Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Eylül, 2008, 22:31
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  UEFA Sampiyonlar Ligi  |  Konu: Fenerbahçe - Sevilla 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 7 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe - Sevilla  (Okunma Sayısı 3936 defa)
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« : 03 Ocak, 2008, 10:40 »

Sevilla Yönetim Kurulu Üyesi Manuel Vizcaino Fernandez, Fenerbahçe ile şanslarının eşit olduğunu söyledi. Kura sonrası Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile bir araya gelen ve dostluk temennilerinde bulunan Vizcaino Fernandez, sarı lacivertli takım ile şansların eşit olduğunu söyledi.

Fernandez şöyle konuştu: "Fenerbahçe'nin çok fazla Brezilyalı futbolcusu var. Özellikle Roberto Carlos ve Alex bunlardan en tehlikelileri. Roberto Carlos'un İspanya'da  çok başarılı olduğunu herkes biliyor zaten. Şanslarımızı yüzde 50 olarak görüyorum. Belki ikinci maçımızın İspanya'da oynanacak olması küçük bir avantaj olabilir. Ama ilk maçın zor geçeceğini biliyorum. Fenerbahçe iyi bir skor almak isteyecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferini görmedim, ama iyi bir atmosfer olduğunu biliyorum."

« Son Düzenleme: 18 Şubat, 2008, 16:09 Gönderen: Lxstany » Logged
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe - Sevilla
05 Eylül, 2008, 22:31

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Ronaldinho28
Orta Saha

« Yanıtla #1 : 25 Ocak, 2008, 14:15 »

Fenerbahçeli futbolcu Edu Dracena, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Sevilla takımında oynayan bazı futbolcuları ile Brezilya'da karşılıklı oynadığını, İspanya ligini de takip ettiğini belirterek, ''Kadıköy'de oynayacağımız ilk maçta gol yemeden galip gelerek avantaj yakalamamız gerekiyor'' dedi.

Antalya'nın Belek beldesindeki Limak Arcadia Otel'de kamp yapan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu Dracena, Antalya'daki kamp çalışmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Ligin ikinci devresinin zorlu geçeceğini ve lig, Şampiyonlar Ligi ile Türkiye Kupasında sonuna kadar gitmek istediklerini kaydeden Edu, ''Türkiye Kupasında Alanyaspor ile karşılaşacağız. Ancak daha önce ligde oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü, gereksiz puan kaybetmek istemiyoruz'' diye konuştu.

Edu, ilk yarıda unutamadığı maçın hangisi olduğuna ilişkin soruya, tüm maçların kendisi açısından önemli olduğu, bu nedenle de hemen hemen tüm maçların unutulmaz geçtiği yanıtını verdi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan CSKA Moskova maçlarında yaptığı defans hatalarından ders çıkardığını dile getiren Edu, ''Deplasmanda ve kendi evimizde oynadığımız Moskova maçlarında yaptığım hatalardan dolayı çok üzüldüm, ancak bunlardan ders aldım ve umarım bir daha tekrarlamayacağım'' dedi.

Bazı gazetelerde yer alan, ''Trabzonspor maçında kart cezalısı durumuna düşerek tatile erken çıktılar'' yönündeki eleştirilere de Edu, ''Öncelikle bunu iddia edenlerin kanıt göstermesi gerekiyor. Ben profesyonel bir futbolcuyum, böyle bir şey asla yapmam. Bu tarz durumlar beni yaralıyor'' karşılığını verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları İspanyol takımı Sevilla ile ilgili soruları da yanıtlayan Edu, şunları söyledi: ''Sevilla takımında oynayan bazı futbolcular ile Brezilya'da karşılıklı oynadım. İspanya ligini de takip ediyorum. Kadıköy'de oynayacağımız ilk maçta gol yemeden galip gelerek avantaj yakalamamız gerekiyor.''

Türk futbolculardan hangisini beğendiği sorulan Brezilyalı futbolcu, Arda ve Semih'in çok iyi oyuncu olduklarını, Türk futbolunun ilerlediğini, bu sayede de dünya futbolunda yer edineceğini sözlerine ekledi.
« Son Düzenleme: 25 Ocak, 2008, 14:17 Gönderen: Ronaldinho28 » Logged
balogil
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #2 : 28 Ocak, 2008, 14:04 »

SEVİLLA   DENGE SAĞLIYAMIYOR.. İNŞALLAH TEMSİLCİMİZDEDE DENGE SAĞLAMAZ
« Son Düzenleme: 30 Ocak, 2008, 20:08 Gönderen: Lxstany » Logged
balogil
Defans
**

« Yanıtla #3 : 28 Ocak, 2008, 16:41 »

inşallah fenerbahçe yener
Ronaldinho28
Orta Saha

« Yanıtla #4 : 30 Ocak, 2008, 19:43 »

inşallah
azim33
Defans
**

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #5 : 30 Ocak, 2008, 20:14 »

gönlüm sevilladan yana...VİVA SEVİLLA....

SEVİLLA FC
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #6 : 30 Ocak, 2008, 20:15 »

maçta olucam beklerim Smiley

azim33
Defans
**

« Yanıtla #7 : 30 Ocak, 2008, 20:28 »

ya kardeşim napıyım ben acayip bi sevilla hayranıyım hatta tişört bile yaptım sevilla yazdım.bak başka bi takım olsa fenere destek verirdim ama sevilla çıktı napim fenerliler kusura bakmasın....

SEVİLLA FC
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #8 : 30 Ocak, 2008, 20:29 »

benim açımdan problem yok Smiley

problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #9 : 30 Ocak, 2008, 22:25 »

fenerbahçe eğer gerçekten kalitesine yakışan bir futbol sergileyebilirse ilk maçtan mutlu ayrılabilir.umarım olumlu bir sonuç alırda hem ülke puanı açısından iyi olur,çiğere ulaşamayan kediler misali bazılarının üfürükten eleştirilerinede cevap olur inş.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Ronaldinho28
Orta Saha

« Yanıtla #10 : 03 Şubat, 2008, 22:36 »

SEVİLLA   DENGE SAĞLIYAMIYOR.. İNŞALLAH TEMSİLCİMİZDEDE DENGE SAĞLAMAZ
inşallah
ozy99
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #11 : 03 Şubat, 2008, 22:40 »

fenerbahçe eğer gerçekten kalitesine yakışan bir futbol sergileyebilirse ilk maçtan mutlu ayrılabilir.umarım olumlu bir sonuç alırda hem ülke puanı açısından iyi olur,çiğere ulaşamayan kediler misali bazılarının üfürükten eleştirilerinede cevap olur inş.

fenerbahce ciğeri uzaktan gördü sadece Grin galatasarayın o ciğerden yiye yiye miğdesi bulandı artık Grin
wolf54
PAF Takimi
*

« Yanıtla #12 : 03 Şubat, 2008, 22:42 »

bence fenerbahçenin yenmesini isterim çünkü fenerbahçe finale yada yarı finale kalsa veya galatasaray TÜRKİYE SÜPER LİGİNİN  reyting ve değeri artar ve daha çok maç keyfi olur

imza:D
BursaLi15
PAF Takimi
*

« Yanıtla #13 : 04 Şubat, 2008, 17:23 »

Arkadaşlar Maçın Tam Olarak Tarihi Ne Zaman?

Herşey Kadrolara Bağlı Fakat İçiden Beraberlik Geçiyor:D

Şanlıyız Şöhretliyiz Falanız Filanız TEK Farkımız
                            BURSALI OLMAMIZ
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #14 : 04 Şubat, 2008, 18:26 »

20 Şubat günü

Sayfa: [1] 2 3 ... 7 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  UEFA Sampiyonlar Ligi  |  Konu: Fenerbahçe - Sevilla « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.202 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu