Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
16 Ekim, 2008, 10:41
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo'dan yeşil ışık 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ronaldo'dan yeşil ışık  (Okunma Sayısı 759 defa)
Engin
Ziyaretçi

« : 25 Aralık, 2007, 22:48 »

Türk basınının gündemini aylardır meşgul eden ve Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği merakla beklenen Brezilyalı yıldız Ronaldo transferi hakkında tüm gerçekleri Milliyet'e açıkladı.

Tedavisi için ülkesinde bulunan ünlü golcü, Milliyet muhabiri Mehmet Çiftçi ile yaptığı telefon görüşmesinde Fenerbahçe yönetiminin her fırsatta inkar etmesine rağmen sarı-lacivertli kulüpten resmi teklif aldığını söyledi.

Fenerbahçe'ye henüz herhangi bir cevap vermediğini belirten Ronaldo, "Ağır bir sakatlık geçirdim. Ancak yeniden antrenmanlara başladım. Durumum şu anda çok iyi. Ocak ayının ilk haftasında doktorlar bir kez daha beni kontrolden geçirecekler. Yüzde yüz iyileşmeden sahalara dönmek istemiyorum. Eğer olumlu rapor alırsam Fenerbahçe ile masaya oturacağım. Aksi takdirde görüşme olmaz. Çünkü Fenerbahçe'de problem yaratmak istemem" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'ye kesinlikle hayır yanıtı vermediğinin de altını çizerken, "Milan'ın bu transferde bir sorun yaratacağını zannetmiyorum. Sonuçta son kararı ben vereceğim. Benim alacağım karara herkes saygı duyacak" dedi.

Sakatlığı ile ilgili spekülasyonlara aldırış etmediğini de kaydeden Ronaldo, "Benim amacım eski Ronaldo gibi Fenerbahçe'ye transfer olmak. Yoksa sakatlığım geçti. Tek sorunum form tutabilmek. Fenerbahçe'yi yakından takip ediyorum. Oradaki arkadaşlarımla sürekli konuşuyorum. Onlarla birlikte başarılara koşma fikri beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.

Ronaldo kimdir?

Kulübü: Milan, Doğum yeri: Rio
Pozisyon: Forvet, Boyu: 1.83
Yaşı: 31 (18.09.1976)

Sezon Kulüp Maç Gol
93-94 Cruzeiro 13 12
94-96 PSV 46 42
96-97 Barcelona 37 34
97-02 Inter 69 49
02-07 R.Madrid 127 83
07-08 Milan 14 7

* Brezilya Milli Takımı'nda 97 maçta, 62 gol attı.

Kaynak: Milliyet
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Ronaldo'dan yeşil ışık
16 Ekim, 2008, 10:41

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #1 : 25 Aralık, 2007, 22:49 »

fenerbahçeye gelmez diyenler bu haberi dikkatla okusun
DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #2 : 25 Aralık, 2007, 23:02 »

İyi haber ! Alırsak Champions League'de oynayabilecek ! Hayırlısıı

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #3 : 25 Aralık, 2007, 23:11 »

eğer bu haber doğruysa kesin fenerde bu adam
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 58

« Yanıtla #4 : 25 Aralık, 2007, 23:13 »

gelir yaa Fenerbahçe gibi takımı neden istemesin

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #5 : 25 Aralık, 2007, 23:35 »

carlosta zaten en iyi arkadaşı bence kesin gelir
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #6 : 25 Aralık, 2007, 23:47 »

valla %55 gelir %45 gelmez

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
kartalizma
Defans
**

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #7 : 26 Aralık, 2007, 20:59 »

gelsin gelsin ülkesine gidicek adam ne feneri carlos 35 yasına zaten ronaldo fenere gelsin zor gelir

allah affeder çarşı affetmez!!!
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #8 : 27 Aralık, 2007, 13:03 »

gelsin gelsin ülkesine gidicek adam ne feneri carlos 35 yasına zaten ronaldo fenere gelsin zor gelir
yaws adam gelir ama 1 yıl sora gider   :Smiley

soner uçar
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #9 : 27 Aralık, 2007, 19:08 »

(fb)türkiye kupası   maçları  şowtv  de yayınlansa iyiolur
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #10 : 27 Aralık, 2007, 21:42 »

(fb)türkiye kupası   maçları  şowtv  de yayınlansa iyiolur
her takımın yayınlansa daha iiiiiiiiiiiiiiiiiiii olur bence Cry

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #11 : 27 Aralık, 2007, 21:52 »

KEZMANI GÖNDERİP KEŞKE ONU ALSA FENERBAHCE KEZMANIN FENERBAHCEYE HİÇ BİR FAYDASI YOK BUNDAN SONRADA OLMAZ RONALDO SEMİHLE İYİ İKİLİ OLURLAR

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 58

« Yanıtla #12 : 28 Aralık, 2007, 00:31 »

bana inmandırıcı gelmiyor walla burak

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #13 : 02 Ocak, 2008, 19:50 »

Ronaldo: Fenerbahçe'ye çok yakınım

Ronaldo: Milano’da 5 ay daha kalmak istemiyorum. F.Bahçe benimle ciddi şekilde ilgileniyor.
      Globo Esportivo’ya konuşan Ronaldo “Milano’da 5 ay daha kalmak istemiyorum. F.Bahçe benimle ciddi şekilde ilgileniyor. Ancak önce Milan’la anlaşmaları gerek!'' dedi.
      Brezilya gazetesi Globo Esportivo, Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldo’nun, F.Bahçe’ye çok yakın olduğunu yazdı. Gazeteye röportaj veren Ronaldo, “Sezon sonunda Milan’la sözleşmem sona eriyor. Ben 5 ay daha burada beklemek istemiyorum. Gelen teklifleri değerlendirip, kariyerime yeni takımımda devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü, Milan’da aradığım ortamı bir türlü bulamadım'' dedi.
      Ronaldo, röportajı yapan gazetecinin “Hangi takıma daha yakınsın?'' sorusuna ise “Birçok teklif var. F.Bahçe’nin benimle ciddi bir şekilde ilgilendiğini biliyorum. Orada Zico ve Roberto Carlos var. Ancak önce Milan ile anlaşmaları gerekiyor. Bu işin birkaç gün içinde bitmesi lazım. Eğer olumlu bir gelişme olmazsa, büyük ihtimalle Flamengo’ya gideceğim. Ülkemi çok özledim. Burada huzurlu bir şekilde kariyerime nokta koyabileceğimi düşünüyorum'' dedi.
      Gazete, teknik direktörü Zico’nun “Mutlaka alınmalı'' raporunu verdiği Sao Paulo’lu genç yıldız Diego Tardelli’nin bonservisinin de 8 milyon Euro’dan, 8 milyon dolara kadar düştüğünü de yazdı.
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #14 : 03 Ocak, 2008, 20:32 »

umarım gelir en azından daha faydalı olur
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo'dan yeşil ışık « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.201 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu