Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07 Eylül, 2008, 14:29
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray'dan Haberler 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 33 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Galatasaray'dan Haberler  (Okunma Sayısı 14592 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« : 05 Aralık, 2007, 21:21 »

Turkcell Süper Lig'de, Fenerbahçe ile cumartesi günü 2007'nin son derbi maçına çıkacak Galatasaray, Kadıköy'de son yıllarda maç kazanmakta oldukça zorlanıyor! 22 Aralık 1999'da ezeli rakibini 2-1 mağlup eden Aslan, bu tarihten bu yana yapılan 9 resmi maçta galibeyete hasret kaldı!

Galatasaray, derbi maçın yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ezeli rakibi karşısında son galibiyetini 1999 yılında aldı.

22 Aralık 1999 tarihinde yapılan lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, ezeli rakibiyle daha sonra Kadıköy'de oynadığı 2'si Türkiye Kupası, 7'si de lig olmak üzere son 9 resmi maçta galibiyete ulaşamadı.

Bu süre içindeki 9 maçtan 8'ini Fenerbahçe kazanırken, 1'i berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin son 9 maçtaki 24 golüne, Galatasaray 8 golle yanıt verdi.

Bu arada Fenerbahçe, Kadıköy'deki son 8 randevudan da galibiyetle ayrılmayı bildi.

-''CİM BOM''UN HASRET MAÇLARI-
Galatasaray'ın Kadıköy'de galip gelemediği son 9 resmi maç şöyle:
Tarih Organizasyon Sonuç (FB-GS)
---------- -------------- -----
07.02.2001 Türkiye Kupası 4 - 4
06.05.2001 Lig 2 - 1
16.02.2002 Lig 1 - 0
06.11.2002 Lig 6 - 0
29.02.2004 Lig 2 - 1
22.05.2005 Lig 1 - 0
08.03.2006 Türkiye Kupası 2 - 1
22.04.2006 Lig 4 - 0
03.12.2006 Lig 2 - 1

-KADIKÖY'DE 43. RANDEVU-
Ezeli rakipler, cumartesi günü Kadıköy'de 43. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Stadı'nın yeniden hizmete girdiği 1982 yılından itibaren taraflar Kadıköy'de 24'ü lig, 9'u TSYD Kupası, 6'sı Türkiye Kupası, 2'si Donanma Kupası, 1'i de Mehmetçik Vakfı yararına özel olmak üzere 42 maç yaptı.

Geride kalan maçlarda sarı-lacivertliler 22, sarı-kırmızılılar ise 9 galibiyet alırken, 11 maçta da eşitlik bozulmadı.

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin attığı toplam 90 gole, Galatasaray 58 golle karşılık verdi.

-KADIKÖY'DEKİ LİG MAÇLARI-
Fenerbahçe ile Galatasaray, lig maçlarında Kadıköy'de şimdiye dek 24 kez karşılaştı.

Bu maçlardan 16'sını Fenerbahçe, 5'ini Galatasaray kazanırken, 3 maç da berabere sonuçlandı.

Kadıköy'deki lig maçlarında ''Sarı Kanaryalar''ın toplam 54 golüne, ''Cim Bom'' 27 golle yanıt verdi.

-FENERBAHÇE HER MAÇTA GOL ATTI-
Fenerbahçe, Galatasaray ile Kadıköy'de yaptığı tüm maçlarda gol attı. Sarı-lacivertliler, ezeli rakiplerine geride kalan 42 maçta da

Kadıköy'de en az 1 gol atarken, 3 kez 5'er, 1 kez de 6 gol kaydetti. Galatasaray ise Fenerbahçe ile rakip sahada yaptığı 42 maçın 33'ünde gol attı, yalnızca 9'unda suskun kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda 3 kez 4'er gol atma başarısını gösterdi.

-KADIKÖY'DE GOLSÜZ MAÇ YOK-
İki takım arasında Kadıköy'de yapılan maçların tamamında en az 1 gol atıldı.

Ezeli rakipler arasında Kadıköy'de geride kalan 42 maçta da 0-0'lık sonuca rastlanmadı.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Galatasaray'dan Haberler
07 Eylül, 2008, 14:29

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #1 : 05 Aralık, 2007, 21:22 »

bu özlem bitmez be abi Smiley
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #2 : 05 Aralık, 2007, 21:25 »

banada öyle geliyor

CezA
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #3 : 05 Aralık, 2007, 21:31 »

aynennnnnnn
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #4 : 05 Aralık, 2007, 21:32 »

8 yıl değil 16 yıl az Cheesy
CezA
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #5 : 05 Aralık, 2007, 21:34 »

olur yaaa 32 yapalaım biz sunu
RainE
Ziyaretçi

« Yanıtla #6 : 05 Aralık, 2007, 21:34 »

abi benim aklıma gelen şu 6 kasımda 6 tane attık 8 aralık 8 tanemi atcaski
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #7 : 05 Aralık, 2007, 21:49 »

seyri güzel olsunda ne olursa olsun futbol bir zevktir.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

seanpaul
Defans
**

Gol Kralligi : -3

AsLan*m CimBOm*m ANTİ kuşLar

« Yanıtla #8 : 21 Aralık, 2007, 15:12 »

(gs)GALATASARAY KALLİ İLE İLK dönemlerde anlaştı FAKAT KALLİNİN DEĞİL OYUNCULARIN SON DÖNEMDEKİ performanslarının kötü gitmesi galatasaray CAMİASINDAN KALLİYE PATLIYORKALLİYE BİRAZDAHA SAYGI

YaKIşsa Bile Bile fENERlilere KÜfürü KüFüRle İlleGal Etmek yAKIŞMAZ CimBomlulara!!! EN BÜYÜK ASLAN
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #9 : 26 Aralık, 2007, 01:22 »

Önce defans

Finli kaleci Jaaskelainen'le görüşmeleri sürdüren yönetim, Song'a bir yıllık sözleşme uzatma önerdi.

Ara transfer startını veren Cimbom'da öncelik kaleci ve stoper olarak belirlendi. Ligin en az gol yiyen kalecisi Orkun'a güvenmeyen yönetimin, Bolton'un Finli file bekçisi Jaaskelainen'le temasa geçtiği öğrenildi. 32 yaşındaki kaleci de Bolton kulübünden ayrılmak isterken, pazarlığın sürdüğü bildirildi.

EMRE 
SÜRPRİZİ
Ocakta Afrika Kupası'na gidecek ve 1 ay kalacak Song için de arayış var. Dün Song'dan turnuvaya katılmamasını isteyen Adnan Sezgin olumlu yanıt alamadı. Bunun üzerine Sezgin, Song'a fiyatında düzeltme ve 1 yıllık sözleşme uzatma önerdi. Kamerunlu buna sıcak baktı. Bu arada A.Gücü'nün kaptanı Emre Güngör'le anlaşıldı.

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #10 : 26 Aralık, 2007, 01:23 »

Lucescu harekatı

Feldkamp'tan umudunu kesen Galatasaray yönetimi, dün teknik direktör arayışlarına başladı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Lucescu ile temas kurarak teklifte bulunduğu ifade edildi. Rumen hocanın, Sezgin'e "Türkiye'de yeniden çalıştırmayı istediğim tek kulüp Galatasaray. Eğer şartlar oluşursa seve seve gelirim" diyerek yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Lucescu'nun Shakhtar Donetks ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. İstanbul BŞB'nin hocası Abdullah Avcı da Galatasaray'ın gündeminde.

İlk aday Lucescu

Son iki maça çıkamayan Alman'ın geri dönmeyeceği iddia edildi. Arayış başladı.

POLAT YALNIZ KALDI
G.Saray, Feldkamp ile yol ayrımına geldi. Yaşı (74) ve disiplin uygulamaları nedeniyle tartışılan Alman hocanın, grip olduğu gerekçesiyle Wien ve OFTAŞ maçlarında takımını yalnız bırakması bardağı taşırdı. Adnan Polat dışında destekçisi kalmayan Kalli'nin kovulmadan gönderilmesi 
için formül aranıyor.

SOUNESS PLASE
Yönetimin karşılıklı anlaşarak istifa formülü ile olayı çözeceği, Feldkamp'ın Almanya'dan geri dönmeyeceği iddia edildi. Bu arada yönetimin yeni hoca arayışlarına gizlice başladığı belirtildi. Adaylar arasında Shakhtar'lı Lucescu, boşta olan Souness ve Abdullah Avcı'nın isimleri geçiyor.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #11 : 26 Aralık, 2007, 01:24 »

Fener gitmem

HAKAN Balta, "Transferim hızlı gelişti ama G.Saray'a gelmenin benim için en iyi karar olduğunu anladım" dedi. Cola Turka Soru Cevap'a konuk olan genç yıldız "Fener'e gitmezdim. Sol bekte oynamam avantaj" diye konuştu

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #12 : 26 Aralık, 2007, 01:24 »

Sicili kabarık

Kalli, G.Saray'ı ilk çalıştırdığı 1992 yılında sezon sonu takımı yardımcısı Hollmann'a bırakıp gitmişti. Alman hoca, 98-99'da geldiği Beşiktaş'ı da ertesi sezonun 2. haftasında sağlık sorunlarını gerekçe gösterip terk etti. Yerini bu kez Briegel'i bıraktı. 

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #13 : 26 Aralık, 2007, 15:01 »

Öncelik Aslan'ın

"Kulübün menfaatine uyarsa giderim Yoksa buradan ayrılmayı düşünmem".

Fiorentina ve Palermo'dan transfer teklifi alan Arda, şartlar oluşmadığı sürece ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Genç futbolcu, "Ben Galatasaray'da mutluyum. Çok da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu başarı hepimizin eseri. Öncelikli tercihim Galatasaray'da kalmak. Yöneticiler ne düşünür bilmiyorum ancak benim gönlüm 
burada forma giymekten yana'' açıklamasını yaptı.

KÂRLI ÇIKARLARSA
Gitme ihtimalinin tek nedene bağlı olabileceğini belirten başarılı futbolcu, "Benim için kulübümün menfaatleri de önemli. Beni isteyenler önce kulübümle anlaşmalı. Eğer kulübüm bu transferden kârlı çıkacaksa o zaman gitmeyi düşünebilirim. Ancak gideceğim yerde mutlu olmam da önemli. Avrupa'da iyi bir takımda forma giymeyi her futbolcu gibi ben de isterim" diye konuştu.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #14 : 26 Aralık, 2007, 15:02 »

Lucescu'dan G.Saray'a ''Evet!''

Feldkamp'tan ümidini kesen Galatasaray, takımın başına getirmeyi düşündüğü Mircea Lucescu ile görüşmelerini sürdürüyor. Lucescu, yöneticilere "Önce Kalli'nin durumu netleşmeli. Sonra da kulübümü ikna etmelisiniz. Ben gelmeye hazırım" dedi. Dün tüm Türkiye, Galatasaray'ın Lucescu ile ilgilendiğini Fotomaç'tan öğrendi. Bu haber sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Lucescu hazır

Shakhtar'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rumen hocanın "Kulübümle el sıkışın, seve seve gelirim" dediği öğrenildi.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Mircae Lucescu'nun transferinde önemli adımlar attı. Geçtiğimiz günlerde Rumen teknik adama "Birlikte çalışalım" teklifini yapan sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'dan olumlu yanıt aldı. Tecrübeli teknik adamın, "Shakhtar 
Donetsk ile 1 yıl daha anlaşmam var. Eğer bunu hallederseniz seve seve Galatasaray'ın başına geçebilirim" diyerek yönetime yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

TEK SORUN TAZMİNAT
Lucescu'dan aldığı olumlu cevap üzerine Galatasaray, Shakhtar Donetsk kulübüyle irtibata geçmeye hazırlanıyor. Rus kulüple tazminat konusunda el sıkışmanın yollarını arayacak olan Galatasaray'ın bu nedenle 2 milyon doları gözden çıkardığı da gelen haberler arasında. Sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'nun transferini netleştirip, Rumen teknik adamın isteği doğrultusunda ara transfere yön vermeyi planlıyor.

Sayfa: [1] 2 3 ... 33 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.191 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu