Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Ağustos, 2008, 02:20
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe'den Haberler 0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 47 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe'den Haberler  (Okunma Sayısı 20467 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 51

« Yanıtla #75 : 14 Şubat, 2008, 18:44 »

Beşiktaş logosuna sansür
Çaykur Rizespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, akşam saatlerinde Rize'ye geldi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 15.00'te kalkan Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Trabzon Havalimanı'na gelen Fenerbahçe'yi sadece 4 taraftar karşılarken, geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti.
Roberto Carlos kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir vatandaşın üzerindeki Beşiktaş formasının logosunu gazeteyle kapattıktan sonra fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe kafilesi daha sonra polis eskortu eşliğinde 1 saatlik otobüs yolculuğunun ardından Rize'ye giderek Dedeman Otel'de kampa girdi. Otel görevlileri teknik direktör Zico'yu çiçeklerle karşıladı

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe'den Haberler
22 Ağustos, 2008, 02:20

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #76 : 14 Şubat, 2008, 18:56 »

Saracoğlu'na yeni güvenlik sistemi!
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na 178 kameralı yeni güvenlik sistemi yapıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce 89 olan güvenlik kamerası sayısının, Futbol Federasyonu'nun katkılarıyla 178'e çıkarılarak yeni bir sistem kurulduğu bildirildi.

18'i stat dışında 160'ı da stat içinde bulunan kameralarla stat ve çevresindeki 1,5 kilometre karelik alanın 24 saat kontrol altında tutulabileceği kaydedildi.

Yeni sistemle, tribünlerde ve stat dışında çıkabilecek olayların anında tespit edilip, daha çabuk müdahalede bulunulabileceği ifade edildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Müdürü Ayhan Bak, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, yeni güvenlik sisteminin Türkiye'de tek olduğunu, dünyada da ilk 3 arasında yer aldığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin, Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yaptığı maçta ilk kez denenen sistemin, 20 Şubat Çarşamba günü Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile yapılacak maçta tam olarak faaliyete geçirileceğini bildiren Bak, yeni sistemle ilgili şu bilgileri verdi:

''2009'daki UEFA Kupası finalini de düşünerek kamera sayısını artırma yoluna gittik. İçerideki 160 kameranın 3 tanesi soyunma odalarında. Yani rakip takım ve bizim takımın kullandığı koridor ile 1 tane de orta göbekte kamera var. 18 dış kamera sayesinde Salı Pazarı'ndan, Söğütlüçeşme tren istasyonuna, Kurbağalı Dere'den Kızıltoprak ışıklara, Kenan Evren Lisesi, stat ve çevresinde, önünde görüşü engelleyecek bir yapı olmadığı takdirde en az 1,5 kilometre karelik bir alanı kontrol edebileceğiz. Bunların amacı; tribünlerde, saha içerisinde, stat dışında, koridorlarda meydana gelebilecek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü rahatsız edebilecek, üzebilecek, ceza almasına neden olabilecek her şeyi anında yakalayabilmek, görüntüleyebilmek ve anında resim çekebilmek. Böyle bir düzeneğimiz de var. Mesela maç sırasında bir tribünde meşale yakıldı veya olay var. Anons ettiğimizde oraya yakın çekim yapıp anında fotoğrafını çekebiliyoruz. Bu merkezde 5 istasyon ve 5 personel var. Bir personel sabit olacak. Diğerleri, maç günleri görev yapacak ve her biri bir tribünü kontrol edecek. Kendi personelimiz 82 turnikeyi, diğer görevlileri kontrol edecek.''

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #77 : 14 Şubat, 2008, 18:56 »

"100 yılın işini yaptı"
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevinde 10. yılını yarın tamamlayacak Aziz Yıldırım'ın, 10 yıllık sürede yaptığı çalışmalara eski başkanlar tam not verdi.
Sarı-lacivertli kulübe, 1997-1998 futbol sezonunun ikinci yarısında olağan genel kurul toplantısında 15 Şubat 1998'de ilk kez başkan seçilen, bu genel kurulun ardından girdiği toplam 7 kongrede de başkanlık görevini devam ettiren Aziz Yıldırım, kulüp tarihine damga vuran isimlerden birisi oldu.

