Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
21 Kasım, 2008, 00:05
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'tan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş'tan Haberler  (Okunma Sayısı 15924 defa)
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #315 : 24 Haziran, 2008, 22:03 »

Cem'i Udinese kaptı

BEŞİKTAŞ'ıN transferini İMKB'ye bildirdiği Salzburg'un Türk asıllı yıldızı Cem Atan, İtalya yolunda. Daha önce Beşiktaş'a gelmek istediğini açıklayan Avusturya ekibi Mattersburg'da forma giyen sağ kanat oyuncusu, siyah-beyazlılarla anlaşamadı. Udinese, Cem ile el sıkıştı.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Beşiktaş'tan Haberler
21 Kasım, 2008, 00:05

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #316 : 24 Haziran, 2008, 22:03 »

Minikler zirvede

İSTANBUL İl Birinciliği final maçında Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden Beşiktaş Mini Minik Futbol Takımı, şampiyon oldu. İlk devresi 1-1 tamamlanan karşılaşmanın 2'nci yarısında ağırlığını hissettiren Kartal, Ömer Faruk Kaya'nın attığı 2 golle şampiyonluğa ulaştı.

_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #317 : 24 Haziran, 2008, 22:04 »

Okullar start alıyor

BEŞİKTAŞ Futbol Okulları yaz dönemi çalışmalarına yarın başlıyor. Genel Koordinatör Ufuk Pak, 1992- 2002 arası doğumluların katılacağı futbol okullarında sadece pratik değil, aynı zamanda teorik eğitimin de verileceğini belirterek, "Çocuklarımızı yalnızca futbola değil, hayata da hazırlıyoruz" dedi.

_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #318 : 24 Haziran, 2008, 22:04 »

Olic beklemede

EURO 2008'in yıldızlarından olan İvica Olic için kesenin ağzını açan ve 5 milyon euro'yu gözden çıkartan Beşiktaş, son anda bu transferi dondurma kararı aldı. Siyah-beyazlıların, Hırvat yıldızın Manisa'dan alınan Filip Holosko tarzında bir forvet olduğu ancak sol kanatta oynadığı ve klasik bir santfor aranması nedeniyle bu isme soğuk bakmaya başladığı
belirtildi.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #319 : 24 Haziran, 2008, 22:04 »

Higuain: Bir yere gitmem

TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam'ın "Onu bu sezon da kiralayalım" şeklinde rapor verdiği Higuain, yönetime ayrılmak istemediğini söyledi. Arjantinli futbolcunun, "Ben gitmeyi düşünmüyorum. Eğer iyi bir takım bulursanız, bakarız. Aksi takdirde seneye buradayım" dediği ifade edildi.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #320 : 24 Haziran, 2008, 22:04 »

Sezon açılıyor

BEŞİKTAŞ, yeni sezon hazırlıklarına perşembe günü başlıyor. Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak idmanla sezonu açacak olan siyah-beyazlılar, 2 Temmuz'da da kamp için Avusturya'ya gidecek. 5 Ağustos'a kadar bu ülkede kalacak olan Kartal, 2 etaptan oluşan kampta 7 hazırlık maçı oynayacak.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #321 : 24 Haziran, 2008, 22:04 »

Kritik toplantı

BASKETBOL şubesindeki belirsizliğe son vermek için kolları sıvayan başkan Yıldırım Demirören, yönetici Şeref Yalçın ve menajer Burak Bıyıktay ile bir araya geldi. İlk iş olarak yeni koçun belirlenmesi konusunda çalışacağı öğrenilen Demirören'in, eksiklerin bir an önce giderilmesi talimatı verdiği belirtildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #322 : 29 Haziran, 2008, 01:33 »

Beşiktaş taktik çalıştı
Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanına, pas çalışmasıyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra çift kale maç oynadı. Takımı iki gruba ayıran teknik direktör Sağlam, futbolculara sınırları belirlenmiş alanda isabetli pasa dayalı dayanıklılık çalışması yaptırdı. Siyah-beyazlılar, bu çalışmanın ardından yine iki gruba ayrılırken, bir grup yarı sahada kontrollü pasa dayalı çift kale maç, diğer grup koşu yaptı. Gruplar aynı şekilde yer değiştirerek çalışmasını sürdürdü. Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #323 : 01 Temmuz, 2008, 20:26 »

Higuain defteri kapandı

Beşiktaş Kulübü, geçen sezon başında alınan, ancak istediği verimi alamadığı Arjantinli oyuncu Federico Higuain ile yollarını resmen ayırdı

Siyah-beyazlı kulübün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği açıklamada, "Şirketimiz ve profesyonel futbolcularımızdan Federico Fernando Higuain ile aramızdaki mevcut sözleşme herhangi bir bedel ödenmeksizin karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir" denildi.

Beşiktaş, sezon başında transfer ettiği Higuain'i daha sonra kiralık olarak başka bir kulübe vermişti.

naklokaka
Defans
**

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #324 : 04 Temmuz, 2008, 20:33 »

Uğur İnceman Beşiktaşta uzun süredir peşinde olduğu oyuncuyu şimdi aldı.
naklokaka
Defans
**

« Yanıtla #325 : 04 Temmuz, 2008, 20:50 »

beşiktaşın satmak istediği gordona denizlispor talip oldu
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #326 : 05 Temmuz, 2008, 00:37 »

Kartal'ın gözü Cem Atan'da
Beşiktaş, Avusturya'nın Leogang bölgesinde gerçekleştirdiği yurt dışı hazırlık kampının ikinci gününü yaptığı iki antrenmanla günü tamamladı. Dün akşam takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasında yaşanan kavga ve bu iki oyuncunun İstanbul'a dönmesinin ardından hazırlıklarına 30 oyuncu ile devam eden Siyah-Beyazlılarda hafif sakatlığı bulunan Tello'da antrenmana katılmadı. Kaptanların kavgasının ardından bugün ani bir kararla takımın kamp yaptığı bölgeye gelen başkan Yıldırım Demirören'de antrenmanı izledi. Son 24 saattir gergin anların yaşandığı Siyah-Beyazlı takımda, futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlenirken, dün Beşiktaş kampına katılan takımın son transferi Uğur İnceman'da çalışmada yer aldı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda teknik direktör Ertuğrul Sağlam oyuncularına çeşitlİ hücum varyasyonları ve kondisyon çalışmaları yaptırdı. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular kovalara doldurulan soğuk sulara girerek yorgunluklarını attılar. Kovalardaki suyun soğuk olması sebebiyle bir süre kovanın içine girmeye direnen Matias Delgado takım arkadaşları ile şakalaştı. Beşiktaş yarın sabah yapacağı antrenman ve akşam Red Bull Salzburg II takımı ile yapacağı hazırlık maçı ile kamp programına devam edecek.

MENAJER SİNAN ENGİN 9 TEMMUZ'DA CEM ATAN'I İZLEMEYE GİDECEK

Öte yandan bir süredir Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen Cem Atan için temasların sürdüğü öğrenildi. Siyah-Beyazlı takımın menajeri Sinan Engin, bu futbolcuyu 9 temmuz Çarşamba günü Avusturya'nın Salzburg şehrine oynanacak olan Red Bull Salzburg - Mattersburg maçında izleyerek bu oyuncunun transferi için son kararını verecek.

naklokaka
Defans
**

« Yanıtla #327 : 05 Temmuz, 2008, 13:02 »

İşte Tomas Zapotocny’nin ilk röportajı:

Yeni sezonla ilgili neler söyleyeceksin?

Öncelikle benim için heyecan verici bir durum. Yeni bir lig, yeni insanlar, yeni bir mantalite ve yeni bir futbol anlayışının içindeyim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Diğer oyuncu arkadaşlarımla, hocamla tanışmayı, kampı bekliyorum. Bu sene ligden beklentim de büyük zaferler elde etmek. Onun için buraya geldim.

Türk futbolu ve Beşiktaş’la ilgili neler biliyorsun?

Türk futbolunda hem teknik hem de hızlı oyuncular olduğunu biliyorum. Avrupa Şampiyonası’nda gördüğümüz gibi; ruhları ve kalpleriyle oynayan futbolcular olduğunu biliyorum. Beşiktaş’ı da benimle ilgilenmeye başlamadan önce de takip ediyordum. Beşiktaş kış aylarından beri benimle ilgileniyordu ama ondan önce bile Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’ndaki maçlarını izliyordum. Bu takıma elimden geleni sonuna kadar vermeyi istiyorum.

Avrupa Şampiyonası’ndaki Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında neler hissettin, bu maçla ilgili neler düşünüyorsun?

Bu maçı kaybetmek bizim için üzücü bir durumdu. Türkiye bu maçı hem kalbiyle oynadı hem de şansının yardımıyla inanılmaz bir şekilde çevirdi. Böyle maçlar her zaman oynanmaz. Türkiye hem 2-0’dan skoru 3-2’ye getirdi hem bizim kalecimiz inanılmaz bir hata yaptı.  Bizim açımızdan üzücü, Türkiye açısından çok kazançlı bir maçtı.

Futbol karakterinden banseder misin, nasıl bir futbolcusun?

Sert oynarım, bütün gücümü sahaya yansıtmaya ve  karşımdaki rakibi bozmaya çalışırım. Her zaman kazanmak isteyen bir futbolcuyum. İdmanda olsun maçta olsun her zaman kazanmak isterim. Kaybetmeye tahammülüm yoktur. İdmanda bile olsa kaybetmek bana büyük acı verir. Ben kalbimle oynarım.

Çok sık kart görür müsün?

İtalya gibi bir yerde defansta oynamama rağmen sadece bir maçta mecburen kırmızı kart gördüm. O da pozisyon icabıydı ve gole giden rakibimi durdurmam gerekiyordu.

Holosko, Sivok, Seric gibi aynı bölgenin insanlarıyla birliktesin burada. Uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyoruz.

Bizim için kesinlikle olumlu bir durum. Sivok’la beraber buraya gelmemizde Holosko’nun etkisi vardı. Kendisiyle Liberec’de beraber oynamıştık. Zaten zaman zaman görüştüğümüz bir oyuncu. Ben burada adaptasyon süreci diye bir durum yaşamak istemiyorum. 2-3 yıldır bu takımda oynayan biriymiş gibi direkt oynamak istiyorum. Şu andan itibaren elimden geleni bu takıma vermek istiyorum.

Futbol kariyerinden bahseder misin?

Futbola 6-7 yaşındayken başladım. Geldiğim kasaba çok küçük bir kasabaydı. Pribram’da futbola başladım. Ve altyapının bütün branşlarında oynadım. Orada oynarken çalıştığım antrenörüm daha sonra Liberec’e geçti ve beni de yanında götürdü. 4,5 yıl orada oynadıktan sonra akabinde Udinese’ye gittim ve orada oynadım.

Türkiye ile ilgili neler biliyorsun, daha önce ülkemize geldin mi?

Çek Cumhuriyeti B Takımı’nda oynarken İzmir’e gelmiştim. Ama istanbul’un ne kadar büyük ve tarihi bir yer olduğunu biliyordum. Geldikten sonra da bunu her yerde hissettim. Bugün ilk defa Bogaziçi köprüsünden geçtim ve inanılmaz bir manzara vardı. Tarihi bir ülke olduğunu biliyorum, sonrasını da yaşadıktan sonra göreceğim.

3 kulvarda şampiyonluk kovalayan bir takımın oyuncususun, son olarak nasıl bir mesaj vermek istersin?

Kazanmayı seven bir karakterim olduğunu söylemiştim özellikle Liberec’te şampiyonluk yaşadıktan sonra bunun nasıl bir duygu olduğunu biliyor ve tekrar tatmak istiyorum. Beşiktaş’la birlikte ilk şampiyonluğumu ve  tabii ki Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyorum. UEFA Kupası’nda gruplara kaldıktan sonra herşey bizim elimizde. Umarım en yükseğe kadar gideriz.
naklokaka
Defans
**

« Yanıtla #328 : 05 Temmuz, 2008, 13:09 »

higuain artık beşiktaşlı değil !
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #329 : 06 Temmuz, 2008, 23:47 »

Avusturya kampında 4. gün
Beşiktaş, Avusturya kampının 4. gününü yaptığı 3 antrenmanla tamamladı.
Sabah kros, öğle saatlerinde salonda ağırlık çalışması yapan Siyah-Beyazlı takım, akşam gerçekleştirdiği taktik antrenmanla günü noktaladı. 29 oyuncu ile hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, üç grubu ayırdığı futbolcularını yarı sahada yaptırdığı çift kale maçla önümüzdeki sezonun taktiğini benimsetmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz yıl 4 - 4 - 2 sistemi ile maçlara çıkan Sağlam, önümüzdeki sezon 4 - 4 -1 -1 taktiğini kullanmaya hazırlanıyor. Antrenmanlarda ileri uçta tek forvet oynatarak yeni sisteme geçiş hazırlıkları yapan genç teknik adam, Nobre, Batuhan, Holosko ve Bobo'yu hücum hattında tek bırakarak, hemen gerilerinde hücuma destek verecek bir futbolcuya görev veriyor. Bu oyuncuda ise ilk tercih Matias Delgado ve Serdar Özkan oldu. Sağlam'ın bu sistemi önümüzdeki günlerde oynanacak olan hazırlık maçlarında da bu sistemi sık sık deneyeceği ve takımın yakalayacağı başarı oranına göre taktik çalışmalara devam edeceği öğrenildi.

Ayrıca takımın yeni kaptanı Matias Delgado'nun kaptanlık görevini benimsediği ve diğer futbolcularında Arjantinli oyuncunun kaptanlığından memnun oldukları gözlendi.
Öte yandan, Avusturya'nın Leogang bölgesinde yapılan günün son antrenmanı yağmur altında ve yaklaşık 15 derecelik bir hava sıcaklığında gerçekleşti. Hava durumunun önümüzdeki günlerde de yine yağmurlu ve 10 - 15 derece arasındaki sıcaklık değerlerinde olacağı öğrenildi.

Ayrıca Beşiktaş'ın genç futbolcularından Serdar Özkan, geçmiş yıllarda İlhan Mansız ve Ahmet Dursun'un yaptığı gibi saç stilini Japonya'nın eski askerleri "Samuray" gibi yapması dikkat çekti. Genç oyuncu Beşiktaş'ta İlhan Mansız'dan buyana süren "Samuray" ekolünüde son temsilcisi oldu.

Siyah-Beyazlılar yarın yapacağı iki antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek

Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'tan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.2 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu