|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Engin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Ocak, 2008, 21:38 » |
|
fenerbahçe forması altında top koşturduğu zamn bakalım nediceksiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Ocak, 2008, 20:35 » |
|
Ronaldo: Sadece Milan'ı düşünüyorum... Türkiye, Ronaldo ismiyle çalkalanırken Brezilyalı yıldız da açıklama göndermeye devam ediyor. Adı Fenerbahçe ile anılan Ronaldo, transferiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Ligtv.com.tr'nin haberine göre; Özel bir maç için Milan'la birlikte Dubai'de bulunan Brezilyalı yıldız, "Flamengo beni çok istiyor ama şu an sadece Milan'ı düşünüyorum" dedi. Son 7 ay'da sadece 1 resmi maça çıkabilen ve sürekli tedavi gören 31 yaşındaki Ronaldo, Flamengo'dan teklif aldığını doğrularken, "Evet beni istiyorlar, Ama onlarla hiç görüşmedim ve hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Şu anda futbola dönmeye çalışıyorum, bana çok güvenen bir kulüp var ve buna layık olmak için birşeyler yapmalıyım. Flamengo'ya dönmeyi ancak Milan beni istemezse düşünebilirim" dedi. Milan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ni 2-0 yendiği maçta 45 dakika forma giyebilen Ronaldo, Napoli karşısında forma giyerek 2008'e iyi bir başlangıç yapmak istediğini ifade etti. RONALDO, SEZON SONUNA KADAR MİLAN'DA
İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından AC Milan, bir süredir sakatlık yaşayan ve geçen ay Brezilya takımı Flamengo'yla görüşen Ronaldo'yu sezon sonuna kadar takımda tutmak istediklerini bildirdi. Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, yaptığı açıklamada, sakatlık sorunuyla karşı karşıya kalan Brezilyalı oyuncunun 30 Haziran'a kadar takımda kalacağını, istediği takdirde bu sürenin daha da uzayacağını söyledi. Brezilya takımı Flamengo ile bir süredir görüştüğünü, ancak kendilerine yazılı veya sözlü bir vaatte bulunmadığını belirten Ronaldo da, "Milan'da daha önemli bir pozisyon kazanmak istiyorum. Şu an kendimi iyi hissediyor ve yeniden maçlara dönmek istiyorum" diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 6