  UEFA Sampiyonlar Ligi  |  Konu: Şampiyonlar Ligi Özel « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.183 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu