Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Eylül, 2008, 23:21
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Aurelio Hakkında Haberler !!! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Aurelio Hakkında Haberler !!!  (Okunma Sayısı 550 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« : 24 Aralık, 2007, 23:02 »

Devler Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe'de çarpıcı gelişme! FIFA menajeri Bayram Tutumlu takımın yıldızı Mehmet Aurelio'nun Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini ve Valencia'nın da bu futbolcuya talip olduğunu açıkladı.

Star Tv Spor Müdürü Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Futbolig programına canlı bağlanan Tutumlu "Aurelio'nun sözleşmesinde 7 milyon doları getiren Marco'yu alır" maddesinin bulunduğunu ve özellikle İspanya'dan başta Valencia olmak üzere birkaç kulübün bu ücreti ödeyebileceğini söyledi.

Tutumlu ayrıca bu konuyla ilgili olarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kısa süreli bir tartışma yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Aurelio Hakkında Haberler !!!
05 Eylül, 2008, 23:21

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #1 : 24 Aralık, 2007, 23:10 »

kolpa haberin bu kadarıda olmaz Smiley kesin fotosallamac haberidir Smiley

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #2 : 25 Aralık, 2007, 00:08 »

KAPLAN GÖNDERMEKDE SALAKLIK ETTİ EĞER KANARYADA GÖNDERİRSE KAPLAN GİBİ KANARYADA SALAKLIK ETMİŞ OLUR

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #3 : 25 Aralık, 2007, 22:54 »

sen rahat ol DRAGON_61 fenerbahçe salak değil ve kaplanın yaptığı gibi yapmaz
DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #4 : 25 Aralık, 2007, 23:00 »

relax ! gitmez aurelio ..

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #5 : 25 Aralık, 2007, 23:11 »

gitmez tabi yaa bu adam
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #6 : 25 Aralık, 2007, 23:42 »

sen rahat ol DRAGON_61 fenerbahçe salak değil ve kaplanın yaptığı gibi yapmaz
bellimi olur  Shocked

utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #7 : 27 Aralık, 2007, 15:38 »

Aurelio gitmez koyu bir fenerbahçeli...

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #8 : 27 Aralık, 2007, 16:21 »

kader bu.........

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #9 : 28 Aralık, 2007, 01:02 »

İnatçı Aurelio
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Aurelio'yu sezon sonuna kadar ikna etmek için uğraştı. Ancak Brezilyalı futbolcu, gitme konusunda kesin bir tavır ortaya koyup, Yıldırım'ın ofisinden ayrıldı.

Başkan, Aurelio ile yaptığı görüşmede, Valencia'ya gitmemesini istedi. Aziz Yıldırım'ın, "Gitmek istiyorsan bile bizi yarı yolda bırakma, sezon sonunda git. Bu konuda zorluk çıkarmayız" dediği öğrenildi. Özellikle teknik yönetimin kendisine çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım, "Ara transferde senin yerini doldurabilecek bir oyuncu bulmamız zor" dedi.

Aurelio ise Valencia Teknik Direktörü Ronald Koeman ile yaptığı telefon görüşmesini anlatarak, şunları söyledi: "Bana hemen ihtiyacı bulunduğunu söyledi. Sezon sonuna kalırsa şartların değişebileceğini, transfer konusunda garanti veremeyeceğini belirtti. 30 yaşındayım. Bu yaşta bir Avrupa kulübünden teklif gelmesi, benim için onur verici. İspanya'da futbol oynamak hayalimdi. Bunu gerçekleştirmek istiyorum."

'Sorun para değil'

Bu sözlerin ardından Yıldırım, "Eğer sorun paraysa biz de onların verdiğini öderiz" deyince, Aurelio da, "Sorun para değil. Futbol hayatımı İspanyol Ligi'nde noktalamak istiyorum. Her Brezilyalı futbolcunun hayalinde La Liga'da futbol oynamak var. Mümkünse Fenerbahçe'den dostça ayrılmak istiyorum" yanıtını verdi.

Aurelio'nun, Valencia'ya gitmesinin kendi kararı olduğunu da vurgulayarak, "Menajer Bayram Tutumlu bana sadece öneriyi getirdi. Ben de kabul ettim. Artık bu karardan vazgeçmem" dediği öğrenildi.

Fener'de yeni yıl eğlencesi

Futbol takımını tatile çıkaran Fenerbahçe'nin çalışanları, yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi. Fenerium'un, Fenerbahçe Spor Kulübü çalışanları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği parti, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda önceki gece yapıldı. 1907 tribününde düzenlenen Fenerium'un geleneksel yeni yıl partisine, Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kulüp çalışanları katıldı. Cem Aslan'ın sunduğu gecede Tarık Mengüç ve Tuğba Ekinci de şarkılarıyla katıldı, sarı - lacivertlilerin coşkusuna ortak oldu. Partiye katılanlar arasında yapılan kura çekimiyle, birçok kişiye çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yeni yıl partisi, havai fişek gösterisiyle sona erdi.
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #10 : 04 Ocak, 2008, 19:44 »

Devre arası olmasına rağmen daha şimdiden transferin en çok konuşulan ismi olan Fernebahçeli Mehmet Aurelio Valencia'ya transferi hakkında son sözü söyledi.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu, ‘İspanyollar’la her konuda anlaştım. Transferimle Fener’e de para kazandırmak istedim ama olmadı. Burada olduğum sürece görevimi en iyi şekilde yapacağım’ dedi

İspanya benim hayalim

Mehmet Aurelio, Valencia ile söz kestiğini ve yeni sezonda La Liga’da top koşturacağını söyledi. Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı’nın Brezilyalı futbolcusu, ‘Teknik Direktör Koeman ve yöneticiler bana büyük ilgi gösterdi. Onlarla her konuda anlaşmaya vardık. İspanya’ya gitmek benim hayalimdi. Bunu gerçekleştireceğim için mutluyum’ dedi.

Fener’i asla unutamam

Gidişi ile Fenerbahçe’ye para kazandırmak istediğini, bu nedenle transferin Ocak’ta gerçekleşmesi için çalıştığını belirten Sambacı ‘Ben Fenerbahçe’de Aurelio oldum. Burada Mehmet adını alıp, Milli Takım’da oynadım. Bu yüzden kulübüm para kazansın istedim. Ancak olmadı.. Valencia’ya söz verdim. sezon sonu gideceğim. Ama Fener’i de asla unutmayacağım’ diye konuştu.

Yıldırım’dan izin alacağım

Başkan Aziz Yıldırım’ın kendisine bir baba gibi davranıp hep destek olduğunu dile getiren Aurelio ‘Gitmemi istemiyor ama elini öpüp izin isteyeceğim. Anlayış göstereceğine eminim. 12’nci adam olan Fener taraftarını unutmayacağım. Gidişim kulübüme ihanet değil. Burada kalacağım 5 ay boyunca takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım’ dedi.
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #11 : 04 Ocak, 2008, 19:46 »

Valencia’nın istediği Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Mehmet Aurelio, sezon sonuna kadar sarı-lacivertli takımda kalacak.

Aurelio’nun sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giyeceği, sarı-lacivertli yönetimin de sezon sonunda takımdan ayrılmak isterse Aurelio’ya kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'den İspanya'nın Valencia takımına transferi gündemde olan Mehmet Aurelio, hatırı sayılır kişilerin ara girmesiyle sarı-lacivertli takımda kalmaya karar verdi.

Aurelio'nun sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giyeceği, sarı-lacivertli yönetimin de sezon sonunda takımdan ayrılmak isterse Aurelio'ya kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Milli futbolcunun sarı-lacivertli takımla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Ancak Fenerbahçe'nin Aurelio'nun mukavelesini 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

Aurelio'nun Fenerbahçe ile sözleşmesinde '7 milyon dolar getirdiği taktirde serbest kalır' şeklinde bir madde bulunuyor.
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #12 : 04 Ocak, 2008, 20:11 »

gitmez bir yere
alici
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #13 : 09 Şubat, 2008, 14:58 »

gitmez aurelio
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Aurelio Hakkında Haberler !!! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.184 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu