Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Kasım, 2008, 13:08
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Trabzonspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 11145 defa)
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1962

« Yanıtla #75 : 27 Aralık, 2007, 13:36 »

Trabzonspor maçları Doğan TV'de
Trabzonspor, Doğan TV Holding ile Avrupa kupaları ve hazırlık maçları yurt içi yayın hakkı için sözleşme imzaladı. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, ''Şirketimiz ile Doğan TV Holding A.Ş. arasında Avrupa kupaları maçları ve hazırlık maçlarımızın yurt içi yayın hakları pazarlamasını içeren 25.12.2007 tarihli 5 yıllık bir sözleşme imzalanmıştır'' denildi

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Trabzonspor'dan Haberler
20 Kasım, 2008, 13:08

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #76 : 27 Aralık, 2007, 13:37 »

Trabzon'da Afrika sorunu
Trabzonspor'da İbrahim Yattara ve Jabi'den sonra Ayman Abdelaziz'in de ülkesinin milli takımına davet edilmesi bordo-mavili takımı zora soktu. Trabzonspor 3 oyuncusundan yoksun olarak ligin ikinci yarısına başlayacak.

20 Ocak ve 10 Şubat 2008 tarihlerinde Gana'da düzenlenecek olan Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Gine Milli Takımı'na çağrılan Trabzonspor'un Gineli oyuncuları İbrahim Yattara ve Jabi'den sonra Ayman Abdelaziz'in de ülkesi Mısır Milli Takımı aday kadrosuna çağırılması yeni sezon hazırlıkları için start verecek olan Trabzonspor'u zora soktu.

Teknik direktör Ersun Yanal, ligin ikinci yarısı öncesinde yapacağı taktik çalışmalarda önemli 3 oyuncusundan yoksun olarak hazırlıklarını sürdürecek. Gine ve Mısır Milli Takımları bir üst tura çıkamamaları halinde 3 oyuncunun en geç 1 Şubat'da Trabzon'da olmaları bekleniyor. İki ülke milli takımlarının da bir üst turda mücadele etmesi durumunda ise oyuncuların Trabzon'a gelişleri 11 Şubat tarihine kadar sarkacak.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #77 : 27 Aralık, 2007, 13:38 »

Brezilya çıkarması
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Brezilyalı oyuncular Alex Mescinhi ve Fernando'nun transferini bitirmeye çalışıyor. Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu'nun, Brezilya'nın Internacional Takımı'nda forma giyen orta alan oyuncusu Alex Mescini ve santrfor Fernando'nun transferleri için dün Brezilya'ya gittiği öğrenildi.

Baturoğlu'nun hafta sonu veya gelecek hafta başına kadar bu transferleri bitirmeye çalışacağı kaydedildi.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #78 : 27 Aralık, 2007, 13:39 »

"Askerlik problemim yok"
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, askerlik probleminin olmadığını belirterek, 3 yıl daha tecil ettirme hakkının bulunduğunu söyledi. Uzun zamandır beklenen, ancak bir türlü çıkmayan 'askerlik yasası', Ceyhun Eriş'i köşeye sıkıştırdı iddialarına yıldız futbolcudan cevap geldi. Herhangi bir askerlik probleminin bulunmadığını belirten Ceyhun Eriş, "Benim şu anda askerlik problemim yok, 3 yıl daha tecil ettirme hakkım bulunuyor. Biz de bu vatanın evladıyız. Zaman geldiğinde herkes gibi biz de vatan borcumuzu ödemek için görevimizi yapacağız. Askerlik yapmamak için yurt dışına gideceğim şeklindeki söylemler doğru değil" dedi.

Her futbolcu gibi kendisinin de yurt dışında oynama isteğinin olduğunu belirten Ceyhun, "Yurt dışında oynamak benim hedeflerimin arasında, bunu her defasında dile getiriyorum. Ancak askerlik yapmamak için yurt dışına gideceğim doğru değil. Bu anlamda bana gelen bir transfer teklifi de yok" diye konuştu.

Takım olarak ligin ilk yarısında şansız bir sezon yaşadıklarını belirten Ceyhun, "Yaşadığımız olaylar her takımın kaldıracağı olaylar değildi. İlk haftada Sivasspor maçında yaşanan talihsiz olaylar takımı etkiledi. İyi bir kadroya sahip olmamıza rağmen alınan kötü saha sonuçlarına teknik adam değişikliği de eklendi. Son haftalarda ortaya koyduğumuz futbol ise gelecek adına umut verdi. Fenerbahçe maçı bizim için şansız bir maç oldu. Kazanacağımız maçı bireysel hatalardan dolayı kaybettik. İkinci yarıda yapılacak takviyelerle daha güçlü bir ekiple hedeflerimize doğru ilerlemek istiyoruz" dedi.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #79 : 27 Aralık, 2007, 13:40 »

"Kimsenin peşinden koşmam"
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora, Trabzonsporluluğunu kimsenin tartışamayacağını söyledi. Tayfun Cora, bordo-mavili kulübün internet sitesinde, Fenerbahçe maçı sonrası Roberto Carlos'dan forma istediği yönündeki eleştirilere açıklık getirdi.
Trabzonsporlu doğduğunu ve Trabzonsporluluğun gereklerini iyi bildiğini belirten Tayfun, ''Fenerbahçe maçı bitiminde Carlos benim yanıma gelip elimi sıktı. Onun bu jestine karşılık formaları değiştirmeyi teklif ettim. Ancak kendisi formasını başkasına vereceği yönünde işaret yaptı. Ben de üstelemeden yanından ayrıldım. Durum bundan ibaret. Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir oyuncu olarak asla birinin peşinden koşmam'' dedi.

Acımasızca eleştirilere uğramasından da yakınan Tayfun, ''Benim için söylenenleri içime sindiremiyorum. İnsanlar sanki bir suç işlemişim gibi söylemlerde bulunuyorlar. Ben asla tarihinde çok büyük başarılar bulunan kulübüme yakışmayacak hareketlerde bulunmam. Bunu herkes böyle bilsin'' diye konuştu.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #80 : 27 Aralık, 2007, 13:41 »

Fernandao ve Alex Trabzon'a yakın
Trabzonspor yönetiminin Brezilyalı'nın İnternacional takımında forma giyen Alex Raphael Mescinhi için kulübüyle 3 milyon dolara anlaşma sağlandığı, Fernandao için de 3 milyon dolar önerildiği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, 2 futbolcunun transferinde önemli aşamalar kaydettiklerini söyledi. Başer, "Şu anda 2 futbolcunun fiyatlarını açıklamak doğru olmaz. Ama bu futbolcuların Trabzonspor'da forma giymesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu transferler, en kısa zamanda kesinlik kazanabilir" dedi.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #81 : 27 Aralık, 2007, 13:41 »

Selçuk transferi askıda
Trabzonspor'un Vestel Manisaspor'dan transfer etmek için uğraştığı Selçuk İnan için kulübünün 2 milyon euro ve 3 futbolcu istemesi transferin askıya alınmasına neden oldu. Öte yandan bordo - mavili kulübün Brezilyalı Alex Mescinhi ile 3 milyon dolara el sıkıştığı, Fernandao ile anlaşılmasının da an meselesi olduğu iddia edildi.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo - mavili takımın Manisaspor'dan transfer etmek için çalıştığı orta saha oyuncusu Selçuk İnan için kulübünün önce 3.5 milyon euro istediği, Trabzonspor'dan olumlu cevap alamayınca teklifini 2 milyon euro ve 3 futbolcuya çevirdiği öğrenildi. Trabzonspor Yönetim Kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Selçuk İnan için belirlenen fiyatların çok fazla olduğunu belirterek, "Futbolcu belki bu miktarı edebilir ancak bu bizim için oldukça yüksek bir fiyat. Bu yüzden şu anda Selçuk'un transferinden vazgeçmiş durumdayız. Alternatif isimler üzerinde araştırmalarımız sürüyor" dedi.

Öte yandan Trabzonspor yönetiminin Brezilyalı'nın İnternacional takımında forma giyen Alex Raphael Mescinhi için kulübüyle 3 milyon dolara el sıkıştığı, Fernandao için de 3 milyon dolar önerildiği ve görüşmelerin sürdüğü iddia edildi. Abdullah Başer, bu iki futbolcunun tranfserinde önemli aşamalar kaydettiklerini belirterek, "Şu anda bu futbolcuların fiyatlarını açıklamak doğru olmaz. Ama bu futbolcuların Trabzonspor'da forma giymesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu transferler en kısa zamanda kesinlik kazanabilir" diye konuştu.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #82 : 27 Aralık, 2007, 13:42 »

Trabzon'a FIFA'dan sevindirici haber
Trabzonspor'a, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne verdiği oyuncusu Ersen Martin konusunda sevindirici bir haber geldi.
Kulüp genel saymanı Emin Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ersen Martin'in bonservis bedeli konusunda FIFA'lık olduklarını anımsatarak, ''FIFA, Huelva kulübüne 7 Ocak'a kadar Trabzonspor'a karşı maddi vecibelerini yerine getirmesi için ihtar çekti'' dedi.

Trabzonspor, Recreativo Huelva Kulübü ile Ersen Martin'in transferi konusunda 1 milyon dolara prensipte anlaşmış, ancak bordo-mavili kulüp, İspanya kulübünün parayı zamanında yatırmadığı gerekçesiyle bu futbolcuyu vermekten vazgeçmişti.

Ersen Martin ile faks yoluyla sözleşme imzalayan Huelva da FIFA'ya itirazda bulunmuştu. FIFA, Ersen Martin'in geçici lisans ile İspanyol takımında oynamasına karar vermişti. Maddi konularda ise FIFA, 2 kulübün anlaşmasını istemişti.

FIFA'nın verdiği son karara göre İspanya Kulübü'nün Trabzonspor ile maddi konularda 7 Ocaka kadar anlaşması gerekiyor

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #83 : 27 Aralık, 2007, 13:43 »

Yattara bilmecesi!
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın milli takım için ülkesine giderken "Bir daha Trabzon'a dönmeyeceğim" dediğinin iddia edilmesi camiada şok etkisi yarattı. İbrahima Yattara'nın Menajeri Adnan Demir, Yattara'nın parasını alamadığı için huzursuz olduğunu ancak Trabzon'a döneceğini söylerken, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, futbolcuların ödemelerinde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.

DEMİR: "YATTARA TRABZON'A DÖNECEK"

Trabzonspor'da yabancı futbolcularla yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Tomas Jun ve Fredrik Risp'ten sonra Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın da parasını alamadığı gerekçesi ile Milli takım kampına gittiği ülkesinden, "Trabzon'a dönmeyeceğim" dediğinin iddia edilmesi camiada şok etkisi yarattı. Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın menajeri Adnan Demir, Yattara'nın Milli takım kampının ardından Trabzon'a döneceğini belirterek, "Böyle bir iddianın doğruluk payı çok az. Ancak futbolcumuzun parasının büyük bir bölümünü alamadığı bir gerçek. Bu nedenle biraz sıkıntı yaşadığı doğrudur. Ama bu huzursuzluğunu, 'Yattara Trabzon'a dönmeyecek' diye lanse etmek çok kötü. Çünkü Yattara, Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyor. Ayrılmak istese sorunlu olarak asla gitmez. Bunu her zaman kendisi de söylüyor. 'Bir gün Trabzonspor'dan gidersem, güzelliklerle ayrılmak istiyorum' diyor. O yüzden bu olayın fazla büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum" dedi. Demir, Yattara'nın kendisinden kulüp bulmasını istemediğini de belirterek, "Şu anda Yattara'nın başka bir takıma transfer olması gündemde değil" diye konuştu.

ZİHNİ: "YATTARA ÖYLE BİR DAVRANIŞTA BULUNMAZ"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni ise futbolcuların paralarını alamadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Zihni, yönetim kurulu olarak tüm ödemeleri gününde yaptıklarını belirterek, "Bayram öncesi söz verdiğimiz gibi futbolculara gerekli ödemeleri yaptık. Şu an itibari ile de bizden hiçbir futbolcunun alacağı yok. Bunlar asılsız iddialar" diye konuştu. Zihni, Yattara'nın, "Bir daha Trabzon'a dönmeyeceğim" diye bir ifadeyi kullanmayacağını da belirterek, "Bunlar bizi yıpratmak için ortaya atılmış, asılsız dedikodular" dedi. Teknik Direktör Ersun Yanal ve yardımcıları ile menajer Necmi Perekli'nin Avrupa'da futbolcu arayışlarını sürdürdüğünü de söyleyen Zihni, "Takıma direkt katkı yapabilecek oyuncular arıyoruz. Aldığımız futbolcular yedek kulübesinde değil, sahada olacak" dedi.

ALEX'LE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ

Transferde gecikmek istemeyen Trabzonspor yönetimi Brezilyalı futbolcular Fernando ve Alex Mescinhi üzerinde yoğunlaştı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, iki futbolcunun da gündemlerinde olduğunu belirterek, "Özellikle Alex üzerinde çalışmalarımız yoğunlaşmış durumda. Kendisi şu anda Dubai'de bir turnuvada olduğu için bir çok menajer onun aklını çelmeye çalışıyor. Biz kendisiyle daha önceden görüşüp, bir çok konuda anlaşmıştık. Bu transferi en kısa zamanda sonlandırıp Trabzonspor'a kaliteli bir oyuncu kazandırmak istiyoruz. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'da özellikle bu futbolcunun alınmasını istiyor" diye konuştu.

SELÇUK İÇİN TAKAS TEKLİF EDEBİLİRİZ

Ermiş, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen Gineli futbolcu Fode Mansare ile de ilgilendiklerini belirterek, "Bu futbolcu ile de görüşmelerimiz oldu ancak kendisinin bonservis bedeli oldukça yüksek. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Ermiş, Manisaspor'dan Selçuk'un transferi için kulübüne takas teklif edebileceklerini belirterek, "Transfer komitesindeki arkadaşlarımız bu futbolcu için de yoğun çaba harcıyor. Bu futbolcu için Manisaspor kulübüne takas teklifinde bulunmayı da düşünüyoruz. Ancak bu isimleri belirleyecek olan Ersun Yanal'dır" dedi. Ermiş, ayrıca stat projesinde de en geç bir ay içerisinde dolgu alanında çalışmaların başlamasını planladıklarını söyledi.

TAYFUN CORA'DAN SAVUNMA

Fenerbahçe maçında Roberto Carlos'un formasını almaya çalışan Trabzonspor'un genç stoperi Tayfun Cora, kendisine yönelik tepkileri anlayışla karşıladığını ancak formayı bir başkasının ricası üzerine almak istediğini açıkladı. Tayfun, Carlos'un formasını teyzesinin kızı için almak istediğini belirterek, "Maç bittiği anda, Roberto Carlos elimi sıktı. Merhaba deyip tebrik etti. Carlos giderken de aklıma teyzemin kızının ricası geldi. Bana oynamam halinde Carlos'un formasını alıp almayacağımı sormuştu. Ben de o anda çok fazla düşünmeden formayı istedim. Ancak Carlos kulübeyi göstererek orada oturan Jefferson'a söz verdiğini söyledi. Benim amacım Carlos'un formasına sahip olmak değildi. Ne olursa olsun, o an bu kadar öne çıkmamalıydı. Çok üzgünüm" dedi.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Trabzonspor yarın devre arası hazırlık kampına başlıyor. Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu takımın kampı Trabzon'da yapacağını belirterek, "Yarın akşam 20.00 itibari ile çalışmalarımıza başlayacağız. İkinci yarı başlayana kadar da Trabzon'dayız. Çok iyi bir ara hazırlık dönemi geçireceğimize inanıyoruz" dedi

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #84 : 27 Aralık, 2007, 13:44 »

Trabzonspor'da ilk yarının karnesi
Bu sezon Turkcell Süper Lig'de istediği performansı sergileyemeyen Trabzonspor, geçtiğimiz sezona oranla daha başarılı bir grafik çizdi.

Trabzonspor, ligin ilk devresini 22 puanla 9. sırada tamamladı. Oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Bordo-Mavililer, attığı 22 gole karşılık kalesinde de 22 gol gördü. Trabzonspor geçen yılın ilk devresini ise 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 19 puanla 13. sırada tamamlamış, sezonu da 52 puanla 4. bitirmişti.

Bordo-Mavili takımda Süper Ligi'nin ilk devresinde en çok kart gören oyuncu 8 sarı kartla kaptan Hüseyin Cimşir oldu. Hüseyin'i 6 sarı kartla Ayman Abdelaziz, 5 sarı kartla Ceyhun Eriş, 4 sarı kartla Serkan Balcı ve 3 sarı kartla Erdinç Yavuz takip etti. Ligin ilk devresinde Ahmet Şahin, İbrahima Yattara ve Umut Bulut 1'er kırmızı kartla takımlarını eksik bıraktılar.

Trabzonspor'da 17 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkan Gökdeniz sadece Ankaraspor maçında 80. dakikada dışarı alındı. 1520 dakikaka sahada kalan Gökdeniz'i en fazla oynama konusunda takip eden oyuncu Umut Bulut oldu. Umut 1327 dakikayla, 1520 dakika sahada kalan Gökdeniz'in ardından ikinci sırada yer aldı. Bu iki ismi Hüseyin Cimşir (1287 dk.), Serkan Balcı (1272 dk.), İbrahim Yattara (1184 dk.), Ceyhun Eriş (1091 dk.) ve Ayman Abdelaziz (1081 dk.) takip ettiler. Öte yandan Bordo-Mavili takımda sezonun ilk yarısında üç teknik direktör görev yaptı. Teknik direktör Ziya Doğan görevde bulunduğu 9 haftalık süreçte 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 13 puan toplarken, Ersun Yanal ise göreve geldiği 11. haftadan itibaren 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde ederek 9 puan topladı. Bordo-Mavili takımda Ziya Doğan'dan sonra 10. haftada takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Ahmet Özen'de bir mağlubiyet elde etti.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #85 : 27 Aralık, 2007, 13:45 »

Trabzon yolu gözüktü!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli transfer çalışmaları için Avrupa'ya gitti. Bu arada Manisaspor'dan transferi gündemde olan Selçuk için yarın kulübüyle masaya oturacak olan yönetim, Beşiktaşlı İbrahim Akın'la da temaslarını hızlandırdı

AVRUPA'DA ÜÇLÜ ARAYIŞ

Sezonun ikinci yarısına flaş transferlerle girmek isteyen Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Avrupa'da kamp kurdu. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde futbolcu takip eden Necmi Perekli'nin belirlediği isimler üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıracak olan Baturoğlu ve Yanal, Fransa'nın birinci lig takımlarından Toulouse'de forma giyen Gineli Fode Mansare ve Danimarka'nın Aalborg takımında forma giyen İsveçli golcü Rada Prica'nın kulüpleri ile bonservis bedellerinde indirime gitmeleri konusunda bir görüşme yapacak. Bu futbolcuların dışında kuzey Avrupa ülkelerinde gurbetçi futbolcularla görüşecek olan transfer komitesi üyelerinin Hollanda'da bazı futbolcular üzerinde araştırmalarda bulunacağı belirtildi.

İNTERNACIONAL'A TAKAS ÖNERİSİ

Brezilyalı'nın İnternacional takımında forma giyen Fernandao ve Alex ile de prensipte anlaşmaya varan yönetim, bu akşam yapılacak olan toplantı sonrası bu futbolcuların transferini de karara bağlayacak. İnternacional kulübünün 5 milyon Dolar bonservis bedeli istemesi üzerine sıkıntı yaşayan yönetimin, bu kulübe takas olarak Jefferson'u önerebileceği belirtildi. Jefferson'u İnternacional'a vererek, bonservis bedelinde indirime gidilmesini amaçlayan yönetim her iki futbolcunun da transferini gerçekleştirmek istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal ise iki futbolcunun alınamaması durumunda en azından Alex'in transferinin gerçekleşmesi istiyor.

SELÇUK İÇİN YARIN MASAYA OTURULACAK

Bu arada yerli futbolcu arayışlarını da sürdüren yönetim, yarın Manisaspor kulübü yöneticileri ile bir araya gelerek genç orta saha oyuncusu Selçuk İnan ve kaleci Ufuk Ceylan için temaslarda bulunacak. Selçuk için daha önceden Manisasporlu yöneticilerle el sıkışan bordo - mavili yönetimin, Cuma gününe kadar bu futbolcuyu Trabzon'a getirme düşüncesinde olduğu belirtildi. Selçuk İnan'ın Menajeri Batur Altıparmak iki kulübün kesin olarak anlaşması durumunda Selçuk'un Trabzonspor'da forma giymeye sıcak baktığını söyledi. Öte yandan Trabzonspor yönetimi Sivasspor'dan Sedat ve Abdurrahman, Denizlispor'dan Yusuf, Gençbirliği Oftaşspor'dan Giray, Ankaragücü'nden Bebbe ve Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır ile de görüşmelerini sürdürüyor.

İBRAHİM AKIN, TRABZON'A YAKIN

Trabzonspor geçtiğimiz sezondan itibaren peşinden koştuğu ve Beşiktaş'ta bir türlü istediği forma şansını bulamayan İbrahim Akın'ın transferinde de önemli aşama kaydetti. Futbolcuyla, bordo - mavili yöneticiler arasında yaşanan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, Beşiktaş kulübünün de Akın'ı Trabzonspor'a vermeye sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ile ilişkileri iyi olan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın, Akın'ın bonservis bedeli için indirim istediği ve olumlu cevap aldığı da iddia edildi.

BATUROĞLU, "ARAYIŞLARIMIZ SÜRÜYOR"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Fenerbahçe mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Baturoğlu, takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Fenerbahçe maçında iyi oynadık ama bazı basit hatalardan dolayı mağlup olduk. Geçmişe takılıp kalmak istemiyoruz ancak bu maç bizim için önemliydi. Şimdi hocamızın istekleri doğrultusunda takıma takviye yapmak için arayışlarımız sürüyor. Bir çok isim olduğu doğru ancak bu isimler arasında takıma katkısı en üst düzeyde olacak futbolcular için girişimlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah en kısa zamanda transfer harekatını sonlandıracağız" dedi.

KAMP ÇARŞAMBA GÜNÜ TRABZON'DA BAŞLIYOR

Öte yandan Trabzonspor sezonun ikinci yarısı ve Fortis Türkiye Kupası maçları için hazırlıklarına erken start veriyor. Daha önce futbolculara iki gün izin verdiği açıklayan Yanal, Avrupa'da bulunduğu için izni üç güne çıkardı. Çarşamba günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalarına başlayacak olan bordo - mavili takım kampı da burada gerçekleştirecek. Kampa Afrika Kupası maçları nedeniyle ülkelerine giden Gineli Jabi ve Yattara ile Mısırlı Ayman'ın geç katılması bekleniyor.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #86 : 27 Aralık, 2007, 13:45 »

Trabzon'da transfer gündemi
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, ligin ilk yarısında olumsuzluklar yaşadıklarını ve bunun sonucunda bordo-mavili takımın bulunduğu yerin gönüllerindeki yer olmadığını söyledi.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Sivasspor maçı sonrası yaşanan süreçten olumsuz etkilendiklerini belirterek, ''İlk yarıda olumsuzluklar yaşadık. Şu anda Trabzonspor'un olduğu yer tabii ki gönlümüzde olması gereken yer değil. Hükmen mağlubiyet ve 5 maç seyircisiz oynama cezası aldık. Yaşanan sürecin ardından bunlara rağmen ilk yarıyı 22 puanla 9. sırada bitirdik'' dedi.

Geçen yıl ilk yarıyı 13. sırada bitirdiklerini anımsatan Başer, ''Geçen yıl ile bu yıl arasındaki fark mazeret değil. Daha iyi yerde olmamız gerekiyordu. Sezon başı Sivasspor maçında yaşadığımız depresyonu hala takım atlatamadı. Camia olarak, yönetim, kamuoyu olsun hala Sivasspor maçıyla yatıp Sivasspor maçıyla kalkıyoruz'' diye konuştu.

''GİDİP MAÇIMIZI OYNAYACAĞIZ''

Sivasspor ile yapacakları ikinci karşılaşmanın önlerine geldiğini kaydeden Başer, şöyle devam etti:

''Eksik oyuncuların fazla oluşu bizi düşündürüyor. Futbolu sahada oynayacağız. İlk yarıda yaşadığımız olumsuzluklar Sivas camiasının bize karşı yapmış olduğu olumsuzluklar değil. Seyircinin sahaya girmesi provokasyondur. Onu yapanlardır muhatabımız. Bir gün gelip hesabını verecekler. Bugün Sivas'ta kamuoyu araştırması yapılsın, 'İkinci takımınız kim' densin, Trabzonspor çıkar. Bizim Sivas camiasıyla bir problemimiz olamaz. Sivasspor karşılaşmasının, birinci maçın rövanş maçı havasına sokulması doğru değil. Sivasspor ile neticede iki maç oynayacaktık. Birincisini oynadık, ikincisini oynayacağız.''

Olumsuzlukların Sivasspor'dan kaynaklanmadığını ifade eden Başer, ''Bizi orada Bülent hocanın maçtan sonraki açıklamaları üzdü. Sivasspor hocasına o açıklamalar yakışmadı. Olayı Arap-İsrail savaşına dönüştürmesi, bireyselleştirmesi doğru şeyler değildi. Zannediyorum Bülent hoca da onların doğru olmadığını anladı. Bizim Sivasspor camiasıyla problemimiz yok. Gider maçı orada oynarız'' diye konuştu.

''KARŞI TARAFTA 3 PUANIMIZ VAR''

Trabzonspor hariç hiçbir takımın liderliğini değerlendirmek istemediğini belirten Başer, şunları söyledi:

''Trabzonspor, iyi yerdeyse sevinirim, beklentilerin dışındaysa üzülürüm. Sivasspor olduğu için söylemiyorum. Bizimle ilk hafta o maçı kim yaparsa yapsın aynı neticeler yaşansaydı aynı şeyleri söylerdim. Bizim şu anda çalınmış bir 3 puanımız var. Haram bir 3 puan var karşı tarafta. Bunu Sivasspor olduğu için söylemiyorum, kim olursa olsun bizim 3 puanımız başka tarafta emanet. Onunla lider olmaları, onunla ligi şampiyon bitirmeleri, o onların bileceği iş. Bizim çalınmış 3 puanımız var. Ama bu federasyonun suçudur. Sivasspor'un suçu değildir. Bu emanet 3 puan federasyonun kasasındadır. Günü gelecek meşru zeminlerde bunun hesabı sorulacak.''

ALEKS VE FERNANDO

Başer, transferde teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Çok değil, üst düzey 2 oyuncu kadroya katarız. Ama bunun yanında önümüzdeki yıllara hazırlık mahiyetinde genç yetenekler olacak. Defans ile forvet bloğu arasındaki bağı kuracak bir oyuncuya ihtiyacımız var. Fenerbahçe'deki Aleks tarzı oyuncu alacağız. Ersun hoca o bölgeye ısrarla oyuncu istiyor'' dedi.

Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Aleks ve Fernando için fiyat konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Başer, ''Şu ana kadar bir anlaşma yok. Ama görüştüğümüz oyunculardan ikisi bunlar. Bunların karşısında alternatiflerimiz var. Olmazsa alternatifler üzerinde çalışacağız. Pazartesi gününe kadar olacak veya olmayacak noktasında netleşme olur. Olmazsa alternatifleri devreye sokacağız'' diye konuştu.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #87 : 27 Aralık, 2007, 13:47 »

Trabzon'da ilk yarı hedefi tutmadı
Turkcell Süper Ligi'ne şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor'un ilk yarı hedefi tutmadı.

Sezona teknik direktör Ziya Doğan ile başlayan Trabzonspor, ligin ilk haftasında oynanan Sivasspor maçını 1-0 önde götürmesine rağmen son dakikada yaşadığı talihsiz saha olayları nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alırken, hükmen 3-0 mağlup sayıldı. Bu olay sonrası karar vermekte geciken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Trabzonspor'un arası açıldı. Söz konusu maçta mağdur olduğunu ileri süren Trabzonspor, sezona da moralsiz başladı ve Sivasspor maçının etkisinden uzun süre kurtulamadı.

Bordo-mavili takım, seyircisinden yoksun oynadığı maçlarda Çaykur Rizespor'u 5-1, Konyaspor'u 1-0 ve Ankaraspor'u 2-1 mağlup ederken, Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı. Beşiktaş maçında ise sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, ilk yarı hedeflediği 35 puan yerine 22 puanla ilk yarıyı kapadı. Bordo-mavili takım, oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Trabzonspor, bu maçlarda 22 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü. 2007-2008 sezonunun ilk yarısını 9. sırada tamamlayan Trabzonspor, geçen sezondan 3 puan fazla topladı. Karadeniz ekibi, geçen sezonun ilk yarısını ise 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde ise 21 gol görmüştü.

Geçen sezon 19 puan toplayan Bordo-mavili takım, ilk yarıyı 13. sırda tamamlamıştı.

Bu sezonun ilk yarısında 22 puan toplayan Trabzonspor, zirveyle arasını açtı. Zirveden epeyce uzaklaşan Bordo-mavili takım ile 37 puanlı Sivasspor ve Fenerbahçe arasındaki puan farkı 15'e çıktı. Galatasaray ile 13 olan puan farkı Beşiktaş ile 12 oldu. Ligin ikinci yarısında yeni bir yapılanmayla kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor'un, yeni hedefi ise ligin ikinci yarısında toplayabildiği kadar puan toplayarak Avrupa Kupaları'na katılmak.

Trabzonspor'da alışılagelmiş teknik adam değişikliği 2007-2008 sezonunun ilk yarısında da yaşandı. Beşiktaş maçını 3-2 kaybeden Trabzonspor'da Ziya Doğan bu maçın ardından görevinden istifa ederken, yerine Ersun Yanal getirildi. Ligin ilk yarısında Ziya Doğan yönetimindeki Trabzonspor 9 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 13 puan toplarken, Yanal döneminde 7 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Bordo-mavili takım, Kayserispor ile oynadığı maça ise PAF takımı antrenörü Ahmet Özen yönetiminde çıkarken, bu maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

DERBİLERDE YÜZLER GÜLMEDİ

Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, ligin ilk yarısında oynadığı derbilerde yüzü gülmedi. 3-2 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası Ziya Doğan istifa ederken, Ersun Yanal yönetiminde çıkılan Galatasaray ve Fenerbahçe maçında Trabzonspor sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray'a 1-0 ve Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Trabzonspor, 3 büyük takım karşısında 9 puan kaybetti ve ezeli rakipleri karşısında puan almayı başaramadı.

Trabzonspor, bu sezon kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda daha başarılı oldu. Trabzonspor, ligin ilk yarısında sadece 1 deplasman maçından galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, ligin ikinci haftasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 2-0 yenerek tek deplasman galibiyetini aldı. Bordo-mavililer, söz konusu dönemden beri dış sahada yüzü gülmedi. 8 deplasman maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 6 puan toplayabildi. Bordo-mavili takım, iç sahada ise oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 16 puan topladı.

Trabzonspor, sezon başında Musampa ve Ersen Martin krizleri yaşadı.

Gençlerbirliği maçı sonrası ise Risp izinsiz olarak takımdan ayrıldı. Büyük umutlarla transfer edilen Musampa, Ziya Doğan tarafından şans bulamayınca çareyi takımdan ayrılmakta buldu. İspanya'nın Recreativo Huelva kulübüne verilen, ancak tekrar geri alınmak istenen Ersen Martin, İspanya kulübünde oynamak isteyince FIFA oyuncuyu Huelva kulübüne verdi. Bordo-mavili kulüp, oyuncunun parasını almakta ise problem yaşıyor. Ziya Doğan döneminde transfer edilen Risp ise ülkesine döndü. Kadroya yer bulamayan Risp alacaklarını tahsil edemediğini gerekçe göstererek izinsiz olarak İsveç'e geri döndü.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #88 : 27 Aralık, 2007, 13:47 »

Trabzon'da yerliler yükü çekiyor
Trabzonspor'da, ligin ilk yarısında yerli oyuncular gol yükünü çekti. Karadeniz ekibinde Gökdeniz Karadeniz 10 gol atarak, takımının en golcü oyuncusu oldu. Gökdeniz, gol krallığı yarışında da Fenerbahçeli Semih ile ilk sırada yer aldı.
Gökdeniz'i Ceyhun Eriş ve Umut Bulut 5'er gol ile takip ederken Mustafa Keçeli de 1 gol kaydetti.

Trabzonspor'da 4 yerli oyuncu 22 golün 21'ini atarken, yabancı oyuncular içinde tek gol İbrahima Yattara'dan geldi.

-YABANCILARDA SIKINTI-

Bordo-mavililerde yabancı oyuncularla yaşanan sıkıntı gol sayısında etkili oldu.

Çek oyuncu Tomas Jun, forma şansı bulamayarak Almanya'nın Freiburg takımıyla idmanlara çıkmak için izin aldı.

Kiki Musampa da kadro dışı bırakıldıktan sonra kulüpten ayrılarak Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına gitti.

Savunma oyuncularından Risp takımdan ayrılırken, Jabi de fazla forma şansı bulamadı.

-EN İSTİKRARLISI YATTARA-

Trabzonspor'da yabancılarda en istikrarlı oyuncu İbrahima Yattara oldu. Yattara 16 maçta bin 184 dakika forma şansı bulurken bu futbolcuyu 5 maçta 428 dakika oynayan Jabi takip etti.

Jefferson, 3 maçta 218 dakika, Risp ise 1 maçta 32 dakika forma giyerken, Musampa ve Tomas Jun hiç forma şansı bulamadı.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #89 : 27 Aralık, 2007, 13:48 »

Trabzonspor şansızlıktan şikayetçi
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, Fenerbahçe karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını, ancak şansın yanlarında olmadığını söyledi.

Yılın son maçında Fenerbahçe karşısında takım olarak iyi futbol ortaya koyduklarını belirten Muzaffer Ermiş, "Takım olarak rakibimiz karşısında ortaya iyi futbol ve mücadele koyduk. Fenerbahçe'den üstün oynadık. Futbolda kazanmanız için iyi oynamanın yanında şansın da sizden yana olması gerekir, bu karşılaşmada da şans bizden yana değildi. Yaptığımız bireysel hatalardan dolayı rakibimiz galip geldi. Maçın hakkı en kötü ihtimalle beraberlikti" dedi.

Trabzonspor'un son haftalarda oynadığı futbolla gelecek adına umut verdiğini ve izleyenlere zevk veren bir oyun ortaya koyduğunu belirten Ermiş, "Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe maçlarında takım olarak ortaya koyduğumuz futbol herkesin beğenisini kazandı. Fenerbahçe maçında yaptığımız bireysel hatalar olmasaydı o maçı da galip bitirebilirdik. Futbolda her şey oluyor. Trabzonspor son haftalarda ortaya koyduğu futbolla gelecek adına umut vermiştir. Ara transfer döneminde yapılacak olan takviyelerle de ikinci yarıda güven veren bir Trabzonspor olacaktır" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda transferde hızlı hareket ettiklerini söyleyen Ermiş, "Teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Yurt dışında birçok oyuncu izlendi. Artık bu izlenen oyuncuların takıma kazandırılması adına son hamleleri yapacağız. Yönetim kurulu olarak transferde ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.296 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu