Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Mayıs 13, 2008, 21:16
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Konya'da örnek Fenerbahçeliler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Konya'da örnek Fenerbahçeliler  (Okunma Sayısı 220 defa)
Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 8

« : Ekim 19, 2007, 19:25 »

Konya'daki bir ilköğretim okulunda Konya Fenerbahçeliler Derneği'nin tefrişatını yaptığı bir sınıfın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Merkez Meram ilçesindeki Mehmet Beğen İlköğretim Okulu'nda tefrişatı yapılan sınıfın açılışında konuşan Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan, dernek olarak Fenerbahçe'nin kazandığı her şampiyonluk için Konya'da kalıcı ve topluma yararlı olan faaliyeti kendilerine görev edindiklerini söyledi.

Kulübün 2004-2005 sezonunda kazandığı şampiyonluğun anısında Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 30 adet doktor muayene odasını tefriş ettirdiklerini belirten Kaşdoğan, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe'nin hem 100. kuruluş yıl dönümü hem de Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kutladığımız 2006-2007 sezonunda da aynı anlayış ve görev bilinciyle Meram Mehmet Beğen İlköğretim Okulu'nda bir sınıfı tebeşir veya kalem kullanılmasına gerek olmayan, bilgisayar donanımla 'Akıllı yazı tahtası' ile tefriş ettik. Her şeyi devletten beklemek doğru değil. Bu anlamda her sivil toplum örgütü verdikleri sözleri yerine getirip eğitime destek olmalıdır. Bu çocuklar bizim, Türkiye'nin geleceği. Bu nedenle akıllı yazı tahtası ve bilgisayar bağışı ile eğitime verdiğimiz bu desteğin büyük önem taşıdığına inanıyorum. Umarım herkese örnek olur.''

Kurdelayı keserek sınıfın açılışını gerçekleştiren Kaşdoğan ve Meram Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, öğrenci sıralarına oturarak hayat bilgisi öğretmeninin verdiği dersi dinledi.

Bu sırada sınıfta bir yoklama yapan Kaşdoğan, öğrencilere hangi takımı tuttuklarını sordu. Öğrencilerin çoğunluğunun ''Fenerbahçe'' yanıtını vermesi ise gülüşmelere neden oldu.

Kaşdoğan, programın sonunda öğrencilere derslerine iyi çalışıp teşekkür ve takdir almaları durumunda sınıfta her öğrenci için birer bilgisayar daha hediye edeceğini bildirdi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Konya'da örnek Fenerbahçeliler
Mayıs 13, 2008, 21:16

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
furkandinho
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2007, 11:21 »

iyi iyi böyle orgizesyonlara devam Cheesy

İŞTE BU NEYMİŞ PARA DEĞİL YÜREK BU İŞ BU KADAR 4 PUANIDA ALACAĞIZ VE TÜRKİYEYİ SARI KIRMIZA BOYACAĞIZ BAZILARIDA BAKACAK SADECE Cheesy Cheesy Cheesy
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Konya'da örnek Fenerbahçeliler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Bu Sayfa 0.12 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu