Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
11 Ekim, 2008, 20:20
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: ARDA MENEKŞE Mİ OLUYOR? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ARDA MENEKŞE Mİ OLUYOR?  (Okunma Sayısı 572 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« : 24 Aralık, 2007, 23:01 »

İtalya Serie A'da bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Fiorentina, ikinci devre için hazırlıklarına başladı ve gözünü bir Türk yıldıza dikti! Mor Menekşeler'in transferde Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'ı renklerine katmak için çaba sarfettiği öğrenildi..

İtalya’dan gelen bilgilere göre Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino, ikinci devreye daha güçlü başlamak için transfer listesine Türkiye futbol liglerinden de isimler kattı.

Fiorentina kulübüne yakınlığı ile bilinen Firenze Viola spor haber kanalının verdiği bilgiye göre kulüp Galatasaray’ın yıldız ismi Arda Turan’ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı!

İtalyan ekibinin 1987 doğumlu olan Arda’ya talip olduğu ve bu yönde girişimlerde bulunduğunun belirtildiği haberde, Arda Turan’ın ayrıca Palermo ve Werder Bremen’nin de transfer listesinde olduğu kaydedildi.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: ARDA MENEKŞE Mİ OLUYOR?
11 Ekim, 2008, 20:20

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #1 : 24 Aralık, 2007, 23:55 »

bende olsam bende alırım ardayı takımıma

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #2 : 28 Aralık, 2007, 19:20 »

zaten arda gsden gitmek istiyor

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #3 : 02 Ocak, 2008, 19:33 »

GALATASARAYın Ardaya ihtiyacı var
extensor
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #4 : 07 Ocak, 2008, 04:54 »

galatasarayın ardaya ihtiyacı yok sistemi bozan bir oyuncu arda hatta servete sen kim oluyorsun dediği an gönderilmeliydi kalli ye o hareketi yaptı üstüne genede gönderemediler

adamına göre disiplin uygulamasıdoğru değil
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #5 : 07 Ocak, 2008, 18:41 »

servet olayında bana kalırsa haklıydı ama  kalli olayı tartışılır Arda düzeni boduğunu söylemişsin ama Arda nın mevkisinde ona yakın futbolu oynayan bir futbolcu daha yok Galatasarayın kadrosunda
OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 5

« Yanıtla #6 : 07 Ocak, 2008, 19:32 »

galatasarayın ardaya ihtiyacı yok sistemi bozan bir oyuncu arda hatta servete sen kim oluyorsun dediği an gönderilmeliydi kalli ye o hareketi yaptı üstüne genede gönderemediler

adamına göre disiplin uygulamasıdoğru değil

değişik bir bakış açısı ama bana sorarsanız Arda'nın pozisyonu Servet'ten kat kat farklıdır diye düşünüyorum.Dediğini Hakan 'a yapsa o zaman fikrine katılırdım düşüncem şu ki :  En basiti takımda Servetten eski + altyapıdan gelen bir oyuncu...

Gs'nin en iyi oyuncusu bana göre hem de herşeye rağmen... Arda takımda artık bana göre hani hep derler yaa takımın abisi filan onun gibi bir şey o kılıfa uyuyor şimdilik.en azından söz sahibi biri diye düşünüyorum kaldı boyle davranıyor zaten... ıyı yada kötu yapıyor  tabii orası tartışılır.

kartalizmaster
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #7 : 07 Ocak, 2008, 21:16 »

gitsin Türkiye'de hayat yok ya gitsinde görsün e....sini tersten...

ONCE BIZ VARDIK.....
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: ARDA MENEKŞE Mİ OLUYOR? « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.189 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu