hayır zico'yu beğenmıyorum futbolcular avrupa maçlarını ciddiye alıyor ve kendı motovasyonlarını kendıleri sağlıyor.
lig maçlarını ise nasılsa 1-2 atar kazanırız havasında oynuyorlar...
ligdeki feneri hiç beğenmiyorum araştırma yapmadım ama herhalde ilk 10 haftasında en çok puan kaybettiği yıl bu yıldır.
neyseki saçma sapan oynayan uğur boral gibi yeteneksiz kazma halısaha maçında bile oynatmayacağım birini artık kim soylediyse kesti ve gökçek oynuyor allaha bin şükür...geri zekalı U.B arkasında oynayan gelmiş geçmiş en ıyı sol bekin kim olduğunun hala farkında bıle değil...bu adamın eline sol açık nasıl oynanır dıye bir çıktı vermek gerekir...
deivid ne olduysa bu adama ıyı şeyler yapmaya başladı herhalde kütüğü harbiden brezilyaya adırdı :
edu : boş kontenjan doldurmaktan başka hiçbir işe yaramyor.Yasin2e yazık oluyor onun yuzunden...
gökhan gönul harika bir sağ bek olucak. hamitten sonra ki sağ bekimiz bir yere not alın. tek başına hem kanat hem bek oynadı bugun bence takımın en ıyısıydı.
carlos'a zaten bir şey demeye gerek yok 30 kusur yaşında 85te depar atıyor adam....
volkan her gun ıyıye gidiyor eferin derim.
deniz takımın en salak oyuncusu hala...eline kimse su dökemez...
alex turkıyede onun gıbı oynayan bir dunya adam olduğunu savunan bırıyım ama adamın kaliteesini kimseyle tartışmam bile...
semih - bir istikrar yakalasa kimse ondan forma alamaz. aynı şükür gbi hatta onun gol rekorunu kırar.
m. aurelio : bu adam zaten her zaman iyi....
appiah kesınlıkle hazır değil.
yasin bence takımın lıgonoyla birlikte banko oyuncularından. edu ya para veriyorlarsa satarım bu yuzden...
tabiii yedeğini alırım sakatlamalara karsı.gerçi can var...kulubun demırbası ne de olsa
g. wederson carlosu çok ıyı kullanıyor. carlos ta onu...
ali bilgin onun bu takımda şu an yeri yok bana göre...
--------------------
zico için son sozlerim için olucak belki tr için yeterli ama avrupa için hayır....
bir de yonetimin yerinde olsam mağdem ki kadrom bu kadar kaliteli neden bir van gaal vb. gibi tanınmış isim yapmış kişi getirmiyorsunuz takımın başına anlayamadım...
bu zico bu takıma kondusyon yuklemes lazım. hep aynı tempoda oynatıyor bu da zaten kapanan rakibe yarıyor.