Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
11 Ekim, 2008, 11:41
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: Çakırgöz istifa etti 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Çakırgöz istifa etti  (Okunma Sayısı 258 defa)
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« : 27 Aralık, 2007, 15:09 »

Çakırgöz istifa etti 
27.12.2007 

Eskişehirspor yönetimindeki huzursuzluk Rıdvan Çakırgöz’ün istifa etmesi ile sona erdi.Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu ile ikinci başkan Rıdvan Çakırgöz arasında kongre öncesinden başlayan sürtüşme Karşıyaka maçından sonra doruk noktasına çıkmış ve devre arasında da devam etmişti. Önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına katılmayan Rıdvan Çakırgöz istifasını göndererek 2. başkanlıktan ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Hatipoğlu ve Çıkargöz arasında yapılan görüşmelerde Çıkargöz’ün alacağının ödenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı ve bir ödeme planının hazırlandığı öğrenildi. 1 milyan YTL alacağı belirtilen Çakırgöz’ün indirime giderek 750 bin YTL’ye " Evet" dediği ileri sürülüyor.
İstifa ile ilgili olarak Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu " Her kulüpte olağan şeyler. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Yönetime istifası geldi kabul ettik. Karar defterine yazdık" dedi. Hatipoğlu alacağı ile ilgili olarak ise mali genel kurulda herkesin hesabı göreceğini söyledi.
Bu arada yazılı açıklama yapan Rıdvan Çakırgöz istifası ile ilgili olarak " Ciddi fikir ayrılıklarına düştüğümüz Nebi Hatipoğlu ile gelinen nokta Eskişehirspor’a ciddi zarar vermektedir. Takımın şampiyonluk yolunda ilerlediği, kısıtlı süre içinde transferlerin yapılması gerektiği bir ortamda genel kurul Eskişehirspor’a zarar verecektir. Böyle bir ortamda başarısızlığın sorumluluğunu üstlenmemek ve kulübün önünü açmak için istifa ediyorum. Maddi ve manevi Eskişehirspor’un yanında olacağım"   

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Çakırgöz istifa etti
11 Ekim, 2008, 11:41

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #1 : 27 Aralık, 2007, 15:15 »

Ben sözümü tuttum

Eskişehirspor kulübü başkanı Nebi Hatipoğlu dün Atatürk stadı basın odasında yaptığı toplantıda önemli konulara değindi. Görev süresi içerisinde ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptıklarını özetleyen Hatipoğlu, taraftara, futbolculara ve teknik kadroya önemli mesajlar vermeyi ihmal etmedi.

BAHENELERİ OLAMAZ.
Sorunsuz kulüplerin arasında yer aldıklarının altını çizen başkan Hatipoğlu, " Futbolcularımıza ve teknik kadromuza borcumuz yok. Onların hep arkasında durduk, durmaya devam edeceğiz. Elbet süreç içerisinde gelenler ve gidenler olacaktır. Ara transferde bu takıma, kaleci, sol bek, ön libero ve orta sahaya takviyeler yapıp 4 yeni futbolcuyu kadromuza katacağız. Bu konuda aceleci olursak kulüp zarar görür. Birde ince eleyip sık dokumak zorundayız. Gelenler gidenleri aratmamalı. B:unun için alternatif isimler üzerinde çalışmalar yapıyoruz." dedi.

TESİSLER HİZMETE GİRECEK.
Çetin kış şartları nedeniyle tesis yapımının bir ay sarkabileceğini, Mayıs 2008 yılında resmi bir açılış yapmak istediklerini açıklayan Hatipoğlu, " Genel kurulda verdiğim ilk söz tesisler konusuydu. Çok şükür yapılan katkıların yanı sıra yönetici arkadaşlarımızın desteğiyle önemli bir yol aldık. Bu tesisler bittiği anda Eskişehirspor'un ufku açılacaktır. Buraya ışıklandırmalı bir saha yapıp alt yapının hizmetine sunacağız. Bu konuda spor Toto teşkilat müdürlüğüne ve yönetim kurulu üyesi hemşerimiz Hasan Odabaşı'na teşekkür ediyorum. " yorumunu yaptı.

TARAFTAR DİKKAT ETMELİ.
Konuşmasında taraftara yönelik uyarılarda bulunan başkan Hatipoğlu, " Gerçek taraftara sözümüz olamaz. Ancak maçlarda olay çıkartan, bilet almadan maça giren, kulübü zor durumda bırakan, deplasmanlarda sıkıntıya neden olan taraftar ikinci yarıda bu olumsuzluklara nokta koymalı. Bu konuda ikinci yarıda yapılacak olan en ufak olumsuzlukta olay çıkartan ve kulübü zarara uğratan taraftar güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilecektir. Bakın ligin ilk yarısında gereksiz para cezaları aldık. İmajı bozan, kulübe ceza aldıran taraftar istemiyoruz. Birde ikinci yarıyla birlikte kentimizin şampiyonluk havasına girmesini istiyorum. Bayraksız caddeler hiçte hoş değil. Bir kampanya olmalı ve şehir ikinci yarıdaki yarışla birlikte gelin gibi süslenmeli." mesajını verdi.

ÇAKIRGÖZ'E TEŞEKKÜR
Konuşmasında Çakırgöz'ün istifa ettiğini belirten başkan Hatipoğlu, " Gelişen olaylar biraz gündemde fazla büyütüldü. Rıdvan Çakırgöz arkadaşımıza kulübe görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Gelecek toplantıda yeniden görev bölümü olacak. Ayrıca Haziran 2008 tarihinde mali genel kurul yapıp kulübün çalışmalarıyla ilgili olarak üyelere ve kamuoyuna bilgiler vereceğim. Bir kez daha yineliyorum. Kulübün hesapları ceplerde gezmiyor. Kurumlaşma yolunda önemli adımlar attık. Sözlerimi yerine getirmek için hayli mesai harcıyorum. 3 yıllık süre istedim, son yıl şampiyonluk dedim ama ikinci yılda büyük bir avantaj yakaladık. Bu tarihi şansı iyi değerlendirip layık olunan Türkcell süper ligine yükselmek istiyoruz. " şeklinde konuştu.
Hatipoğlu, Çakırgöz'ün açıklamalarında yer alan 700 Bin YTL'lik temlik konusuna ise açıklık getirip, " Bu konuda cebime ve şirketime bir kuruş girmiyor. Bunu bilinçli olarak yaptık. Bazı borçların önüne set çekmek için yapılan bir davranıştır. Bu konuda yönetici arkadaşlarımızın bilgisi vardır. " bilgisini verd

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #2 : 27 Aralık, 2007, 15:16 »

Yüksel “En iddialı takım Eskişehir”

Eskişehirspor kulübü basın sözcüsü Cemal Okan Yüksel, Eskişehirspor'un, ligin ilk yarısında beklenen puan barajının altında kalsa dahi, iddiasını sürdürdüğünü ve ipi göğüsleyecek güce sahip olduğunu dile getirdi.
Yapılan basın toplantısında konuşan yönetici Yüksel, Yönetimin kamuoyuna karşı verdiği sözleri tutmak için büyük gayret harcadığını, başta tesisler olmak üzere sportif başarı ve kurumlaşma yolunda önemli adımlar attıklarını dile getirdi.

KOMİTE OLUŞTURULDU.
Yönetici Yüksel, ara transferde teknik kadro ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve transfer komitesinin yeniden oluştuğunu ifade etti. Yüksel'in verdiği bilgiye göre, transfer komitesinde, Nebi Hatipoğlu, İsmail hakkı Sağır, Sıtkı Öztürk ve Cemal Okan Yüksel yer alıyor. Komite takıma en az dört isim kazandırmak için çalışmalarını sürdürürken transferde aceleci olunmaması yönde ortak karar aldı.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: Çakırgöz istifa etti « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.153 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu