Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 11:12
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'tan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 28 29 [30] 31 32 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş'tan Haberler  (Okunma Sayısı 16041 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #435 : 12 Ekim, 2008, 15:04 »

İşte Beşiktaş'ın borcu!

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli'nin başarılı olacağına inandığını söyledi.

Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan Kenan Öner, kısa süre önce teknik direktör değişikliğine gittiklerini hatırlatarak, ''Bu konuda Divan Kurulu başkanımız çok doğru tespitler yaptı. Çalışanımızın arkasından konuşmak istemiyoruz.

Bundan sonra başarılar diliyoruz. Yıllardan beri hem sporculuğunda hem de teknik adamlığında Beşiktaş'a gelmek için istekli olan Mustafa Denizli ile anlaştık. Kendisine başarılar diliyoruz. Başarılı olacağına da inanıyoruz'' diye konuştu.

Bu sezon teknik heyetin isteği doğrultusunda şampiyonluk yolunda mücadele edecek bir kadro oluşturmak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Öner, ligde yollarına devam ettiklerini ifade ederek, ''UEFA Kupası'na maalesef çok erken veda ettik. Bu da bizi çok üzmüştür'' dedi. Öner, daha sonra amatör şubeler, idari ve mali konularla ilgili divan kurulu üyelerine bilgi verdi.

TOPLAM BORÇ 115.6 MİLYON YTL

Beşiktaş Kulübü'nün toplam borcunun 115.6 milyon YTL olduğu açıklandı. Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, Ritz Carlton Oteli'nde düzenlenen Divan Kurulu toplantısında, denetleme kurulu raporunu aktardı. Kuş, siyah-beyazlı kulübün toplam borcunun 115.6 milyon YTL olduğunu, bu borcun 50.6 milyon YTL'sinin Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e olduğunu ifade etti.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Beşiktaş'tan Haberler
22 Kasım, 2008, 11:12

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #436 : 12 Ekim, 2008, 15:04 »

Sağlam'a sert eleştiri
Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştirdi.

Ritz Carlton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya başkan Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra divan kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, özellikle istifası sırasında yönetim kuruluna yönelik açıklamalarda bulunan eski teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'a yüklendi.

KARADENİZ'DEN YÖNETİME ÖVGÜ!

Karadeniz, Sağlam'ın istifasının ardından Mustafa Denizli'nin hızlı bir şekilde teknik direktörlüğe getirilmesinden dolayı yönetim kurulunu överek, ''Türkiye'nin ve Avrupa'nın, hatta Ortadoğu'nun başarılı bir teknik heyetinin atanmasından, radikal olarak, acil şekilde sürüncemede kalmadan teknik heyet konusunu çözdüğü için yönetim kuruluna teşekkür ediyorum'' dedi.

Yalçın Karadeniz, Mustafa Denizli'nin başarılı olacağına inandığını ifade ederek, ''Bu vesileyle başarılı olacağına inandığım Mustafa Denizli ve ekibine Beşiktaş'ımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah gelen gideni aratmaz. Her teknik heyet değişikliğinde 'Nasıl olacak', 'Nasıl gidecek' kaygıları olurken, ilk defa bu değişiklikte bir fikir birliğine varmışcasına mutlu sona ulaşacağımız konusunda bir birlik ve beraberlik var. Bu birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinde hassas davranılmasını rica ediyorum. Halef selef teknik direktörlerin Beşiktaş'a yakışır bir şekilde değişiklik yapmalarından mutluluk duyuyorum'' diye konuştu.

''HEDEFLERDE SAPMALAR OLDUĞUNU HEPİMİZ GÖRDÜK''

İstifa eden Ertuğrul Sağlam'ın televizyondaki konuşmasını dikkatle takip ettiğini kaydeden başkan Karadeniz, ''Fevkalade, özenle hazırlanmış çok duygusal, hamaset dolu bir konuşma yaptı. Takdir etmemek, ibret almamak elde değil. Şimdi ben bunları söylüyorum diye giden arkadaşların arkasından mı konuşuyor, yönetimi mi cilalıyor düşünceleri olmasın. Ben elbette ki maaşlı konumdaki arkadaşımıza yanıt verecek konumda değilim'' dedi.

Beşiktaşlılık duyguları içinde durum tespiti yapması gerektiğini vurgulayan Yalçın Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Teknik direktörümüz diyor ki 'Bir maçın kaybedilmesinden sonra gönderiliyorum'. Başarılı olmuş ama mağdur edilmiş pozisyonuna getiriyor kendisini. Yönetim kurulunu zaman zaman hatalarından dolayı eleştiriyorduk. Ama yönetim kendi açısından belki de doğrusunu yapmıştır. Teknik heyete her türlü desteği vermiştir. Teknik direktörün tespit ettiği hedeflerden sapmalar olduğunu hepimiz gördük. Göze hoş gelen futbol, Türkiye'de şampiyonluk, Avrupa'da kupa ve finaller oynanacağını söylemişti. Geçen yıl 4. ile aynı puanda olduğu gibi tartışmalı şekilde alınan 3.'lük başarı diye gösterilmemeli.

Kimse takımı ikincidir, üçüncüdür diye takdir etmez. Geçen yıl 'Transferi ben yapmadım, imkanımız bu kadardı, iyileri alamadık' dedi. Kabul ettik. Bu yıl Avrupa'da başarı gelecek, final oynanacak dendi. Daha birinci maçta kendi hedeflerinden sapıldığının göstergesi oldu. Hal böyleyken 'Bir maç kaybettim, gönderildim' demesini doğru bulmuyorum.''

Karadeniz, Sağlam'ın 'Parayla işim olmaz' sözünü de hatırlatarak, ''Lucescu, 15-20 gün önceki beyanatında 'Ben Beşiktaş Kulübü'nden giderken bir şey almadım' dedi. Bunu sordum, yönetim kurulu herkesin parasını aldığını söyledi. Ertuğrul Sağlam da maaşını almış'' dedi.

Karadeniz, Sağlam'ın Hacettepe maçından sonra istifa etmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi: ''Kendisi diyor ki 'Bu mağlubiyetten sonra istifa edecektim. Ama Beşiktaş'ımıza 3 puan kazandırıp gideyim' demişti. Beşiktaş'ta yetişen, maaş alan ve isim yapmış insanların doğru ve dürüst kişilerin yapacağı zaten buydu. Ama Real Madrid ile mi oynadık da '3 puan alalım' diyor. Bu yılki Trabzonspor maçının göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade ediyor.

Elbette ki deplasmanda alınan 1 puan göz ardı edilemez. Ama şampiyonluğa oynayan bir takım için bunun bir başarı olarak değerlendirilmesini de yadırgıyorum. Bu yıl Fenerbahçe'nin 8, Galatasaray'ın 5 puan önünde ligde üçüncü olmak vurgulandı. Ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ın başarısızlığında nasıl bir başarı ölçüsü buluyoruz. İçimizden çıkan biri bir şekilde geri gelebilir. Aslolan hoş bir sedadır.''

Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesinin nedenlerini anlatmak istediğini ifade eden başkan Karadeniz, ''Yeni teknik ekiple mutlu sona ulaşmamız açısından bir fikir birliğimiz var. İnşallah bizi yanıltmaz. Umarım bir netice elde ederiz'' diyerek sözlerini tamamladı.

babriko06
Defans
**

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #437 : 12 Ekim, 2008, 16:42 »

demirören almasın borcunu canım çok başarı yaptı nede olsa
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #438 : 17 Ekim, 2008, 02:22 »

"Sağlam'a üzülmelerine, seviniyorum"
Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor. Karşılaşmanın suni çimde oynanacak olması nedeniyle, maçtan üç gün önce Ankara'ya gelen Beşiktaş, maçın oynanacağı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda bir antreman yaptı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, antrenman öncesinde futbolcularıyla saha içinde yaklaşık 10 dakika süren bir görüşme yaptı. Antrenmanda, futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Futbolcuların alışık olmadıkları suni çimi inceledikleri görüldü. Denizli'nin talimatıyla, suni çim zaman zaman ıslatıldı. İlk 50 dakikası basına açık olan antrenmana, sakatlıkları nedeniyle Ankara'ya gelemeyen Gökhan Zan, Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut katılmadı. Basın mensuplarının görüntü almasının ardından, basına kapalı devam eden antremanda Denizli'nin futbolcularıyla taktik bir çalışma yaptığı öğrenildi.

Mustafa Denizli, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, sahaya uyum sağlamak için erken geldiklerini belirterek, Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Denizli, sakat oyuncuların çokluğuyla ilgili bir soruya, "Takımda çok sayıda sakat futbolcu var. Her teknik direktör tam kadroyla çalışmak ister. Ama sakatlıklar ve cezalar futbolun içinde var. Sakatlıklar bizi etkilemez" şeklinde cevap verdi. Denizli, takım için sabit bir sistem düşünmediğini, maçın durumuna veya
maçın gidişatına göre değişik sistemler deneyebileceklerini söyledi.

Gazetecilerin "Ertuğrul Sağlam'ın gidişine futbolcular üzüldü mü ?" şeklindeki sorusuna ise Denizli, "Her takımda teknik direktörün takımdan ayrılması futbolcuları üzer. Ertuğrul Sağlam'ın gidişine de futbolcular tabiki üzüldü. Zaten üzülmeseler garip olurdu. Karşılıklı yaşanan ilşiklerden sonra bu olmalardır. Futbolcuların, Ertuğrul Sağlam'ın gidişine üzülmelerine en çok ben seviniyorum. Bu takımda sevginin olduğunu bir göstergesidir" şeklinde cevap verdi.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #439 : 19 Ekim, 2008, 10:26 »

Şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, bugün Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Saat 16.00'da başlayacak maçı LİG TV naklen yayınlayacak. Mustafa Denizli ile ilk sınavına çıkacak olan siyah-beyazlılarda tek hedef galibiyet.

Hücum pres!

Futbolcularını, "Yüksek tempolu oynayacağız" diye uyaran tecrübeli hoca, hızlı futbolla sonuca gideceklerini ifade etti.

Durmak yasak
Beşiktaş'ta gözler bugün oynanacak G.Birliği maçına çevrildi. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçına çıkacak olan siyah-beyazlılarda tek hedef, sahadan galibiyetle ayrılmak. Denizli'nin idmanlarda oyuncularını, "Tempolu oynayın, sahada duran oyuncu görmek istemiyorum. Hızlı futbolla sonuca gitmeliyiz. Herkes bunun bilinciyle görevini en iyi şekilde yapsın" şeklinde uyardığı öğrenildi.

Nobre'ye serum
Bu arada gribal enfeksiyona yakalanan Nobre, teknik heyeti üzdü. Dünkü idmana katılamayan ve tedavisine devam edilen golcü oyuncuya serum verilerek oynayacak duruma getirileceği belirtildi. Eğer Nobre oynayamazsa, Delgado öne çekilecek. İbrahim Üzülmez savunmanın solunda şans bulacak, Tello da orta sahanın soluna çekilecek. Beşiktaş, Nobre oynamazsa 4-4-2 sistemiyle mücadele edecek.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Fair Play

« Yanıtla #440 : 19 Ekim, 2008, 10:26 »

Takviye için ocak ayını bekleyen Kartal, Kayserili Mehmet Topuz ve Gaziantepli Murat Ceylan için düğmeye basacak.

Transferde yetkiyi teknik direktör Mustafa Denizli'ye bırakan Beşiktaş yönetimi, harekât için ocak ayını bekliyor. Yabancı oyuncu alıp, takıma adapte olması sırasında vakit kaybetmek istemeyen Denizli'nin tercihini yerliden yana kullanacağı ve daha önce de ismini telaffuz ettiği Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Gaziantepsporlu Murat Ceylan'ın kadroya 
katılması için bastıracağı dile getirildi.

Açık kapı bıraktı
Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmede, "Ne istersen onu yapacağız. Transfer konusunda patron sensin" garantisini alan tecrübeli hoca, şu an için takviyeye ihtiyaç duymadığını söylese de ara transfer için açık kapı bırakmayı ihmal etmedi. "Olursa yerli olur" sözleri ile Mehmet ve Murat'ı işaret eden Denizli'nin bu ikilinin alınmasını isteyeceği vurgulandı.

Sağlama alacak
Kadroyu azaltıp, takım içindeki rekabeti artırmayı hedefleyen tecrübeli teknik adamın, transferde inisiyatifin tamamen kendisine bırakılması ile iyice rahatladığı ifade edildi. Hem bu sezonu kurtarıp hem de gelecek sezon için yatırım yapmayı planlayan Denizli'nin, sezon sonu taliplerinin artması endişesiyle Mehmet ve Murat'ın işini ara transferde bitireceği bildirildi.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Fair Play

« Yanıtla #441 : 19 Ekim, 2008, 10:26 »

G.Birliği-Beşiktaş maçının hakemi M.Kamil Abitoğlu'nun yönettiği maçlarda gol ortalamasının yüksek olması gözden kaçmadı. Bu sezon yönettiği üç maçın gol ortalaması 3.67 olan Kamil Abitoğlu'nun, geçen sezon düdük çaldığı maçların gol ortalaması da 3.11'di. 

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Fair Play

« Yanıtla #442 : 26 Ekim, 2008, 10:42 »

İnönü'deki ilk puan kaybına rağmen taraftardan tam not alan siyah-beyazlılar gelecek konusunda umutlu konuştu.

Sivasspor önünde bu sezonun en iyi futbolunu oynamasına rağmen puan yitiren Beşiktaş'ta moraller yerinde... Alınan beraberliğe 'iş kazası' gözüyle bakan siyah-beyazlılar, kalan maçlarda aynı performansı sergilemeleri halinde kaçan iki puanın telafi edilebileceğini söylediler. Bu konudaki düşünceleri teknik direktör Mustafa Denizli ile paralellik gösteren 
Nobre, "Sadece 1 gol attık ama çok sayıda pozisyon bulduk. Bundan sonraki maçlarda yapmamız gereken tek şey gol sayısını artırmak. Bu takımda bu potansiyel var" dedi.

Sivasspor müthiş direndi
Denizli'nin gelişi ile takımın havasının değiştiğini vurgulayan sambacı, "Herkes eskisinden daha çok çalışıyor. İlk dakikadan son düdüğe kadar gol arayan bir ekip haline geldik. Bu arzu ve enerjinin karşılığını mutlaka alırız" diye konuştu. Yitirilen 2 puanı Sivasspor'un direncine bağlayan İbrahim Üzülmez, "Kazanmak için her şeyi yaptık. Ama Sivas da müthiş bir direnç sergiledi" yorumunu yaptı. Serdar Kurtuluş ise "Taraftarın maç sonu tepkisi iyi yolda olduğumuzun göstergesi. Bu kaybı telafi edeceğiz" ifadesini kullandı.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Fair Play

« Yanıtla #443 : 26 Ekim, 2008, 10:42 »

Sivas karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu ifade eden Mustafa Denizli, "Gol sorununa da çare bulacağız" dedi. Sayısal pozisyonların skora yansıması durumunda keyiflerinin daha da iyi olacağını belirten Denizli, "Şu andaki en önemli sıkıntımız son vuruşlarda. Bu kadar pozisyon buluyorsak, bunları gole çevirmeliyiz. Bunun üzerinde çalışıyoruz. 
İşimiz zor değil" ifadesini kullandı.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Fair Play

« Yanıtla #444 : 26 Ekim, 2008, 10:43 »

Teknik patron Denizli'nin 'Kadroyu 26'dan 22'ye indirme' operasyonunu, Kayseri maçı sonrası yapacağı ifade edildi.

Beşiktaş'ta gözler teknik direktör Mustafa Denizli'ye çevrildi. Siyah-beyazlı ekibin başına geldikten sonra yaptığı ilk basın toplantısında "En geç üç hafta içinde 26 kişilik kadroyu, 22'ye indireceğiz" diyen Denizli'nin bu operasyonu, önümüzdeki hafta oynanacak Kayserispor maçından sonra yapmayı planladığı öğrenildi.

Gönderilecek futbolcuların 
tazminatlarının, yıllık ücretlerinin ve alacaklarının düşük olmasına dikkat edildiği belirtildi. Beşiktaşlı futbolcuların bu anlayışla hareket edileceği için büyük bir tedirginlik yaşadığı ifade edildi. Seriç'in gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken, diğer 3 ismin genç oyuncular olacağı iddia edildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #445 : 26 Ekim, 2008, 10:43 »

"Böyle oynamaya devam edin"
Beşiktaş, İnönü Stadı’nda Sivasspor’u 4. maçta da yenemese de oynanan futbol teknik direktör Mustafa Denizli’nin yüzünü güldürdü. İstanbul’da ilk kez siyah beyazlı taraftarın önüne çıkan Denizli, "Gol atmak kadar pozisyona girmek de önemli. Biz iyi yoldayız" dedi. Dün sabahki idmandan önce oyuncularıyla bir toplantı yapan ve onlara teşekkür eden tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

"Ligin en güçlü ekiplerinden biri ile oynadık. Sivasspor kontratakta çok başarılı. Bu maçta ortaya koyduğumuz futbolu başarılı buldum. Beşiktaş olarak hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Önemli olan istikrarlı çizgiyi en iyi şekilde korumak. Rakip kim olursa olsun oyunun kontrolünü elimizde tutmak önemlidir. İstatistiklere baktığımızda tüm sayısal üstünlükler Beşiktaş’tan yanadır. Gol atmak kadar gol pozisyonuna girmek de takımımızın çok güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Böyle oynamaya devam edin."

Skora da yansıyacak

Hafta içinde Fortis Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’la yapacakları maça da hazır olduklarını vurgulayan Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kadromuzda herhangi bir değişiklik yapmadan yolumuza devam edeceğiz. G.Birliği ve Sivasspor maçlarında futbolunuzla pozitif görüntü sergilediniz. İki maçtaki performansınızdan memnunum. Sizlerle daha büyük başarılara imza atacağımızdan şüphem yok. Mağlup olabiliriz ama böylesi yürekli mücadeleden asla taviz vermemeliyiz.

İyiyiz, daha iyi olacağız. Çok pozisyona giriyoruz. Belki şimdilik bunları değerlendiremedik ama ileride skora da yansıyacağından kuşkum yok."

Bu kayıpları telafi ederiz

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Lig uzun bir maraton. Sivasspor karşısında kaybettiğimiz 2 puanı telafi ederiz" dedi. Oynanan futbolun ilerisi için ümit verici olduğunu belirten Erdoğan, "Mustafa Denizli ile takıma ruh ve şevk geldiği ortada. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla gideceğiz. Her zamankinden daha iddialı olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş’ın acelesi var

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, rakipleri karşısında özellikle maçların ilk 15 dakikalarında gol yollarında daha etkili. Siyah beyazlı takım, ligdeki 15 golünün 7’sini maçların ilk 15 dakikalarında filelere yolladı. Kartal, kalan 8 golünü ise karşılaşmaların ikinci yarılarında attı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #446 : 26 Ekim, 2008, 10:44 »

Zapotocny özür diledi
Sivasspor maçında Mehmet Yıldız'ın 4. dakikada attığı golde büyük hatası olan Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Zapotocny takım arkadaşlarından özür diledi.

Gelen topu iyi takip edemediğini söyleyen Zapo'nun, "Ne olursa olsun çok daha dikkatli davranmalıydım. Eğer golü yemeseydik sahadan galip ayrılırdık. Bunun için hepinizden özür diliyorum" dediği belirtildi. Arkadaşlarının ise Zapotocny'i, "Hepimiz zaman zaman böyle hatalar yaparız. Kendini suçlu hissetme" diye teselli ettikleri öğrenildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #447 : 26 Ekim, 2008, 12:03 »

Beşiktaş yenilgiyi unuttu
Süper Lig'in sekizinci haftasını Sivasspor beraberliği ile geride bırakan ve topladığı 18 puanla şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, ilk sekiz hafta sonunda ligteki nağmağlup ünvanını da korudu.

En son 2002-2003 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Siyah Beyazlılar o sezonda Süper Lig'in ilk haftasından itiberan iyi bir performans ortaya koymuşlardı. Ancak Beşiktaş'ın 100. yılını kutladığı ve son kez şampiyon olduğu 2002-2003 sezonu ile bu sezon gözönüne alındığında, Siyah Beyazlılıar ilk sekiz haftanın ardından, 100.yıla oranla daha fazla puan topladı. Beşiktaş 2002-2003 sezsonunun ilk sekiz haftasında aldıkları 4 galibiyet 4 beraberlik ile 16 puan elde ederken, bu sezon 5 galibiyet, 3 beraberlik 18 puan topladı.

Siyah beyazlıların 2002-2003 sezonunda oynadıkları ilk sekiz haftanın sonuçları şöyle:

1. Hafta Bursaspor Beşiktaş 2-2

2. Hafta Beşiktaş Kocaelispor 2-1

3. Hafta İstanbulspor Beşiktaş 1-2

4. Hafta Beşiktaş Diyarbakırspor 2-0

5. Hafta Göztepe Beşiktaş 2-2

6. Hafta Beşiktaş Trabzonspor 0-0

7. Hafta Ankaragücü Beşiktaş 0-1

8. Hafta Beşiktaş Gaziantepspor 0-0

hayko26
Forvet

Gol Kralligi : 0

banned

« Yanıtla #448 : 26 Ekim, 2008, 17:17 »

İki yıl önce Doğan Grubu'nun işletmesiyle birlikte aldığı BJK TV kapanma tehlikesiyle karşı karşıya.
Doğan Grubu'nun, tasarruf tedbirleri kapsamında yayınlarına devam edemeyeceğini bildirdiği BJK TV için siyah- beyazlı kulübün yönetimine, "BJK TV'yi artık işletemeyeceğiz. Geri alın. İsterseniz size frekansta verelim, isterseniz Digitürk'e de girebilirsiniz. Ama bizim için BJK TV dosyası kapandı. Güncel yayını durdurduk, istiyorsanız siz devam edin" dediği öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerineBJK TV dün maç öncesi ve sonrası olmak üzere yaptığı yayınları durdurdu. Beşiktaş yönetimi şimdi ne yapacağına karar verecek

"Vatanını en cok seven görevini en iyi yapandır"
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #449 : 29 Ekim, 2008, 17:36 »

Kartal Yuvası Tır'ı yenilendi
Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştıran Kartal Yuvası Tır'ı yenilendi.

Yenilenen Kartal Yuvası Tırı şimdilik Yenibosna'da bulunuyor. Ürün satışının yapılacağı tır, bugünden itibaren 15 Kasım tarihine kadar Yenibosna Airport AVM önünde hizmet verecek.

Sayfa: 1 ... 28 29 [30] 31 32 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'tan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.21 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu