Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
05 Eylül, 2008, 21:02
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig
|
Trabzonspor
| Konu:
Trabzonspor'dan Haberler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
20
Gönderen
Konu: Trabzonspor'dan Haberler (Okunma Sayısı 7705 defa)
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha
Gol Kralligi : 3
Ynt: Trabzonspor'dan Haberler
«
Yanıtla #240 :
24 Haziran, 2008, 22:07 »
Trabzon'a 5 ayrı forma
Trabzonspor'un yeni sezon için anlaştığı Nike firması, formaların üretimine başladı. Nike yetkilileri, bordo- mavililer için 5 ayrı model forma hazırladıklarını söylediler. Yeni formaların yakın zamanda TS Clup mağazalarında taraftarın beğenisine sunulacağı belirtildi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
05 Eylül, 2008, 21:02
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha
«
Yanıtla #241 :
Ferhat: Onlar yalnız değil
Bordo-mavili takımın tek gurbetçi futbolcusu olan Ferhat Çökmüş artık yalnız değil. Bordo-mavililerin Ceyhun Gülselam ve Sami'yi transfer etmesinden sonra bu sayı 3'e yükselirken, Ferhat "2 arkadaşıma elimden geldiğince yardım edeceğim" dedi. Bordo-mavili futbolcu, "Trabzon çok doğru tercihler yaptı. Ceyhun ve Sami'nin çabuk uyum sağlaması için tecrübelerimi
onlara aktaracağım" diye konuştu
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha
«
Yanıtla #242 :
Adnan: Herkes beni konuşacak
GEÇTİĞİMİZ sezon istenen performansı gösteremeyen Adnan Güngör, "Herkes beni konuşacak" iddiasında bulundu. Bordo-mavili futbolcu, "Takımda müthiş bir rekabet ortamı oluşacak. Tabii ki iyi olan formayı giyecek" ifadelerini kullandı. Adnan Güngör sözlerini şöyle tamamladı: "Oynayacağım süper futbolla herkes beni konuşacak. Bana laf söyleyenleri utandıracağım."
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha
«
Yanıtla #243 :
Tolga: Kalecilik benim tutkum
Trabzonspor'un file bekçisi Tolga Zengin, "Kalecilik benim için büyük tutku" diye konuştu. Milli Takım'da bulunan bordo-mavili oyuncu, "Kaleciliğe karşı kendimde yetenek olduğunu fark ettim. Şu ana kadar bundan pişmanlık duymadım. Yeni sezonda Trabzonspor'un başarısı için ter dökeceğim" dedi.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha
«
Yanıtla #244 :
24 Haziran, 2008, 22:08 »
Avni Aker değişiyor
YÖNETİM, Avni Aker Stadı'nda yaptığı yeniliklerle taraftarını tribüne çekmek istiyor. Kale arkası tribünlerini büyüten bordo-mavililer, şimdi de maraton tribünün çatısına çare arıyor. Yönetim, sezon başına kadar yetiştirilmesi halinde tribünün çatısını değiştirecek ve kolonsuz bir yapıya kavuşturacak.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha
«
Yanıtla #245 :
24 Haziran, 2008, 22:08 »
Trabzonspor günlüğü
Giray'dan mesaj
Trabzonspor'un yeni transferi Giray'dan taraftara mesaj var. Bordomavili oyuncu, tribünleri dolu görmek istediklerini belirterek, "Trabzonspor bu sezon büyük başarılara imza atacak. Şampiyonluk hasretini bitireceğiz" diye konuştu.
Pilot takım belli oldu
Bordo-mavililerin pilot takımı Değirmenderespor oldu.
Daha önce Akçaabat Sebatspor'u pilot takım yapacaklarını açıklayan bordo- mavililer dün Değirmendere ile el sıkıştı. Yönetim, pişmesini istediği genç oyuncularını Değirmendere'ye verecek.
İlçelerde de satış startı
Trabzonspor'un yeni sezon kombine kartlarının satışlarına dünden itibaren ilçelerde de başladı. Bordo-mavili taraftarlar, Akçaabat'ta İnönü Caddesi'nde yer alan Avea İletişim Merkezi ile Onur İletişim'den kombine kartları alabilecek.
Trabzon'a farklı bakış
Gazeteci Cevat Ocak, ''Derin Trabzonspor'' adlı kitabını tamamladı. Ocak, kitabında daha çok bordo-mavili kulübün genel kurullarıyla ilgili yaşanan gelişmelere yer verdiğini belirterek, "Yazdıklarım Trabzon efsanesi için klavuz olacak" dedi.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
Gol Kralligi : 53
«
Yanıtla #246 :
03 Temmuz, 2008, 19:07 »
Hrvoje Cale'den iddialı açıklamalar
Trabzonspor'un Hırvatistan'ın Dinamo Zagrep takımından renklerine bağladığı Hrvoje Cale, Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine son vermek için buraya geldiklerini belirterek, "Amacım yeni sezonda elimden gelen en iyi performansı sergilemek ve Trabzonspor'un tekrar Avrupa kupalarına katılmasına katkı sağlamak" dedi.
Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Cale, bugüne kadar Hırvatistan'ın dışına çıkmadığını belirterek, "Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor, Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Avrupa'da tanınan bir kulüp. Ben hiç Hırvatistan'ın dışına çıkmış değilim.
Benim hayatımdaki en büyük değişiklik Trabzonspor'a imza atmak oldu. Artık burayla bir bağım var. Benim için önemli olan ve dikkat çekici olan takımın genç oyunculardan kurulu olması ve takımda Milli Takımlar düzeyinde oynayan oyuncular var. Bu bize ligde avantaj sağlayacak" diye konuştu.
Trabzonspor'un şampiyonluk hasretini gidermek için buraya geldiğini belirten Cale, "Amacım yeni sezonda elimden geldiğince iyi mücadele edip Trabzonspor'u tekrar Avrupa kupalarına katılmasına katkı sağlamak. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Trabzonspor'un uzun yıllar süren şampiyonluk hasreti var. Bunu gidermek için buradayız. Hırvatistan ile buranın havası aynı, benim işim burada futbol oynamak ve bunu da burada yapacağım" diye konuştu.
A Milli Takım'ın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı elemesiyle ilgili olarak ise Cale, "Türk Milli Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında bana göre şanslıydı. Maçları son dakikalarda attıkları gollerle kazandılar. Ama futbolun içinde bunlar var. Türkiye şanslıydı ve onlar kazandı" şeklinde konuştu
Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
http://fotosallamac.blogspot.com/
http://futbolanket.blogspot.com/
http://futbolforumu.blogspot.com/
http://ankett.blogspot.com/
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #247 :
05 Temmuz, 2008, 00:41 »
Trabzon idmanına gurbetçi akını
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Düz koşunun ardından ikişerli gruplar halinde pas ve kondisyon çalışması halinde geçen idmana izinli olan Tony Sylva, Song ve kaleci Tolga Zengin katılmadı.
İdmana gurbetçi taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, hazırlıkların son bölümünü Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak ve beraberindekiler de izledi
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #248 :
17 Temmuz, 2008, 23:08 »
TRABZONSPOR yönetimi, sürpriz bir transfere daha imza atarak Belçikalı 20 yaşındaki Christian Brüls’e imza attırdı. Bordo mavili yönetim bu futbolcuyu gelecek sezon kadrosuna katacak.
Kadrosuna 23 yeni futbolcu katmasına rağmen transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Trabzonspor, Hollanda 2. Lig takımlarından MVV Maastricht’te forma giyen 20 yaşındaki Belçikalı futbolcu Christian Brüls’e de imza attırdı. Bir çok kez izleme komitesi tarafından takip edilen 1.84 boyundaki orta saha oyuncusunun özel sezleşme gereği 1 yıl daha kulübünde kalacağı öğrenildi.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Brüls’ün genç ve yetenekli bir futbolcu olduğunu ifade ederek, “Hollanda’da bir yıl daha tecrübe kazanacak. Ardından biz istersek bu futbolcuyu kadromuza katacağız. Bu konuda gerekli imzalar atıldı” diye konuştu. Bu arada ön sözleşme ile kendisini Trabzonspor’a bağlayan imzayı atan 20 yaşındaki Belçikalı futbolcunun Anderlecht ve Standart Liege gibi ünlü Belçika kulüplerinin listesinde olduğu, ancak Trabzonspor’un erken davrandığı öğrenildi.
TONY SYLVA KONUSU BEKLEMEDE
Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın sıcak bakmamasına rağmen yönetim tarafından imza attırılan Senegalli kaleci Tony Sylva’nın transferindeki belirsizlik sürüyor. Bolu’da Ersun Yanal’la yaptığı görüşmeler sonucunda kaleci transferinden soğuyan Başkan Sadri Şener’in de, mevcut kalecilere destek çıktığı öğrenildi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise Almanya’daki hazırlık maçları sonrası kaleci transferine netlik kazandıracaklarını belirterek, “Hocamız elindeki kalecileri en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Zaten mevcut kalecilerimiz kaliteli isimler. Ancak kamp sonu kaleci transferi gerekirse yaparız. Bu arada Tony Sylva bonservis sorununu giderir gelirse, kapımız ona açık” diye konuştu.
Ersun Yanal’ın isteği üzerine kadro dışı bırakılan ve kendilerine kulüp bulmaları istenilen Hasan, Jabi ve Erdinç, antrenör Cemil Canalioğlu nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.
burak71
Yonetici
Kaptan
Gol Kralligi : 12
«
Yanıtla #249 :
21 Temmuz, 2008, 16:54 »
Galatasaray doktorlarının, Song'un kalp hastası olduğunu açıkladığı iddiası, bordo-mavili camiayı karıştırdı...
Galatasaray doktorlarının, Barcelona'daki bir tıp kongresinde, Song'un kalp hastası olduğunu açıkladığı iddiası, bordo-mavili camiayı karıştırdı.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, bunu Galatasaray Yönetimi'nin ortaya attığını söyledi.
Bordo-mavili yönetici, "Bütün zencilerde görülen kalp ritm fazlalığı bulunuyor. Bu yüzden de günlük çok küçük dozlarda ilaç kullanıyor" dedi.
Hacısalihoğlu, "Galatasaray Yönetimi, futbolcuya olan borcunu ödemeyince, kamuoyundan gelecek olan baskılardan çekindikleri için bu iddiayı ortaya attı. Olay bundan ibarettir" diye konuştu.
Cim-Bom’un doktorları ise böyle bir kongreye gitmediklerini belirterek, bu açıklamaya şaşırdılar.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #250 :
23 Temmuz, 2008, 23:15 »
Tony Sylva İstanbul'da
Trabzonspor'da transferi yılan hikayesine dönen Tony Sylva, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi ve burada bordo - mavili yöneticiler ile bir görüşme yaptı. Trabzonspor yönetiminden bonservisinin alınması konusunda yardım isteyen Tony Sylva'nın transferinin yarın kesinlik kazanması bekleniyor. Fransa'nın Lille takımından transfer edilen 33 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, yaklaşık 1 ay önce Trabzon'a gelerek resmi imzayı atmış, ancak eski kulübünün bonservis sorunu çıkarması üzerine tekrar Fransa'ya dönmüştü.
Öte yandan Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. İdmana hafif sakatlığı bulunan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman katılmazken, Tayfun takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışan futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması ile idmanı tamamladı.
MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans
Gol Kralligi : 13
«
Yanıtla #251 :
24 Temmuz, 2008, 01:06 »
Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulunun yaptığı önemli transferlerle yeni bir kadro oluşturarak camianın moralini yükselttiğini ve taraftarların da olumlu tepkileriyle kendilerine pozitif enerji verdiğini belirtti.
Trabzonspor'un şampiyonluk sürecinde herkesin sabır ve desteğine ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Yanal, "Trabzonspor'un mutlaka önündeki yollarda engeller çıkacaktır. Ligde şampiyonluk yolunda oyunculara toleranslı ve sevgiyle yaklaşmalıyız. Onlara zaman tanınmalı" dedi.
Yanal, fikstürü birinci maç, ikinci maç gibi düşünmediğini ifade ederek, "Bu bir başlangıç, bitime kadarki performans önemli. Fikstüre bakıldığında sürpriz yapacak, sezonda çok iyi performans gösterecek takımlar da olabilir. Bizim, birinci maç neyse 34 maçı da aynı duyguyla oynamamız lazım" diye konuştu.
Yanal, bir gazetecinin Gerede kampında antrenmana geç gelen Yattara ile ilgili sorusu üzerine, "Yattara'yı kaybetmedik ki kazanalım. Son derece disiplinli çalışıyor. Kampın başından sonuna kadar hiçbir oyuncuyla problem yaşanmadı" dedi.
Trabzonspor'un transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağını belirten Yanal, "Trabzonspor, Sylva ile bonservis sorununu kendisinin halletmesi şartıyla sözleşme yapmıştır. Ama daha sonra bu kalecinin kulübüyle bonservis sorunu çıktı. Trabzonspor, Sylva ile yaptığı sözleşmenin arkasındadır. Şartlar gerçekleşirse transfer olur" diye konuştu.
Yanal, Zafer Yelen'in transferini bu futbolcunun tutumu ve kulübünün tavrı nedeniyle askıya aldıklarını anlatttı.
Yanal, bordo-mavili takımın birinci kaptanlığını Hüseyin Çimşir'in ikinci kaptanlığını İbrahima Yattara'nın, üçüncü kaptanlığını ise Rigobert Song'un yapacağını açıkladı.
MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans
Trabzonspor Zafer Yelen'e kavuştu
«
Yanıtla #252 :
24 Temmuz, 2008, 23:35 »
Trabzonspor'un Hansa Rostock Kulübü'nden anlaştığı gurbetçi oyuncu Zafer Yelen, Trabzon'a geldi. Zafer, kaldığı otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a transferinin gerçekleştiği için kendini iyi hissettiğini belirterek, ''Ben de çok bekledim, Trabzonspor da çok bekledi. Hansa Rostock Kulübü tarafından problem çıktığı için böyle oldu. Şimdi çok mutluyum. İnşallah iyi bir sezon geçiririz'' dedi.
Zafer, Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu ile daha önce görüştüğünü ifade ederek, ''Bana transfer teklifi yaptı. 'Gelir misin?' diye sordu. Ben de söz vermiştim. Daha sonra Beşiktaş teklif yaptı ama ben sözümde durdum. İstediğim Trabzonspor'du'' diye konuştu.
Trabzonspor'un bu sezon yeni bir takım oluşturduğunu kaydeden Zafer Yelen, şöyle devam etti:
''Herkesin sıfırdan başlaması, kendini göstermesi lazım. Teknik direktör de buna göre kararını verecek. Kendimi gösterip Trabzonspor'da oynamak istiyorum. Orta sahada teknik bir oyuncuyum. Kullandığım frikiklerle de Trabzonspor'a yardımcı olmak istiyorum. Trabzonspor ile 3 yıllık anlaştım. 3 yıl burada kalmak istiyorum. Tekrar Almanya'ya dönmek gibi bir düşüncem yok. Ersun Yanal'ı tanıyorum. Çok iyi, etkili, profesyonel, modern çalışan bir teknik adam. Onun oyuncusu olduğum için mutluyum.''
Ümit Milli oyuncu, (A) Milli Takım forması giymek istediğini ifade ederek, ''Rostock'da ikinci lige düştük. Türkiye'de kendimi göstermek ve (A) Milli Takıma yükselmek istiyorum'' dedi
MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans
Trabzon kaleci Sylva'dan vazgeçebilir
«
Yanıtla #253 :
24 Temmuz, 2008, 23:36 »
Trabzonspor, ön sözleşme yaptığı Fransa'nın Lille takımı kalecisi Tony Sylva'nın transferinde çıkan pürüzün birkaç gün içinde giderilememesi halinde, bu transferden vazgeçeceğini açıkladı. Sylva ile bonservis sorununu kendisinin halletmesi şartıyla anlaşma yapan bordo-mavili kulüp, Senegalli kalecinin bonservisini kulübünden alamaması nedeniyle bu transferi beklemeye almıştı.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sylva'nın menajeriyle görüştüklerini, ancak bu konuda olumlu bir gelişmenin yaşanmadığını belirterek, ''Sylva, kulübüyle bonservisini hallederse değerlendireceğiz. Tabi bu birkaç gün içinde hallolursa. Olmazsa bu transferi gündemden kaldıracağız'' dedi.
Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nün Zafer Yelen'i Trabzon'dan Almanya'ya geri çağırmasına ilişkin olarak ise ''Rostock Kulübü'nün tutumu ve Zafer Yelen'e 'Gitme' dememize karşın gitmesi bu transferde bizi biraz gönülsüz yaptı. Başkanımız ve hocamız ile birlikte yapacağımız değerlendirme sonrasında bu transfer konusundaki kararımızı vereceğiz ve buna göre bir açıklama yapacağız'' diye konuştu.
Trabzonspor resmi sitesinden bu konuda daha önce ''Zafer Yelen ile kulübümüz arasında yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmaya varılmıştır. Ancak Zafer Yelen'in forma giydiği Hansa Rostock Kulübü bu transferle ilgili gerekli tüm prosedürlerin yerine getirilmeden oyuncunun kulübümüzle antrenmanlara çıkmasını uygun görmemiş ve bu nedenle Trabzon'da bulunan Zafer Yelen'i Almanya'ya geri çağırmıştır. Önümüzdeki günlerde Hansa Rostock kulübüyle devam edecek görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve tüm ödeme prosedürlerinin yerine getirilerek kesin anlaşma sağlanması halinde Zafer Yelen tekrar Trabzon'a gelerek sözleşme imzalandıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayacaktır'' biçiminde bir açıklama yapmıştı.
Bu arada Trabzonspor'un, Almanya kampına da Gerede kampındaki oyuncularla gideceği ve kamp sonrasında kadroda azaltma yapılacağı öğrenildi.
MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans
Hacısalihoğlu, transferleri savundu
«
Yanıtla #254 :
24 Temmuz, 2008, 23:37 »
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transferde Trabzonspor'a güç katacak isimler aldıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, Trabzon'da katıldığı bir TV programında yaptığı konuşmada, geçen yıl talihsiz bir sezon yaşadıklarını ve uzun bir dönem bordo-mavili takımın ligde tehlikeli bölgenin içinde yer aldığını belirtti.
Bu yüzden yeni sezonda kadroda büyük bir revizyona gittiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Kadromuza kaliteli futbolcuları kattık. Göreve gelirken borcun azaltılması için çalışmalar yapacağımızı söylemiştik. Ancak mevcut kadrodaki başarısızlıkla bu borcun kolay kolay ödenemeyeceğine kanaat getirdik ve dolayısıyla başarılı olacak prestijli bir takım kurma yoluna gittik'' dedi.
Yaptıkları transferlerin maliyetlerinin yüksek olduğunun söylenmesinin doğru olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, ''Ama böyle bir takımın borçları ödeme ihtimali daha yüksek. Hem biz sadece bu sezonun değil, önümüzdeki birkaç sezonun transferini hep birlikte yaptık. Bundan sonraki seneler fazla transfer yapmayacağız. Yaptığımız transferlerin tümü Trabzonspor'a uygun transferlerdir. Sahadan taraftarımızın mutlu ayrılması ekonomimizi de düzeltecektir'' diye konuştu.
Hiçbir kulübün bir kimsenin bilgisine bağlı kalarak transfer yapmayacağını ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''O nedenle hocamızı bu yükün altına tek başına sokmadık. Yapılan transferlerin büyük bir bölümünü yönetim belirledi. Ancak bu transferler konusunda son sözü hocamız söyledi. Belirleyen oyuncular birkaç kez izlendikten sonra hocamız da bu futbolcuları son kez izledi. Alınmalarını da isteyince bu transferler yapıldı. Transferlerle ilgili bir kabahat varsa bu yönetimin sorumluluğundadır. Bu sezon yaptığımız transferlerin büyük çoğunluğu 18'de olmasını beklediğimiz isimler. Biz fazla transfer yaptığımızı düşünmüyoruz. Sadece Trabzonspor'a güç katacak isimleri aldık.''
-''ZAFER YELEN'DEN BÜYÜK BEKLENTİ OLMASI YANLIŞ''-
Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nden transfer etmek istedikleri Zafer Yelen'in, Ümit Milli Takım'da oynayan yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
''Orta sahanın solunda görev yapıyor. Yetenekli ve genç bir isim. Ancak ismi çok gündemde olduğu için taraftarlar, 'Zafer gelecek dertler bitecek' diye düşünüyor. Büyük beklentiler içinde olmak yanlış. Zafer, alternatif bir isim olarak transfer edilecek. Bu yıl belki zaman zaman ancak önümüzdeki yıllar direkt olarak oynayabilecek bir futbolcu. Bu futbolcunun transferini bir an önce bitirmeye çalışıyoruz.''
Kaleci Tony Sylva'nın ise bonservis sorununu halletmesini beklediklerini kaydeden Hacısalihoğlu, ''Ancak zaten elimizde Türkiye'nin en iyi üç kalecisi var. Bu yüzden kaleci transferi konusunda bir B planımız yok. Sylva, Senegal Milli Takımı'nın kalesini koruyan, Fransa'nın Lille takımında bir sezonda 34-35 maç oynayan bir kaleciydi. Diğer kalecilerimizi de düşünerek tecrübesinden yararlanmak istiyorduk'' diye konuştu.
Hacısalihoğlu, göreve geldiklerinde Trabzonspor'un 4 büyük takımdan biri olduğunun tartışıldığını dile getirerek, ''Hatta yayın gelirlerimizde kısıtlamalara gidilmesi isteniyordu. Şimdi ise daha lig başlamadan böyle tartışmalar yok. Bunlar daha sahaya çıkmadan oldu. Yaptığımız transferlerin bunda etkisi oldukça fazla'' dedi.
-YILDIZ TRANSFER KARADENİZSPOR-
Hacısalihoğlu, bu sezon yıldız transferlerinin aldıkları Trabzon Karadenizspor takımı olduğunu vurgulayarak, ''Bu nedenle bizim için transfer çalışmaları hiç bitmeyecek. Bundan sonra (A) takımda eksik gördüğümüz mevkilere Karadenizspor aracılığı ile takviye yapıp, bu futbolcuları Trabzonspor'un bünyesine katacağız. Bu bize hem maliyeti azaltacak hem de daha kaliteli futbolcuları transfer etmemizin önünü açacak. Özellikle yurt dışında oynayan yetenekli gurbetçi futbolcularımızı Karadenizspor bünyesine katmaya çalışacağız'' diye konuştu.
Yönetim olarak göreve geldikleri 5 aylık süreçte epeyce iş başardıklarını belirten Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
''20 yeni transfer ve statta yenilemeler yaptık. Kulübün marka değerini arttırdık. Rekor kombine kart satışı gerçekleştirdik. Bunlara çok daha ekleme yapabiliriz. Ancak bu kadar yapılana rağmen, 'Mevcut yönetim Akyazı Projesi'nin yapılmasını istemiyor' yorumları yapılıyor. Oraya koca bir tesisin yapılmasını herkesten fazla ben isterim. Ancak bu Trabzonspor'un yapabileceği bir iş değil. Devlet desteği ile Akyazı Projesi yapılabilir.''
Hacısalihoğlu, yörenin kültürel ezgilerini taşıyan bir marş için de çalışmalarının sürdüğünü söyledi
Sayfa:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
20
Futbolaktif Futbol Forumu