Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Kasım, 2008, 13:03
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Trabzonspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 11144 defa)
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #255 : 25 Temmuz, 2008, 08:40 »

Gelmeyi çok istiyor
Trabzonspor için geçtiğimiz gün Türkiye’ye gelen ve imza öncesinde son yazışmaların tamamlanmasını bekleyen kaleci Sylva, yönetimi rahatlatacak bir adım daha attı... Lille ile ilgili yaşanan ve bundan sonra da ortaya çıkabilecek pürüzlerin Trabzonspor’a mal olmaması için imzalanacak mukaveleye, “Doğacak tüm maddi sorunlar tarafımdan giderilecektir” maddesini koyan Senegalli file bekçisinin artık Bordo-Mavili ekipten yanıt beklediği dile getirildi.

UEFA’ya sorulacak
Karadeniz temsilcisinin kurmaylarının da gelişmeleri yakından izlediği ve bugün büyük olasılıkla somut adımların atılabileceği öğrenildi. Trabzonsporlu idarecilerin Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla konuyu UEFA’ya sorup, Sylva’nın teklif ettiği özel maddenin geçerliliğini analiz edeceği bildirildi. Eğer olumlu bir yanıt alınırsa deneyimli kaleci Bordo-Mavili ekibin 23’üncü ve son transferi olarak pazar günü başlayacak olan Almanya kampının kadrosunu dahil edilecek.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Trabzonspor'dan Haberler
20 Kasım, 2008, 13:03

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

Gol Kralligi : 12

« Yanıtla #256 : 25 Temmuz, 2008, 15:26 »

Sağlık ve Futbol Sorumlumuz Dr. İhsan Alioğlu dün sabah antrenmanında girdiği ikili mücadele sonucu sakatlanan Gökhan Ünal'ın bir sorununun bulunmadığını açıkladı.

Gökhan Ünal'ın dün sabah yapılan yapılan taktik çalışmasında Hüseyin Çimşir'le girdiği ikili mücadele sonrası antrenmanı yarıda bıraktığını belirten Alioğlu, "Oyuncumuza yaptığımız müdahale sonrası önemli bir durumunun olmadığını tespit ettik. Bu nedenle dün akşam ve bugün sabah antrenmanında takımla birlikte çalışmasına izin verdik" dedi.

Alioğlu hafif bir adale sakatlığı bulunan Colman'ın ise tedavisinin devam ettiğini dile getirerek, "Oyuncunun Almanya kampına kadar kontrollü bir şekilde çalışmasını sürdürmesini sağlıyoruz. Almanya kampında kendisini tekrar bir kontrolden geçireceğiz" diye konuştu.

MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

« Yanıtla #257 : 25 Temmuz, 2008, 15:27 »

Sürmenespor Başkanı Akın Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bugün (perşembe) Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ı ziyaret ettiler.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal Sürmenespor yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, "İlimizde bulunan kulüplerle her zaman iyi ilişkilerimiz devam edecektir" dedi

Sürmenespor Başkan Akın Aydın'da yeni sezonda takımımıza başarılar diledi

MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

« Yanıtla #258 : 26 Temmuz, 2008, 23:15 »

Trabzonspor, Bolu’nun Gerede ilçesinde yaptığı kampın ardından Trabzon’daki çalışmalarını da tamamladı. Trabzon’da 1 haftalık bir çalışma gerçekleştiren bordo-mavililer, bu sabah yaptığı antrenmanla Almanya kampı öncesi hazırlıklarını bitirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Arjantinli oyuncu Colman ve Buğra katılmadı. Tayfun’un şutunda koluna darbe alan Egemen ise çalışmayı yarıda bıraktı. Tedavisi yapılan futbolcunun durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda kondisyona yönelik hareketlerin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

ALMANYA KAMPI

Trabzonspor, 27 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da yapacağı kampta toplam 6 hazırlık maçı oynayacak. Karadeniz ekibi, 29 Temmuz Salı günü Almanya 2. Lig takımlarından Osnabruck, 31 Temmuz Perşembe günü 4. Lig takımlarından Oberneuland ile karşılaşacak. Trabzonspor, daha sonra Bundesliga’nın güçlü takımları karşısında sezon öncesi ciddi sınavlar verecek. Bordo-mavililer, 2 Ağustos Cumartesi günü Werder Bremen, 5 Ağustos Salı günü Wolfsburg, 8 Ağustos Cuma günü Braunschweig, 12 Ağustos Salı günü ise Arminia Belefeld ile karşılaşacak.

MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

« Yanıtla #259 : 26 Temmuz, 2008, 23:17 »

Birkaç gündür İstanbul’da bekleyen Senegalli kalecinin, bonservis sorununun çözülmesinin ardından Trabzon’a getirildiği bildirildi. Sylva’yı Trabzon Havalimanı’nda, Trabzonspor Kulübü Genel Müdür  Yardımcısı Altuğ Atalay karşıladı.Sylva’nın, yarın kamp çalışmaları yapmak üzere bordo-mavili takımla birlikte Almanya’ya gideceği kaydedildi.

MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

« Yanıtla #260 : 27 Temmuz, 2008, 12:13 »

İdmanlarda kemik sesleri yükseliyor Rekabet, Ersun Yanal'ı sevindiriyor.

Trabzon'daki antrenmanlarda futbolcuların kıran kırana mücadelesi, forma rekabetinin en büyük göstergesi. Savunma, hücum ve forvet hattında bol alternatifli bir kadro kuran bordo-mavililerin antrenmanlarında adeta kemik sesleri duyuluyor. Teknik direktör Ersun Yanal memnuniyetini, "Tekmeye kafa uzatıp, çok koşan takımlar hedefe ulaşır" diyerek belirtiyor. 

ÜÇÜNE DE FIRÇA
Bu arada Ersun Yanal, dünkü idmanda da fırtınalar kopardı. Yanal, geri koşmayan Yattara, Tayfun ve Serkan'ı "Üzerinizde 'Savunmaya koşmaz' diye etiket mi var? Siz koşmadınız, golü yedik. İyi mi oldu? Üzerinizdeki bu etiketi çıkarın yoksa ben çıkaracam" şeklinde sert bir dille uyardı. Yanal'ın takımına hakim bu görüntüsü, idmanı izleyen taraftarlardan alkış aldı.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #261 : 28 Temmuz, 2008, 13:01 »

Ersun Yanal'ın müthiş taktiği

Süper Lig'in başlamasını sabırsızlıkla bekleyen takımların başında kuşkusuz, kadrosuna 23 yeni ismi katan Trabzonspor geliyor.
Karadeniz temsilcisi, çalıştırdığı takımlara süper başlangıçlar yaşatan Ersun Yanal yönetiminde, aynı başarıyı tekrarlamak istiyor

Fikstür de uygun
Trabzonspor ilk 5 haftada 15 puan toplayarak, Süper Lig'e iyi bir giriş yapmak istiyor.. Ve bu istikrarı sürdürerek de 25 yıllık şampiyonluk hasretine son noktayı koymak amacında. En son 2004-05 sezonunun beşinci haftasında lider olan Bordo-Mavililer, 5 galibiyetle başladığı dönemde yarıştan hiç kopmadı ve sezonu ikinci olarak tamamlamıştı. Çalıştırdığı takımlara süper başlangıçlar yaşatan Ersun Yanal ise benzer bir çıkışı burada da göstermek istiyor. Çünkü lig fikstürü de buna gayet müsait.

İlk maç içeride
Yanal, 1999-2000'de Denizli'de ilk 9 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle (O dönem Galatasaray-Fenerbahçe maçı ertelenmişti) takımını liderlik koltuğuna oturtmuştu. Deneyimli çalıştırıcı, 2002-03'te Gençlerbirliği'nde ilk 5 karşılaşmanın 4'ünü kazanırken, 1 beraberlikle ekibini zirveye taşıdı. 2006-07'de Manisa'da ilk 9 mücadelede 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak Turkcell Süper Ligi'nin tepesine kondu. Şimdi yeni sezondaki ilk maç ise içeride Ankaraspor'la.

Seyircisiz olacak
Ancak geçen yılki Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı bu mücadelede Avni Aker Stadı'nda seyirci olmayacak. Eğer Bordo-Mavililer, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Turkcell Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yaparsa, ardından dışarıda Ankaragücü, sahasında Beşiktaş, düşmeye aday olarak gösterilen Denizlispor ve Antalyaspor'u mağlup etmeye çalışacak. Yani hedef 5 maçta 15 puan alıp, istikrarı sezon sonuna kadar sürdürüp şampiyonluk kovalamak olacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #262 : 04 Ağustos, 2008, 13:28 »

Yanal fotoğraflarla stres atıyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yoğun geçen Almanya kampında kendine ait fotoğraf makinesi ile önüne düşen kareleri ustalıkla çekerek stres atıyor. Yanal'ın, Schneverdingen kasabasındaki kuş cennetinde çektiği fotoğraflar kulübün resmi internet sitesinde yayımlandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, teknik adamlığının yanı sıra kendine has hobileri ile de dikkat çekiyor. Dalgıçlık, fotoğraf çekme ve buna benzer birçok alana özel ilgi duyan Yanal, yoğun geçen Almanya kampında oynanan Werder Bremen maçı sonrası kendini Schneverdingen kasabasındaki kuş cennetine attı. Fotoğraf makinasıyla parkta bulunan kuşların fotoğraflarını çeken Yanal, birbirinden güzel kareler yakalayarak üzerindeki yorgunluğu ve stresi attı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu olan Yanal'ın, her alanda bilgi sahibi olma isteği ve kendini her geçen gün geliştirme konusundaki arzusu içinde olması çevresindekilerden takdir topluyor. Deneyimli teknik adamın, Schneverdingen kasabasındaki kuş cennetini çekmiş olduğu fotoğraflar, kulübün resmi internet sitesinde Ersun Yanal imzalı yayımlandı. Yanal'ın karelerini ise Trabzonspor kampını ziyaret eden Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Atal, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yakından görülerek beğenildi.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #263 : 07 Ağustos, 2008, 01:16 »

Buğra ve Colman sonunda...
Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Trabzonspor, çalışmalarını akşam antrenmanıyla sürdürdü. Wolfsburg maçında ilk onbirde forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, diğer futbolcular dar alanda pas çalışması ve çift kale maç yaptılar.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın hata yapan futbolcuları sert şekilde uyarması dikkati çekti. Akşam antrenmanında Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ve Buğra ise ilk kez topla çalıştı. Öte yandan Trabzonspor hazırlık maçları programına yeni bir maç dahil etti. Buna göre Trabzonspor, yarın akşam TSİ 20.00'de Almanya Beşinci Lig takımlarından Bremerhaven ile karşılaşacak.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #264 : 07 Ağustos, 2008, 09:48 »

Türkcell Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Trabzonspor camiası takımına kavuşmak için geri sayıma geçerken, son günlerde federasyon cephesinde yaşanan gelişmeler Bordo-Mavililer’i bir kat daha heyecanlandırdı...

Geçen sezonun son haftasındaki Fenerbahçe müsabakasında yapılan küfürlü tezahürat sebebiyle bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan ve bunu sezonun ilk karşılaşması olan Ankaraspor müsabakasında çekecek olan Karadeniz temsilcisine müjdeli haber Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek.

Büyükler bastırıyor
Büyük kulüplerin şikayetleri paralelinde Hukuk Kurulu’ndan küfürlü tezahüratta seyircisiz oynama kuralının gözden geçirilmesini isteyen federasyon yetkilileri, bu hükmün işlerliğinin zorlaştırılmasını istedi. Başkan Mahmut Özgener ve Başkanvekili Lütfi Arıboğan’ın hukuk kurulu yetkilileriyle görüşüp, önemli mesafe katettiği vurgulandı. Konu karara bağlanırsa, Trabzon’a fırsat doğacak. Hüküm uygulanmadığı taktirde mağdur lehine karar değiştirileceği için Bordo-Mavililer, sezona dolu tribünler önünde ‘merhaba’ diyecek.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #265 : 08 Ağustos, 2008, 00:57 »

Trabzon ter attı: 4-1
Trabzonspor, Almanya'daki 5. hazırlık maçında 5. lig takımlarından Bremerhaven'ı 4-1 mağlup etti.
Karşılaşmanın 5. dakikasında orta hakem Daniel Riehl, yoğun yağmur yağışı nedeniyle soyunma odasına döndü. Yaklaşık 10 dakika futbolcularla birlikte soyunma odalarında duran hakem Riehl, yağmurun azalmasıyla birlikte sahaya dönerek maçı devam ettirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal, Bremenhaven karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürerken, futbolcular yoğun yağış nedeniyle zor dakikalar yaşadı. Bordo - mavili takımda kaleyi Tony Sylva korurken, Arjantinli futbolcu Colman ise uzun süren sakatlık sonucu ilk kez Bremerhaven maçının ikinci yarısında forma giydi.

İLK YARI
9. dakikada Tayfun'un sağ kanattan ortaladığı topa iyi yükselen Ergin'in kafa vuruşu yandan auta çıktı. 17. dakikada Ergin'in soldan ortaladığı topa gelişine vuran Sami'nin sert şutu az farkla yandan auta çıktı. 35. dakikada Sven'in uzaktan çektiği sert şut Tony Sylva'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1 - 0. 45. dakikada kendi topuyla ceza sahasına giren Ergin'in müsait durumdaki şutu kalecide kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı da Bremerhaven'in 1 - 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI
51. dakikada Fatih'in sağ kanattan ortaladığı topa gelişine vuran Ergin'in şutu az farkla yandan auta çıktı. 65. dakikada Barış'ın sağdan ortaladığı topa iyi yükselen Ergin, kafayla topu filelere gönderdi: 1 - 1. 73. dakikada Barış'ın ara pası ile ceza sahasına giren Colman, kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu: 1 - 2. 84. dakikada kendi topuyla rakip ceza sahasına giren Fatih, sol çaprazdan sert vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1 - 3. 90. dakikada Barış'ın ara pasıyla ceza sahasına giren Ergin, şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1 - 4. Karşılaşmada bu skorla sona erdi.

TRABZONSPOR: 4 - BREMERHAVEN: 1
STAT: Heide Treff
HAKEMLER: Daniel Riehl (6), Samak Ghofrani (6), Mike Lehmkuhl (6)

TRABZONSPOR: Tony Sylva (6) - Ferhat (6) (Dk. 81 Ceyhun), Tayfun (6) (Dk. 54 Buğra 4), Giray (6), İsmail (5) (Dk. 46 Fatih 6) - Barış (7), Adnan (5), Hüseyin (5), Sami (5) (Dk. 46 Colman 6) - Eren (5) (Dk. 46 Abdülaziz 5), Ergin (7)
BREMERHAVEN: Wiko (5) - Dustin (4) (Dk. 46 Tarek 4), Yusuf (5), Nehat (5), Sven (6) - Michel (5), Niko (5), Mikro (5) (Dk. 64 Murat 4), Denis (4) - Tim (5) (Dk. 35 Edin 5), Oktay (5)

GOLLER: Dk. 35 Sven (Bremerhaven), Dk. 65 - 90 Ergin, Dk. 73 Colman, Dk. 84 Fatih (Trabzonspor)

MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

« Yanıtla #266 : 10 Ağustos, 2008, 23:54 »

Song'a Milli Davet

Takımımızın Kamerunlu oyuncusu Rigobert Song'a milli takımdan davet geldi.

Buna göre Song Kamerun Milli Takımı'nın 20 Ağustos tarihinde oynayacağı Umman maçı için aday kadroya çağrıldı.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #267 : 12 Ağustos, 2008, 11:09 »

"Gökdeniz’i aratmayız"
Trabzonspor’un genç futbolcularından Barış Memiş, yeni sezon öncesinde umutlu konuştu. Yeni sezonda Gökdeniz Karadeniz'in 61 numaralı formasını giyecek olan genç oyuncu, "Gökdeniz’den devraldığım 61 numarayı en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

Bordo mavili futbolcu, “Kamp mükemmel geçti, yoğun bir idman ve maç temposu oldu. Takımda müthiş kaynaşma var. Herkesin kafasında ‘Trabzonspor ligde ne yapar sorusu var’ Bu beklentiye mutlaka en iyi cevabı verip, tabii ki şampiyon olmak istiyoruz. Takımda çok tecrübeli isimler var. Ağabeylerimizin tecrübesinden yararlanıyoruz. Trabzonlular olarak yenilere kucak açtık. İstanbul’da 16 Ağustos’ta oynayacağız Brugges maçından sonra lige tam hazır hale geleceğiz” dedi.

Barış Memiş ayrıca, 61 numaralı formayı giymeyi çok istediğini ve hayallerinin de gerçekleştiğini belirterek, “18 yaşındayım ve Trabzon’da doğup büyüdüm. Futbol hayatıma da burada devam etmek istiyorum. Gökdeniz’den devraldığım 61 numarayı en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. 61’in ağırlığını iyi biliyorum. Gökdeniz ağabeyimi izledim, o formayla neler yaptığına şahit oldum. Onu örnek alıp ekol olmak istiyorum” diye konuştu.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #268 : 12 Ağustos, 2008, 11:16 »

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Hasan Üçüncü, isyan bayrağı açtı. Üçüncü'nün anlattıkları yenilir yutulur değil...
Niye kadro dışıyım bilmiyorum. Lige 2 hafta kala bonservis verildi, kadrolar kurulduktan sonra. Bunda iyi niyet yok Kampa gitmiş olsak kolay takım bulurduk. Sabah 06.00´da idmandayız, paragöz gösterilip camianın önüne atılıyoruz. O rakamları zorla yazdırmadım.

Altyapıdan yetişti...
13 yıldır Trabzonspor’da... 6 yıl altyapıda boy gösterdikten sonra A takıma çıkan ve 7 sezon Bordo-Mavili formayı giyip, kaptanlık pazu bandı da takan Hasan Üçüncü, şu sıralar çok üzüntülü. Çünkü yıllarını verdiği kulübünde kadro dışı kaldı. Bunu da normal karşılıyor ama Trabzonspor kamuoyunda çok konuşulan bu konuyla ilgili olarak bazı soruların yanıtını arıyor... Kendilerine verilen program doğrultusunda Erdinç ve Jabi ile birlikte sabah saat 06.00’da tesislerde idman yapan tecrübeli oyuncu, FANATİK’e konuştu.

‘Çok zoruma gidiyor’
“Yıllardır Trabzonspor’dayım. Son günlerde yaşadıklarıma ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Ancak bunun nedeni kadro dışı kalmış olmam değil. Profesyonel yaşamda böyle şeylerin olduğunu biliyorum. Fakat neden kadro dışında olduğumu da bilmek istiyorum... Bu konuda bir açıklama yapılmadı, kamuoyunda konuşulan olaylara açıklık getirme fırsatı tanınmadı. Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Ama şimdi sadece oturduğum yerden para kazanmaya çalışan bir oyuncu imajı çiziliyor. Bunu da kabullenmek benim çok zoruma gidiyor...”

‘Bu tepkiyi haketmedik’
“Evet, sözleşmemde garanti para şartı var. Evet, hiç oynamasam bile 500 bin YTL kazanacağım. Ancak bu rakamlar bile daha yüksek söyleniyor. Ayrıca ben sözleşme yaparken kimsenin kafasına silah da dayamadım. Demek ki faydalı olacağım, şans bulacağım düşünülmüş ki böyle bir takdir hakkı kullanılmış. Ayrıca söylendiği gibi bonservisimiz zamanında verilseydi bu şekilde para kazanmak da istemezdim. Bank Asya’da dahi oynasam burada alacağım kadar parayı mutlaka alırdım. Ama şu an tüm kulüpler kadrosunu kurdu...”

‘Yattara soyadımı aldı’
“En azından kampa görülmeyi beklerdim. O zaman daha rahat kulüp bulurdum. Şimdi antrenörler, ‘Sorunlu insan’ muamelesi yapıyor. Söylenti çarkı da işliyor. Grupçuluk, ayrımcılık yaptığım konuşuluyor. Burada beni herkes sever, en iyi arkadaşım Yattara’dır. Hatta soyadını bile Üçüncü yapacak. Çok doluyum ama hala iyi niyet bekliyorum, iyi niyetle davranıyorum. 28 yaşındayım ve oynayarak, ter dökerek kariyerime devam etmek istiyorum. Bu konuda da artık anlayış bekliyoruz.”
Söz yönetimde...
Kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili olarak yönetimin de söyleyecekleri var... Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, gelişmeleri şöyle yorumladı: Trabzonspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmak zorundayız. Keşke gitmemek için gösterdikleri çabayı futbol oynayarak gösterselerdi. Bonservislerini dahi verdik mağdur olmasınlar diye. Ama sözleşmeleri ellerinde olmalarına rağmen kulüp bulamıyorlar. Bu durumu Trabzonspor taraftarının iyi değerlendireceğine inanıyoruz. Onların bize kazandırdığı paraları har vurup harman savuramayız.”

utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #269 : 13 Ağustos, 2008, 18:32 »

''Gol becerisi iyi oyuncularımız var"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 16 Ağustos Cumartesi günü Belçika'nın Clup Brugge takımı ile İstanbul'da yapacakları hazırlık maçından alacakları güç ile sezona iyi bir başlangıç yapma arzusunda olduklarını söyledi. Yanal, Almanya kampında son yaptıkları Armenia Bielefeld maçı ve hafta sonunda Clup Brugge ile yapacakları maç ile ilgili kulübün internet sitesinde açıklamalarda bulundu.

1-0 yenildikleri Armenia Bielefed'e karşı iyi bir hazırlık döneminin son maçını oynadıklarını belirten Yanal, ''Bu maç 4 ve 5 golle kazandığımız müsabakalar da dahil olmak üzere en çok gol pozisyonuna girdiğimiz karşılaşmaydı. Rakibe ise çok fazla fırsat vermedik. Özellikle ikinci yarıda atak üstünlüğü tamamen bizim elimizdeydi. Sayısal olarak rakibi baskı altında tuttuğumuz bir anda eksik yakalandık ve yediğimiz bir kontratakta kalemizde golü gördük'' dedi.

Bir duran top dışında rakibin başka bir pozisyonu olmadığını ifade eden Yanal, ''İlk yarıda zaman zaman, ikinci yarının büyük bölümünde ise oyunu Bielefeld sahasında oynadık. Eğer yakaladığımız fırsatlardan birini değerlendirebilseydik sonuç çok farklı olurdu'' diye konuştu.

Yoğun geçen bir kamp süresinin son maçı olmasına rağmen oyuncularının futbol oynama isteğinin üst seviyede olduğunu vurgulayan Yanal, şunları söyledi:

''Gol becerisi iyi oyuncularımız var. Tam olarak hazır olduklarında girdiğimiz pozisyonların büyük bölümünü skora çevireceğimizi biliyoruz. Bunun yanında elbette sorun yaşadığımız bölgeler de mevcut. Buralarda zaman zaman iyi işler yapsak da süreyi uzatamıyoruz. Hafta sonu Brugge'e karşı en son hazırlık maçımızı oynayacağız. Ardından da lige Ankaraspor maçıyla giriş yapacağız. Brugge maçına lig öncesi büyük önem veriyoruz. Gerek takımımız, gerekse de camiamız bu müsabakadan alacağı güçle sezona iyi bir başlangıç yapmak amacındadır. Tribünleri dolduracak olan taraftarlarımızın bize vereceği destek iyi bir moral kaynağı ve ciddi bir gövde gösterisi olacaktır.''

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
Sayfa: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.33 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu