Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
14 Ekim, 2008, 11:40
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gökhan Ünal satıldığında paranın yarısı bizim 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Gökhan Ünal satıldığında paranın yarısı bizim  (Okunma Sayısı 281 defa)
cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« : 03 Ocak, 2008, 21:04 »

GÖKHAN ÜNAL SATILDIĞINDA PARANIN YARISI BİZİM"
"Siz Gökhan Ünal’ı zamanında Gençlerbirliği’nden adeta bedavaya göndermişsiniz. Nasıl oldu bu iş" sorusunu başkan Cavcav, şöyle yanıtladı: "Sağolsun hocalarımız (Bu yaramaz, bundan bir şey olmaz) dediler, biz de gönderdik. Adamın yolunu kesemezdik ya. Bugün Türkiye’nin, Avrupa’nın konuştuğu, kulübünün 6-7 milyon Avro veren kulüpleri elinin tersiyle ittiği bu Gökhan Ünal’dan bahsediyorum. Değerli hocalarımız (Ben bunu oynatmam) deyince, Gökhan’ı ben 10 milyar liraya Kayserispor’a verdim. Belki de 10 milyona verdim, tam hatırlamıyorum, ama parayı iki taksitte zar-zor aldım. Bakın başka bir şey söyleyeyim, benim için söz paradan daha önde gelir. Ben Kayserispor’a bu futbolcuyu satarken, (Siz başka bir kulübe satarsanız bonservis ücretinin yarısı benim) dedim. Yani Gökhan Ünal kaça satılırsa satılsın, paranın yarısı Gençlerbirliği’nin. Bir protokol filan yapmadık, çünkü söz bizim gibi insanlar için senet sayılmalı. Kayserispor Başkanı (Ben böyle bir şey demedim) derse, ben de hiçbir şey söylemeyeceğim. Recep Mamur’a bir Kulüpler Birliği toplantısında bunu hatırlattım, ama anlamazlıktan geldi."

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gökhan Ünal satıldığında paranın yarısı bizim
14 Ekim, 2008, 11:40

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #1 : 03 Ocak, 2008, 21:09 »

bu saatten sonrada anlamamazlıktan gelir bana kalırsa

cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #2 : 03 Ocak, 2008, 21:14 »

anlamazsa cavcavın dilini herkez biliyo konuştummu kimse susuturamaz

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gökhan Ünal satıldığında paranın yarısı bizim « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.144 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu