Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Ağustos, 2008, 01:46
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Carlos: "Dünyanın ilk 5'ine gireriz!" 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Carlos: "Dünyanın ilk 5'ine gireriz!"  (Okunma Sayısı 178 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« : 14 Aralık, 2007, 21:03 »

Roberto Carlos, Fransa'nın dünyaca ünlü futbol dergisi Onze Mondiale'e konuştu ve; "Eğer Türkiye futbol dünyasında tanınsaydı, F.Bahçe dünyanın en büyük 4-5 kulübünden biri olurdu. Burada aradığım futbol aşkını yeniden buldum" dedi..

Roberto Carlos, ünlü Onze Mondial dergisine konuştu, F.Bahçe ve Türkiye’ye övgü yağdırdı. Yıldız futbolcu Vatan gazetesinde çıkan hebere göre dergiye şu ifadeleri kullandı:
"Brezilya’da Türkiye Ligi’nin televizyondan gösterilmemesi büyük bir hata. Burada Şampiyonlar Ligi sertliğinde futbol oynanıyor. İspanya’daki gibi topun çok kullanıldığı bir oyun yok. Sert ve erkeklerin oynadığı bir futbol var. Brezilyalılar burada oynamak için futbol stillerini değiştiriyorlar. Futbol seviyesi beklediğimin çok üzerinde. Bazen Şampiyonlar Ligi’ne yaklaştığımız maçlar oluyor. Mesela G.Saray ve Beşiktaş maçları...

F.Bahçe taraftarı inanılmaz. Real Madrid’de de önemli maçlar oynadım ama burada taraftar size maçın önemini hatırlatıyor. Takımını böyle destekleyen bir taraftar topluluğunu hiç görmedim. Bana İstanbul’da prens ya da kral gibi davranıyorlar. İnsanlar çok sıcak. Rakip takım taraftarları bile bana iyi yaklaşıyorlar. Fazla dışarı çıkmıyorum. Ailemle zaman geçirmeyi tercih ediyorum. Ama İstanbul’daki gece hayatının da mükemmel olduğunu belirtmeliyim.

‘ALEX, MUHTEŞEM’
ALEX mükemmel bir futbolcu. Brezilya Milli Takımı’na çağırılmaması tamamen burada Türkiye’de gözlerden uzak olmasından kaynaklanıyor. Takımı sürüklüyor. Lider gibi davranıyor. Ve burada çok seviliyor. Zaten Türkiye’de herkes birbirini seviyor. Kötü kalpli insanlara hiç rastlamadım.

Ronaldo ile konuşup F.Bahçe’yi ona anlattım. Buraya gelmesini isterdim. Çünkü buradaki potansiyel çok büyük. Türkiye tanınsaydı F.Bahçe dünyanın en büyük 4-5 kulübünden biri olurdu. Şimdi bunu başarmak için çalışıyoruz. Amacımız Türkiye’yi ve F.Bahçe’yi tanıtmak. Şu ana kadar ismimin yazılı olduğu 150 bin formanın satılması hem bu kadar sevildiğim için bana gurur veriyor, hem de F.Bahçe’nin potansiyelini gösteriyor."

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Carlos: "Dünyanın ilk 5'ine gireriz!"
22 Ağustos, 2008, 01:46

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 51

« Yanıtla #1 : 14 Aralık, 2007, 23:10 »

zaman ile buda olur. ama sarfettiği cümleler cidden takdire şayaan

OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 6

« Yanıtla #2 : 15 Aralık, 2007, 00:20 »

e 2 maç kazansalar ilk 5teyiz işte SmileySmiley

Engin
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 15 Aralık, 2007, 17:11 »

carlos dioyasa bunu kesin kalırız ileride gidebiliriz Tongue
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 51

« Yanıtla #4 : 15 Aralık, 2007, 18:48 »

yaa arkadaş siz hayalin peşindesiniz bu dediği için en az 2-3 sene varda Smiley siz söylediği sözler için bişeyler söyleseniz daha iiyi olkur hangi yabancı futbolcu bu cümleleri yurt dışında kullanmış türkiye için Türk futbolu için süper bir şey bu

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Carlos: "Dünyanın ilk 5'ine gireriz!" « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.18 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu