Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
11 Ekim, 2008, 14:38
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: GS Store'de 19.05 İndirimi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: GS Store'de 19.05 İndirimi  (Okunma Sayısı 26 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« : Bugün 00:33 »

GS Store'de 19.05 indirimi!
Galatasaray Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Galatasaray Store, 1905 yılında kurulan kulübün 103. kuruluş yıldönümü nedeniyle, yarın ürünlerde yüzde 19.05 indirim yapacak.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, indirimin tek gün için geçerli olacağı ve Galatasaray Store'un tüm mağazaları ile internet sitesinde uygulanacağı bildirildi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: GS Store'de 19.05 İndirimi
11 Ekim, 2008, 14:38

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
babriko06
Defans
**

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #1 : Bugün 00:49 »

güzel bişi

zaten çok pahalı dün istanbuldaydım benim oğlum baba orjinal fenerbahçe forması al dedi istanbuldan tamam dedim beyazıta indim feriuma girdim formaları sordum 90 dan başlıyor bende kalsın dedim

karşıda hemen forma satan yerler var girdim oraya fener forması lazım dedim verdi 15 kağıt biraz pazarlık yaptım 10 kağıda aldım Smiley)

orjinal gibi Smiley)
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: GS Store'de 19.05 İndirimi « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.144 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu