Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 10:56
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 36 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Galatasaray'dan Haberler  (Okunma Sayısı 19979 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #150 : 17 Mart, 2008, 22:15 »

Feldkamp'ın son durumu
Almanya'da rahatsızlık geçiren ve hastaneye yatan Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, yarın evine çıkmasının beklendiği, tedavisinin de önümüzdeki hafta başına kadar evinde sürdürüleceği bildirildi.
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, geçen hafta, bacağındaki lenf damarlarının iltihabına bağlı ateşlenerek rahatsızlanan ve hastaneye yatırılan Feldkamp'ın, Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu ile yapılan konsültasyon sonucu, normal olarak 15 gün sürmesi gereken tedavinin kritik ilk aşamasının, uçakla seyahat edecek duruma gelinceye dek Almanya'da sürdürülmesine karar verildiği hatırlatıldı.

Uygulanan ilk antibiyotik tedavisine iyi cevap vermesi sonucu Feldkamp'ın rahatsızlığının kontrol altına alındığı, ancak enfeksiyonun aktif olması nedeniyle tedavisine Almanya'da bulunduğu hastanede devam edildiği dile getirilen açıklamada, ''Sağlık ekibimiz, genel durumu ve morali gayet iyi olan, ayrıca teknik ekibimizle devamlı iletişim içinde bulunan Sayın Feldkamp'ın, yarından itibaren evine çıkmasının beklendiğini ve kendisine uygulanan yoğun antibiyotik tedavisinin önümüzdeki hafta başına dek evinde sürdürüleceğini bildirdi'' denildi.

-LINCOLN DE GİDİYOR-

Ankaraspor ile geçen hafta sonunda oynanan maçta sakatlanan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolculu Lincoln de tedavi için yarın Almanya'ya gidecek.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, maçta sol uyluk arka adale grubuna aldığı darbe sonucu gelişen yaygın ödem ve buna bağlı ağrı yüzünden, sağlık ekibince tedavi altına alınan Lincoln'ün MR'ının çekildiği ve kanama tespit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, Lincoln'ün isteği üzerine ilk tedavisinin Almanya'da, kendisini daha önce benzer bir sakatlığı sırasında tedavi eden uzmanlarca yapılmasına karar verildiği, bu nedenle Brezilyalı futbolcunun yarın Almanya'ya gideceği ifade edildi.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Galatasaray'dan Haberler
22 Kasım, 2008, 10:56

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #151 : 18 Mart, 2008, 19:42 »

Song'un yerine Van Buyten
Rigobert Song'la önümüzdeki sezon için henüz anlaşamayan Galatasaray, Bayern Münihli Daniel Van Buyten'i listesine aldı. Rigobert Song'la anlaşamayan Galatasaray, önümüzdeki sezon stoper mevkiinde oluşacak boşluğu gidermek için arayışlarına başladı. Fransız spor basınında bugün yer alan haberlere göre Sarı-Kırmızılıların rotası, Bayern Münih'in 30 yaşındaki Belçikalı stoperi Daniel Van Buyten'e döndü. 2 sezondur Bayern Münih'te forma giyen Van Buyten, bu sezon sadece 14 karşılaşmada forma giyebildi. Bayern Münih'le 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Van Buyten'in bonservis ücretinin ise 7 milyon Euro civarında olacağı belirtiliyor.

Bayern Münih'e 2006-2007 sezonu öncesinde, iki yıl boyunca formasını giydiği Hamburg takımından transfer olan Van Buyten, daha önce Manchester City, Olimpik Marsilya, Standard Liège ve Charleroi takımlarında forma giymişti. İlk kez 2001 yılının Şubat ayında Belçika milli takımı aday kadrosuna çağrılan Van Buyten, o günden bu yana bu formayla da 38 karşılaşmada forma giyerken 4 gole imza attı.

Bayern Münih'in geçtiğimiz sezon AC Milan'la Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilk maçında sol ayağıyla iki gol bulan ve takımının kahramanı ilân edilen Van Buyten, o günden bu yana Teknik Direktör Ottmar Hitzfeld tarafından kimi zaman sürpriz golcü olarak da kullanılıyor. Alman kulübünün normal şartlarda bu futbolcuyu göndermeyi düşünmediği; ancak son kararın, yeni sezonda takımın başına gelecek olan Jürgen Klinsmann'da olacağı tahmin ediliyor.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #152 : 25 Mart, 2008, 00:16 »

Aslan Feldkamp'a kavuştu
Torununu görmek için gittiği Almanya'da rahatsızlanan ve sarı-kırmızılı ekibin son 3 maçında takımın başında yer alamayan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, nihayet döndü. Atatürk Havalimanı'nda basın mensupları tarafından karşılanan Alman teknik adam, yaptığı açıklamada, durumunun iyi olduğunu belirterek, ''Böyle olmasını istemezdim. Maalesef kötü yakalandım. İki haftadır takımımdan uzaktayım, fakat şu an iyileşmiş olarak dönmekten mutluluk duyuyorum'' dedi.

Kulüp başkanlığına Adnan Polat'ın seçildiğinin hatırlatılması üzerine, yeni başkan Polat'ı tebrik ettiğini ifade eden Feldkamp, ''Başkan seçilmesinde bizlerin de takımın da katkısı olmuştur'' ifadesini kullandı.

-''SENEYE DE TEKNİK DİREKTÖRÜM DEMEDİM Kİ''-

Karl Heinz Feldkamp, sezon sonunda başka bir göreve getirilebileceği şeklinde Adnan Polat'ın yaptığı açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''Ben seneye de takımın başında teknik direktör olacağımı açıklamadım ki...'' yanıtını verdi.

Galatasaray'ın, Denizlispor'u, Servet'in son dakika golüyle yendiği maç için, ''Yurt dışındaysanız, takımla beraber değilseniz, çok kolay olmuyor. Daha stresli oluyor, ama son dakika golüne çok sevindim'' diyen Feldkamp, ''O gol olmasaydı, Türkiye'ye gelmeyecektim'' diyerek de espri yaptı.

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #153 : 28 Mart, 2008, 22:04 »

Galatasaray Linderoth'a nihayet kavuştu. İsveçli futbolcu, geçirdiği operasyonun ardından İstanbul'a döndü 

Formunu yakalamaya çalıştığını söyleyen Linderoth, "Gelecekte bu sakatlıktan dolayı bir daha sorun yaşamak istemiyorum. Bu yüzden sakatlığım tam olarak geçmeden sahalara dönmek istemiyorum. Eğer her şey planlandığı gibi giderse, sezon sona ermeden formama tekrar kavuşabilirim" diye konuştu.

Çalışmalarını Florya'da sürdüren Linderoth, "Galatasaray taraftarını ve Ali Sami Yen'i çok özledim. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #154 : 29 Mart, 2008, 11:25 »

İtalya Milli Takımı ile anlaşan tecrübeli hoca, "Birinci sınıf bir ekip istiyorum" diyerek Galatasaray'ı reddetti..

İtalya'yı 2006'da dünya şampiyonu yapmasının ardından dinlenmeye çekilen ve Galatasaray'ın gündemine gelen Marcello Lippi'ye İtalyan gazeteci arkadaşlarımız aracılığıyla ulaştık. Vatan Gazetesi'nin başarılı isimlerinden Gökmen Özdemir'in yaptığı haberi doğrulayan Lippi, sarı-kırmızılıların teklifine sıcak bakmadığını bildirdi. Gerçek de günün ilerleyen saatlerinde ortaya çıktı. "Hedefleri büyük olan, iyi bir bütçeye sahip ve istediğim transferleri yapabilecek bir takımla çalışacağım" diyen ve İtalya'dan birçok büyük takımdan teklif aldığını belirten 60 yaşındaki deneyimli teknik adamın yeniden İtalya Milli Takımı ile anlaştığı öğrenildi.

DEVLER DE İSTİYORDU
Carlo Ancelotti'yi göndermek isteyen Milan, Jose Mourinho ile de dirsek temasında olan Barcelona ve 8 yıl boyunca çalıştırdığı Juventus için de adı geçen Marcello Lippi'nin, 2008 Avrupa Şampiyonası'nın ardından Roberto Donadoni'nin yerine İtalya Milli Takımı'nın çalıştırmaya başlayacağı ifade edildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #155 : 07 Nisan, 2008, 01:18 »

G.Saray'da Deschamps iddiası
Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayıran Galatasaray'ın, Fransız teknik adam Didier Deschamps ile ilgilendiği iddia edildi.
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, dünyaca ünlü Fransız teknik adam Didier Deschamps'ı gündemine aldı. Sarı-kırmızılı takımın, Gençlerbirliği ile Ankara'da oynadığı maç sırasında Galatasaraylı yöneticilerin, Deschamps ile ilgilendiklerini çevresindekilerle paylaştığı öğrenildi. Fransa Milli Takımı'yla futbolcu olarak 1998 Dünya Kupası ve 2000 Avrupa Kupası'nı kaldıran 40 yaşındaki teknik adam, Monaco'nun başında Şampiyonlar Ligi finali oynarken, daha
sonra görev aldığı Juventus ile Serie B şampiyonluğu yaşamıştı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #156 : 07 Nisan, 2008, 01:19 »

Yüzde 90 Abdullah Avcı
Karl Heinz Feldkamp ile yolları ayıran Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Falko Gözt, Klaus Topmoller, Lother Mattheus, Grame Sounes, Lucescu, Van Gaal gibi daha önce sarı-kırmızılı ekipte teknik direktörlük için adı geçen isimler arasında yer alıyordu.
Avcı ile 2.5 yıllık anlaşma!

Türkiye'nin en iyi spor sitesi Sporx, Galatasaray Spor Kulübüne çok yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre sarı-kırmızılı takımda yeni teknik direktör Abdullah Avcı olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u çalıştıran Abdullah Avcı ile Galatasaray yönetiminin yüzde 90 ölçüde anlaşma yaptığı ve hatta genç hoca ile 2.5 senelik sözleşme imzalandığı ifade ediliyor.

G.Saray yöneticisi Haldun Üstünel ise G.Birliği maçının ardından yaptığı açıklamada G.Saray'da teknik direktörlük koltuğuna oturacak ismin bu hafta içinde netleşeceğini belirtmişti. Sarı-kırmızılı taraftarlar Feldkamp'ın ardından takımın başına geçecek ismi merakla beklemeye devam ediyor..
Kaynak : Sporx

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #157 : 07 Nisan, 2008, 20:04 »

Galatasaray’da, Karl Heinz Feldkamp’ın istifa etmesinin ardından adı yeni teknik direktör adayları arasında geçen Abdullah Avcı, kulübü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da kaldı.
         Abdullah Avcı’nın isminin Galatasaray’da teknik direktörlük için gündeme gelmesi nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Avcı ve futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, birlikte Langa Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.
         Abdullah Avcı ile bir görüşme yaptığını kaydeden Gümüşdağ, "Son günlerde teknik direktörümüzün adının Galatasaray ile birlikte anılması konusunu görüştük. Gerek etik açısından, gerekse de ligde bulunduğumuz durum itibariyle hocamızın sezon sonuna kadar takımımızın başında olması
 kararını aldık. Kendisinin sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde bitiyor" dedi.         Galatasaray gibi bir takımda çalışmanın, Abdullah Avcı için onur olduğunu düşündüğünü anlatan başkan Gümüşdağ, sözleşmesinin bitiminden itibaren hangi takımda çalışacağının genç teknik adamın takdirinde olduğunu söyleyerek, "Biz takım olarak hassas bir dönemdeyiz. Sıralamada hedeflediğimiz bir nokta var. Buna ulaşmak istiyoruz. Mevcut durum, son 2-3 gündür takımda ve bizlerde bir karışıklığa neden
 olmuştur. Bunun bugünden itibaren kesinlike bir daha konuşulmamak üzere kapatılmasını istiyorum" diye konuştu.

"BU YÜZDEN MAÇ KAYBETTİK"
         Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı’nın Galatasaray’a teknik direktör olarak adının geçmesinin kendilerini çok etkilediğini ve bu nedenle maç kaybettiklerini ileri sürdü.
         Galatasaray’dan kendilerine resmi bir teklif gelip gelmediği sorusuna, "Ben ve hocam Galatasaray camiasına yakın isimleriz. Oradan bir teklif olup olmamasından çok, bizim şu anki kararımızın net olması önemli. Kararımız kesindir. Biz bu yönde hemfikiriz" yanıtını veren başkan Gümüşdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
         "Biz takım olarak bundan zarar görüyoruz. Ankaraspor maçının da kaybedilmesinin tek sebebi bana göre budur. Hocamız ve oyuncularımızın kafasının karışık olmasındandır. Tüm basın bunları konuşuyor. Bu saatten itibaren böyle bir şeye kapalıyız. Tek düşündüğümüz, Denizlispor maçını galip bitirmek. Yeni sezon için ise sezon sonu konuşacağız."
         Gümüşdağ, Abdullah Avcı gibi başarılı bir yerli teknik adamın Galatasaray’ın başında olma fırsatını nasıl değerlendirdikleri sorusuna ise " Biz, Türk antrenörlerinin iyi yerlerde olmasını istiyoruz, talep ediyoruz ve önlerini de açmak istiyoruz. Ancak bizim şu an bulunduğumuz konum itibariyle bunun etik olmayacağını düşünüyorum. Hocamızın sezon sonuna kadar takımında başında olması kararı, benim ile hocamızın ortak kararıdır. O da böyle istiyor. Şimdiki kararımızın doğru olduğunu düşündüğünü söyledi ve ben de desteklediğimi söyledim" yanıtını verdi.

AVCI: "GALATASARAY İÇİN DÜŞÜNÜLMEK ONURDUR"
         İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdulah Avcı ise Göksel Gümüşdağ’ın gerekli açıklamaları yaptığını söylerken, Galatasaray için düşünülmenin kendisi için onur olduğunu kaydetti.
         "Galatasaray için düşünülmek benim gibi genç bir teknik direktör için onur verici" ifadesini kullanan Avcı, ligde Galatasaray’la yapacakları maçla ilgili yöneltilen bir soruya ise, "Bundan önceki maçlarımızda ne yaptıysak, yine onu yapmaya çalışacağız. Önümüzde önemli maçlarımız var ve tüm konsantrasyonumuzu oraya vereceğiz" yanıtını verdi.
         Avcı ayrıca, adının Galatasaray için geçmesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un büyük emeği bulunduğunu aktarırken, kulübünün hayatındaki önemli çıkış noktalarından biri olduğunu sözlerine ekledi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #158 : 07 Nisan, 2008, 22:48 »

"Mevcut teknik heyet ile yola devam"
Karl Heinz Feldkamp ile yolları ayrılan Galatasaray'da teknik direktörlük için adı geçen Abdullah Avcı'nın, sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başında kalacağının açıklanmasının ardından gözler Galatasaray'a çevrildi. Teknik direktör arayışlarına son veren Galatasaray yönetimi, sezon sonuna kadar mevcut teknik heyet ile yoluna devam edeceğini açıkladı. Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi.

"Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu 7 Nisan 2008 tarihinde toplanarak Karl-Heinz Feldkamp'ın istifasından sonraki durumu değerlendirdi ve oybirliği ile mevcut teknik heyetle sezonu tamamlamaya karar verdi.

Bu kararın alınmasının arkasında, başta Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyet ve futbolcuların hem Türkiye Kupası'nı hem de Lig şampiyonluğunu kazanmaya kilitlenmeleri, birlik ve beraberlik içinde Galatasaray ruhuna sarılmaları bulunuyor.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu ortaya koydukları profesyonellik anlayışının ve yürekli tavırlarının sonuna kadar arkasında olacağını açıkladı. Bu arada Galatasaray Spor Kulübü yönetimi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir Galatasaray'ın hocası olabilecek adaylarla görüşmelerini sürdürüyor."

ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #159 : 07 Nisan, 2008, 23:53 »

en doğrusu bence
ozy99
Forvet

« Yanıtla #160 : 07 Nisan, 2008, 23:54 »

aslında feldkampın yanına sene başından bu durum düşünülüp gelecek vaadeden arif erdem gibi ümit davala gibi bi yardımcı antrönör verilseydi şimdi daha rahat olurduk
Ronaldinho28
Orta Saha

« Yanıtla #161 : 08 Nisan, 2008, 17:42 »

.Saray, Feldkamp'ın görevi bırakmasının ardından takımın başına yeni teknik direktör arayışları farklı bir şekilde sonlandı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, ''Aslanlarla devam'' başlığıyla yayınlanan açıklamada, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun toplanarak Feldkamp'ın istifası sonrası gelişmeleri değerlendirdiği ve oy birliği ile mevcut teknik heyetle sezonu tamamlamaya karar verdiği ifade edildi.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Bu kararın alınmasının arkasında, başta Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyet ve futbolcuların, hem Türkiye Kupası'nı, hem de lig şampiyonluğunu kazanmaya kilitlenmeleri, birlik ve beraberlik içinde Galatasaray ruhuna sarılmaları bulunuyor. Galatasaray Yönetim Kurulu, ortaya koydukları profesyonellik anlayışının ve yürekli tavırlarının sonuna kadar arkasında olacağını açıkladı.''

Ayrıca, Galatasaray yönetiminin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir Galatasaray'ın hocası olabilecek adaylarla da görüşmelerini sürdürdüğü dile getirildi.

Ronaldinho28
Orta Saha

« Yanıtla #162 : 08 Nisan, 2008, 17:43 »

Galatasaray'da Trabzon mesaisi       
Gençlerbirliği'ni dün oynanan maçta son dakikalarda Lincoln'un attığı golle yenerek şampiyonluk iddiasını kuvvetli bir şekilde sürdüren Galatasaray, Trabzonspor ile hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik ekip Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde üst antrenman sahasında basına ve taraftarlara kapalı olarak yapan idmanda, ısınma ve açma germe egzersizlerinin ardından, Gençlerbirliği karşılaşmasında doksan dakika görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi.

Antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncuların, gruplar halinde dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma gerçekleştirdiği kaydedilirken, sakatlığı geçen Mehmet Güven'in de tedavisinden sonra bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldığı belirtildi.

-ARDA VE SABRİ KATILMADI-

İdmana, Gençlerbirliği maçında bir pozisyonda ayak bileğine darbe alan Arda ile maçtan sonra kasıklarında zorlanma hisseden Sabri'nin katılmadığı bildirildi.

Bu oyuncuların tedavilerine başlandığı ifade edilirken, sağlık ekibinin Orkun ve Song'un tedavilerini günde iki seansla sürdürdüğü bildirildi. Song'un, tedavisinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptığı dile getirildi.

Linderoth, Uğur ve genç oyuncu Semih'in ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürüldüğü ifade edildi.

-YARIN İZİN-

Teknik ekip, sarı-kırmızılı futbolculara yarın 1 günlük izin verdi.

Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına bir günlük dinlenmeden sonra, 9 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de basın ve taraftara açık olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

Ronaldinho28
Orta Saha

« Yanıtla #163 : 08 Nisan, 2008, 17:44 »

Belediye, Avcı'yı G.Saray'a vermedi!       
Feldkamp’ın ayrılmasının ardından teknik adam arayışına başlayan, Galatasaray’da ismi ön plana çıkan Abdullah Avcı’nın sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kalacağı öğrenildi.

Galatasaray Kulubü'nün teknik direktör adayları arasında ismi yer alan Abdullah Avcı, sezonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü olarak tamamlayacağını açıkladı.

Kulübün Langa Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Başkan Göksel Gümüşdağ ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Abdullah Avcı, durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile beraber katılan Göksel Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, "Hocamız ile yaptığımız görüşmede bir değerlendirme yaptık. Özellikle son birkaç gündür teknik direktörümüz hakkında Galatasaray camiasından teklif geldiği hatta sözleşme yapıldığı yönünde haberler çıkıyordu. Birlikte aldığımız karar doğrultusunda hocamız sezon sonuna kadar takımın başında kalacaktır. 31 Mayıs'ta kendisinin sözleşmesi sona erecektir. Bu tarihten sonra kendisine bir teklif gelirse karar kendisinindir. Galatasaray'da hoca olması onun adına büyük onurdur. Şu anda çok kritik bir dönemdeyiz. Hedeflediğimiz bir nokta var oraya ulaşmak için beraber çalışacağız. Bu saatten itibaren böyle bir konunun konuşulmasını istemiyoruz" diye konuştu.

"ETİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ"

Abdullah Avcı'nın ligin bitmesine 5 hafta kala gitmesini etik görmediklerini ifade eden Başkan Gümüşdağ, şöyle konuştu:

"Bizler tabiki Türk antrenörlerinin iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Ancak ligin bitmesine 5 hafta var. Şu anda böyle bir durumun etik olmayacağını düşünüyoruz. Kendisi sezon kadar buradadır. Bu karar hem benim hem hocamızın aldığı karardır. Sezon sonunda teklif gelirse bunu hocamız bilir"

Başkan Gümüşdağ, son günlerde çıkan bu haberlerden dolayı dün oynanan Ankaspor maçını kaybettiklerini kaydetti.

AVCI: "GALATASARY İLE ANILMAK ONUR VERİR"

Basın mensuplarını "Galatasaray'dan teklif aldınız mı ?" şeklindeki ısrarlı sorularına Abdullah Avcı, "Galatasaray ile anılmak onur vericidir. Ama başkanımında söylediği gibi 5 maç en iyi yerde ligi tamamlamak istiyoruz. Tüm konsatrasyonumuz ligi en iyi yerde tamamlamak" diye cevap verdi.

Genç çalıştırıcı, kalan haftalarda en iyi şekilde oynayarak sezonu güzel bir yerde tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Ronaldinho28
Orta Saha

« Yanıtla #164 : 08 Nisan, 2008, 17:45 »

Cimbom hocasını buldu mu?       
Teknik adam arayışına giren Galatasaray’da, Abdullah Avcı ilk sıraya oturdu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un başkanı Gümüşdağ, Avcı ile bugün görüşeceğini ve sarı-kırmızılı takıma gidip gitmeyeceğinin belli olacağını söyledi.

Feldkamp’ın ayrılmasının ardından teknik adam arayışına başlayan, Gençlerbirliği galibiyetiyle ayrı bir sevinç yaşayan Galatasaray’da Abdullah Avcı’nın adı ön plana çıktı.
Şampiyonluk mücadelesi veren takımı hedefinden uzaklaştırmadan, gelecek yıl da çalışabilecek bir teknik adam arayışına giren sarı-kırmızılılarda, Başkan Adnan Polat’ın ilk düşündüğü isim Laudrup olmuştu. Ancak bu transferin zora girmesi sonrası yönetim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya yöneldi. Galatasaray’ın, genç teknik adam ile gelecek sezon sonuna kadar sözleşme yapması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ da, Abdullah Avcı ile bugün saat 13.00’te bir araya geleceğini ve durumunun netlik kazanacağını söyledi. Avcı için teklif geldiğini doğrulayan Gümüşdağ “Bu iş yarın (bugün) kesinlik kazanmak zorunda” dedi.

GSTV’ye konuşan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Gelecek olan teknik adam, 5 lig ve 2 kupa maçı için değil; önümüzdeki sezon sonuna kadar görevi yürütecek bir teknik adam olacaktır. Benim düşündüğüm hoca profili, hem eğitimci, hem de yarışmacı bir hoca. Çünkü, Galatasaray çok genç bir takım. Bu profile uyan hoca sayısı çok da fazla değil; bu isim yerli de olabilir, yabancı da” ifadesini kullandı. Polat’ın bu açıklamalarının, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un çalıştırıcısı Abdullah Avcı’yı işaret ettiği şeklinde yorumlandı.

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 36 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.216 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu