Engin
Ziyaretçi
|
 |
« : 25 Aralık, 2007, 22:48 » |
|
Türk basınının gündemini aylardır meşgul eden ve Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği merakla beklenen Brezilyalı yıldız Ronaldo transferi hakkında tüm gerçekleri Milliyet'e açıkladı.
Tedavisi için ülkesinde bulunan ünlü golcü, Milliyet muhabiri Mehmet Çiftçi ile yaptığı telefon görüşmesinde Fenerbahçe yönetiminin her fırsatta inkar etmesine rağmen sarı-lacivertli kulüpten resmi teklif aldığını söyledi.
Fenerbahçe'ye henüz herhangi bir cevap vermediğini belirten Ronaldo, "Ağır bir sakatlık geçirdim. Ancak yeniden antrenmanlara başladım. Durumum şu anda çok iyi. Ocak ayının ilk haftasında doktorlar bir kez daha beni kontrolden geçirecekler. Yüzde yüz iyileşmeden sahalara dönmek istemiyorum. Eğer olumlu rapor alırsam Fenerbahçe ile masaya oturacağım. Aksi takdirde görüşme olmaz. Çünkü Fenerbahçe'de problem yaratmak istemem" ifadelerini kullandı.
Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'ye kesinlikle hayır yanıtı vermediğinin de altını çizerken, "Milan'ın bu transferde bir sorun yaratacağını zannetmiyorum. Sonuçta son kararı ben vereceğim. Benim alacağım karara herkes saygı duyacak" dedi.
Sakatlığı ile ilgili spekülasyonlara aldırış etmediğini de kaydeden Ronaldo, "Benim amacım eski Ronaldo gibi Fenerbahçe'ye transfer olmak. Yoksa sakatlığım geçti. Tek sorunum form tutabilmek. Fenerbahçe'yi yakından takip ediyorum. Oradaki arkadaşlarımla sürekli konuşuyorum. Onlarla birlikte başarılara koşma fikri beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.
Ronaldo kimdir?
Kulübü: Milan, Doğum yeri: Rio Pozisyon: Forvet, Boyu: 1.83 Yaşı: 31 (18.09.1976)
Sezon Kulüp Maç Gol 93-94 Cruzeiro 13 12 94-96 PSV 46 42 96-97 Barcelona 37 34 97-02 Inter 69 49 02-07 R.Madrid 127 83 07-08 Milan 14 7
* Brezilya Milli Takımı'nda 97 maçta, 62 gol attı.
Kaynak: Milliyet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Engin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Aralık, 2007, 22:49 » |
|
fenerbahçeye gelmez diyenler bu haberi dikkatla okusun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Engin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Aralık, 2007, 23:11 » |
|
eğer bu haber doğruysa kesin fenerde bu adam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Engin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Aralık, 2007, 23:35 » |
|
carlosta zaten en iyi arkadaşı bence kesin gelir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Engin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Ocak, 2008, 19:50 » |
|
Ronaldo: Fenerbahçe'ye çok yakınım
Ronaldo: Milano’da 5 ay daha kalmak istemiyorum. F.Bahçe benimle ciddi şekilde ilgileniyor. Globo Esportivo’ya konuşan Ronaldo “Milano’da 5 ay daha kalmak istemiyorum. F.Bahçe benimle ciddi şekilde ilgileniyor. Ancak önce Milan’la anlaşmaları gerek!'' dedi. Brezilya gazetesi Globo Esportivo, Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldo’nun, F.Bahçe’ye çok yakın olduğunu yazdı. Gazeteye röportaj veren Ronaldo, “Sezon sonunda Milan’la sözleşmem sona eriyor. Ben 5 ay daha burada beklemek istemiyorum. Gelen teklifleri değerlendirip, kariyerime yeni takımımda devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü, Milan’da aradığım ortamı bir türlü bulamadım'' dedi. Ronaldo, röportajı yapan gazetecinin “Hangi takıma daha yakınsın?'' sorusuna ise “Birçok teklif var. F.Bahçe’nin benimle ciddi bir şekilde ilgilendiğini biliyorum. Orada Zico ve Roberto Carlos var. Ancak önce Milan ile anlaşmaları gerekiyor. Bu işin birkaç gün içinde bitmesi lazım. Eğer olumlu bir gelişme olmazsa, büyük ihtimalle Flamengo’ya gideceğim. Ülkemi çok özledim. Burada huzurlu bir şekilde kariyerime nokta koyabileceğimi düşünüyorum'' dedi. Gazete, teknik direktörü Zico’nun “Mutlaka alınmalı'' raporunu verdiği Sao Paulo’lu genç yıldız Diego Tardelli’nin bonservisinin de 8 milyon Euro’dan, 8 milyon dolara kadar düştüğünü de yazdı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|