Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 05, 2008, 00:03
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'tan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş'tan Haberler  (Okunma Sayısı 7095 defa)
kartalizmaster
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #150 : Mayıs 15, 2008, 00:11 »

Biz koşarız onlar sevilir!
İbrahim Toraman, savunmada görev yapmanın zor olduğunu belirterek, "Dünyada en sevilen futbolcular golcülerdir. Defans oyuncuları onlardan daha fazla mücadele etmesine rağmen bu durum değişmez" dedi.

"Yavru Kartal" dergisinin mayıs sayısında röportajına yer verilen siyah-beyazlı ekibin ikinci kaptanı, soruları yanıtladı. Defans oyuncusu olmanın avantaj ve dezavantajları sorulan Toraman, "Defans öyle bir bölge ki, 10 maç iyi oynarsınız, 11. maçta yaptığınız bir hata her şeyi geri götürür. Bu nedenle çok eleştirilirsiniz. Ayrıca dünyada da en sevilen futbolcular golcülerdir. Defans oyuncuları onlardan daha fazla mücadele etmesine rağmen bu durum değişmez" şeklinde konuştu.

Toraman, Avrupa’daki iyi defans oyuncularını takip ettiğini, Barcelona’dan kaptan Puyol ve Cannavaro’yu beğendiğini bildirdi. Toraman bir soru üzerine de, 2004-2005 sezonunda Kadıköy’de kaleci Cordoba’nın kırmızı kartla oyun dışında kaldığı, futbolculardan Pancu’nun son 10 dakikada kaleyi koruduğu ve Fenerbahçe’yi 4-3 yendikleri maçın unutamayacağı bir olay olduğunu ifade etti.

ONCE BIZ VARDIK.....
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Beşiktaş'tan Haberler
Temmuz 05, 2008, 00:03

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
kartalizmaster
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #151 : Mayıs 15, 2008, 00:12 »

Kartal şov
Klasniç ve Zapotocny ile her konuda anlaşma sağlandı... Sivok'un eli kulağında... Sol kanat içinse Barcelona'da forma giyen dünyaca ünlü bir Brezilyalı gündeme alındı: Sylvinho...

Stoper ve santrfor tamam
Beşiktaş Yönetimi, transfer bombalarını patlatmaya başladı. Başkan Yıldırım Demirören önderliğinde harekâtı sürdüren Siyah-Beyazlılar, Werder Bremen’in santrforu İvan Klasniç ve Udinese’nin stoperi Tomas Zapotocny ile her konuda anlaşma sağladı. Böbrek nakli nedeniyle futbola 1 yıl ara verdikten sonra yeşil sahalara bomba gibi dönen Klasniç’e yıllık 2 milyon Euro ödenecek. Çek savunma oyuncusu Zapotoncy’nin de işini bitiren Demirören ile Sinan Engin, hem stoper hem de ön libero mevkilerinde forma giyebilen Sparta Praglı Tomas Sivok konusunda da çok önemli adımlar attı.

Pep Guardiola yol verdi...
Sol kanat arayışlarını sürdüren Kartallar, 2004’ten beri Barcelona forması giyen Sylvinho’ya resmi teklifi yaptı. Yeni sezonda Barça’nın başına geçecek olan Pep Guardiola’nın kadrosunda düşünmediği 34 yaşındaki Sambacı, sözleşmesi sona ereceği için boşa çıkacak. Fırsatı kaçırmak istemeyen Demirören, Sylvinho için kesenin ağzını açacak. Avrupa’da bu gelişmeler yaşanırken, yurt içinde de şov sürüyor: Bebbe yarın imzayı atacak. Gençlerbirliği’nden Tuna tamam, OFTAŞ’lı Giray konusunda görüşmeler devam ediyor. Bu arada Ekrem Dağ için de Antep’le temasa geçildi.

ONCE BIZ VARDIK.....
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #152 : Mayıs 15, 2008, 21:03 »

Beşiktaş'tan stat açıklaması
Beşiktaş Kulübü, BJK İnönü Stadı'nın kira bedeliyle ilgili, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile aralarındaki anlaşmazlık konusunda, uzlaşma görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi.

Basında konuyla ilgili yer alan haber üzerine kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, BJK İnönü Stadı'nın, 8 Şubat 1998 tarihinde imzalanan sözleşmeyle, 49 yıllığına, 600 bin dolar yıllık kira bedeliyle Beşiktaş'a tahsis edildiği hatırlatılırken, ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle döviz kurlarındaki olağanüstü artışlar sonucu, kiranın revize edilmesi için 1 Haziran 2001'de dava açıldığı kaydedildi.

Ankara 7. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin, dava süresince kira ödemelerinin, ocak 2001 sonu kuru olarak sabitlenmesi için ihtiyati tedbir kararı verdiği ve kira tutarını 600 bin dolardan 392 bin dolara indirdiği, Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'nin de kararı onadığı ve tashihi karar talebini de redderek bu kararı kesinleştirdiği dile getirilen açıklamada, bu hukuki süreç içinde Beşiktaş'ın, mahkeme kararları çerçevesinde ödemeler yaptığı, ancak hukuki süreç sonuçlanmadığı için hesap mutabakatlarının yapılamadığı bildirildi.

Dava sürecinden sonra, türlü kereler görüşülmesine ve hesaplarda mutabakat sağlanamamasına karşın bir borç rakamı oluşturulduğu ve Beşiktaş'ın Spor-Toto gelirlerine haciz konularak tahsil yoluna gidildiği anlatılan Beşiktaş Kulübü açıklamasında, ''Kulübümüz, hesap mutabakatı için çaba sarfederken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, tarafımıza, borç rakamını teyit edebileceğimiz herhangi bir belge göndermeden ve de iddia ettikleri borcu ödememiz konusunda hiçbir ihbarname göndermeden, Ankara 14. İcra Müdürlüğü nezdinde, 2 Nisan 2008 tarihinde 468.069 dolar asıl alacak, 22.137,09 dolar işlenmiş faiz olmak üzere toplam 490.206,09 dolar tutarlı bir icra takibi başlatmıştır.

Kulübümüz kayıtlarında böyle bir borcun teyit edilememesi bir yana, kulüp kayıtlarımızda alacaklı görüldüğümüz bir cari hesap ilişkisinde, icrai muameleye muhatap olmamızın hukuksal itiraz süreci devam etmektedir'' denildi.

Açıklamada, icra işlemine gereken yanıtın verildiği ve konunun çözümü için yapıcı yaklaşım sürdürülerek, hesaplar üzerinde bir çalışma yapmak üzere muhasebe elemanı gönderildiği, 2 gün süren çalışma sonunda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün konuya yaklaşımının ciddi hatalar içerdiğinin görüldüğü ve halen mutabakat için karşılıklı görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

burak71
Forvet

Gol Kralligi : 8

« Yanıtla #153 : Mayıs 16, 2008, 10:10 »

BJKDEN İLK TRANSFER

Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini yaptı. Avrupa'dan birçok defans oyuncusu ile ilgilenen Siyah beyazlılar, Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Tuna ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Gençlerbirliği futbolcusu Ayhan Tuna Üzümcü ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 

Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimiz, Gençlerbirliği futbolcularından Ayhan Tuna Üzümcü ile 2+1 yıllık, opsiyonu Kulüp’te olmak üzere, sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2008-2009 sezonu için 300.000 YTL garanti ücret ve her resmi maç için 15.000 YTL maçbaşı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere bu sezon içinde ilk 11’de oynadığı toplam 15 resmi maç için 100.000 YTL ödeme yapılacaktır. 2009-2010 sezonunda ise, futbolcuya ödenecek garanti ücret TEFE+TÜFE ortalaması oranında artırılarak; oynadığı her resmi maç için 15.000 YTL maçbaşı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere ilk 11’de oynadığı toplam 15 resmi maç için 200.000 YTL ödeme yapılacaktır. Bir önceki sezonda ilk 11’de toplam 20 resmi maç oynamış ise 2009-2010 sezonunda 100.000 YTL ek ödeme yapılacaktır. 
Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne herhangi bir sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir."

*GÜCÜMÜZ SEVDAMIZDAN GELİYOR (71-06-71-06)
*FENERBAHÇE*ANKARAGÜCÜ*KIRIKKALESPOR
*BU SEVDA BİTMEZ GÖNÜLLERDE
*HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #154 : Mayıs 19, 2008, 01:09 »

Baki defteri kapandı
Beşiktaş'a 2006-2007 sezonunun başında transfer olan Baki Mercimek, 2 yıl giydiği siyah beyazlı formaya veda etti.

Beşiktaş yönetimi ve teknik heyetinin aldığı karar doğrultusunda Beşiktaş ile yeni bir sözleşme yapmayacak olan Baki, artık Beşiktaş defterini kapattığını ve kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi. Geride kalan 2 yılda çok güzel günler geçirdiğini ifade eden ancak takımdan gönderiliş biçiminin profesyonelce olmadığını belirten Baki Mercimek, Beşiktaş menajeri Sinan Engin'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Taraftarımızın görmek istemediği oyuncular ile yollarımız ayıracağız" açıklamasına gönderme yaparak, "Bu açıklamayı yapanlar önce kendilerine baksınlar. Taraftar onları da görmek istemiyorsa, onlarda bu takımdan gitmeliler" dedi.

Beşiktaş'tan gönderilme şeklinin profesyonelce olmadığını belirten Baki, "Beni bugüne kadar bekletip, sadece telefon ederek kadroda düşünmediklerini bildirdiler. Bu bana yapılan bir saygısızlıktı. En azından yüz yüze oturup kararlarını açıklayabilirlerdi. Son iki yılda olduğu gibi takımdan ayrılış şeklimde de gördüm ki bana hakkettiğim değeri göstermediler. Bundan bir kaç gün önce taraftarın takımda görmek istemediği futbolcular ile ilişkimizi keseceğiz diyenler önce kendilerine baksınlar. Taraftarla futbolcunu arasına girmesinler. Bu sözleri söyleyen kişiler taraftarların onları isteyip istemediğini de değerlendirsinler. Eğer taraftar bu takımın menajerini veya başka bir çalışanını istemiyorsa onlarda Beşiktaş'tan kopsunlar" diye konuştu.

Kimseye kırgın olmadığını ve Beşiktaş forması ile geçirdiği iki yılda başarılı bir performans ortaya koyduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, siyah beyazlı taraftarı unutamayacağını, onların kendisine olan sevgisini bildiğini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Kimseye kırgın değilim. Beşiktaş'ta çok güzel iki yıl geçirdim. Geriye dönüp baktığımda içim çok rahat. Başarısız olduğuma katılmıyorum. Ben sahada olduğum zaman elimden gelen herşeyi yaptım. Tabi ki bu süreçte üzüldüğüm anlar oldu. Özellikle basından ve Siyah Beyazlı camiadan ağır eleştirilere maruz kaldım. Ama ben bu eleştirileri hakkettiğimi düşünmüyorum. Geride kalan iki yılda Beşiktaş formasını giydiğim maçların çoğunda galip geldik. Beni eleştireler önce istatistiklerime baksınlar. Artık benim için Beşiktaş defteri kapandı. Yurtiçinden ve yurtdışından birçok teklif var. Kimse Beşiktaş'tan gitmek istemez ama profesyonellikte böyle durumlarla karşılaşırsınız. Önümüzdeki günlerde Hollanda'ya gideceğim ve menajerimle görüşüp geleceğim ile ilgili kararımı vereceğim. Umarım benden daha iyi oyuncular bulup, kadroya katarlar. Beşiktaş taraftarına asla kırgın değilim. Beni bazen ıslıklasalar da beni çok sevdiklerini biliyorum. Onların bana gösterdiği sevgiyle içimde söküp atamayacağım bir Beşiktaş sevgisi oluştu. Ben her zaman en üst düzeyde mücadele ettim. Burnum kırıldı, omzum çıktı ama yinede sahana kaldım. Taraftar beni bu yönümle sevdi."

burak71
Forvet

« Yanıtla #155 : Mayıs 21, 2008, 09:43 »

İngiliz basını, Arsenal’in geçtiğimiz sezonda istediği Arjantinli yıldız Delgado için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığını yazdı. Ayrıca Delgado’nun da Türkiye’den ayrılmaya hazır olduğu vurgulandı. Arsenal Kulübünün yeni sezonda Beşiktaş’tan Delgado’yu alarak orta sahasını güçlendirmek istediğini yazan İngiliz gazeteleri, Delgado için ise “Arjantinli futbolcu Türkiye’yi terk etmeye hazır” diye yazdılar.

PARANIN YARISI ÜLKER’İN

DELGADO’nun iki yıldır Beşiktaş’ta oynadığını belirten İngiliz basını, Delgado artık daha büyük liglerde ve kupalarda oynamak istiyor ifadelerini kullandı.

Arsenal Kulübü geçtiğimiz sezon ortasında da Delgado ile ilgilenmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. İngiliz gazetelerine göre, şu anda menajerler aracılığıyla başlayan görüşmeler, önümüzdeki günlerde resmen start alacak.

Delgado’nun Beşiktaş ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ülker Gurubunun malı olan Delgado 5 milyon eurodan fazlaya satılırsa Beşiktaş bu paranın yarısını alacak. Bu arada Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu’nun 2008 yılı 1. olağan toplantısı cumartesi günü yapılacak. Ceylan Intercontinental Otel’de saat 10.30’da başlayacak toplantıda 60 yıl ve üzeri üyelere plaket verilecek. Toplantıda ayrıca yönetim ve divan kurulu faaliyetleri ile denetleme kurulu raporu da açıklanacak.

*HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE
burak71
Forvet

« Yanıtla #156 : Mayıs 21, 2008, 09:50 »

Beşliktaş'ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, sol bek arayan yönetime mesaj gönderdi.

Ülkesine gitmeden önce yöneticilerle görüşen Şilili futbolcunun, hem sol açık, hem de sol bekte görev alabileceğini dile getirdiği vurgulandı. Tello’nun yönetime “Geçen sezon savunmada sakatlar ve kart cezaları nedeniyle çok sıkıntılar yaşadık. Ama Sivok ve Zapotocny takıma katılırsa defansımız daha da kuvvetlenir. Bence sol bek transferine gerek kalmaz. Hem ben, hem de İbrahim Üzülmez sağlam bir defansla bu mevkiide başarılı olacağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi.

*HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #157 : Mayıs 25, 2008, 03:20 »

Yerli sinyali
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, gelecek sezon çok fazla oyuncu transferi yapmayacaklarını belirterek, şu ana kadar 3 yabancı oyuncu aldıklarını, içeride de 1 veya 2 yerli oyuncu transferi yaparak transferi noktalayacaklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde düzenlenen 'Futbol Şenliği' etkinliklerine katıldı. Beşiktaş'ın gelecek sezon çok fazla transfer yapmayacağını belirten Sağlam, "3 yabancı oyuncuyla anlaşmaya vardık. İçeride de 1 veya 2 yerli oyuncu alarak transferi noktalamak istiyoruz" diye konuştu.

Gordon Schildenfeld ile karşılıklı konuşarak yollarını ayırdıklarını belirten Sağlam, Delgado ve Bobo ile ilgili ciddi sorunlarının bulunmadığını, her iki futbolcudan da memnun olduklarını kaydetti. Delgado ve Bobo ile ilgili Siyah-beyazlı kulübe gelen ciddi bir teklif olmadığını belirten Sağlam, "Delgado ve Bobo ile ilgili kulübe gelen ciddi bir teklif yok. İki oyuncumuzdan da çok memnunuz. Çok astronomik, Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelirse değerlendiririz, ancak şu anda hiçbir oyuncumuzu bırakmayı düşünmüyoruz" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki şansıyla ilgili soruya ise Sağlam, "Milli Takım, şu anda iyi durumda ve iyi bir kadroya sahip, ayrıca başında da çok tecrübeli ve çok sevdiğimiz bir antrenör var. Dolayısıyla Milli Takım'dan beklentilerimiz çok fazla. Avrupa Şampiyonası'na katılacak milli takımımızın ülkesine en son dönen takım olmasını umut ediyorum" şeklinde cevap verdi.

Gençlere de tavsiyelerde bulunan Sağlam, "İyi bir sporcu olmak çok önemli belki, ama ondan daha önemlisi örnek sporcu olabilmek. Ben bunun yolunun eğitimden geçtiğine inanıyorum. İyi sporcu akıllı insandan olur. Akıllı insan da eğitimli insandan olur. Sporcu olacağım diye sakın eğitim ve öğretim hayatınızdan taviz vermeyin. Eğer iyi birer sporcu olmak istiyorsanız, okulunuzda da çok başarılı olmak zorundasınız" dedi.

Bu arada şenliğe katılan FIFA kokartlı eski hakemlerden Cem Papila'yı konuşma yaptığı sırada Trabzonspor bayrağını açan bazı taraftarlar protesto etti. Taraftarların aleyhinde tezahüratlarına rağman konuşmasını sürdüren Cem Papila'ya tribünde bulunan diğer vatandaşlar ise destek verdi. Papila konuşmasında, "Biz yıllardan beri sahalarda küfrü önlemeye, ahlaklı ve düzgün sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Evet yapmış olduğum işten dolayı ve hakemlik mesleğinde de hata kaçınılmaz sonuç olduğu için, bu yörenin bölgenin insanı olmama, hatta kökenim biraz da Trabzon'a dayanmasına rağmen böyle tepkiler görüyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Cem Papila'ya destek vererek, "Bu olaylar, sporun içerisinde hiç olmasını istemediğimiz görüntüler, umut ediyorum ki o hareketleri yapanlar da kendilerinden utanmışlardır. İnşallah bundan sonra olmaz" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Cem Papila, daha sonra taraftarların forma, şapka ve defterlerini imzaladı.

qwerrap
Defans
**

Gol Kralligi : -6

/Kızılcıklı/HoDrİ mEyDaN/07 gençlik/

« Yanıtla #158 : Mayıs 26, 2008, 22:49 »

BEŞİKTAŞ'IN KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Beşiktaş, Turkell Süper Lig'in 2008-09 sezonu için hazırlıklarını iki etap halinde Avusturya'da yapacak. Kulüpten yapılan açıklamada, siyah-beyazlı ekibin 26 Haziran'da İstanbul'da toplanarak çalışmalara başlayacağı ve Avusturya'da iki etaptan oluşan kampla yeni sezona hazırlanacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, Beşiktaş'ın, Avusturya'daki 1. etap hazırlık kampı 2-16 Temmuz tarihleri arasında Leogang bölgesinde gerçekleştirilecek ve bu dönemde 4 hazırlık maçı oynanacak. İkinci etap hazırlık kampı ise Loipersdorf bölgesinde, 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Siyah-beyazlı takım, bu kamp döneminde 3 hazırlık maçı daha yapacak.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #159 : Mayıs 28, 2008, 18:59 »

Kartal'da son hedef Ekrem
Beşiktaş önümüzdeki sezon hazırlıklarına başlamadan, kadrosuna katmak istediği futbolcuların transferini bitirmeye çalışıyor. İlk olarak Gençlerbirliği'nden Tuna'yı renklerine bağlayan, Udinese'den Zapatocny, Sivok ve Panatinaikos'dan Seric ile anlaşan Siyah Beyazlılarda son hedef Gaziantepspor'da forma giyen Ekrem Dağ. 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için bir süredir Gaziantepspor yönetimi ile temas halinde olan Beşiktaş yöneticilerinin ve menajer Sinan Engin'in yaptığı son görüşme sonrası, Kırmızı Siyahlıların 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedelinde diretmesi üzerine, Beşiktaş'ın yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Ekrem Dağ için Mehmet Sedef, Higuain ve bir miktar para önermeye hazırlanan Siyah Beyazlıların, 2.5 milyon Euro'da indirim yapılmaması üzerine bu transferden kesin olarak vazgeçecekleri öğrenildi.

Öte yandan Avusturya milli takımı formasını ilk kez 26 Mart 2008'de Hollanda ile oynadıkları özel maçta giyen ancak Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer almayan Ekrem için özellikle Fransa ve Avusturya'dan bazı takımların da Gaziantapspor yönetimi ile görüşme içinde oldukları kaydedildi.

Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #160 : Mayıs 28, 2008, 20:16 »

hayırlı olsun ne diyelim Smiley

burak71
Forvet

« Yanıtla #161 : Mayıs 28, 2008, 23:03 »

Gökhan Beşiktaş'ı bekliyor

Geçen sezon Denizlispor'da kiralık oynayan Beşiktaşlı Gökhan Güleç, siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesinin 3 gün sonra biteceğini, Beşiktaş'ın uzatma opsiyonunu kullanmaması halinde transfer görüşmelerine başlayacağını söyledi.
Gökhan Güleç, bugüne kadar herhangi bir takımla transfer görüşmesi yapmadığını kaydederek, "Benim menajer Efgan Erciyas aracılığıyla Bursaspor ile görüştüğüm belirtildi. Erciyas, benim eski menajerim ve şu an için transferimde yetkili değildir" dedi. Beşiktaş'ın, 3 gün sonra bitecek sözleşmesiyle ilgili olarak uzatma opsiyonuna sahip olduğunu kaydeden Gökhan, "Eğer bu uzatma haklarını kullanmazlarsa serbest kalacağım. O zaman da transfer görüşmelerine başlayacağım" diye konuştu.

*HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE
qwerrap
Defans
**

Gol Kralligi : -6

/Kızılcıklı/HoDrİ mEyDaN/07 gençlik/

« Yanıtla #162 : Mayıs 29, 2008, 19:07 »

Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Ayhan Tuna Üzümcü, siyah-beyazlı kulübe geldiği için tatlı bir telaş yaşadığını belirterek, ''Hedeflerim büyüdü, sorumluluklarım arttı. Bunun farkındayım. Özellikle savunma bloğunda ciddi bir mücadele yaşanacak'' dedi.

Ayhan Tuna Üzümcü, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, geçen sezon forma giydiği Gençlerbirliği'nin iyi bir sezon geçirmediğini, ancak kendisinin iyi bir performans ortaya koyduğunu ve süreklilik sağladığını, bunun semeresini de Beşiktaş'a transfer olarak gördüğünü söyledi.

Beşiktaş'ta gelecek sezon en büyük rekabetin savunmada yaşanacağını ifade eden Tuna, ''Savunma oynayan yabancı transferler de var. Güzel bir rekabet ortamı olacak, bu da Beşiktaş'a yarayacak. Hedeflerim büyüdü, sorumluluklarım da arttı. Bunun farkındayım. Savunma bloğunda ciddi bir mücadele yaşanacak. Kendimi bu duruma hazırlıyorum'' diye konuştu.

Futbol yaşamı boyunca sürekli yükselen bir performans grafiğine sahip olduğunu ve bunun Beşiktaş'ta da devam edeceğine inandığını dile getiren Ayhan Tuna Üzümcü, sürekli kendini geliştirmek istediğini, bunun için çalışmalar yaptığını kaydetti.

Tuna, güçlü olabilmenin önemine değinirken, ''Güçlü olduğunuz zaman, sahada yeteneklerinizi kullanabiliyorsunuz. Önemli olan güçlü olabilmek, kalabilmek. Güçlü kaldığınızda tekniğinizi, süratinizi daha iyi kontrol edebiliyorsunuz. Ben öncelikle güçlü olup, takıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum'' şeklinde açıklamada bulundu.

burak71
Forvet

« Yanıtla #163 : Haziran 01, 2008, 11:35 »

Beşiktaş’ta flaş gelişme... Şu ana kadar Sivok, Zapotocny ve Seriç’i transfer eden, ancak bu isimlerle taraftarını yeteri kadar tatmin edemeyen yönetim, bir Dünya yıldızının peşine düştü.

İspanya’da Barcelona Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, Kartal’ın Samuel Eto’o için harekete geçtiğini yazdı. Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den çok daha cazip bir teklifle Kamerunlu yıldızın kapısını çaldığını vurgulayan gazete, “İnter ile anlaşamazsa İstanbul’a gidebilir. Çünkü Beşiktaş’ın kararlı ve cazip teklifi aklını çelebilir” yorumunu yaptı. Yıllık 6.5 milyon Euro kazanan Eto’o’yu Tottenham’ın da istediği vurgulandı. (Fanatik)

*HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE
burak71
Forvet

« Yanıtla #164 : Haziran 01, 2008, 11:37 »

etoo fenere gelmeyip oraya gitcekmiş vayyyyyyyyy be

*HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'tan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.227 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu