Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
30 Ağustos, 2008, 18:09
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig
|
Galatasaray
| Konu:
Galatasaray'dan Haberler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
32
Gönderen
Konu: Galatasaray'dan Haberler (Okunma Sayısı 13819 defa)
Ronaldinho28
Orta Saha
Gol Kralligi : 3
Ynt: Galatasaray'dan Haberler
«
Yanıtla #165 :
08 Nisan, 2008, 17:45 »
Galatasaray yerli hoca ile anlaştı
Galatasaray'da Feldkamp'tan boşalan teknik direktörlük görevine Türk bir antrenörün geldiği iddia edildi. 2,5 yıllık sözleşmeye imza atan teknik adam Salı günü takımla çıkacak.
Galatasaray'da sezon başında da ismi geçen ancak yönetimin tercihini Alman teknik adamdan yana kullanması ile transferi gerçekleşmeyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, LigTV muhabirinin haberine göre G.Saray'la 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.
Transferin bugün ya da yarın kamuoyuna duyurulacağı konuşuluyor.
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
30 Ağustos, 2008, 18:09
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
Ronaldinho28
Orta Saha
«
Yanıtla #166 :
08 Nisan, 2008, 17:46 »
Galatasaray Lincoln'le güldü!!! 0-1
Teknik direktör Feldkamp'ın istifasının ardından Gençlerbirliği deplasmanına teknik sorumlu Cevat Güler yönetiminde çıkan Galatasaray'ı Lincoln ipten aldı! Son bölümlerde sahneye çıkan Brezilyalı yıldız takımına hayat veren isim olurken, Aslan zirve yarışını sürdürdü: 0-1!
DK 90+5: Galatasaray uzatmada üst üste yakaladığı pozisyonlardan sonuç çıkaramadı
DK 90+4 Lincoln'ün kullandığı serbest vuruştu top direkten auta çıktı
DK 90+2: Hakan Şükür'ün çizgiden çıkardığı top Hasan Şaş'(ın ayağınhın altından kaçtı Böylece G.Sarkay mutlak bir golden oldu
+ 5 UZATMA DAKİKASI EKLENDİ
DK 87: Ümit Karan'ın kafayla indirdiği topa Lincoln sert ve düzgün vöurdu top kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu bu golle G.Saray deplasmanda 1-0 öne geçti
DK 87 GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL
DK 87: Mehmet Çakır'ın sert şutunda top kaleye erişmedi
DK 85: Hakan'ın sert şutunda top üstten auta çıktı..
DK 82: VE hala gooll sesi yok sahada..
DK 81: Gençler sol kanattan serbest vuruş kullandı vuruş başarısız
DK 80: Gençlerde son değişiklik Engin Baytar'ın yerine Burhan oyunda
DK 78: Erkan Özbey yerini Erhan Güven'e bıraktı... G.Birliği
DK 77 Nonda çıktı Hakan Şükür girdi G.Saray'da
DK 76: Isaac Servet mücadelesinde Isaac yerde kalan futbolcu
DK 74: Isaac'ın Emre'ye doğru bıraktığı top Emre'ye ulaşmadı
Başkentte yağışlı bir hava hakim ve yağmur hızını artırdı...
HAKAN ŞÜKÜR OYUNA GİRME HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
DK 71: İtiraz yüzünden Ümit Karan SARI KART gördü
DK 70: Mehmet Topal ile girdiği bir pozisyonda yerde kalan Engin için serbest vuruş
DK 69: Okan'ın yerine Hasan Şaş oyunda
HASAN ŞAŞ OYUNA GİRMEK İÇİN HAZIRLANIYOR
DK 68: Isaac kaleciyle karyşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ayağgından fazla açtı
GALATASARAY TARAFTARI TAKIMLARINA DESTEK İÇİN TEZAHÜRATLARINI SIKLAŞTIRDI
DK 61: Ceza sahası içinde Ümit Karan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Kaleci Periç'in açıyı kapatmasıyla mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı...
SABRİ'NİN YERİNE BARIŞ ÖZBEK OYUNA GİRDİ G.SARAY'DA
DK: 59: Servet elle oynadığı için SARI KART gördü...
Galatasaray'da Barış oyuna girmek için bekliyor
DK 57: Ergün Teber sağ kanatta Lincoln'ü yere indirdi. Galatasaray Lincoln ile bir serbest vuruş kullanacak.
DK 55: Hakan'ın önünü boşaltıp yerden çektiği şutu kaleci Aykut kontrol etti...
DK 54: Ceza sahasının sol çaprazında iki Gençlerbirliği oyuncusunu inanılmaz hareketlerle ekarte eden Arda'nın vuruşu kaleciden sekip havalandı. Ümit Karan'ın rövaşata denemesi başarısız oldu...
DK 53: Lincoln'ün şık pasını Arda bekletmeden Volkan'a aktardı. Volkan'ın hayal kırıklığı yaratan ortasını Lincoln içeri çevirmeyi başardı fakat top kaleci Periç'te kaldı...
DK 50: Okan'dan seken topa Servet müdahale etmek istedi top kalecide kaldı...
DK 46: Okan'ın soldan ortasında Isaac'tan önce Servet'in müdahalesiyle top kornere çıktı...
DK 46: Kuddusi Müftüoğlu'nun düdüğüyle ikinci 45 dakika start aldı...
İLK YARI SONUCU
Gençlerbirliği : 0
Galatasaray : 0
Devre sonu gerginleşen ortamda ev sahibi G.Birliği yedek oyuncusu Tuna ile G.Saraylı Ümit Karan arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyümeden müdahaleyle yatıştırıldı
NOT: Maçın Hakemi Müftüoğlu, 1 dakika uzatma işareti verdi. Fakat Gençlerbirliği atağı olgunlaşırken hakem Kuddusi Müftüoğlu maçın ilk yarısının bitiş düdüğünü çaldı.
Gençlerbirliği'nin hem ilk 11 hem de yedek oyuncuları hakemin üzerine doğru gelereek tepki gösterdi
İLK YARI BİTTİ
DK 44: Ceza sahası içinde Sabri ve Hakan'ın mücadelesinde Hakan yerde kaldı. Gençlerbirliği klübesi ve oyuncular penaltı beklerken hakem pozisyonu devam ettirdi...
DK 43: Lincoln bu kez ceza sahası dışından sert bir şutla şansını denedi. Kaleci Periç bir kez daha başarılı...
DK 41: Lincoln'ün kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisybonda top kaleci Periç'te kaldı
Engin Baytar da Lincoln'ün yaptığı gibi hakemin işaretinden önce frikiği kullanınca sarı kart gördü...
DK 36: Engin Baytar (Gençlerbirliği) SARI KART
DK 33: Nonda, kaleciyle başbaşa kaldığı anda gelen ortayı değerlendiremedi
DK 30: SARI KART MEHMET NAS (GENÇLERSİRLİĞİ) SARI KART LİNCOLN (G.SARAY)
DK 28: Galatasaray defansını dörde üç yakaladığı pozisyonda Engin topu ayağından fazla açınca Emre topu uzaklaştırdı...
DK 27: Lincol ceza sahasıdışından serbest vuruş kullandı... Fakat top bir türlü kaleye ulaşmadı
DK 25: Orta sahadan gelen topla ceza sahasına yakın bir mevkide buluşan Ümit Karan topa sahip olamadı ve top taça çıktı
Saha zemininin bozukluğu her iki takıma da oyun kurdurmuyor. Bu yüzden maç başlayalı 20 dakika olmasına rağmen hala ciddi bir atak ve pozisyon yok...
Saha zemininin çamurlu olması sebebiyle futbolcular adeta çamur adam gibi oldular....
DK 15: Lincoln'ün pasında Sabri topa sahip olamadı ve meşin yuvarlak taça çıktı
DK 12: Arda'nın ortasında Sabri'nin isabetsiz vuruşunda top auta çıktı
DK 8: Galatasaray gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Gençlerbirliği defansının arkasına sarkan Arda'nın aut çizgisinden çevirdiği topu Okan boş kaleye gönderemedi...
DK 8: Mehmet Nas'ın ceza sahasına doğru havalandırdığı topu Okan Öztürk'ten önce Emre kalecisi Aykut'a kazandırdı...
DK 6: Sabri'nin ortasında ceza sahası içinde buluşan Ümit Karan savunma engelini aşamadı ve top auta çıktı
DK 3: Ergün'le gelen Gençlerbirliği atağında Ergün'ün vuruşunda top kaleye ulaşmadı
DK 1: Galatasaraylı futbolcuların vuruşuyla maç başladı
Maça G.Saray başlayacak
İSTİKLAL MARŞIMIZ
Galatasaray, "BİZ GALATASARAYIZ, BİZDE KÜFÜR YOK" pankartıyla sahaya çıktı
MAÇ BAŞLIYOR...
Başkent'te 11'ler belli oldu
Turkcell Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Feldkamp'sız Galatasaray Başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak mücadelede Kuddusi Müftüoğlu düdük çalacak.
GENÇBİRLİĞİ Periç ,Erkan ,El Saka ,Traore ,Ergün ,Engin ,Hakan ,Mehmet Nas
Isaac ,Kerem ,Okan
GALATASARAY Aykut ,Emre ,Sabri ,Servet ,Volkan ,Okan ,Mehmet Topal ,Lincoln
Arda ,Nonda ,Ümit Karan
ozy99
Orta Saha
Gol Kralligi : 2
«
Yanıtla #167 :
08 Nisan, 2008, 19:35 »
"Benim için sürpriz oldu"
Brezilyalı yıldızımız Lincoln'den Kalli'nin ayrılışının kendisiyle alakalı olmadığını söyledi
Galatasarayımızın Brezilyalı yıldız futbolcusu Cassio Lincoln, teknik direktör Feldkamp'ın takımdan ayrılmasında herhangi bir etkisinin olmadığını, Feldkamp'la bazı sorunlar yaşadığını ancak bu sorunları karşılıklı konuşarak çözdüklerini söyledi. Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu Lincoln, bazı basın organlarında çıkan teknik direktör Feldkamp'ın takımdan ayrılmasında etkisinin olduğu yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu ifade ederek, "Feldkamp'la ufak tefek sorunlarımız oldu ama bütün bu sorunlarımızı biz; bir erkek olarak, bir hoca, bir futbolcu olarak gözlerimizin içine bakarak hallettik, konuştuk. Her seferinde de üstesinden geldik. Ben zaten hocamızın bizimle gelmeyeceğini ve ayrıldığını soyunma odasına gelmeden iki dakika önce öğrendim. Zaten hepimiz şaşırdık. İki dakika önce öğrenmiş olan bir insanın zaten bu tür olaylarda nasıl bir etkisi olabilir. Ben karakter sahibiyim, belli bir kariyer sahibiyim ve bunun dahilinde ben her zaman hocalarımla olan ilişkilerime dikkat etmişimdir ve hiçbir zaman bir hocanın veya diğer bir oyuncunun geleceği hakkında olumsuz bir etkide bulunmamaya özen gösterdim. Dolayısıyla benim için de büyük bir sürpriz oldu" dedi.
Alman teknik adamın görevinden ayrılmasından sonra takıma ekstra bir motivasyon geldiği yönündeki yorumlara katılmadığını ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Ben bu görüşe katılmıyorum. Bunlar futbolun içinde olan şeyler; ayrılması, ayrılmaması. 20 yaşında genç arkadaşlarımız var, onlar belki bundan etkilenmiş olabilirler ama buna da çok şahit olmadım açıkçası. Hepimiz sonuçta belli bir kariyere sahip insanlarız, yani bunun futbol içinde bir gerçeği olduğunu biliyoruz" diye konuştu.
"ANKARA 19 MAYIS STADI'NIN ZEMİNİ FUTBOL SAHASI OLMAKTAN ÇIKMIŞ"
Hafta sonu Ankara'da Gençlerbirliği ile kötü bir zeminde oynadıklarını hatırlatan Lincoln, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ankara 19 Mayıs Stadı'nda futbol oynamaya hazır bir ortam yoktu, zemin çok kötüydü. Orası futbol sahası olmaktan çıkmış gerçekten. Dolayısıyla sert mücadele olacağını biliyorduk. Rakibe karşı mücadele ettiğimiz gibi sahanın zeminine karşı da mücadele edecektik. Yağmurun da yağmasıyla doğaya karşı da mücadele verdik. Sonuçta Galatasaray formasını giydiğiniz zaman kendiliğinden bir motivasyon geliyor. Bu motivasyon bize karşı oynayan oyuncularda yüksek oluyor, çünkü sonuçta Galatasaray'a karşı oynuyorlar. Biz bunun da bilincindeydik ve artık bu şampiyonluk yarışının sonuna doğru geliyoruz. Bu bizi motive etti ve biz bırakmak istemedik, elimizden geleni yaptık. Motivasyon kendiliğinden o şeklide doğdu. Burada hepimiz isimiz, bireyiz. Bireyler oynuyor ama bireyler için oynamıyor. Bir kurum için oynuyorsunuz ve ona gönül vermiş taraftara ve milyonlarca insan için oynuyorsunuz. Ben sahada oynadığım zaman da bunun bilincinde ve bunu kalbimde taşıyarak oynuyorum."
"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA ATTIĞIM GOLDEN SONRA NASIL SEVİNECEĞİMİ BİLEMEDİM"
Gençlerbirliği maçında attığı golden sonra nasıl sevineceğini bilemediğini anlatan Lincoln, "Golden sonra sevinmek istiyordum, nasıl sevineceğimi bilmiyordum, karar veremiyordum, rüyayla gerçek arasında bir yerde gidip geliyordum. İlk aklıma gelen seyirciye koşup demirlere çıkmaktı ama sarı kartım olduğunu hatırlayınca gidemedim, çünkü çift sarı karttan kırmızı kart olacaktı. Sonra ne yapacağımı şaşırdım; zaten arkadaşlarım beni buldu üzerime geldiler. O golü attığım için değil; takım bir gol attığı için ben çok sevindim. Buna sebep olmuş olmam beni daha da çok mutlu etti, ama gerçeği söylemek gerekirse maç boyunca o futbol oynanamayacak statta biz elimizden geleni yaptık ve hak ettiğimizi ben biliyordum. Yani herkesten fazla biz hak ettik bu sene bunu. O golü bulunca da 'Evet biz hak ettiğimiz bu şampiyonluğa devam ediyoruz' duygusuyla zaten hareket ettik" ifadelerini kullandı.
Galatasaray taraftarlarının inanılmaz olduğunu belirten başarılı orta saha oyuncusu, "Şunu açık bir şekilde ifade etmek istiyorum, hiç yorulmadan da bunu tekrarlayacağım. Bizim taraftarımız gerçekten inanılmaz bir taraftar. Gerek bana gösterdikleri ilgi, gerek takıma gösterdikleri ilgi ve ben biliyorum ki biz bu şampiyonluğu hak ediyoruz. Elimizden gelen her şeyi de yapacağız. Bunu bu taraftar kitlesi için yapacağız" dedi.
"BASKI ALTINDA OLMAK İSTEMESEYDİM DOĞDUĞUM ŞEHRİN AMATÖR TAKIMINDA OYNAMAYA DEVAM EDERDİM"
Futbolda futbolcular üzerinde baskının her zaman olduğunu söyleyen Lincoln, sözlerini şöyle tamamladı:
"Baskı her zaman olmalı. Yani futbolcu, büyük takım oyuncusu baskı altında oynamalı zaten. Baskı çünkü pozitif bir unsurdur. Zaten baskı altında olmak istemeseydim doğduğum şehrin amatör takımında oynamaya devam ederdim. Orada futbol oynardım ve hiç baskı altında olmazdım. Ama siz bir yerlere gelmek istiyorsanız bu baskı olmalı. Basın tarafından oluşturulan baskıya gelirsek, eğer ki bunlar adilse bunlar benim için son derece olumlu. Çünkü bunlar sizi, oyununuzu, kişiliğinizi geliştiren şeyler. Ama eğer ki bunlar adil değilse sadece üzüntü vericidir. Bunu daha önceki bir röportajda da konuşmuştuk, daha önce de bir açıklamam oldu bu konuda. Ben her zaman doğru habere, adil habere zaten katılıyorum. Bunu ben kendim de söylüyorum. Ama yalan haber veya gereksiz baskı veya adil olmayan bir ortam yaratıldığı zaman da tabii ki buna kızıyorum ama bunun benim üzerimde negatif bir baskı yaratmasına da izin vermiyorum."
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
Gol Kralligi : 52
«
Yanıtla #168 :
09 Nisan, 2008, 01:29 »
hade len kesin vardırda bakma
Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
http://fotosallamac.blogspot.com/
http://futbolanket.blogspot.com/
http://futbolforumu.blogspot.com/
http://ankett.blogspot.com/
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #169 :
14 Nisan, 2008, 23:02 »
Ümit Karan sakatlandı!
Galatasaray, Gençlerbirliği ile yarın yapacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.
İdmanın ana bölümünde oyuncularla önce gruplar halinde kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar, daha sonra dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı. Mehmet Topal, sağ uyluk ön alt adalesindeki rahatsızlığın tedavisinden sonra çalışmanın tümüne takımla birlikte katıldı. Antrenman, soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.
İdmanda bir pozisyonda omzunun üstüne düşen Ümit Karan sakatlandı. Boynunda spazm oluşan Ümit'in tedavisine hemen başlandığı bildirildi. Servet Çetin, Orkun Usak, Rigobert Song'un tedavilerinin ise günde iki seansla sürdürüldüğü açıklanırken, bu futbolcular tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel çalışmalar yaptı. Bu arada Servet ve Ümit'in durumunun maç saatinde netlik kazanacağı belirtildi.
Tobias Linderoth, Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları da Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürüldü. Linderoth, Semih ve Uğur, tedavilerinden sonra özel antrenman programları doğrultusunda salon ve sahada fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.
Öte yandan Serkan Çalık, geçirdiği başarılı ameliyat sonrasında Acıbadem Hastanesi'nden taburcu edildi. Serkan'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları da bugünden itibaren Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürdü.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #170 :
15 Nisan, 2008, 02:33 »
hafta sonuna kadar iyleşir belediye maçında oynarlar bence
Ronaldinho28
Orta Saha
'İki kupayı da almak isterdik'
«
Yanıtla #171 :
17 Nisan, 2008, 20:18 »
17 Nisan 2008 15:51Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, 12-14 yaş arası oyuncaların boy mücadele ettiği Nike Premier Cup Türkiye Finalleri kura çekimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Arda, turnuvaya katılan oyuncuların bu fırsatı iyi değerlendirmelerini ve bu yaşlarda yaşadıkları heyecanı bir daha bulamayacaklarını belirterek, "Bu yaşlarda oynadığınız futbol her açıdan daha masum oluyor. Çünkü işin içinde ne maddiyat var ne de profesyonellik var. Amatör bir düşünceyle çocuk heyecan ile futbol oynanıyor. O yüzden çok güzel heyecanlar yaşanıyor. Ben genç arkadaşlarıma bu yaşların keyfini çıkartmalarını diliyorum" dedi.
Arda Turan, Süper Lİg'in bitimeni dört hafta kala önlerindeki her maç tek tek düşündüklerini, ilk olarak İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçından üç puan almak istediklerin söyledi.
Arda ayrıca bu karşılaşmada taraftar desteğine de ihtiyacları olacağını vurgulayarak, "Ligin bitmesine dört hafta kaldı. Artık söylenecek bir şey yok. Sahada konuşmak lazım. Bütün gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzde ilk olarak İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçı var. Her maçı tek tek düşünüyoruz. Bu hafta kazanırsak önümüzde üç tane final maçı kalacak. Tüm mücadelelerden galip ayrılmak için uğraşacağız. Galatasaray taraftarı Olimpiyat Stadı'nı dolduracaktır. Çünkü onlara çok ihtiyacamız var. Mutlaka orada olacaklardır. Son dört maç takımlarını yalnız bırakmayacaklardır. Kupadan elenmemiz bizi üzdü. İki kupayıda almak isterdik. Ama olmadı. Trabzonspor maçında sonra Gençlerbirliği karşısına çok yorgun çıkmıştık. Artık yapacak bir şey yok. Tek hedefimiz şampiyon olmak" diye konuştu.
Genç oyunca Galatasaray'ın başında bir teknik direktör olmadığı şeklinde çıkan haberlerin kendilerini üzdüğünü, bu tarz söylemlerin takımın başında kendilerini çalıştıran ve taktik veren Cevat Güler ve yardımcılarına saygısızlık olduğunu ifade ederek, "Bizim başımızda bir teknik direktörümüz var. Cevat Güler ve yardımcıları ile maçlara çıkıyoruz. O yüzden teknik direktörümüzün olmadığını söylemenin haksızlık olacağını düşünüyorum. Başamızda olan insanlara saygısızlık yapmış oluruz. Biz hep berabar bütünleşme içindeyiz. Son dört hafta ne olacağı belli olmaz. Bizim başımızda bize taktik veren sistemimizi belirleyen bir kişi var. O yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyordum Önümüzdeki sezon takımın başına kimin çıkacağını bizi çok fazla ilgilendirmiyor. O işlerle uğraşan büyükleriniz var. Bizim işimiz çıkıp sahada futbolumuzu oynamak"şeklinde konuştu.
Arda, Fenerbahçe ile Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacakları derbi maçını kazanmak istediklerini ama İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçından üç puan alamazlarsa, Fenerbahçe karşılaşmasının öneminin kalmayacağını söyledi.
Arda sözlerine şöyle devam etti:
"Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon ve bu sezon Ali Sami Yen'de oynadığmızı maçların etkisini olacağını düşünmüyorum. Her maça tek tek konsantre oluyoruz. Önceliğimiz İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçını düşüneceğiz. Bu maçı kazanamazsak Fenerbahçe maçının bir önemi kalmaz. Bu hafta oynayacağımız maçın ardından daha sonraki üç maça bakacağız. Tabiki bu derbiyi taraftarımızda bizde çok kazanmak istiyoruz."
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #172 :
19 Nisan, 2008, 01:15 »
G.Saray'a bir kötü haber daha!
Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'a Hollanda'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan teklif aldığını ancak düşünmek için süre istediğini açıklayan Louis van Gaal, kulübü Alkmaar'da kaldı. UEFA'nın haberine göre, yaz mevsiminde kulüpten ayrılması beklenen başarılı teknik adam, önümüzdeki sezon da Hollanda ekibinin başında olacak. Böylece G.Saray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ardından teklif götürdüğü Hollandalı teknik adamdan da olumsuz yanıtla dönmüş oldu.
FUTBOLCULAR BÖYLE İSTEDİ
Kariyerinde Ajax ve Barcelona gibi büyük kulüpleri çalıştırmış ve sayısız başarı kazanmış Hollandalı teknik adamın bu kararının arkasında ise Alkmaarlı futbolcuların olduğu belirtildi. Louis van Gaal, bu sezon alınan kötü sonuçların ardından, Mart ayında AZ Alkmaar yönetimi ile masaya oturmuş ve taraflar van Gaal'in sezon sonu ayrılması görüşünde birleşmişti. Fakat takımdaki oyuncuların teknik direktör olarak van Gaal'i istemesi üzerine yönetim son bir karar verdi ve 56 yaşındaki teknik adamın kontratının biteceği yıl olan 2010'a kadar takımda kalacağı açıklandı.
"Yönetim ile bu hafta görüştük ve birlikte çalışmaya devam edebileceğimize karar verdik. Bunu futbolcularıma da açıkladım" diyen Louis van Gaal, Hollanda'nın AZ Alkmaar ekibine 2005 yılında gelmiş ve geçtiğimiz sezon ligde şampiyonluğa çok yaklaşmışken son maçını kaybederek bu onuru elde edememişti. Ayrıca yine geçtiğimiz sezon Louis van Gaal'in AZ Alkmaar'ı, UEFA Kupası 3. Tur maçında temsilcilerimizden Fenerbahçe ile karşılaşmış ve İstanbul'da 3-3, Hollanda'da 2-2'lik skorların ardından tur atlayan taraf olmuştu.
DisiFaNaTik
Kaptan
Gol Kralligi : 2
..fUtBoL...mY lİfE=)
«
Yanıtla #173 :
19 Nisan, 2008, 01:17 »
hee hazr gs demişken bende şuanda pazar gnkü gs maçının 4 tane bileti var
----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))
TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #174 :
23 Nisan, 2008, 18:35 »
2013'e kadar G.Saray'da
Galatasaray'ın futbolculardan Mehmet Topal'ın sözleşmesi 2013 yılına kadar uzatıldı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Mehmet Topal'ın sözleşmesinin 2013 yılına kadar uzatıldığı kaydedilerek, "Galatasaray Kulübü'nde, Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Mehmet Topal'ın devam eden profesyonel sözleşmesi, 31 Mayıs 2013 tarihine dek, 5 sezon süreyle uzatılmıştır" denildi.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #175 :
30 Nisan, 2008, 00:59 »
Jardel'in gönlü G.Saray'da
Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kazandığı ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı kadroda yer alan Brezilyalı yıldız futbolcu Mairo Jardel, hayalinin, tekrar sarı-kırmızılı formayı giymek olduğunu söyledi.
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin, Galatasaray Adası'nda düzenlediği yemekli toplantının konukları arasında yer alan Mario Jardel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Önümde iyi seviyede futbol oynayacağım 2 yıl daha var. Benim hayalim, Galatasaray'da tekrar forma giyerek kariyerimi noktalamak'' dedi.
Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın haklı bir galibiyet aldığını belirterek, ''Sivasspor maçını da aynı şekilde oynarlarsa kesinlikle şampiyon olacaklardır'' diyen Jardel, kendisinin de sarı-kırmızılı kulüpte güzel günler geçirerek, önemli goller attığını belirtti.
Jardel, son dönemde futbolun daha fazla fizik ve kondisyon üzerine oynanan bir oyun haline geldiğini dile getirirken, Galatasaray'da forma giyiyor olması halinde yine gollerini atacağına inandığını da sözlerine ekledi.
Bu arada, yemekte çok sayıda Galatasaraylının, Mario Jardel'le fotoğraf çektirmek istediği görüldü.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #176 :
30 Nisan, 2008, 01:01 »
G.Saray Ercan Saatçi'ye sert çıktı
Galatasaray yönetimi, spor yazarı Ercan Saatçi'yi Sarı-kırmızılı taraftarlardan özür dilemeye davet etti.
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Ercan Saatçi'nin büyük bir gaflet ve delalet içinde Galatasaray tribünlerinin derbi maç öncesinde hazırladığı ve ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirdiği belirtilerek, "Pazar akşamı Ali Sami Yen Stadı'nda sadece Galatasaraylılar değil tüm Türkiye'nin takdir ettiği üzere sahaya yüreğini koyan Aslanlarımız, bileğinin hakkıyla ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi mağlup etmiş ve ligin kalan 2 haftasına lider olarak girmiştir. Ancak üzülerek şahit olmaktayız ki, asıl amacı sahadaki 90 dakikayı analiz etmek, futbolu yorumlamak olan spor yazarlığı mesleğini asli mesleği müzisyenlik yanında hobi olarak sürdüren Ercan Saatçi, büyük bir gaflet ve delalet içinde Galatasaray tribünlerinin karşılaşma öncesinde hazırladığı ve ezeli rakibimize hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirmiştir. Karşılaşmayı Ali Sami Yen Stadı'nda değil, evinde televizyondan seyreden 'fahri spor yazarı' Ercan Saatçi'yi bir sonraki yazısında konu hakkında özür yazısı kaleme almaya davet ediyor ve bu yazıya kaynak olacak söz konusu tribün şovu hakkında bilgilendirmeyi dikkatine sunuyoruz" denildi.
Galatasaray taraftarının el emeği ve uzun uğraşlar sonrasında hayata geçirdiği koreografide tüm dünyanın yakından tanıdığı 'Street Fighters' adlı bilgisayar oyununun karakterlerinin yer aldığı, Ercan Saatçi'nin sorguladığı yeşil rengin ise yine tüm dünyadaki sporseverlerin yakından tanıdığı saha zemini olduğu belirtilen açıklamada, "Futbolu, yeşil zeminden uzaklaştırıp, renkleri sorgulayanlara, 103 yıldır sarı-kırmızı formayla yeşil zeminde futbol oynayan Galatasaray'a bu iftirayı atmaya cüret edenlere cevabımız dün gece skor tabelasında yazandır. Galatasaray Spor Kulübü olarak, derbi karşılaşması öncesinde yaptıkları tribün şovlarıyla ezeli rekabetin tadını çıkartan ve 90 dakika boyunca sahadaki Aslanlar'ı hiç susmadan destekleyen Büyük Galatasaray Taraftarı'na teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.
burak71
Yonetici
Kaptan
Gol Kralligi : 11
«
Yanıtla #177 :
04 Mayıs, 2008, 10:43 »
HAKAN ŞÜKÜRÜ ATAYA ŞİKAYET
Hakan Şükür’ün Fenerbahçe derbisinden önce “Kutlu Doğum Haftası’na yakışan bir derbi olsun” sözü Galatasaray camiasını harekete geçirdi. Galatasaraylılar Derneği Başkanı Candan Erçetin ile camianın ileri gelenleri Anıtkabir’de, ‘laiklik ve cumhuriyet’ mesajı verdi.
Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür’ün Fenerbahçe ile geçen hafta oynanan derbi öncesinde “Kutlu doğum haftasına yaraşır bir maç olsun” demesiyle başlayan tartışmalar sürerken, sarı kırmızılı camia Ata’yı ziyarete gitti. Galatasaraylılar Derneği’nin 100. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde İstanbul’dan trenle Ankara’ya gelen heyet, başkentten ve başka illerden gelen dernek üyeleriyle buluşarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün mozolesine çelenk koyulduktan sonra yapılan saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Galatasaray Lisesi Mezunları Derneği Başkanı sanatçı Candan Erçetin, camia adına Ata’ya söz verdi. Anıtkabir özel defterine de “Her ahval ve şerait içinde vazifemizin bilincinde olarak bize çizdiğin laik ve çağdaş yoldan asla ayrılmayacağımız gibi, gaflet, delalet ve hıyanet içinde bulunma cüretini gösterenler karşısında ilke ve devrimlerinin her daim bekçisi olarak bizi bulacaklardır” diye yazdı.
Camiadan kimler katıldı?
Heyette, Şükür’ün sözlerine tepki göstererek Kulüp Başkanı Adnan Polat’a mektup gönderen eski başkan adaylarından Adnan Öztürk ile Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Helvacı da vardı. Ayrıca Galatasaray İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Zeren yaklaşık 100 öğrencisiyle birlikte yeralırken, lise ve üniversitenin öğretim üyeleri ve öğrencileri de hazır bulundu. İstanbul’dan gelen heyete Galatasaray Lisesi mezunu Dışişleri Bakanlığı mensuplarıyla, Başkan Vedat Çuhadar ve Ankara Galatasaraylılar Cemiyeti üyeleri de katıldı. Camianın önde gelen isimlerinden İrfan Aktar, Hayri Kozak, Ahmet Yolalan, Kemal Suman, Turgay Kıran, Doğan Hasol, Türker Arslan ile eski ve yeni yöneticiler de oradaydı. Heyet daha sonra Anıtkabir Müzesi’ni gezdi.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #178 :
06 Mayıs, 2008, 19:32 »
Galatasaray'a seyirci müjdesi!
Galatasaray'a PFDK'dan müjdeli haber. Bugün toplanan disiplin kurulu Galatasaray'ın ligin son haftasında oynayacağı Gençlerbirliği OFTAŞ maçı için seyircisiz oynama cezasına gerek olmadığı kararını verdi. Galatasaray - G.Birliği OFTAŞ karşılaşması Ali Sami Yen Stadı'nda seyircili oynanacak.
PFDK, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ligin 32. haftasında oynanan karşılaşmada edilen küfürler nedeniyle bu konuyu masaya yatırmıştı.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #179 :
12 Mayıs, 2008, 18:41 »
Maçlar Sami Yen'de oynanacak
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Aslantepe Projesi'nde kendilerine büyük destek veren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Şişli Belediye binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Aslantepe Projesi'nde Şişli Belediyesi'nin büyük bir emeği olduğunu ve bunun için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e teşekkür ziyaretinde bulunduğunu belirtti.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini de hatırlatan Başkan Polat, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacağız. Bunun için de stadı bakıma alacağız. Bundan önceki Şampiyonlar Ligi maçlarımızı Olimpiyat Stadı'nda oynamıştık. Orada oynadığımız maçlarda hem taraftarımız hem de futbolcular, stattan memnun değildi. Bunun için önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi maçlarımızı Ali Sami Yen Stadı'nda oynayarak büyük
başarılara imza atmak istiyoruz" diye konuştu.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, Galatasaray'ı elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutlayarak, "Sayın Adnan Polat'ın şu an üstlenmiş olduğu görev, zor bir görev. Ben, bu zor görevde her zaman kendilerinin yanında olacağım" dedi.
Aslantepe Projesi'nde Galatasaray Kulübü'ne verdiği destekle ilgili olarak da Sarıgül, "Bu desteğimiz sadece Galatasaray için değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe için de olabilirdi. Bu takımlar, eğer Şişli sınırları içerisinde olsaydı biz yine aynı desteği verirdik" şeklinde konuştu.
Mustafa Sarıgül, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maçlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için Ali Sami Yen Stadı'nı bakıma alacaklarını da sözlerine ekledi.
Sayfa:
1
...
10
11
[
12