Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
20 Kasım, 2008, 23:38
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig
|
Besiktas
(Moderatör:
bjk1903
) | Konu:
Beşiktaş'tan Haberler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
32
Gönderen
Konu: Beşiktaş'tan Haberler (Okunma Sayısı 15920 defa)
naklokaka
Defans
Gol Kralligi : -1
Ynt: Beşiktaş'tan Haberler
«
Yanıtla #330 :
09 Temmuz, 2008, 12:28 »
antrenmanda kavga eden i.üzülmez ile i. toraman bugün başkan yıldırım demirören ile görüşecek
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
20 Kasım, 2008, 23:38
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
Gol Kralligi : 59
«
Yanıtla #331 :
10 Temmuz, 2008, 23:22 »
Nobre korkuttu
Avusturya'nın Leogang bölgesinde yeni sezona hazırlanan Beşiktaş futbol takımı günün ikinci antrenmanını basına açık yaptı. Yarı alanda kontrollü pas çalışmasıyla antrenmanı sürdüren siyah beyazlı futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. Antrenmanda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kanat ortalarına önem verdiği gözlendi.
Yapılan çift kale maç sırasında yeni transferler Sivok, Zapotancy ve Seriç yan yana oynadı.
-MERT NOBRE SAKATLANDI -
Çift kale maç sırasında bir hava topuna sert çıkan Mert Nobre hafif şekilde sakatlandı. Belini inciten Nobre antrenmanı erken terk etmek zorunda kaldı. Bu arada sakatlığı devam eden takımın forvet oyuncusu Slovak asıllı Filip Holosko, fizyoterapist İliae yönetiminde düz koşu yaptı.
Leogang bölgesindeki çalışmalarını 15 Temmuz gününe kadar sürdürmesi planlanan Beşiktaş takımı yarın TSİ 19:30'da Avusturya-Almanya sınırındaki Wörgl kentinde Alman birinci lig takımı FC. Bochum ile bir hazırlık maçı yapacak. Son hazırlık maçını 15 Temmuz günü Romen Stau Bükreş takımıyla oynayacak Beşiktaş, maç sonrası Almanya'nın Münih kentine geçecek.
Beşiktaş kafilesinin 16 Temmuz günü Türkiye'ye dönmek üzere Münih'ten ayrılacağı bildirildi.
Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #332 :
13 Temmuz, 2008, 11:18 »
Beşiktaş ayak tenisi oynadı
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, günün ikinci antrenmanında ayak tenisi oynadı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda Siyah-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından bir süre pas çalışması yaptı, ardından 3 gruba ayrılarak ayak tenisi oynadı. Antrenmanda Tuna Üzümcü ve Uğur İnceman takımdan ayrı düz koşu yaparken, Nobre, Bobo, Tello, Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş, Korcan Çelikay otelde dinlendi.
Kulüp Doktoru Ayhan Optur, çalışmada yer almayan futbolcularda herhangi bir sorun olmadığını, sadece dinlendirildiklerini belirtti. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
burak71
Yonetici
Kaptan
Gol Kralligi : 10
«
Yanıtla #333 :
17 Temmuz, 2008, 15:55 »
Sinan Engin'in oğlu Oğulcan'ın, Sivok, Zapotocny ve Seric’in menajerlik şirketinin futbolcusu olduğu ortaya çıktı.
Beşiktaş'a 11 Milyon Avro (yaklaşık 22 Milyon Dolar) bonservis bedeliyle mal olan yeni yabancı futbolcuları getiren Reflex Menajerlik şirketiyle Sinan Engin arasındaki ilişki ağına her gün yeni bir halka ekleniyor. Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin'in menajerliğini de bu şirketin üstlendiği ortaya çıktı.
Spor kamuoyunun Sinan Engin'den tatmin edici açıklamalar beklentisi her geçen gün artıyor.
bjk1903
Idareci
Orta Saha
Gol Kralligi : -27
«
Yanıtla #334 :
17 Temmuz, 2008, 17:36 »
1. oğulcan BEŞİKTAŞ'ta oynayacak futbolcu değil.
2.22 değil 21 milyon ytl yapıyor
3.bu olay sadace BEŞİKTAŞ'ı ilgilendirir.
4. piyasa koşulları malum avrupadan adam almak eskisi gibi değil biraz maliyetli
BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #335 :
19 Temmuz, 2008, 16:50 »
Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi hazırlık kampını yaptığı Avusturya'da, kavga ederek kamptan yollanan ve bir süre sonra da yönetim tarafından satış listesine konan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman biraraya gelmeye hazırlanıyor.
Takımın iki eski kaptanı yaşadıkları olay sonrası yaptıkları açıklamalarda yaşanan olayların hata olduğunu kabul etmiş ve pişmanlıklarını dile getirmişlerdi. Aradan geçen iki haftalık süre içinde kendilerine Beşiktaş kulübü tarafından kadro dışı bırakıldıkları ve satış listesine konuldukları yönünde resmi tebligat yollanmayan iki oyuncu, yaşananların geride kaldığını göstermek ve aralarında kan davası varmış gibi gösterilmeye çalışılan husumetin ortadan kalkması için basın toplantısı düzenlemeye çalışıyorlar.
Beşiktaş kulübünün son sekiz yılda formasını giyen İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ile biraraya gelmek istemelerine rağmen, kendileri dışında bazı güçlerin bu durumu engellediğini ifade ederek, "Biz Beşiktaş'ın iki kaptanı ve en eski oyuncuları olarak bir hata yaptık. Bu hatanın da cezasını çekiyoruz. Ama bizim aramızda kan davası yok. İbrahim Toraman ile yaşadığımız olaydan sonra yeniden biraraya gelip, ikimizinde üzerine yapışan bu kötü imajı silmek istiyoruz. Ama son günlerde biraraya gelip basın toplantısı düzenlemek istememize rağmen, bir türlü bu isteğimizi gerçekleştiremedik. Ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama birileri bizim yanyana görüntü vermemizi engelmeye çalşıyor gibi bir durum söz konusu. Ben yaşadığımız olaydan sonra Beşiktaş'ta kalsam da, gitsem de Toraman ile yanyana gelip aramızdaki sorunları çözdüğümüzü göstermek istiyorum. Bizler böyle bir imajla anılmak istemiyoruz. Yaptığımız yanlışın farkındayız ve düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile aramızda kan davası gibi bir durumun olmadığını göstermek istiyoruz" dedi.
Öte yandan en geç pazartesi gününe kadar bu iki futbolcunun yoğun çaba harcarayak biraraya gelmeye çalışacağı ve düzenleyecekleri basın toplantısı ile aralarındaki kırgınlığın sona erdiğini kamuoyu ile paylaşmaları bekleniyor
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #336 :
19 Temmuz, 2008, 16:58 »
Sinan Engin bugün bazı gazetelerde çıkan haberler üzerine adeta isyan etti.
MARATON.COM.TR’ye özel açıklamalarda bulunan Beşiktaş Menajeri esti gürledi. Engin şunları söyledi:
“Ben doğru bildiğim yoldan sapmadan ilerliyorum. Kimseye en ufak bir saygısızlığım yok. Gerek başkanımızla gerekse Ertuğrul Sağlam hocamızla gayet uyumlu çalışıyoruz. Bu haberleri yapanların amaçları farklı. Kişisel nedenlerden dolayı kendi menfaatleri doğrultusunda haberler yapıyorlar.”
MARATON.COM.TR ÖZEL
Öte yandan Beşiktaş Kulübü de yaptığı açıklamada yönetim kurulunun, başkan Demirören'den futbol takımı genel menajeri Sinan Engin'in gönderilmesini istediği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, ''Yönetim kurulumuzun, başkanımızdan genel menajerimiz Sinan Engin'in gönderilmesini istediği iddiası tamamen hayal ürünüdür.
Yönetim kurulu üyelerimizin başkanımız Yıldırım Demirören'den genel menajerimiz ile ilgili hiçbir zaman böyle bir talepleri olmadığı gibi, yönetim kurulumuz ve idari kadrolarımız uyum içinde çalışmaktadır'' denildi
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #337 :
19 Temmuz, 2008, 17:18 »
"650 bin YTL'yi çok gördüler"
Beşiktaş'ta Gökhan Zan yönetimle yaptığı pazarlığı anlattı. Milli futbolcu, "Gordon'un 1 milyon euro, yabancı bir çok futbolcunun da 1.5 milyon euro aldığı takımda bana 650 bin YTL garanti parayı çok gördüler" dedi. Camia önünde küçük düşürülmeye çalışıldığını belirten Zan şunları söyledi: "650 bin YTL garanti para istedim. Bana '350 bin YTL peşin, kalanı 4 ay sonra verelim' dediler. Ben de '400 bin peşin, kalanını da 2 ayda ödeyin' dedim. Ayrıca geçen yıldan kalan 225 bin YTL paramı da istedim. Maç başı için de '35 bin YTL verip, 20 maç oynarsan 250 bin YTL daha veririz' dediler. Burada sorun yoktu. Garanti paranın yüksek tutulmasını ve 2 ayda ödenmesini istedim. Rakamları bilinçli olarak farklı gösterip beni kötülüyorlar. Geçen sezon 500 bin YTL alıyordum şimdi bu rakama sadece 150 bin YTL zam yaptım. Hepsi bu."
FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIRIM
Herkesin sakatlık yaşayabileceğini belirten Gökhan, "Benim oynadığım maçlar ortada. Kimse ortalığı bulandırmasın. Daha az oynayan isimler bu takımda 1.5 milyon euro para alıyor. Benim istediğim 650 bin YTL garanti para çok görülüyor. Ben kötü bir insan değilim. Bu takımda kalmayı istiyorum. Her türlü fedakarlığı yapacağım" şeklinde konuştu. Bu arada Beşiktaş'taki iki günlük izin bugün bitiyor. Kartal yeni sezon hazırlıklarına bugün devam edecek.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #338 :
19 Temmuz, 2008, 17:20 »
gökhan doğru söylüyor ama takımıda güvenemiyor heran sakatlanabilir diye
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #339 :
21 Temmuz, 2008, 15:31 »
Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren ve yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan milli futbolcu Gökhan Zan ile 3 yıllık anlaşmaya varıldı.
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gökhan Zan ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya varıldığını ve milli futbolcunun takımla birlikte çalışmalara başlayıp, Avusturya'daki ikinci etap kampına katılacağını söyledi.
Bu arada, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından sözleşme süresi dolan Gökhan Zan ile yeni sezon için görüşmelere başlanmıştır'' denildi.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #340 :
21 Temmuz, 2008, 22:58 »
Holosko'dan gol şov
Beşiktaş, bugün yaptığı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Sabah saatlerinde salonda çalışan siyah beyazlı takım, akşam saatlerinde yaklaşık 2 saat süren taktik ağırlıklı antrenman ile günü tamamladı. Tam kadro çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı takımda kaptan Delgado, çift kale maç sırasında aldığı darbe sonucu sağ arka adelesinden hafif bir sakatlık geçirdi. Antrenmanı tamamlayamayan Arjantinli oyuncunun, yapılan kontrollerinin ardından ciddi bir problemi bulunmadığı öğrenildi.
Öte yandan akşam gerçekleştirilen çalışmada Sağlam, iki gruba ayırdığı oyuncularına hücum varyasyonları ve savunma düzenini oluşturucu antrenmanlar yaptırdı. Çalışmada, yeni transferler Zapotocny ve Sivok'un birbirlerine olan uyumu dikkat çekti. Hücum hattında ise Can Erdem ve Holosko attığı gollerle göz doldurdu.
Siyah beyazlı takımda 5 farklı ülkeden futbolcu olması, antrenmanlarda zaman zaman iletişim probleminin yaşanmasına sebep oldu. Teknik direktör Sağlam'ın, oyuncularına aktardığı bilgileri 4 tercümanın aynı anda yabancı futbolculara çeviri yapması ilginç görüntüler oluşturdu.
Bu arada siyah beyazlı takımla yeniden sözleşme imzalayan Gökhan Zan ise antrenmanda yer almadı. Tecrübeli oyuncunun 23 Temmuz'da başlayacak ikinci etap yurtdışı hazırlık kampına katılacağı öğrenildi.
Beşiktaş, yarın basına kapalı yapacağı çift antrenmanla İstanbul'daki hazırlıklarını noktalayacak. Siyah beyazlı takım, ikinci etap yurtdışı hazırlık kampı için 23 Temmuz Çarşamba günü 16.05'te Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gidecek.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #341 :
23 Temmuz, 2008, 09:45 »
Beşiktaş'ın idmanı ilginç görüntülere sahne oluyor. Dün akşamki idmanda yapılan çift kale maçlarda Zapotocny ile Sivok çok uyumlu gözüktü. Can Erdem ve Holosko attığı gollerle göz doldururken, 5 farklı ülkeden futbolcu bulunan takımda Ertuğrul Sağlam'ın söylediklerini 5 tercümanın aynı anda çevirmesi ilginç görüntüler oluşturdu.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #342 :
23 Temmuz, 2008, 09:50 »
Espanyol çok istedi
Beşiktaş'la sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan Arjantinli futbolcu Matias Delgado, FANATİK’e neden Siyah-Beyazlılar’da kaldığını açıkladı. Delgado, “Espanyol Kulübü’nden ciddi bir teklif aldım. Ancak önce Başkanımız ardından da takımın durumu kalmama neden oldu. Tabii ki Arjantin Milli Takımı’na gitmenin en kestirme yolu İspanya. Fakat sıradan bir takıma gideceğime, burada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Basel’de kılpayı kaçırdığım kupayı Türkiye’de kazanmak istiyorum” dedi.
‘Çalışmalar süper’
Takım kaptanı olarak bu sevince ortak olmak istediğini ifade eden Delgado, şampiyonluğu Siyah-Beyazlı formayla yaşamak büyük bir gurur olur. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Biz bu işi sonuna kadar bırakmayacağız ve her gün üstüne koyacağız. ‘Bu kadarı yeter’ diye bir şey aklımıza gelmeyecek. Futbol teknoloji gibi sonu olmayan bir spor” diye konuştu. Bu arada yıldız futbolcuyu ısrarla isteyen Espanyol, Delgado’nun sözleşmesini yenilemesi sonrası büyük bir şok yaşadı.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #343 :
23 Temmuz, 2008, 10:35 »
"Birbirimizi affettik"
Beşiktaş'ta, kavga ettikleri gerekçesiyle kadro dışı kalan ve satış listesine konan İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman, Milliyet aracılığıyla dostluk mesajı verdi. Birbirine zeytin dalı uzatan ikili, siyah-beyazlı camiaya da aralarında "kan davası" bulunmadığını bir kez daha gösterdi, "Birbirimizi affettik" dedi.
İnsan hayatında kavga ve gürültülerin mutlaka olduğunu dile getiren Üzülmez, "Ben İbrahim Toraman ile her zaman bir araya gelirim. Hatta bir araya bile gelmeye çalıştım. Ama sebebini bilemediğim nedenlerden dolayı bazı engeller oldu. İnsanlar hata yapabilir. Önemli olan bu kini ve nefreti ömür boyu sürdürmemektir. Bir kavga oldu, yaşandı ve bitti. Benim İbrahim ile bir küskünlüğüm yoktur. Antrenmanlarıma devam ediyorum. Bundan sonrası için beklemekten başka çarem yok" ifadelerini kullandı.
‘Küs değilim’
Siyah-beyazlı savunmada Beşiktaş forması altında başarılara imza atmış olan İbrahim Toraman da Üzülmez ile aynı fikirde olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Herkes bizi bir araya getirmek için seferber oluyor ama şunu rica ediyorum küskünler bir araya getirilir. Ben İbrahim Üzülmez ile küs değilim. Aramızda istenmeyen olaylar olmuş olabilir, ama bu, benim onunla olan dostluğumu bitirmez. Biz ikimiz aynı takımda forma giymiş isimleriz. Ben 10 gündür idmanlarımı aksatmadan yürütüyorum. Yönetimin verdiği karara da saygılıyım. Herhangi bir kulüple de görüşmedim."
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #344 :
24 Temmuz, 2008, 10:46 »
Sezona iddialı girmek isteyen Beşiktaş yine kesenin ağzını açtı... Yönetim iç ve dış transferlere adeta servet harcadı...
2008-2009 sezonu ilk transfer döneminde şimdiye dek 6'sı dış, 3'ü iç transfer olmak üzere toplam 9 futbolcuyla masaya oturan ve anlaşan Beşiktaş, bu transferlere 5 yıllık süreçte toplam 56 milyon 785 bin YTL ödeyecek.
İç transferde Matias Emilio Delgado'nun sözleşmesini uzatan, Ali Tandoğan ve Gökhan Zan ile de yeniden anlaşan siyah-beyazlılar, dış transferde ise Ayhan Tuna Üzümcü, Ekrem Dağ, Uğur İnceman, Anthony Seric, Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'u renklerine bağladı.
Beşiktaş, Ekrem, Uğur, Zapotocny ve Sivok için ise taksitlerle toplam 11 milyon 200 bin Avro (21 milyon 280 bin YTL) ödeyecek.
Bu arada siyah-beyazlılar, geçen sezonun ilk transfer döneminde de 3 yıl için toplam 48 milyon 409 bin YTL harcamıştı.
EN PAHALISI DELGADO
2010-2011 sezonu sonuna dek sözleşmesi uzatılan yeni kaptan Matias Emilio Delgado, yıllık 2 milyon 100 bin Avro ile takımın en çok kazanan futbolcusu oldu.
İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın takımdan uzaklaştırılmasının ardından kaptanlık görevine getirilen Arjantinli Delgado, yıllık 1 milyon 500 bin Avro ücret alan Rüştü ve Cisse'yi geride bıraktı.
SIVOK VE ZAPOTOCNY'NİN BONSERVİSLERİNE 9.2 MİLYON AVRO
Beşiktaş, İtalya'nın Udinese kulübünden transfer ettiği Çek futbolcular Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un bonservislerine toplam 9.2 milyon Avro (17 milyon 480 bin YTL) ödeyecek.
Zapotocny için 3 yıl içinde eşit taksitlerle 4.5 milyon Avro, Sivok içinse 30 Haziran 2011 tarihine kadar 4 taksitte toplam 4.7 milyon Avro bonservis bedeli verilecek.
Bu arada, Gaziantepspor'dan alınan Ekrem Dağ ve Manisaspor'dan transfer edilen Uğur İnceman için de kulüplerine 1'er milyon Avro ödenecek.
DIŞ TRANSFERİN LİDERİ SIVOK
''Kara Kartallar'', dış transferde bu sezon en yüksek ücreti Çek futbolcu Tomas Sivok'a verdi.
4 artı 1 yıllık sözleşme imzalanan Sivok, ilk 4 yıl, yıllık 800 bin Avro alacak. Opsiyonun kullanılması halinde 5. yılda Çek futbolcuya 1 milyon 200 bin Avro ödenecek.
Sivok'u, yıllık 750 bin Avro karşılığında 3 artı 1 yıllık sözleşme imzalanan Zapatocny ile ilk yıl 200 bin Avro imza parası ve 750 bin YTL garanti para alacak olan ve 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalanan Seric izledi.
Öte yandan, Sivok'a ise bir defaya mahsus olmak üzere sezon içinde ilk 11'de 10 resmi maç oynarsa 50 bin, 20 resmi maç oynarsa ayrıca 50 bin Avro verilecek.
TÜRK FUTBOLCULAR
Bu sezon sözleşme imzalanan Türk futbolcular içinde yıllık 850 bin YTL alacak olan Gökhan Zan başı çekerken, Uğur İnceman 400 bin, Ali Tandoğan ile Ekrem Dağ 350'şer bin, Ayhan Tuna Üzümcü ise 300 bin YTL'ye imza attı.
Ayrıca maç başına Gökhan 25 bin, Ali Tandoğan 15 bin 500, Tuna 15 bin, Ekrem 16 bin, Uğur ise 20 bin YTL alacak.
Tuna'ya, 15 resmi maçta ilk 11'de oynaması halinde 100 bin YTL verilecek.
Diğer yandan, Uğur İnceman'ın transferi karşılığında Manisaspor'a genç futbolculardan Adem Büyük ve Mustafa Asan verildi.
TRANSFERLER VE ALACAKLARI ÜCRETLER
Beşiktaş'ın bu sezon şimdiye dek gerçekleştirdiği iç ve dış transferleri, sözleşme süreleri ve futbolcuların alacakları ücretler şöyle:
Tomas SIVOK: 4 artı 1 yıllık sözleşme. 4 sezon için 800 bin Avro garanti para. Opsiyonlu yıl olan 2012-2013 sezonu için 1 milyon 200 bin garanti para. Bonservis bedeli 4.7 milyon Avro (2008'de 300 bin Avro, 2009 ve 2010'da 1 milyon 450'şer bin Avro, 2011'de 1 milyon 500 bin Avro). Toplam maliyeti 9 milyon 100 bin Avro (17 milyon 290 bin YTL) (İlk 11'de 10 resmi maç oynarsa 50, 20 resmi maç oynarsa ayrıca 50 bin Avro alacağı toplam maliyete katılmamıştır.)
Tomas ZAPOTOCNY: 3 artı 1 yıllık sözleşme. Yıllık 750 bin Avro garanti para. Bonservisi 4.5 milyon Avro (3 eşit taksitte). Toplam maliyeti 7.5 milyon Avro (14 milyon 250 bin YTL).
Anthony SERİC: 2 artı 1 yıllık sözleşme. 2008-2009 sezonu için 200 bin Avro imza parası ve 750 bin Avro garanti para. 2009-2010 sezonu için 700 bin Avro garanti para, 2010-2011 sezonu için de 600 bin Avro garanti para. Toplam maliyeti 2 milyon 250 bin Avro (4 milyon 275 bin YTL).
Matias Emilio DELGADO: 2010-2011 sezonu sonuna dek. Yıllık 2 milyon 100 bin Avro.
Gökhan ZAN: 1 artı 1 yıllık sözleşme. Yıllık 850 bin YTL ve maç başı 25 bin YTL.
Ali TANDOĞAN: 1 yıllık sözleşme. Yıllık 350 bin YTL, maç başı 15 bin 500 YTL. Toplam maliyeti maç başı paralar hariç 350 bin YTL.
Ayhan Tuna ÜZÜMCÜ: 2 artı 1 yıllık sözleşme: 300 bin YTL, maç başı 15 bin YTL. 15 resmi maçta oynarsa 100 bin YTL. Toplam maliyeti maç başı paralar hariç 900 bin YTL.
Ekrem DAĞ: 3 yıllık sözleşme. Yıllık 350 bin YTL ve maç başı 16 bin YTL. Bonservis bedeli 1 milyon Avro (1 milyon 900 bin YTL). Maç başı paralar hariç toplam maliyeti 2 milyon 950 bin YTL.
Uğur İNCEMAN: 2 artı 1 yıllık sözleşme. Yıllık 400 bin YTL ve maç başı 20 bin YTL. Bonservis bedeli 1 milyon Avro (1 milyon 900 bin YTL). Maç başı paralar hariç toplam maliyeti 3 milyon 100 bin YTL.
(Not: Haberde Avro kuru 1,9000 YTL olarak hesaplanmıştır)
Sayfa:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
32