Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Ağustos, 2008, 12:17
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  UEFA Sampiyonlar Ligi  |  Konu: Şampiyonlar Ligi Özel 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Şampiyonlar Ligi Özel  (Okunma Sayısı 1778 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #15 : 05 Aralık, 2007, 21:07 »

bilmediğin hiç bir konu hakkında konuşma ozaman laf olsun diye konuşana pek olumlu bakmam

Mesaj Sayısı: 1240 bu kadar mesajı bu şekilde yorumlarla yaptıysan vay halimize.
1: bikere porto ile yaptığı ve kendi sahasında kaybettiği lig maçından belliydi (bunu sen yazmısın ) kardeş ben sandım milan portoyla etti ben öle yazsaydım sende öle derdin bundan emin ol

2:1240 mesaj sayısıyla ne alakası war onu anlamadım  Angry

mesaj sayısı konusunda ne anlamak istiyorsan onu anla.

bu yazıyı senden başka okuyanlarda oldu onların ne yazdıklarınıda oku... takip etsen futbolla alâkalı olsan anlardın adriano yeğen gibi.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Şampiyonlar Ligi Özel
20 Ağustos, 2008, 12:17

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #16 : 05 Aralık, 2007, 21:08 »

yaw sonuçta milanla celtic tur atladı tamam daha tartışmayın ya alla alla

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #17 : 05 Aralık, 2007, 21:10 »

bilmediğin hiç bir konu hakkında konuşma ozaman laf olsun diye konuşana pek olumlu bakmam

Mesaj Sayısı: 1240 bu kadar mesajı bu şekilde yorumlarla yaptıysan vay halimize.
1: bikere porto ile yaptığı ve kendi sahasında kaybettiği lig maçından belliydi (bunu sen yazmısın ) kardeş ben sandım milan portoyla etti ben öle yazsaydım sende öle derdin bundan emin ol

2:1240 mesaj sayısıyla ne alakası war onu anlamadım  Angry

mesaj sayısı konusunda ne anlamak istiyorsan onu anla.

bu yazıyı senden başka okuyanlarda oldu onların ne yazdıklarınıda oku... takip etsen futbolla alâkalı olsan anlardın adriano yeğen gibi.
kardeş senin bana garazınmı war warsa söle tek seninmi bana garazın war  Angry Angry

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
CezA
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #18 : 05 Aralık, 2007, 21:22 »

selamlar Efsane Geri Döndü Cheesy

bu maçın berabere bitecegini düşünüyodum ilk yarı ikiside kabulenmişti ama milan atsada değişsen bi şey olmadı shaktar maçını bildikleri için... el ele kol kola hesabiiiii
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #19 : 05 Aralık, 2007, 21:35 »

kardeş senin bana garazınmı war warsa söle tek seninmi bana garazın war

benim ne sana nede kimseye garazım yok yeğen.bu muhabbetlerin yeri bura değil.konuya dönelim
milanın bu maçı kazanacağı başlamadan belliydi.italyada sallanan şike muhabbetleri sonrası bereberlik yetiyor diye öle sahada yürümek sıkar kaç tane gözlemci izliyor maçı

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #20 : 05 Aralık, 2007, 21:37 »

benim ne sana nede kimseye garazım yok yeğen.bu muhabbetlerin yeri bura değil.konuya dönelim
milanın bu maçı kazanacağı başlamadan belliydi.italyada sallanan şike muhabbetleri sonrası bereberlik yetiyor diye öle sahada yürümek sıkar kaç tane gözlemci izliyor maçı
ei sen bilirsin  Wink

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #21 : 05 Aralık, 2007, 21:41 »

ei sen bilirsin  Wink

ben bilirsem kimse bana gülemez hele haksız yere feriştah olsan gülemezsin. adamım.

kral_spor_66
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #22 : 08 Aralık, 2007, 21:20 »

UEFA ve Devler Ligi kuraları 21 Aralık'ta!

Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası eleme turları eşleşmeleri, 21 Aralık Cuma günü UEFA'nın Nyon'da bulunan merkezinde yapılacak törenle belli olacak. Şampiyonlar Ligi kura çekimi yerel saatle 12.00, UEFA Kupası kura çekimi ise saat 13.00'te yapılacak.

Şampiyonlar Ligi'nde grup birincileri seribaşı olarak kuraya girerken, eşleşmelerin ilk maçları grup ikincilerinin sahasında oynanacak. Aynı ülke temsilcileri bu turda eşleştirilmeyecek.

UEFA Kupası'nda ise grup birincileri seribaşı olurken, kurada grup üçüncüleriyle eşleşecekler. Grup ikincileri ise Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını üçüncü sırada bitiren takımlarla oynayacak. UEFA Kupası'nda bir sonraki turun kuraları da çekim sonrası belli olacak
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #23 : 03 Ocak, 2008, 10:38 »

Real Madrid Başkanı Roman Calderon, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Roma ile eşleşmelerinin ardından ilginç bir itirafta bulundu.

Kuralardan önce Real’in eski futbolcusu Roberto Carlos’un “Umarım bize Real Madrid çıkar” sözüne benzer bir açıklama yapan Calderon, “Keşke bize Roma yerine Carlos’un formasını giydiği Fenerbahçe çıksaydı” diye konuştu. Bu sezon en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanmak olduğunu dile getiren Real Başkanı, “Umarım Moskova’daki final maçında biz de oluruz” dedi.
balogil
Defans
**

« Yanıtla #24 : 28 Ocak, 2008, 14:05 »

MİLAN BU SENE ŞAMPİYON OLMAZ
berkhan
PAF Takimi
*

« Yanıtla #25 : 16 Şubat, 2008, 15:08 »

BERHABA BEN BERKHAN SİZİN PROGRAMI ÇOOOK SEVİYORUM VEDE  BEĞENİYORUM
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #26 : 16 Şubat, 2008, 15:20 »

sağol hoşgeldin aramıza
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  UEFA Sampiyonlar Ligi  |  Konu: Şampiyonlar Ligi Özel « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.185 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu