cihan_gençler
Defans

Gol Kralligi : -2

|
 |
« : 03 Ocak, 2008, 21:04 » |
|
GÖKHAN ÜNAL SATILDIĞINDA PARANIN YARISI BİZİM" "Siz Gökhan Ünal’ı zamanında Gençlerbirliği’nden adeta bedavaya göndermişsiniz. Nasıl oldu bu iş" sorusunu başkan Cavcav, şöyle yanıtladı: "Sağolsun hocalarımız (Bu yaramaz, bundan bir şey olmaz) dediler, biz de gönderdik. Adamın yolunu kesemezdik ya. Bugün Türkiye’nin, Avrupa’nın konuştuğu, kulübünün 6-7 milyon Avro veren kulüpleri elinin tersiyle ittiği bu Gökhan Ünal’dan bahsediyorum. Değerli hocalarımız (Ben bunu oynatmam) deyince, Gökhan’ı ben 10 milyar liraya Kayserispor’a verdim. Belki de 10 milyona verdim, tam hatırlamıyorum, ama parayı iki taksitte zar-zor aldım. Bakın başka bir şey söyleyeyim, benim için söz paradan daha önde gelir. Ben Kayserispor’a bu futbolcuyu satarken, (Siz başka bir kulübe satarsanız bonservis ücretinin yarısı benim) dedim. Yani Gökhan Ünal kaça satılırsa satılsın, paranın yarısı Gençlerbirliği’nin. Bir protokol filan yapmadık, çünkü söz bizim gibi insanlar için senet sayılmalı. Kayserispor Başkanı (Ben böyle bir şey demedim) derse, ben de hiçbir şey söylemeyeceğim. Recep Mamur’a bir Kulüpler Birliği toplantısında bunu hatırlattım, ama anlamazlıktan geldi."
|