Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Ağustos, 2008, 08:30
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Giresunspor  |  Konu: Giresunspor - Kocaelispor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Giresunspor - Kocaelispor  (Okunma Sayısı 727 defa)
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« : 06 Aralık, 2007, 22:37 »

Giresunspor Kocaeli'yi bekliyor
TFF 1. Lig'de, hafta sonu sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un genel kaptanı Hakan Güngör, Kocaelispor'u yenerek ligin alt sıralarından uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde zirve mücadelesi veren Kocaelispor ile zor bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, ''Biz alt sıralardan uzaklaşma, rakibimiz ise zirve mücadelesinden kopmamak istiyor. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. Kocaelispor'u yenerek ligin alt sıralarından uzaklaşmak istiyoruz'' dedi.

Kayseri Erciyesspor mağlubiyetinin olumsuz etkisini üzerilerinden attıklarını, Kocaelispor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Güngör, şunları söyledi:

''Ligin ilk haftalarındaki başarımızı yakalamak için bundan sonraki karşılaşmalardan başarılı sonuçlarla ayrılmak zorundayız. Kocaelispor karşılaşmasını bunun için bir dönüm ve bir başlangıç karşılaşması olarak görüyoruz. Bunun için bu karşılaşmada puan kaybının telafisi olmayacak. Oyuncularımız da bunun bilincinde. Taraftarlarımızın da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımıza yürekten inanıyoruz.''

Güngör, takımda sakatlığı olan Cem'in, Kocaelispor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Giresunspor - Kocaelispor
22 Ağustos, 2008, 08:30

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #1 : 06 Aralık, 2007, 22:39 »

giresun alır bence

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #2 : 06 Aralık, 2007, 22:44 »

ben tam tersi kocaelispor alır diyorum  valla kocaeli benim hoşuma giden bir takım almasını isterim
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 51

« Yanıtla #3 : 06 Aralık, 2007, 22:45 »

kocaelispor alsın adriano ya katılıyorum hem taraftarı daha iyi ve kaliteli

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #4 : 06 Aralık, 2007, 22:45 »

bekleyip görücez Cool

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #5 : 06 Aralık, 2007, 22:46 »

ben sana şimdiden söylüyorum işte bu maçı kocaeli alır
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #6 : 06 Aralık, 2007, 22:47 »

ben sana şimdiden söylüyorum işte bu maçı giresun alır Cool

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 51

« Yanıtla #7 : 09 Aralık, 2007, 00:15 »

Giresunspor'dan Körfez'e darbe
TFF 1. Ligi'nde 16. hafta karşılaşmasında Giresunspor ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Son haftalarda büyük bir çıkış gösteren ve zirvede iddialı hale gelen Kocaelispor, deplasmanda Giresunspor'a 3-2 mağlup oldu. Giresunspor aldığı bu galibiyetin ardından TFF 1. Ligi'nde puanını 19'a yükseltirken, Kocaelispor 27 puanda kaldı.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Giresunspor  |  Konu: Giresunspor - Kocaelispor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.157 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu