Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
12 Ekim, 2008, 16:42
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 20 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Trabzonspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 9145 defa)
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #30 : 20 Aralık, 2007, 22:02 »

Trabzonspor Bilal'i istiyor

Trabzonspor, Hertha Berlin takımında forma giyen Trabzonlu futbolcu Bilal Çubukçu'nun peşinde. Gurbetçi yıldızın ailesi ile görüşen menajer Necmi Perekli bu oyuncunun geçtiğimiz hafta maçını izledi. Referansları iyi olan gurbetçiyi, devre arasında Trabzonspor'a katmak için çaba sarfediliyor

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Trabzonspor'dan Haberler
12 Ekim, 2008, 16:42

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #31 : 20 Aralık, 2007, 22:03 »

Personel paralandı!

Trabzonspor'da bayram öncesi tek kıyak personele oldu! Yönetim, bayram öncesinde tüm personelin maaşlarını ödeyerek onların yüzünü güldürdü. Yönetim, şimdi futbolcuların maç başı alacakları ile maaşlarının ödenmesi için kaynak arıyor.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #32 : 20 Aralık, 2007, 22:04 »

Yolculuk startı yarın

Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe 
maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Bordo-mavili kafile yarın öğleden sonra THY uçağı ile İstanbul'a gidecek. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, takımı İstanbul'da da çalıştıracağı öğrenildi.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #33 : 20 Aralık, 2007, 22:04 »

Gineliler kaçtı!

Yattara denenmek için getirdiği Gineli oyuncuları ilgi görmeyince onları Azerbaycan'a yolladı. Modiba Sylla (23), Korim Bangovra (23) ve Seyduoba Comora (21) adlı oyuncular, futbol yaşamlarını Azerbaycan'da bir kulüpte sürdürecekler.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #34 : 20 Aralık, 2007, 22:05 »

Yasin'e armağan

Önceki hafta Yasin adını koyduğu bir oğlu olan Ayman "Fenerbahçe maçını oğlum Yasin için kazanmayı çok istiyorum" dedi. Mısırlı oyuncu "Fenerbahçe'yi yenecek güçte olduğumuza inanıyoruz. Çok zorlu ve çekişmeli bir maç olacak

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #35 : 20 Aralık, 2007, 22:05 »

Musa'ya kadro yolu
Ayağı kırıldığı için sahalardan uzak kalan Musa, Fenerbahçe maçı için hazır olduğunu belirtti. Antrenmanlardaki hırsı ve azmiyle teknik direktör Yanal'ın gözüne giren savunma oyuncusunun maç kadrosuna alınmasının sürpriz olmayacağı belirtiliyor.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #36 : 21 Aralık, 2007, 16:39 »

Gineli golcü: Takım oyununu çok iyi oynamaya başladık. Ama şimdi bize Szymek gibi bir oyuncu şart. F.Bahçe savunması benden korksun. 90 dakika sahadayım.

ÖVGÜ YAĞDIRDI
Trabzonspor'un Gineli golcüsü İbrahima Yattara'dan ilginç açıklama... Gineli yıldız, "Bizde Szymek gibi bir oyuncu olsa rakiplerin tozunu atarız" dedi. Trabzon'u terk edip futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak'a övgüler yağdıran Gineli golcü "Öyle bir futbolcu şart. Bu takımı yönlendirecek biri olmalı" 
ifadesini kullandı.

BENDEN KORKSUN
Takımın artık tam bir koordinasyon içinde oynadığını belirten Yattara "Son dört maçtır 90 dakika sahadayım. Sorunsuz ve kafam rahat olunca değil 90 dakika 120 dakika bile oynarım. F.Bahçe savunması benden korksun. Derbide de 90 dakika sahada olacağım. Takım olarak iyi durumdayız, moralimiz çok iyi. Derbiyi alarız" açıklamasını yaptı.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #37 : 21 Aralık, 2007, 16:40 »

Yıldız savaşı

"Derbilerde yıldızların formu sonucu belirler. Bizde Gökdeniz ile Yattara çok formda. Umut ve Ceyhun'dan patlama bekliyorum".

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe derbisini FOTOMAÇ'a yorumladı. Derbinin sonucunu yıldızların belirleyeceğini belirten Yanal "Fener'i yenip ikinci yarıya daha moralli girmeyi hedefliyoruz. Böyle maçlarda yıldızların form durumu sonucu büyük ölçüde etkiler. Gökdeniz ve Yattara'nın yükselen 
grafiği bizi bu maç için umutlandırıyor" dedi.

GİZLİ YILDIZ ÇIKAR
Alex ve Semih'e önlem alacaklarını belirten Yanal sözlerini şöyle sürdürdü: "Onlar da bizimkileri kilitlemeye çalışacak. Böyle maçlarda suskun olanlardan patlama beklerim hep. Umut ve Ceyhun'dan bunu bekliyorum. Serkan'ın da üst seviyede oynayacağını tahmin ediyorum. Golcüler susup, savunmadan gelen biri de maçı döndürebilir. Derbilerde ne olacağı kestirilemez."

UMUT, FENER'E PATLAYACAK
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal suskun golcüsü Umut Bulut'tan Fenerbahçe derbisinde çok şey bekliyor. Bu sezon 16 lig maçında görev alan Umut, bin 558 dakika sahada kalıp 7 gole imza attı. 1 sarı, 1 kırmızı kart gören genç futbolcu "Fenerbahçe maçının bizim için önemini biliyorum. Bu derbide attığım gollerle üç puanın gelmesi en büyük isteğim" açıklamasını yaptı

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #38 : 21 Aralık, 2007, 16:41 »

Derbiye 3 katı prim

Trabzon büyük önem verdiği F.Bahçe maçının kazanılması durumunda futbolcularına 20'şer bin YTL prim dağıtacak.

KESENİN AĞZI AÇILACAK
Trabzonspor'dan derbi için özel prim... Futbolculara maç başı 5'er bin YTL veren bordo-mavililer "Şampiyonluk mücadelesinde ben de varım" diyeceği Fenerbahçe maçı için futbolculara 20'şer bin YTL prim dağıtmayı kararlaştırdı.

ACİL KAYNAK ARANIYOR
Çalışanların maaşlarını veren bordo-mavili kulüp, futbolculara 
da 10'ar bin YTL'lik ödeme yaptı. Tam 9 sezondur Kadıköy'de F.Bahçe'yi yenemeyen Trabzon'da bu geleneğin bozulması için yönetim prim leri bu maçlık 3 kat daha artırdı.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #39 : 21 Aralık, 2007, 16:41 »

Gökdeniz en golcü futbolcu

Teknik direktör Ersun Yanal "Derbi, en golcüyü de ortaya çıkaracak" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı "Gökdeniz'in 10, Semih'in 9 golü var. Semih zorlu maçlarda ortaya çıkan bir isim. Ama bizim oyun planımızda onu susturup, Gökdeniz'i konuşturmak var" ifadesini kullandı. 

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #40 : 21 Aralık, 2007, 16:42 »

Kale için büyük yarış

F.Bahçe maçı öncesinde kaleci seçimi Yanal'ı zorlayacak. Sakatlıktan çıkan Tolga ile formda olan Jefferson arasında seçim yapmak zorunda kalacak olan Yanal'ın kafası karışık. Yanal dünkü çalışmada her iki kaleciyi de da yakından izledi. Jefferson da Tolga da "Biz hazırız, hocamız görev verirse en iyisini yaparız" diyerek görev bekliyor. 

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #41 : 21 Aralık, 2007, 16:43 »

Gineli golcü: Takım oyununu çok iyi oynamaya başladık. Ama şimdi bize Szymek gibi bir oyuncu şart. F.Bahçe savunması benden korksun. 90 dakika sahadayım.

ÖVGÜ YAĞDIRDI
Trabzonspor'un Gineli golcüsü İbrahima Yattara'dan ilginç açıklama... Gineli yıldız, "Bizde Szymek gibi bir oyuncu olsa rakiplerin tozunu atarız" dedi. Trabzon'u terk edip futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak'a övgüler yağdıran Gineli golcü "Öyle bir futbolcu şart. Bu takımı yönlendirecek biri olmalı" 
ifadesini kullandı.

BENDEN KORKSUN
Takımın artık tam bir koordinasyon içinde oynadığını belirten Yattara "Son dört maçtır 90 dakika sahadayım. Sorunsuz ve kafam rahat olunca değil 90 dakika 120 dakika bile oynarım. F.Bahçe savunması benden korksun. Derbide de 90 dakika sahada olacağım. Takım olarak iyi durumdayız, moralimiz çok iyi. Derbiyi alarız" açıklamasını yaptı.

bakalım fb savunması nasıl durduracak YATTARAYI  Cheesy Cheesy

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #42 : 24 Aralık, 2007, 02:39 »

Trabzonspor'dan transfer atağı!

Trabzonspor'da yönetim transfer için düğmeye bastı.

Sezonun ikinci yarısına iddialı girmeye hazırlanan Trabzonspor'da yönetim transfer için düğmeye bastı. İnternacional'dan Fernandao ve Alex'le büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı öğrenilirken, Toulouse'de oynayan Mansare ve Aalborg'da forma giyen Rada Prica ile temaslar sürüyor.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #43 : 24 Aralık, 2007, 02:39 »

FERNANDAO'DA BONSERVİS SORUNU

Trabzonspor'da kongrenin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından görev süresi uzayan yönetim, ara transfer döneminde teknik direktör Ersun Yanal'ın istekleri doğrultusunda takıma takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor. Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, İnternacional'da forma giyen Brezilyalı futbolcular Alex ve Fernandao'yla temaslarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Brezilya'ya giden Baturoğlu bu futbolcularla bir görüşme yaptığı ve transferleri konusunda önemli aşama kaydettiği öğrenildi. Fernandao'nun yüksek bonservis bedeli konusunda biraz sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer, bu transferleri en kısa zamanda sonlandırmak istiyor.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #44 : 24 Aralık, 2007, 02:40 »

MANSARE İÇİN YATTARA'YA GÖREV

Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli'nin izleyip beğendiği Danimarka'nın Aalborg takımında forma giyen İsveçli golcü Rada Prica'nın transferi içinde girişimlerini sürdüren yönetim, bu futbolcunun yine fiyat artırması ile sıkıntı yaşadı. Önümüzdeki günlerde bu futbolcu ve kulübü ile tekrar masaya oturmaya hazırlanan yönetim, istenilen fiyata inilmediği sürece transferden vazgeçmeyi düşünüyor. Bu arada, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen Fode Mansare içinde temaslar hız kazandı. Futbolcunun kulübünde mutsuz olduğu bilgisine ulaşan Bordo-Mavililer, Gineli futbolcuyu Yattara aracılığı ile transfer etmek istiyor. Yattara'dan bu konuda arabulucuk yapmasını isteyen yönetim, 4 yabancı transfer etmekte kararlı gözüküyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu da takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Pazartesi gününden itibaren transfer arayışlarına hız vereceğiz. Şu anda belirlediğimiz bir çok isim var ancak, şu veya bu olacak demek doğru olmaz. Yönetim kurulunda hocamızın bize verdiği isimleri değerlendireceğiz ve takımın yararına uygun en doğru transferleri gerçekleştireceğiz. Ancak transfer yapmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz ve bu konuda gerekeni yapacağız" diye konuştu.

Sayitoğlu, takımdan gönderilecek isimleri ise tamamen teknik direktör Ersun Yanal'ın belirleyeceğini söyledi.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 20 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.293 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu