Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Kasım, 2008, 12:59
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Trabzonspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 11143 defa)
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #165 : 05 Haziran, 2008, 09:16 »

Kısa bir süre önce Hırvatistan’da ön protokol imzalanan ve her konuda anlaşmaya varılan Cale’nin hafta başında Trabzon’da resmi imzayı atacağı açıklandı.

Dinamo Zagrep takımından alınan genç sol kanat oyuncusunun imzanın ardından şehri gezeceği ve kendisine bir ev seçeceği de vurgulandı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Trabzonspor'dan Haberler
20 Kasım, 2008, 12:59

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #166 : 05 Haziran, 2008, 23:49 »

Yanal 6 yıl önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek sattırdığı Gökhan Ünal için Traebzon'a 5 milyon saydırdı!
Trabzon'un hocası Ersun Yanal 6 sezon önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek K.Erciyes'e sattırdığı Gökhan Ünal'ı bu kez 5 milyon euroya geri aldırdı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal bundan 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Başkan İlhan Cavcav'a Gökhan'la ilgili olarak, "Bundan hiçbir şey olmaz. Ben bunu asla oynatmam" deyince Cavcav'ın Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ortaya çıktı.

Astronomik rakam verilecek

O dönemde Gökhan'ı takımdan kovduran teknik Direktör Ersun Yanal, bu kez bu oyuncuyu ısrarla isteyince Trabzonspor, Kayserispor'a sadece bonservis bedeli olarak 5 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncuya ise 3 yıl için 4 milyon 250 bin euro gibi yüksek bir rakam verilecek.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #167 : 09 Haziran, 2008, 09:16 »

Trabzonspor, Dinamo Kiev'in file bekçisi Oleksandr Shovkovsky ile yakından ilgilenirken, bu transferin gerçekleşmemesi halinde, Milan'dan ayrılmaya hazırlanan Brezilyalı yıldız Nelson Dida'yı renklerine katmak için harekete geçti.

Ünlü kaleciyle yapılan ön temaslarda 'gelirim' yanıtı alınınca çalışmalara başlandı.

Milan'dan ayrılacağını açıklayan Dida'nın bonservisini alarak İtalya defterini kapatacağı belirtilirken, Trabzonspor Brezilyalı kaleciye yıllık 1.5 milyon euro teklif ettiği, gerekirse, rakamı yukarıya çekebileceği belirtildi. Bordo-mavililer, Pletikosa, Jaaskailenen, Rami ve Isaksson'u yedekte tuttuyor.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #168 : 09 Haziran, 2008, 18:11 »

Trabzonspor, Tony Sylvia ile anlaştı    SPOR   

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, kaleci arayışlarında sona yaklaştı. Tecrübeli bir kaleci ile transferi noktalamak isteyen Bordo-Mavililerin, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ile prensipte anlaştığı bildirildi.

Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından da izlenen ve beğenilen kaleci ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Lille ile sözleşmesi sezon sonunda sona eren 33 yaşında ve 1.88 santimetre boyundaki tecrübeli kalecinin, bir kaç gün içerisinde Trabzon'a getirileceği belirtildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #169 : 10 Haziran, 2008, 21:50 »

Trabzon'da kombinelere ilgi artıyor
Trabzonspor'un 2008-2009 sezonunda oynayacağı müsabakalar için kombine kart satışları devam ederken, 4 bin sayısının aşıldığı açıklandı.
Transfer döneminin dün resmen başlamasına rağmen, transfer çalışmalarını büyük oranda tamamlayarak kadrosunu flaş isimlerle güçlendiren Trabzonspor, kombine satışlarında da rekora koşuyor. Bordo-mavili taraftarlar, yapılan transferlerden dolayı mutlu olurken, yaşanan coşku komine kart satışlarına da yansıyor. Konuyla ilgili bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün itibariyle kombine kart satışlarında 4 bin 106 rakamına ulaşıldığı ve taraftarların yoğun ilgisinin aralıksız sürdüğü belirtildi. Satılan kombine kartların, 171 adeti VİP, 699 adedi Kapalı, 1913 adedi Maraton, 1323 adedi de Açık tribünden gerçekleşti bildirildi. Açıklamada, kombine kartlara gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür edilirken, bu sezon planlanan 15 bin kombine kart satışına ulaşılması bekleniyor.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #170 : 12 Haziran, 2008, 13:35 »

Gelecek sezon başarılı olmak için kadrosunda revizyona giden ve pek çok oyuncuyu renklerine katan Trabzonspor, Ayman ile yollarını ayırdı!..

750 bin dolar karşılığında bonservisini bordo mavili kulüpten alan ve şu anda Ankara'da bulunan Mısırlı orta saha oyuncusuna yurt içi ve yurt dışından pek çok kulübün talip olduğu öğrenildi. Ayman'ı Türkiye'den Kocaelispor, Eskişehirspor, Ankaraspor ve Gençlerbirliği'nin istediği, Mısır'dan ise eski takımı Zamalek'in yanı sıra Al-Ahly'nin de tecrübeli oyuncuya talip olduğu gelen haberler arasında.

Ayman transferiyle ilgili son kararını eşi ile konuştuktan sonra verecek ve Türkiye'den ayrılıp ayrılmayacağı bu konuşma sonrasında belli olacak.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #171 : 12 Haziran, 2008, 13:41 »

Bordo-Mavililer transfere doymak bilmiyor Trabzonspor kadrosuna ik genç yetenek daha kattı...
Trabzonspor, Pazarspor'dan Abdulaziz Solmaz ve Eren Görür ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde genç oyuncularla 5'er yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Şener Pul, bordo-mavili takımı yeniden yapılandırma süreci içinde daha önce 4 genç oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini anımsatarak, ''Bugün de 2 genç arkadaşımızı kulübümüze dahil ediyoruz. Bu arkadaşlarımızı birçok kulüp Pazarspor'dan istedi. Fakat Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın'ın da katkılarıyla bu iki genci Trabzonspor'a kazandırdık'' dedi.

Milli takımların genç futbolcuların yetişmesiyle ortaya çıkan takımlar olduğunu kaydeden Pul, ''Biz her aldığımız genç oyuncuyu ileride milli takımda görmek istiyoruz. Umut ediyoruz ki oraya kadar çıkacaklar. Taşıyacakları formanın ağırlığını biliyorlar. Transferin hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

Abdulaziz Solmaz ise transferinde emeği geçen Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, ''Formanın ağırlığını biliyoruz. Bunun için elimden geleni yapacağım. İnşallah hem kendim hem Trabzonspor Kulübü adına bu transfer hayırlı olur'' dedi.

Eren Görür ise Trabzonspor gibi bir kulüp ile anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''En iyi şekilde bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Bunun için var gücümüzle çalışacağım'' diye konuştu.

Abdulaziz ve Eren'in imzalarıyla bordo-mavililer, gelecek sezon öncesi 16 oyuncuyla basın huzurunda sözleşme imzalamış oldu.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #172 : 13 Haziran, 2008, 14:12 »

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini ve gelecek sezon bu hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Yattara, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısındaki röportajında, geçen sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını, ancak gerek takımın yaşadığı şanssızlıklar gerekse oyuncuların sakatlıklarının beklentilerinin önüne geçtiğini belirterek, ''Şampiyon olamadığımız ve şampiyonluğa oynayamadığımız için üzgünüm. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Gelecek sezon bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum'' dedi.

Geçen sezon kendini başarılı bulmadığını ifade eden Yattara, ''En iyi performansımı gösterdiğimi düşünmüyorum. Ancak bu, sadece benden kaynaklanan bir durum değil. Takım olarak da çok başarılı bir performans gösteremedik. Bireysel olarak sahada bir şey yapmam çok fazla beklenemez. Sonuçta futbol takım oyunudur. Sahada iyi oyuncular olursa ve iyi mücadele ortaya koyarlarsa benim de performansım yükselir. Genel olarak sezon itibariyle hem takım hem de ben iyi bir grafik çizemedik. Ancak yeni katılan oyuncularla birlikte ben de en iyi oyunumu sahaya yansıtmaya çalışacağım'' diye konuştu.

Trabzonspor'u çok sevdiğini ve bordo-mavili takımdan ayrılmayı düşünmediğini kaydeden Yattara, şöyle konuştu:

''Yönetim kurulumuzla da görüşerek her konuda anlaştık. Ben 5 senedir buradayım. Kariyerimde ilk defa bir takımda bu kadar uzun süre kalıyorum. Tek düşüncem bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak. Fakat bu o kadar kolay değil. İsabetli transferlerin yanında bizler de elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız.''

-''ERSUN HOCAYLA ÇIKIŞ YAKALADIM''-

Yattara, teknik direktör Ersun Yanal ile bir çıkış yakaladığını ifade ederek, ''O geldiğinden beri hemen hemen tüm maçlarda oynadım. Antrenmanlardan sonra benimle özel olarak ilgileniyor ve performansımı artırmaya yönelik özel program uyguluyor. Ersun hocanın bana büyük katkısı oldu. Amacım ortaya koyacağım performansla kendisini mahçup etmemek'' dedi.

Gelecekte başka bir kulüpte forma giyip giymeme konusunda net bir kararının bulunmadığını vurgulayan Yattara, ''Öncelikle Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Eğer bunu yaşayamazsam o zaman kulüp değiştirmeyi düşünebilirim. Önümüzdeki sezon Trabzonspor ile bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bunun yanı sıra bir çok futbolcu gibi ben de Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Fakat dediğim gibi öncelikle Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum'' diye konuştu.

Yattara, Türkiye'de en çok Galatasaraylı Arda'yı, Avrupa'da ise Anelka, Messi ve Christiano Ronaldo'yu çok beğendiğini kaydetti.

Gine Milli Takımı'na çağrılmamasını bazen kendi kendine sorduğunu belirten Yattara, şöyle konuştu:

''Türkiye liglerinde oynayan en iyi Gineli oyuncu olduğumu söylemiyorum. Ancak en iyilerinden biriyim. Milli takıma çağrılmak için öncelikle kulüp maçlarında da düzenli oynamak gerekiyor, bunu yapıyorum. Peki o zaman neden çağrılmıyorum? Afrika'nın şartları belli. Yoksulluk var. Bazı oyuncular kıskançlık yaparak beni milli takıma istemiyor da olabilir.''

Yattara, Trabzon'da yaşamanın kendi ülkesinde yaşamak gibi olduğunu, tek sorunun çocuklarının Fransızca eğitim veren bir okulun Trabzon'da bulunmaması olduğunu ama buna da bir çözüm bulunacağına inandığını sözlerine ekledi

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #173 : 14 Haziran, 2008, 10:28 »

Trabzonspor 10 numara arayışlarını sürdürüyor. Bordo-mavili kulübün listesindeki en önemli aday ise Stuttgart'ın Türk yıldızı Yıldıray Baştürk...

Yönetim, bu konuyla teknik direktör Ersun Yanal'ın bizzat ilgilenmesini istedi. Yanal, milli takımdan öğrencisi olan yıldız oyuncuyla görüşmeler yapıp, Trabzon'a gelmesi için ikna etmeye çalışacak

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #174 : 15 Haziran, 2008, 15:12 »

Trabzonspor'dan '61' atağı!
Trabzonspor'da yönetim, bir taraftan prensipte anlaşmaya varılan Senegalli kaleci Tony Sylva'nın menajeri ile olan sorununu gidermeye çalışırken, bir taraftan da yurt içindeki 61 numaralı futbolculara göz dikti.

Bordo-mavili takımdaki Trabzonlu futbolcu sayısını artırmak için yapılan bu transfer atağında ilk olarak gündeme Sivasspor'un başarılı sağbeki Abdurrahman ve Galatasaray'ın genç yıldızı Serkan Çalık gündeme geldi. Bu futbolcular için kulüplerinin nabzını yoklayan Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulunun ilk girişimlerinin sonuçsuz kaldığı öğrenilirken, her iki futbolcunun transferi için imkanların zorlanacağı belirtildi.

TONY SYLVA'NIN MENAJER SORUNU ÇÖZÜLECEK

Bu arada Trabzonspor'un daha önce pazartesi günü Trabzon'a getirerek resmi sözleşme imzalatacağını açıkladığı Senegalli kaleci Tony Sylva'ya rest çekildiği ve menajerinin istediği yüksek rakamın asla verilmeyeceği açıklandı. Trabzonspor'a gelmek isteyen Senegalli kalecinin ise bordo mavili yöneticilere, "Menajerimle sorunumu halledip, Trabzon'a imzaya geleceğim" dediği vurgulandı. Bu futbolcunun yarın Trabzon'da olması beklenirken, yöneticiler transferin gerçekleşmeme ihtimalinin çok az olduğunu söylediler.

ZAFER YELEN İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

Almanya'da da gurbetçi futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla kadroda görmek istediği Hansa Rostock'un 22 yaşındaki 10 numarası Zafer Yelen için temaslar sürüyor. Kulübüyle olan sözleşmesi 2010 yılında sona erecek olan futbolcu için bonservis bedeli konusunda görüşmeler yapan Genel Sayman Mahmut Aksu'nun, futbolcuyu da Trabzon'a gelmek için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

İSTANBUL'DA TRABZONSPOR GECESİ DÜZENLENECEK

Öte yandan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın girişimleriyle İstanbul Mövenpick Otel'de yapılacak olan gecede, Trabzonspor camiası bir araya gelecek. Genel Sekreter Hasan Yener, 17 Haziran'da yapılacak olan geceye herkesin katılmasını beklediklerini belirterek, "Trabzonspor'un güçlerini bir araya getirmek ve Trabzonspor için yapılabilecek katkıları belirlemek için birliktelik ve dayanışma gecesi düzenliyoruz" dedi.

_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #175 : 18 Haziran, 2008, 02:37 »

Trabzon iki süper Lejyoner getiriyor

Zafer Yelen ile her konuda anlaşan yönetim, kulübünü ikna etmeye çabalıyor. Transferin bitmesi an meselesi

Zafere doğru

Zafer Yelen ile her konuda anlaşan yönetim, kulübünü ikna etmeye çabalıyor. Transferin bitmesi an meselesi.

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Zafer Yelen'de de mutlu sona çok yaklaştı. Uzun süredir ilgilendikleri 22 yaşındaki gurbetçi oyuncu ile büyük ölçüde anlaşan bordo-mavili yöneticiler, geçen sezon Bundesliga'ya veda eden kulübü Hansa Rostock'u ikna etmeye çalışıyor. Transferin 1-2 gün içinde bitebileceği belirtiliyor.

ROSTOCK'UN ELMASI
Ümit Milli Takımımızda da forma giyen Zafer, beyin görevini üstlendiği Hansa Rostock'un en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Almanya'da 'Rostock'un elması' olarak anılan genç yıldız, ortada oynamasına rağmen 20 maçta 1 gol attığı geçen sezon dışında genelde takımın en skorer isimleri arasında yer alarak dikkat çekti.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #176 : 18 Haziran, 2008, 02:37 »

Elde kaldılar

Trabzonspor'un satış listesine koyduğu kaleci Jefferson ve Jabi'ye henüz talip çıkmadı. 2 oyuncuyu bir an önce göndermeye çalışan bordo-mavili yönetimin, gelecek tüm teklifleri hemen değerlendirmeye alacağı ifade edildi.

_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #177 : 18 Haziran, 2008, 02:37 »

Fatih gün sayıyor

Hamburg'lu oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldı.

KULÜBÜ DE ONAY VERDİ
Trabzonspor, listesindeki gurbetçi oyunculardan Fatih Altundağ'ın transferinde mutlu sona ulaştı. Hamburg'un 4'üncü Bölgesel Lig'deki takımında forma giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusunun ardından kulübü ile de el sıkışan bordo-mavili yöneticiler, imzaların birkaç gün içinde atılacağını dile getirdiler.

SOLDA
GÖREV YAPIYOR
Alternatifli bir kadro oluşturmak istediklerini belirten yönetici Mahmut Aksu, "Fatih de kadroda görmek istediğimiz oyunculardan biriydi. Trabzonspor'a gelecek vadeden bir oyuncu kazandırdık" dedi. Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 1.78 boyundaki Fatih Altundağ, savunmanın solunda görev yapıyor.

FATİH ALTUNDAĞ KiMDiR?
Doğum Tarihi: 12 Şubat 1988
Doğum Yeri: Almanya
Boyu: 1.78 metre
Kilosu: 72 kilo
Kulübü: Hamburg SV ll
Mevki: Savunma
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #178 : 18 Haziran, 2008, 02:38 »

Sylva'da sorun yok

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu: Sylva milli takımda olduğu için iş biraz uzadı. Ancak menajeri ile el sıkıştık. Kendisini imzaya bekliyoruz.

Trabzonspor yönetimi, prensip anlaşmasına varılan Senegalli kaleci Tony Sylva'da sorun olduğu yolundaki haberleri yalanladı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu "Kendisi milli takımda olduğu için menajeriyle görüştük ve el sıkıştık. En ufak bir pürüz bile yok" diye konuştu.

Senegalli oyuncunun imza atmak için, yarın Türkiye'ye geleceğini belirten
Hacısalihoğlu, "Bu transfere bitti gözüyle bakıyoruz" dedi. Bu arada bordo-mavililerin B planında yer alan İsviçre Milli Takımı'nın kalecisi Zuberbuehler, Portekiz'i 2-0 yendikleri maçta yıldızlaştı.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #179 : 18 Haziran, 2008, 02:38 »

Katarlılar kaptı

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda görmeyi çok istediği oyunculardan biri olan Brezilyalı Fernandaou, Katar ekibi Al Graffa'ya imza attı. Bordo-mavili yöneticilerin aylar süren çabalarına rağmen sambacının Katar'ı tercih etmesi Trabzon'da hayretle karşılandı. Genelde yaşı ilerleyen futbolcuların tercihi olan Katar, bu kez 29 yaşında bir Brezilyalıya
ev sahipliği yapacak.
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.384 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu