Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
11 Ekim, 2008, 14:49
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo tarih verdi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ronaldo tarih verdi  (Okunma Sayısı 508 defa)
HasDur
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« : 04 Ocak, 2008, 14:50 »

Zico ile 27 Aralık'taki yıldızlar karması karşılaşmasından sonra görüşerek anlaştığını belirten Milan'ın 'dünyaca ünlü yıldızı' Ronaldo, globoesporte'ye "Bu yüzden Flamengo'ya gitmekten vazgeçtim. Fenerbahçe'nin Milan ile anlaşmasını bekliyorum" dedi. Ronaldo'nun 15 Ocak'ta Fenerbahçe için İstanbul'a geleceği öğrenildi

ZİCO İLE ANLAŞTIM
Fenerbahçe,
Roberto Carlos'tan sonra bir büyük Brezilyalı yıldızı daha renklerine katmak üzere... Milan'ın Brezilyalı forveti Ronaldo, Brezilya'nın en saygın transfer sitesi olan globoesporte'ye yaptığı açıklamada "Zico ile 27 Aralık'ta Flamengo kulübünün düzenlediği yıldızlar karması maçından sonra bir araya geldik. Zico beni Fenerbahçe'ye istedi. Ben de çocukluğumdan beri Zico hayranı olduğum için kabul ettim. Bu yüzden son anda Flamengo'ya gitmekten vazgeçtim. Şimdi Fenerbahçe ile Milan'ın anlaşmasını bekliyorum" dedi.

MİLAN'DAN AÇIKLAMA
Ronaldo'nun 15 Ocak'ta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi. Bu arada daha önce Ronaldo ile ilgili haberleri resmi sitesinden yalanlayan Fenerbahçe kulübü, Milan'ın yıldızının transferi konusunda sessizliğini koruyor. Milan ile birlikte Dubai'de kampta bulunan Ronaldo konusunda bir açıklama yapan Milan İkinci Başkanı Adriano Galliano, "Henüz Ronaldo ile konuşmadık. Sadece menajeri ile görüştük. 15-20 gün içinde Ronaldo konusunda net kararımızı açıklayacağız" ifadesini kullandı.

Bir...Ki.. Hass Durr...
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Ronaldo tarih verdi
11 Ekim, 2008, 14:49

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #1 : 04 Ocak, 2008, 16:19 »

yalan Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #2 : 04 Ocak, 2008, 20:12 »

heralde yalan Cheesy

Anohter
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #3 : 04 Ocak, 2008, 20:14 »

Yalan 
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 04 Ocak, 2008, 20:16 »

pek inandırıcı değil yani tarih vericek felan fotomaç haberi Cheesy

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #5 : 04 Ocak, 2008, 21:38 »

fenerbahçe forması altında top koşturduğu zamn bakalım nediceksiniz
kartalizma
Defans
**

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #6 : 04 Ocak, 2008, 21:54 »

fenerbahçede top koşturdugu zaman mı ya 5 sene sonra bililer dicek yada hiç bir zaman bişi demicez.ronaldo belki gelir belli olmaz ama bence 3-4 seneden önce gelmez

allah affeder çarşı affetmez!!!
OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 5

« Yanıtla #7 : 05 Ocak, 2008, 01:33 »

gerçeklerin gazetesi fotomaç yazmıssa doğrudur Smiley

furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #8 : 05 Ocak, 2008, 10:13 »

oguz senin tek gazeten Cheesy gerçekleri yazarlar Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
kartalizma
Defans
**

« Yanıtla #9 : 05 Ocak, 2008, 20:06 »

fotomaç gerçekleri ni yazar fotomaçı ne gerçegi var allah aşkına hepsi bomba haber 20 tane adam yazıyo ya tutarsa hesabı

allah affeder çarşı affetmez!!!
DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #10 : 06 Ocak, 2008, 01:48 »

30 kişi yazıyolar sonra transfer gerçek olduktan sonra "biz demiştik" diyip resmı basıyolar Cheesy

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
azim33
Defans
**

« Yanıtla #11 : 06 Ocak, 2008, 09:15 »

Zico ile 27 Aralık'taki yıldızlar karması karşılaşmasından sonra görüşerek anlaştığını belirten Milan'ın 'dünyaca ünlü yıldızı' Ronaldo, globoesporte'ye "Bu yüzden Flamengo'ya gitmekten vazgeçtim. Fenerbahçe'nin Milan ile anlaşmasını bekliyorum" dedi. Ronaldo'nun 15 Ocak'ta Fenerbahçe için İstanbul'a geleceği öğrenildi

ZİCO İLE ANLAŞTIM
Fenerbahçe,
Roberto Carlos'tan sonra bir büyük Brezilyalı yıldızı daha renklerine katmak üzere... Milan'ın Brezilyalı forveti Ronaldo, Brezilya'nın en saygın transfer sitesi olan globoesporte'ye yaptığı açıklamada "Zico ile 27 Aralık'ta Flamengo kulübünün düzenlediği yıldızlar karması maçından sonra bir araya geldik. Zico beni Fenerbahçe'ye istedi. Ben de çocukluğumdan beri Zico hayranı olduğum için kabul ettim. Bu yüzden son anda Flamengo'ya gitmekten vazgeçtim. Şimdi Fenerbahçe ile Milan'ın anlaşmasını bekliyorum" dedi.

MİLAN'DAN AÇIKLAMA
Ronaldo'nun 15 Ocak'ta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi. Bu arada daha önce Ronaldo ile ilgili haberleri resmi sitesinden yalanlayan Fenerbahçe kulübü, Milan'ın yıldızının transferi konusunda sessizliğini koruyor. Milan ile birlikte Dubai'de kampta bulunan Ronaldo konusunda bir açıklama yapan Milan İkinci Başkanı Adriano Galliano, "Henüz Ronaldo ile konuşmadık. Sadece menajeri ile görüştük. 15-20 gün içinde Ronaldo konusunda net kararımızı açıklayacağız" ifadesini kullandı.

hikaye bu haberler ya.hem gerçek olsa ne olacak ki ronaldo ölmüş bitmiş milan da oynamıyor fener de mi oynayacak.

SEVİLLA FC
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #12 : 09 Ocak, 2008, 20:35 »

Ronaldo: Sadece Milan'ı düşünüyorum...
      Türkiye, Ronaldo ismiyle çalkalanırken Brezilyalı yıldız da açıklama göndermeye devam ediyor. Adı Fenerbahçe ile anılan Ronaldo, transferiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
      Ligtv.com.tr'nin haberine göre; Özel bir maç için Milan'la birlikte Dubai'de bulunan Brezilyalı yıldız, "Flamengo beni çok istiyor ama şu an sadece Milan'ı düşünüyorum" dedi.
      Son 7 ay'da sadece 1 resmi maça çıkabilen ve sürekli tedavi gören 31 yaşındaki Ronaldo, Flamengo'dan teklif aldığını doğrularken, "Evet beni istiyorlar, Ama onlarla hiç görüşmedim ve hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Şu anda futbola dönmeye çalışıyorum, bana çok güvenen bir kulüp var ve buna layık olmak için birşeyler yapmalıyım. Flamengo'ya dönmeyi ancak Milan beni istemezse düşünebilirim" dedi.
      Milan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ni 2-0 yendiği maçta 45 dakika forma giyebilen Ronaldo, Napoli karşısında forma giyerek 2008'e iyi bir başlangıç yapmak istediğini ifade etti.

RONALDO, SEZON SONUNA KADAR MİLAN'DA

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından AC Milan, bir süredir sakatlık yaşayan ve geçen ay Brezilya takımı Flamengo'yla görüşen Ronaldo'yu sezon sonuna kadar takımda tutmak istediklerini bildirdi.
      Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, yaptığı açıklamada, sakatlık sorunuyla karşı karşıya kalan Brezilyalı oyuncunun 30 Haziran'a kadar takımda kalacağını, istediği takdirde bu sürenin daha da uzayacağını söyledi.
      Brezilya takımı Flamengo ile bir süredir görüştüğünü, ancak kendilerine yazılı veya sözlü bir vaatte bulunmadığını belirten Ronaldo da, "Milan'da daha önemli bir pozisyon kazanmak istiyorum. Şu an kendimi iyi hissediyor ve yeniden maçlara dönmek istiyorum" diye konuştu.
OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 5

« Yanıtla #13 : 10 Ocak, 2008, 09:26 »

fotomaç gerçekleri ni yazar fotomaçı ne gerçegi var allah aşkına hepsi bomba haber 20 tane adam yazıyo ya tutarsa hesabı

adamlarda istibaharat sağlam işte butun kuluplerin kimlerle gorustuğunu bıle buluyor getiriyor sunuyor bize  ya tutarsa değil bizim yöneticiler anlaşamıyor adamların haberide fos çıkıyor dıye dusunuyorsunuz sonra yapmayın arkadaşlar ayıp oluyor SmileySmileySmileySmileySmileySmiley)Smiley

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #14 : 10 Ocak, 2008, 19:56 »

evet oguza evet Cheesy

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo tarih verdi « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.202 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu