Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 03, 2008, 01:38:22 ÖÖ
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Elazigspor  |  Konu: Elazığspor Yönetimi Toplandı 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Elazığspor Yönetimi Toplandı  (Okunma Sayısı 446 defa)
forza_farukkk
Defans
**

« : Kasım 01, 2007, 01:20:49 ÖS »

Elazığspor Yönetim toplandı
01 Kasım 2007Çalışmalarını sürdüren 16 kişilik yönetici grubunun işi çok…17 Ekim’de yapılan Elazığspor K.ulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın ardından istifa eden yönetim kurulunun yerine Valiliğin önderliğinde görevlendirilen ve hâkim atamasıyla da resmen Elazığspor Kulübü Yönetimi’ni üstlenen 16 kişilik yönetici grubu, dün akşam tesislerde biraraya geldi…

Görev bölümü yapacaklar…
Dün akşam saat 18:00’de Elazığspor Kulübü Tesisleri’nde Mustafa YILDIZ Başkanlığı’nda biraraya gelen Yönetim Kurulu’nun, resmî olmasa da işlerin daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla kendi aralarında görev bölümü yapacağı öğrenildi.
Elazığspor Yönetimi’nin başta ekonomik sorunlar olmak üzere birçok konuyu masaya yatırması ve çözüm yolları aranması beklenirken, günışığı baskıya grdiği saatlerde devam etmekte olan toplantının dün gece geç saatlere kadar süreceği tahmin ediliyordu.

=====>Büyük TriBün DaVulCusuU<=====
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Elazığspor Yönetimi Toplandı
Aralık 03, 2008, 01:38:22 ÖÖ

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Elazigspor  |  Konu: Elazığspor Yönetimi Toplandı « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!