Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
19 Temmuz, 2008, 13:28
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Konyaspor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe - Konyaspor  (Okunma Sayısı 2251 defa)
OguzA
Yonetici
Orta Saha

Gol Kralligi : 6

« Yanıtla #45 : 21 Ekim, 2007, 01:05 »

Edu bu takımda oynar nasıl oynar yasin lugano sakatsa oynar anca. bana göre boş yere kontenjan dolduruyor kardeşim. kademe hatası yapıcak olan en son kişi o olmalı cunku stoper yanıi turkçesi tam olarak cukk oturuyor durdurucu.

Edu ya o kadar para vereceğime Yasin'i oynatırım hem milli takım kazanmış olur hem de FB...
edu bre. mıllı takımı anca trıbunden seyreder dunya kupasında .....

Yıne soyluyorum Gökhan dunun ,İlker i bugunun Hamit altıntop'u dur... bu çocuk aslında geçen sene 2 ligde en iyi sağ açık seçildi ki gelin gorun kı biz de komple sağ tarafta tek başına oynuyor... ki bugun harikaydı semiihle beraber konya yı zorlayan en ısımlerdi ikisi... zaten takımı sağ bek ve sol bek öne iter.yakında daha da alıştıktan sonra goruceksınız  bu yuzden çünkü top ayağına gelicek hemde kaleye 30 m kala filan zaten yaptıkları ortada boylece alex bile bılınenın çok çok uzerine çıkıcak. çunku gökhan ve carlos adeta takımı itiyorlar...boyle de olması gerekıyor zaten... gökhan biraz tecrubesiz onunde oynayan deivid i bu konuda kullanamıyor pek ama oynadıkça kullanmasını öğrenıcek...

benım kafamdaki takım  aynen kurguısu şoyle olurdu ilk etapta.

volkan - serdar (farketmez)

Önder                               Lugano               

Gökhan gönul                                                                                                                                    wederson         

Aurelio

Deivid (son zamanlardak
                     performansıdan dolayı )                                                                                         r. carlos
                                                                                         Appiah

alex ,

semih

bir kadro kursam ilk tercihim boyle olurdu...
« Son Düzenleme: 21 Ekim, 2007, 01:08 Gönderen: OguzA » Logged

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe - Konyaspor
19 Temmuz, 2008, 13:28

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #46 : 21 Ekim, 2007, 01:07 »

yalnış bence kadro semih olmaz orda tek başına ayrıyette gökhan 2.ligte en iyi sol açık değil en iyi futbolcu seçildi Smiley

babriko06
Yonetici
PAF Takimi

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #47 : 21 Ekim, 2007, 01:08 »

GÜZEL KADRO İŞ YAPAR
Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #48 : 21 Ekim, 2007, 01:10 »

bu günkü kadronun aynısı birtek deniz ile appiah yer değiştirmiş  zaten appiah tam anlamı ile iğleştiği zaman mantıklı olanı denizin yedek kulübesinde oturması

OguzA
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #49 : 21 Ekim, 2007, 01:10 »

yalnış bence kadro semih olmaz orda tek başına ayrıyette gökhan 2.ligte en iyi sol açık değil en iyi futbolcu seçildi Smiley

en iyı sağ açık anla işte...

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #50 : 21 Ekim, 2007, 01:11 »

edu bu takımda oynar kim ne derse desin  forvet içinde Fatih Tekke alınırsa o oynar semih felan traş yani Smiley

babriko06
Yonetici
PAF Takimi

« Yanıtla #51 : 21 Ekim, 2007, 01:12 »

TEKKE GELMEZ ABİ BU TAKIMA
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #52 : 21 Ekim, 2007, 01:12 »

neden gelmesin?

OguzA
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #53 : 21 Ekim, 2007, 01:13 »

bu günkü kadronun aynısı birtek deniz ile appiah yer değiştirmiş  zaten appiah tam anlamı ile iğleştiği zaman mantıklı olanı denizin yedek kulübesinde oturması

mumkunse hep otursun zaten... Appiah ta hazır değil psv maçında kazaya uğramadan atlatırsak denızle çok ıyı olucak zaten...

takımlar anladılar ortashaada denıze basında zaten panik olan denız hıyarı iyice saçmalıyor

OguzA
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #54 : 21 Ekim, 2007, 01:14 »

F. Tekke yi ben istemıyorum açıkçası yararlı olacağını dusunmuyor FB nin yapısına uygun bır futbolcu değil...bize carew lazım bence forvette...

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #55 : 21 Ekim, 2007, 01:15 »

bir yandanda şu var deniz 4 sene oldu sanırım Fenerbahçede bu adam daum zamanındada ilk 11 de oynuyordu şimdide oynuyor bizmi bilmiyoruz bu futbolu yoksa

Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #56 : 21 Ekim, 2007, 01:16 »

Tekke Türkiyede her takımda iş yapar bence

babriko06
Yonetici
PAF Takimi

« Yanıtla #57 : 21 Ekim, 2007, 01:17 »

neden gelmesin?

TEKKENİN ABİSİ HAKKIMI HELAL ETMEM DİYOR FENERE GİDRESEN DİYE:))
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #58 : 21 Ekim, 2007, 01:18 »

aklıma Ü.Özatı ın bir dergiye verdiği röpörtajdaki lafı geldi şimdi

bu ülkede her kez  yorumcu ben niye şiir yazmıyorum demişti  yani her kez kendi işini yapmıyor anlamında felan Smiley

OguzA
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #59 : 21 Ekim, 2007, 01:20 »

gelmesin ya ben istemiyorum o adamı.... sınır oluyorum hatta... carew gelsin adriano ya da hayır demem...
bak ben turk oyunculardan yanayımdır genelde bılırsınız benı ama fatih olmaz kardeşim....

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Konyaspor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.173 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu