Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
13 Ekim, 2008, 20:49
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig
|
Galatasaray
| Konu:
Galatasaray'dan Haberler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
35
Gönderen
Konu: Galatasaray'dan Haberler (Okunma Sayısı 16671 defa)
Ronaldinho28
Orta Saha
Gol Kralligi : 1
Ynt: Galatasaray'dan Haberler
«
Yanıtla #45 :
02 Ocak, 2008, 19:47 »
Geçen sezon Galatasaray takımında, Erik Gerets'i yardımcılığını yapan Erdal Keser, takımın gidişatı hakkında ilginç açıklamalar yaparak, Galatasaray yönetimini topa tuttu.
Erdal Keser Star Tv’de canlı yayınlanan Futbolig programına katılarak ilginç açıklamalar yaptı.
'En az suçlu Kalli'
İlk olarak, sıkça eleştirilen G.Saray teknik direktörü Feldkamp'ın takımdaki en son suçlu sayılacak kişi olduğunu belirten Keser, "Gribal enfeksiyon geçiriyor doğrudur belki de başka bir rahatsızlığı vardır.Ama şunu söylemeleyim Benim yaşlı babamda Kalli ile aynı yaşta.O da böyle bir hastalık geçirdiği zaman yataktan kaldırmıyorum evden dışarı çıkartmıyorum.Yaşlılar böyledir.Burada suçlu onu sezon başında göreve getiren amatör ruhlu yöneticilerdir.Onun hastalığından ziyade onu oraya getiren arkadaşlar yöneticiler düşünmeleri lazımdı," diye konuştu.
'Yönetime sonradan girenler tezgâh kurdu'
Keser daha sonra kendi dönemlerine vurgu yaparak Feldkamp'ın başına gelebilecek tehlikeyi şu sözlerle anlattı: "Kalli’nin futbolcularla arasında bir problem olduğunu söylüyorlar.Buna gülerim çok gülerim.Neden mi? Aynı operasyon ona yapılıyor demektir bu.Yani sırada o var.Bize de aynı şeyler yapılmıştı.Bir nevi tezgah yani.Biz de aynı durumla karşı karşıya kaldık.Bu yönetime sonradan giren kişilerin (Adnan Polat –Adnan Sezgin !)yönetim bozukluğundan beceriksizliğinden kaynaklanıyor.En son suçlanacak kişiler teknik heyette yer alan kişilerdir.Onları buraya getiren kişiler suçludur.Suçlulan onları buraya getirenlerdir. Biz kalsaydık bunlar kesinlikle olmazdı.Yaşanmazdı.Buna tüm bu yaşanan huzursuzluklara izin vermezdik. Lincoln, Linderoth ve Volkan bizim transfer listemizde vardı.Onları biz istedik biz seçtik ve yönetime sunduk ama nedense olmadı. Bu transferlere onay çıkmadı.Yani kısacası biz istediğimiz için alınmadı. Biz gittikten sonra alındı. Şunu söyelemeliyim ki şimdiki kadro yani Kalli’nin elindeki kadro bizim şampiyon yaptığımız kadrodan çok ama çok daha iyi ve kaliteli. Biz zor şartlarda ve kısıtlı bir kadro ile şampiyon yaptık ama başarısız olduk!"
'Kalli'yi de gönderecekler'
Adnan Polat-Adnan Sezgin ikilisini kast ederek, yönetime sonradan girenlerin takımdaki ortamı bozduğunu ifade eden Erdal Keser, "Daha fazla konuşmak isterim ama konuşamam çünkü benim Galatasaraylılık kültürüm buna müsade etmez.benim Galatasaraylı duruşuma yakışmaz. Galatasaray’da Emre Aşık gönderilmesi tabii ki yanlış. Song’un Afrika Kupası'na gidebileceği ya da gideceğini nasıl düşünmezler.bunun bir planı programı olmalı. Ama Galatasaray’da bu işleri amatör yöneticeler yapıyor. Biraz önce söylediğim gibi bizi takımdan göndermek için uğraştılar ve başardılar. Şimdi aynı durum Kalli için söz konusu," dedi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
13 Ekim, 2008, 20:49
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #46 :
02 Ocak, 2008, 19:51 »
Galatasaray'da ilk yarının sona ermesinin ardından verilen izin yarın sona erecek.
Turkcell Süper Lig'deki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının ardından sarı-kırmızılı takıma verilen 9 günlük devre arası izini, yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek antrenmanla son bulacak.
Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'ndaki ikinci maçında 5 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da bazı futbolcular tesislerde kendi istekleriyle çalışmalara başlarken, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yarın veya 3 Ocak Perşembe günü İstanbul'a dönmesi bekleniyor.
Öte yandan ilk yarıyı 3. sırada kapayan Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına yarın başlarken, kendisinden 3 puan geride bulunan Beşiktaş 5, ligde averajla 2. durumda bulunan ve sarı-kırmızılıların 1 puan önünde ilk yarıyı kapatan Fenerbahçe ise 3 gün önce ikinci yarı hazırlıklarına start verdi.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #47 :
02 Ocak, 2008, 19:56 »
Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, 16 Şubat Cumartesi günü yapılacak.
Sarı-kırmızılı kulüp, gazetelere ilan vererek Mali Genel Kurul Toplantısı'nı duyururken, Maslak Sheraton İstanbul Oteli'nde saat 10.30'da başlayacak olan genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı taktirde, ikinci toplantı 23 Şubat Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.
Toplantı, başkanlık divanı seçimi ve saygı duruşu ile açıldıktan sonra, Yönetim Kurulu'nun idari, sportif ve mali faaliyet raporlarının yanı sıra Denetleme Kurulu, Kulüp Divanı, Sicil Kurulu ve Disiplin Kurulu raporları okunacak.
Toplantıda daha sonra Yönetim Kurulu, ibra için mali ve idari açıdan ayrı ayrı oylanacak. Denetleme Kurulu'nun ibrasının yapılmasının ardından 2008 yılı bütçesi görüşülecek ve karara bağlanacak.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #48 :
02 Ocak, 2008, 20:12 »
Alman doktorlar, Galatasaray'daki görevine dönüp dönmeyeceği merak edilen Feldkamp'a şok açıklamayı yaptı: "Hastalığın ağır. İşi bırakmalısın."
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle UEFA Kupası'ndaki Austria Wien ile ilk yarının son haftasındaki OFTAŞ maçlarında takımının başında sahaya çıkmayan ve ülkesi Almanya'ya giden Karl Heinz Feldkamp'ın sağlık durumunun çalışmasına engel teşkil ettiği öğrenildi. Kalli'nin bir türlü geçmeyen hastalığıyla ilgili tahliller yapan Alman doktorlar, Galatasaray'ı derinden etkileyecek olan şu açıklamayı yaptı: "Durumun kötü. Ciğerler tahribat geçirmiş. Bu halinle çalışmayı sürdüremezsin. Bu işin şakası yok. Çalışmaya devam edersen sağlığın daha da kötüye gider."
EŞİ 'BIRAK' DİYE BASKI YAPIYOR
Doktorların kesin bir dille ifade ettiği bu gerçek karşısında büyük şok geçiren Feldkamp'ın ise söz verdiği gibi 3 Ocak'ta İstanbul'a geleceği ve Galatasaray'daki görevine devam etmek niyetinde olduğu öğrenildi. Ancak hastalığın bu boyuta geldiğini öğrenen Feldkamp'ın eşi ve ailesi, Alman teknik adama, "Bir an önce işi bırak. Sağlığın her şeyden önemli" baskısına başladı. Karl Heinz Feldkamp'ın da ilk etapta "Göreve devam" diye düşünmesine rağmen özellikle eşinden gelen baskıya kayıtsız kalamayacağı ve Galatasaray yönetimiyle görüşerek affını isteyeceği kulislerde konuşuluyor.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #49 :
02 Ocak, 2008, 20:16 »
Galatasaraylı İsveç futbolcu Tobias Linderoth kalçasındaki kemik büyümesi nedeniyle ameliyat olursa, 8 ay sahalardan uzak kalacak, bu durumda da 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ülkesini temsil edemeyecek.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde, Kopenhag'dan transfer olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun kalçasında kemik büyümesi ve iltihaplanma olduğu hatırlatılarak, ameliyat olduğu takdirde Linderoth'un 8 ay sahalardan uzak kalacağı, bu durumda da Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli formayı giyemeyeceği bildirildi.
73 kez İsveç Milli Takımı formasını giyen Galatarasaylı futbolcu, Şampiyonlar Ligi grup elemelerinde 3 maçta yer aldı.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #50 :
02 Ocak, 2008, 20:19 »
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeni yıl mesajı yayınlayarak, ''2008, bugüne değin binbir emek ve çabayla düşünce düzeyinden somut proje ve yatırımlara dönüşen girişimlerimizin meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacak'' dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda Galatasaraylılara seslenen Canaydın, ''Sevgili Galatasaraylılar, Türk sporu ve özellikle de Galatasarayımız için önemli olaylara tanıklık ettiğimiz bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2007, kulübümüz adına başta Aslantepe'de temeli atılan stat projesi olmak üzere, çok önemli projelerin hayata geçirildiği bir yıl oldu. Sportif anlamda ise 2007, gelecek yıllarda kazanılacak başarıların temellerinin atıldığı bir yıldı. 2008 ise bugüne değin binbir emek ve çabayla düşünce düzeyinden somut proje ve yatırımlara dönüşen girişimlerimizin meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacak'' diye konuştu.
Özhan Canaydın, 2008'in, tüm Galatasaraylıların hem sportif hem de yapılan büyük yatırımlar anlamında gurur ve kıvançla hatırlayacakları bir yıl olacağını vurguladı.
Canaydın ayrıca, yönetim kurulu adına tüm Galatasaraylıların ve Türk spor camiasının yeni yılını kutlarken, bu yeni yılın ülkeye barış, huzur ve esenlikler getirmesini diledi.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #51 :
02 Ocak, 2008, 20:24 »
UEFA'nın internet sitesinde yer alan, ''Hakan Şükür hala Türkiye'nin önde geleni'' başlıklı bir haberde, ''Şükür, emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin en tanınan futbolcusu oldu'' ifadesi kullanıldı.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, UEFA Jübile Ödülleri için Türkiye'de son 50 yılın en fazla göze çarpan futbolcusu seçilen Hakan Şükür'e ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, ''Hakan Şükür hala Türkiye'nin en önde geleni'' başlığı atıldı.
Haberde, Türk futbolunun 1990'ların başındaki yükselişinin hiç de tesadüf olmadığı belirtilerek, bu yükselişin, ''yeni futbol yıldızı Hakan Şükür'ün ortaya çıkmasının bir sonucu'' olduğu kaydedildi. Şükür için, ''Emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin en tanınan futbolcusu oldu'' ifadesi kullanıldı.
''Uluslararası futbolda ülkesinin en skorer futbolcusu Hakan Şükür, Avrupa kulüp maçlarında attığı 38 golle Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor'' denilen haberde, Şükür'ün Türk liginde de ''en üretken golcü'' olduğuna dikkat çekildi.
Haberde, 2002 FIFA Kupası finallerinde Türkiye'nin dünya üçüncülüğüne ulaştığı maçta, Şükür'ün en hızlı golü kaydetme onuruna da sahip olduğu ifade edilirken, yıldız futbolcunun Sakaryaspor'da başlayıp, bugüne dek uzanan futbol kariyeri anlatıldı.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #52 :
02 Ocak, 2008, 20:37 »
Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin, sarı-kırmızılı formayı giydiği süre içerisinde gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtirken, elinden geleni yapmayı sürdüreceğini söyledi.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Servet, Galatasaray'a ilk geldiğinde herkesin kafasında soru işaretleri olduğunu belirterek, ''İmzayı attığımda da bana soruldu, 'Bu kadar kaliteli savunma oyuncusunun arasından nasıl sıyrılacaksın' diye. Ben o gün, 'Oynamadığım taktirde izin ister giderim' dedim. Taraftarlar da daha önce Fenerbahçe'de forma giydiğim için bana çok sıcak bakmıyor olabilirdi. Bunu da göze alarak geldim. Göze aldığım şeyler çok büyüktü. Fakat kendime güvendim, yöneticilerim bana güvendi. Ben de o riskleri aldım. Çok da ekstra bir şeyler yaptığımı düşünmüyorum. Kötü oynadığım, hata yaptığım günler de olacaktır. Sadece oynadığım süre içerisin elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Galatasaray formasını giydiğim süre içinde en iyisini yapmaya çalışacağım'' diye konuştu.
Defanstaki partneri Rigobert Song ile çok iyi anlaştıklarını, yeni transfer olan Emre Güngör'ün ise uzun yıllar Galatasaray'da forma giyebilecek kalitede bir isim olduğunu aktaran Servet, ilk yarıda maçların büyük bir bölümünü savunmada tek ön libero ile oynadıklarını vurgulayarak, ''Takım olarak hücuma yönelik oynuyoruz. Tek ön liberolu sistemde çok az pozisyon veriyoruz. İnanıyorum ki, çift ön libero ile oynasak hiç pozisyon vermeyiz. İşin açıkçası, yediğimiz goller rakibin başarılı organizasyonlarından değil, bizim kişisel hatalarımızdan geliyor. Daha dikkatli olursak, daha da az gol yiyebiliriz'' dedi.
''ARDA'YA HATA YAPTIĞI İÇİN KIZMADIM''
Servet Çetin, takım arkadaşı Arda ile saha içinde yaşadıkları tartışmaya değinerek, ''Ben açık ve net söyleyeceğim. Saha içinde ne arkadaşımı rencide etmek isterim, ne de taraftara kötü göstermek. Sadece oyun içerisindeki galip gelme isteğimle yaptığım şeyler. Örneğin, Arda ile aramızda geçen böyle bir şey vardı. Arda'ya hata yaptığı için bağırmadım, sadece 'Orta yap' anlamında söyledim. Maça çıkarken genç arkadaşlarıma bana bağırmalarının bir problem yaratmayacağını söylerim. Sonuçta kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bazı kesimler bunu yanlış değerlendirebiliyor'' ifadelerini kullandı.
''AVRUPA ŞAMPİYONASI BÜYÜK REKLAM''
Sarı-kırmızılı oyuncu, yaklaşan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın futbolcuların kendini göstermeleri açısından önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.
Avrupa Şampiyonası'nda herkesin kendini göstermek isteyeceğini söyleyen Servet, ''Avrupa Şampiyonası her futbolcu için büyük bir reklam. Herkes oraya gidip oynamak isteyecektir. Futbolcuların kendine koyduğu hedefleri gerçekleştirmeleri için bir fırsat bu şampiyona. Türkiye'de kendinizi göstermeniz daha zor. Elemelerde çoğu arkadaşım forma giydi. İnşallah şampiyonada da birçok Galatasaraylı takımda olur'' şeklinde konuştu.
Servet ayrıca, tüm sarı-kırmızılı taraftarların ve camianın yeni yılını kutlarken, ''Gönül isterdi ki, 2008'e lider girelim. Ama bunu başaramadık. İnşallah 2008'de onlara şampiyonluğu hediye ederiz ve kendimizi affettiririz'' diyerek sözlerini tamamladı.
«
Son Düzenleme: 02 Ocak, 2008, 20:40 Gönderen: Ronaldinho28
»
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #53 :
02 Ocak, 2008, 20:53 »
Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, ''Ligin ilk yarısında yaşadığımız talihsizliklerin tümünü birden, ikinci yarıda yeniden yaşayamayacağımız düşünülürse, ligin geriye kalan bölümünde daha da iyi performans göstereceğimiz muhakkak'' dedi.
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımından ayrı kalan Ayhan, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan röportajında, sezonun ilk yarısını ve ikinci yarısındaki hedefleri değerlendirdi.
Uzun bir süre lider götürdükleri ligde takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiklerini, devre boyunca liderlikten ancak bir iki hafta uzaklaştıklarını anlatan Ayhan, ''O haftalardan biri de ilk devrenin son haftasına denk geldi. Ama liderle aramızdaki puan farkı topu topu bir ve bu asla önemsenmemesi gereken bir fark. Şu anda lig sanki yeniden başlıyor gibi düşünmeliyiz'' dedi.
İlk devrede çok sakatlık yaşadıklarını, aynı anda birçok arkadaşının birden uzun süreli sakatlıklar yaşadığını hatırlatan Ayhan, ''Gerek kulüp olarak, gerekse bireysel olarak cezalar aldık ve çektik. Ama ben iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.
''UEFA KUPASI'NDA FİNAL, SÜRPRİZ OLMAMALI''
Ayhan Akman, şöyle devam etti:
''İkinci yarıda ilk yarıda yaşadığımız talihsizliklerin tümünü birden yeniden yaşayamayacağımız düşünülürse, ligin geriye kalan bölümünde daha da iyi performans göstereceğimiz muhakkak. Olumsuzlukları ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte geride bırakarak, tam güçle işe koyulmamız şart.''
Bir yandan Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nı da düşünmek zorunda oldukları bir dönemde, UEFA Kupası'nda Bayer 04 Leverkusen ve onun ilerisinde Zürih-Hamburg galibi eşleşmelerini ''çok iyi'' olarak değerlendiren Ayhan, ''Bizim bu noktadan inisiyatifi elimize alıp götürmemiz lazım artık. Hedeflediğimiz gibi bu turları geçmemiz gerek. UEFA Kupası'nda final bizim için sürpriz olmamalı'' dedi.
SAKATLIĞI
Sakatlığı hakkında da bilgi veren Ayhan, şunları ifade etti:
''Şu sıra takıma dönmeye yönelik olarak tam gün mesai yapıyorum. Sabah saatlerinde kulübe geliyorum, sonra çift antrenman, çift seans terapi ve arada beslenme ve uyku ile ligin ikinci yarısına kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Takımdan uzak kaldığım bu dönemde maçlarımızı seyredemiyorum bile. Açıkça söylemek gerekirse kötü oluyorum. Ruh halim dayanamıyor. Ali Sami Yen'de oynadığımız maçlarda stada geliyorum, tribünde izliyorum ama deplasman maçlarında evdeysem kumanda elimdeyse bu sıkıntıya dayanamayıp zapladığım, sonra maça geri döndüğüm oluyor. Evde maç izlerken ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum, evde odalar arasında dolaşıp duruyorum maçımızın yayını boyunca.
Oynayamamam, sakatlık döneminden geçiyor olmam tabii ki önemli ama ben kendimi bir taraftardan çok farklı görüyorum. Benimki daha çok sahada ya da takım arkadaşlarımın yanında olamamanın, verdiğimiz büyük mücadelenin aktif bir parçası olamamanın verdiği, tarif edilmez bir sıkıntı.''
2008 yılının herkes için sağlık ve mutluluk içinde, barış içinde geçmesini dileyen Ayhan Akman, ''Sevgili Galatasaraylılar'ın bize olan desteklerini hiç eksiltmeyeceklerinden eminiz ve biz de yeni yılda kendilerine bize yakışır mutluluklar yaşatmaya devam etmek için sahada varımızı yoğumuza katarak mücadele etmeyi sürdüreceğiz'' diyerek röportajı tamamladı.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #54 :
02 Ocak, 2008, 20:56 »
Bu sezon en çok transfer yapan kulüp olan G.Saray, devre arasında da boş durmuyor.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Ankaragücü’nün stoperi Emre Güngör’ü transfer eden sarı kırmızılılar, teknik direktör Feldkamp’ın ısrarla istediği Manchester City’nin İsveçli kalecisi Isaksson için de harekete geçti. Sarı kırmızılı kulüp adına uzun süredir Isaksson ve kulübü Manchester City ile görüşmeleri sürdüren Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, transferde mutlu sona yaklaşınca son noktayı koymak için İngiltere’ye gitti.
İsveç Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Isaksson, İngiliz kulübünde sürekli oynayamadığı için G.Saray’ın teklifine sıcak bakıyor. 26 yaşında ve 1.99 boyundaki dev kaleci geçen sezon Manchester City’nin 18 maçında forma giymişti. Bu arada sakatlığı nedeniyle ameliyat masasına yatacak olan Linderoth’un da sözleşmesinin feshi gündemde.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #55 :
02 Ocak, 2008, 21:02 »
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat çarpıcı açıklamalarda bulundu. NTV'de Yüzde 100 Futbol adlı programa katılan ve Güntekin Onay ile Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlayan Adnan Polat A'dan Z'ye G.Saray hakkında tüm akıllarda kalan sorulara açıklık getirdi.
İlk önce mali konularda açıklamalarda bulunan Adnan Polat "Bizim öncelikli projelerimiz vardı. İlk önce G.Saray Stadyumu. Geliri olan, gideri olan bir şirket olacak. G.Saray'ın tüm gelirleri dağıtılmak zorunda. G.Saray Stadı kadar önemli bir konu. SPK bize müsaade verdi ve bize birleşim için fiyat belirledi. G.Saray'ın bu hisseleri satın alması lazım. G.Saray'a 70 milyon dolarlık bir yatırım lazım. Mevcut borç yapılandırılması çok önemli bir konu. Çoğu borcumuzu kapattık. 6 sene içinde mütabakata vardık. Denizbank'a olan borcumuzun bir kısmını ödedik. G.Saray'ın rahatlaması için G.Saray'a taze kaynak gerekiyor. O da Riva Projesi'nden kaynaklanıyor. Riva'nın değeri arttı. 3. Boğaz Köprüsü yolunun Riva'daki arazimizin 500 metre yanından geçme ihtimali var. Geçişi halinde Riva'nın değeri katlanacak. Kaynak gerekiyor. Bütün bunları aynı anda yönetmek kolay olmuyor. Başta Özhan Bey olmak üzere bunun için çok uğraş verdik" ifadesini kullandı.
"10 KATI BİLE BİR G.SARAY ETMEZ"
Adnan Polat "Stat bitmeden çok iyi kaynak bulacağız. Bu anlamda herkes çok iyi bilmiyor. Futbol için parasal güç çok önemli. 4 önemli projemiz vardı 2'si hayata geçti. Bunlar olursa G.Saray'ın önü çok açık. G.Saray Stadı için sponsorluk düşünüyoruz. Bu şekilde G.Saray büyük kaynaklara kavuşacak. G.Saray nakit akışında rahat değil. Ama kimseden ses çıkmıyor. Tüm malvarlıklar yan yana geldiğinde kalan 17 takımın malvarlıklarını 10 ile çarpın parasal değer olarak G.Saray'ın yarısı kadar etmez. Biz fırtınalı günleri yaşıyoruz. Biz herşeyin arkasındayız. Topyekün herkes bu kavgayı veriyoruz. İki büyük projemiz kaldı. G.Saraylılar 2 seneden önce arzu ettikleri şekilde bu takımı göremezler" ifadesini kullanırken "Ben transfer yaparken Avrupa'nın önde gelen isimleriyle görüştüm. Mijatoviç'le görüştüm. 80 milyon Euro transfer bütçesi olduklarını söyledi. Biz futbolda bir yere geleceksek bu iş maliyetten geçer. Biz başarı elde edebiliriz ama bu tesadüften geçer" dedi ve mali gücün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.
"ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"
"Bizim kafamızdan geçen proje 10 senelik bir takım oluşturmaktı. Bu cesaret isteyen bir iş. Biz bunu daha önce yaptık. Feldkamp'ı getirmek projenin bir parçasıydı. Zamanında G.Saray 4 kupanın 4'ünü de kazandı. O takım yıllarca Türk Futboluna damgasını vurdu. Herkes bana o kısa zamanda değişime tepki verdi. Ben geçen sene takımı detaylı izledim. Biz o sene objektif değildik. Geretsli dönemde izleme imkanı buldum" açıklamasını yapan Adnan Polat bxsözlerini şöyle sürdürdü: "G.Saray sezon başında 12 futbolcu almış, hepsi de genç, takım yeniden yapılanıyor. 1 puan farkla 3. geliyor. G.Saray'ın en önemli kısmı orta sahaydı. Hepsi birden sakatlandı. Arda yedekti o zamanda. Orta saha genç futbolculara kaldı. Bunun yanı sıra 5 maç seyircisiz oynadık. Medya da bu zamanda G.Saray'a saldırdı. Bence teknik heyeti ve futbolcuları alnından öpmek lazım. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum"
"HERKES HASTA OLABİLİR"
Feldkamp hakkında da açıklamalarda bulunan Adnan Polat "Feldkamp gelirken yaşı nedeniyle 1-0 yenik başladı. Yeni bir takım ele aldı. Bu eleştiriler sezon sonuna kadar devam edecek. Sırf laf olsun diye eleştirenler var. Herkes hasta olabilir. Felkamp çok ciddi bir şekilde hasta oldu. Yanına gittim, Feldkamp baygın bir şekildeydi. Çok hastaydı. En son OFTAŞ maçına gitmeden önce konuştum. Dedi ki 'Benim takımla konuşmam lazım'. Ben de dedim ki 'Çıkma yatağından. Sağlam olarak gel'. 'Tamam. Ama cumartesi toplantı yapayım' dedi. Pazartesi günü Almanya'ya gidecekti. Doktoru 'Pazar günü gel' demiş. Ben de 'Gitsin' dedim. İsterse Almanya'da isterse İstanbul'da yatsın. Biz OFTAŞ'ı yenerdik ama berabere kaldık. Ben ikinci yarıda sağlam bir ekip olsun diye ona izin verdim. 2 Ocak'tan sonra burada. Feldkamp'a güvenimiz tam" ifadesini kullanarak Alman teknik adamın arkasında olduklarını söyledi.
"AŞIRI DİSİPLİN DİYE BİRŞEY YOK"
Beşiktaş maçı öncesi Lincoln ve Hakan Şükür'ün kadro dışı kalması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Polat "Biz kuralları koyduk. Kuralları anlattık. Futbolcularımız uyarıları dinledi. Özellikle Hakan daha önceki alışkanlıklarından dolayı kızını getirdi. Lincoln de arkadaşlarını getirdi. O da tesadüf Hakan ve Lincoln'e denk geldi. Aşırı disiplin diye birşey yok. Futbolcularla konuşuyorum. En sonunda da Hakan ile konuşacağım. Disiplin talimatnamesinin yeniden yapılandırması için konuşacağız. Herkes hata yapar. Mesela Arda herkesten özür diledi. Cezaları herkese üzülerek veriyorum" ifadesini kullandı.
"LİNCOLN'DEN BEKLEDİĞİMİZ VERİMİ ALAMADIK"
Sakatlıklarından dolayı ilk yarıda birçok maçta forma giyemeyen Linderoth ve Lincoln hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunan Adnan Polat "İlk 7 hafta Linderoth'tan çok memnunduk. Ama o ender görülen bir sakatlığa yakalandı. Linderoth ameliyat olursa 6 ay sahalardan uzak kalacak. Linderoth'ta aradığımız ismi bulmuştuk ama şanslığımız yakaladı. Lincoln'den istediğimiz verimi alamadık. Ama en fazla faule maruz kalan futbolcumuz olmuş. Çok kez sakatlandı. Lincoln gayet iyi. İkinci yarı çok iyi olacak. Nonda OFTAŞ maçı hariç çok iyi oynadı. Bouzid aşısı tutarsa çok yi olacak. Uğur beni utandırdı. Çok iyi oynadı. Sabri'den daha fazla performans bekliyordum. Böyle sakatlıklarla boğuşan bir takım niye eleştirilir ben bilmiyorum" ifadesini kullandı.
"MONDRAGON BENİ TEHDİT ETTİ"
G.Saray'daki kaleci arayışıyla da ilgili konuşan Polat "Benim bir prensibim var. G.Saray'da oynamak istemeyen bir futbolcuyu ben tutmam. Mondaragon'u ben çok severim. Ama o şartları sundu. Kimse Galatasaray'a şartlarını dikte ettiremez. 'Ben giderim' dedi. Ben de 'Git' dedim. Kaleci ile iligili araştırma yapıyoruz. Bizde transfer hiç bitmez"
"EMRE MİLLİ TAKIMA GİDECEK"
Adnan Polat, Afrika uluslar Kupası'na gidecek olmasından ötürü takımdan uzun süre ayrı kalacak olan Song ve yeni transfer Emre Güngör hakkında ise şunları söyledi: "Song Afrika Kupası'na gidecek. Ben Song ile görüşüyorum. Onun Kamerun'a gitmemesi gibi bir lüksü yok. Song takımın kaptanı, kayınpederi Kamerun Futbol Federasyonu'nda görevli ve ayrıca Kamerun'da da Milli Takım anlayışı tıptı bizdeki gibi çok değerli. Song 10 Şubat'a kadar olmayacak. Gitmemesini ben de umuyordum ama ikna edemedik. O yüzden Emnre'yi aldık. Sözleşmeyi imzaladık. Çok başarılı. Emre milli takıma gidecektir. Biz bence gençleştirmeyi abartıyoruz. En son maçta Semih'i götürdük mesela."
"ÜMİT KARAN'A AVRUPA'DAN CİDDİ TEKLİF GELİRSE..."
Ümit'in Beşiktaş'tan teklif alması hakkında önemli açıklamalarda bulunan Adnan Polat Avrupa'dan ciddi bir teklif gelmesi halinde Ümit'in önüne set çekmeyeceklerini belirtirken "Ümit'le konuştum. Türkiye'de sadece G.Saray'da forma giymek istiyor ama Avrupa'da da forma giymek istiyor. İkinci yarıda çok iyi olacağını söyledi. Ümit'e yurt dışından teklif gelirse biz onu tutmayacağız. Onu Beşiktaş istedi ama Avrupa'dan da 6 takım istedi" dedi.
Son olarak UEFA Kupası'nda eşleştikleri Leverkusen hakkında konuşan Adnan Polat "Biz gruptan çıktık. Ben ona bakarım. Şans bir yere kadar. Şanssızlıktan kaybedince kimse görmüyor, ama şansla kazanınca herkes görüyor. Leverkusen iyi bir takım. Ben hem Leverkesen'i hem de diğer takımı geçeceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #56 :
02 Ocak, 2008, 21:08 »
Galatasaray'ın yeni transferi Emre Güngör, ''Elimden geleni yapıp bana güvenenleri mahçup etmek istemiyorum. Kendime çok güveniyorum'' dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün Ankaragücü'nden transfer ettiği 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Güngör, Galatasaray TV'de yayınlanan röportajında, çok büyük bir camiaya geldiği için biraz heyecanlı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
''Burada sorumluluklarımın daha fazla olduğunu biliyorum. Umarım bu büyük camiaya layık olacağım. Elimden geleni yapıp bana güvenenleri mahçup etmek istemiyorum. Kendime çok güveniyorum. Genç yaşıma rağmen kendimi çok tecrübeli hissediyorum. Rigobert Song'un Afrika Kupası'na gidecek olmasından dolayı kendimi kanıtlama adına iyi bir fırsatım var ve inşallah bu fırsatı değerlendiririm.
Galatasaray'a gelmeden önce elbette birileriyle konuştum ama Galatasaray'ı kimseye sormaya gerek yok. Çünkü Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kulüplerinden bir tanesi. Geldiğim için çok mutluyum ve buraya layık olmaya çalışacağım. Galatasaray, hedefleri çok büyük bir kulüp ve ben de bu hedeflere imzamı atmak istiyorum.''
Galatasaray'ın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Emre, ''Dolayısıyla iyi futbolcuları var ve forma şansı bulmak çok zor olacak. Çok çalışarak formayı kazanmak istiyorum. Bireysel olarak Galatasaray'da başarılı olup, iyi işler yapmak istiyorum. Bir başka hedefim de milli takım ve onu da Galatasaray forması altında gerçekleştirmek istiyorum'' dedi.
Galatasaray'ın, sezonun ilk yarısında başarılı olduğunu ifade eden genç futbolcu, ''Galatasaray, ilk yarıda iyi koşan ve iyi mücadele eden bir takımdı. Sakatlıklar üstüste geldi ve sanırım şanssızlıklar oldu ama yine de Galatasaray ilk yarıda başarılıydı. İnşallah ikinci yarıda da başarılı olup şampiyon oluruz'' diye görüş bildirdi.
Sarı-kırmızılı takımın taraftarlarını öven Emre, ''Galatasaray taraftarı çok büyük bir taraftar. Onların önüne çıkacağımı düşündüğümde çok heyecanlanıyorum. Umarım onlara güzel maçlar izlettiririz ve başarılara beraber imza atarız. Ali Sami Yen'de çok maç oynadım. Ali Sami Yen'de taraftarların etkisi çok fazla oluyor. İnşallah onları da arkamıza alıp büyük başarılara birlikte koşacağız'' diye konuştu.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #57 :
02 Ocak, 2008, 21:21 »
Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı İsveçli futbolcu Linderoth'un sakatlığının ciddi olduğu ve Sarı Kırmızılı kulübün bu oyuncunun sözleşmesini dondurarak bir transfer yapmayı planladığı iddia edildi..
LİG Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne katılan Spor yazarı Levent Tüzemen'in iddiasına göre Linderoth'un sakatlığı hemen iyileşmeyecek.. Bu nedenle Sarı Kırmızılı kulüp federasyonun sezon başında uygulamaya koyduğu yeni yönetmelik kapsamında bu oyuncusunun sözleşmesini dondurarak yabancı kontenjanını boşaltacak ve bir transfer yapacak..
Sakatlığı nedeniyle Galatasaray`ın son maçlarında forma giyemeyen Tobias Linderoth`un kalçasında kemik büyümesi bulunduğu, İsveçli futbolcunun, ameliyat olması durumunda en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, NTV`de canlı yayına katılarak, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Polat, Linderoth`un çok ender görülen bir sakatlığı olduğunu açıkladı.
Linderoth`un, cerrahi operasyona gerek kalmadan iyileşmesi için çaba harcadıklarını anlatan Polat, ancak ameliyat olması durumunda en az 6 ay oynayamayacağını dile getirdi.
Polat, Linderoth`un sakatlığı konusunda İsveç Milli Takımı doktorlarıyla da görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #58 :
02 Ocak, 2008, 23:04 »
İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, kalça hastalıklarının dünyadaki en iyi uzmanı olarak bilinen Dr. Marc Philippon'a muayene olmak için yarın Amerika'ya gidecek.
Futbolcunun sakatlığıyla ilgili bilgi veren İsveç Milli Takım doktoru Magnus Fossblad, söz konusu muayenenin faydalı olacağını söyledi. Linderoth'un futbol yaşamına iyi bir şekilde devam edebilmesi için muayenenin önemini vurgulayan Fossblad, "Tobias'ın Amerika'ya giderek Dr. Philippon'a muayene olması bence doğru bir hareket. Dr. Philippon dünyadaki en iyi kalça hastalıkları uzmanıdır. Onu Tabias'a ben tavsiye ettim" dedi.
Kanada asıllı Dr. Philippon'un, ağır şekilde sakatlanan buz hokeyi ve golf oyuncularını dahi tedavi edip sağlıklı duruma getirmiş ünlü bir doktor olduğunu ifade eden Fossblad, "Tobias eğer ameliyat olursa, 6 ay futbol oynamaz. Ancak ameliyat olup olmayacağına Marc Philippon karar verecek" diye konuştu.
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #59 :
03 Ocak, 2008, 10:30 »
İngiltere'nin The Guardian Gazetesi, Milli oyuncumuz Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Middlesbrough'nun teknik direktörü Gareth Soutgate'in Galatasaray'ın genç oyuncusu Arda Turan için dügmeye bastığını duyurdu. Premier Lig'in güçlü ekibi Liverpool'un forvet oyuncusu Peter Crouch'u da listesine alan Southgate'in, Arda üzerinde yoğunlaştığı ve ara transferde genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.
EMRE'YE MONACO TALİP
Bu arada Fransa'nın spor gazetesi L'Equipe, G.Saray'ın da transfer etmek istediği, Newcastle'ın kadrosunda bulunan fakat teknik direktör Sam Allardyce'in göndermeyi planladığı Emre Belözoğlu'na Monaco'nun talip olduğunu yazdı.
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
35
Futbolaktif Futbol Forumu