Girdiği 8 seçimin 6'sında tek aday olan Yıldırım'ın, 10 yıllık başkanlığında karşına sadece ilk yıllarında Vefa Küçük ve Ömer Çavuşoğlu çıktı.

Üst üste 10 yıl başkanlık görevini sürdürerek, 16,5 yıl aralıksız başkanlık yapan Şükrü Saracoğlu ve toplam 12 yıl bu görevde bulunan Faruk Ilgaz'ın ardından üçüncü sırada yer alan Aziz Yıldırım, gelecek için de Fenerbahçe camiasında eski başkanlar, yöneticiler ve taraftarlardan büyük destek görüyor.

-ALİ ŞEN, ÖVGÜ DOLU TEK CÜMLE İLE ÖZETLEDİ-

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane başkanlarından Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın 10 yıllık görev süresini övgü dolu tek cümle ile özetleyerek, ''Aziz Yıldırım, 10 yılda 100 yılın işini yaptı'' dedi.

Şen, 14-15 Şubat 1998'deki olağan genel kurulda ilk kez başkan seçilen Aziz Yıldırım için önümüzdeki günlerde bir yemek organizasyonu düzenleyeceğini bildirdi.

2005-2006 futbol sezonunun ardından görevini bırakacağını açıklayan Aziz Yıldırım'ı, bu kararından vazgeçirme çabalarında büyük rol üstlenen Ali Şen, Fenerbahçe'de Yıldırım'ın yaptığı hizmetleri başka hiç kimsenin yapamayacağını ifade etmişti.

-SAZAK: ''BAŞARILI OLMUŞTUR''-

Sarı-lacivertli kulüpte 1993 ve 1994 yıllarında iki kez başkan seçilerek bu görevi yapan Güven Sazak da Aziz Yıldırım'ın başarılı bir dönem geçirdiğini ifade ederek, ''Bir 10 yıl daha aynı performansla başarısının devamını diliyoruz'' dedi.

Aziz Yıldırım'ı değerlendirirken, yaptıklarına genel olarak bakmak gerektiğini belirten Sazak, ''Başarılı bir yönetim yapmıştır. Bir 10 yıl daha aynı performansla devamını diliyoruz. Sadece futbol olarak değil, çalışmalarına genel bakmak lazım. Bütün branşları ve tesisleşmeyi düşündüğümüz zaman başarılı olmuştur'' diye konuştu.

-ILGAZ: ''FENERBAHÇELİLER ÇOK MEMNUN''-

Uzun yıllar Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı yaparak sarı-lacivertli kulübün tarihine geçen Faruk Ilgaz da Aziz Yıldırım için ''Başarıları devam eder ve kulübün başından ayrılmaz inşallah'' dedi.

Yıldırım'ın çok iyi bir yönetim kurduğunu ve ekibindeki isimlerle ahenkli bir yönetim sergilediğini ifade eden Ilgaz, ''10 yılı çok başarılı geçti. Fenerbahçeliler çok memnun. Başarılarının devamını diliyorum. Ben uzun yıllar yaptım. Aziz Yıldırım da inşallah uzun seneler devam ettirir. Bu başarıları devam eder ve bu kulübün başından ayrılmaz inşallah'' diye konuştu.

Ilgaz, Yıldırım yönetiminin sosyal ilişkilere, kulübün geçmişinde önemli yeri bulunan kişilere sahip çıkma konularına daha önem vermesi gerektiğini belirterek de küçük bir sitemde bulundu.

-KALKAVAN: ''FENERBAHÇE'YE KİMSENİN YAPAMADIĞI TESİSLERİ YAPTI''-

Aziz Yıldırım'ın, 10 yıllık başkanlık süresinde sarı-lacivertli kulüpte kimsenin yapamadığı projeleri hayata geçirdiğini belirten eski yönetici Şadan Kalkavan, ''Gelmiş geçmiş başkanlardan kimsenin yapamadığı tesisleşmeyi gerçekleştirerek Fenerbahçe'ye büyük yararı oldu'' dedi.

Yıldırım döneminde yapılan önemli transferlerle güçlü kadrolara sahip olunduğunu kaydeden Kalkavan, bu doğrultuda Avrupa kupalarında önemli başarıları da tüm Fenerbahçe camiası gibi beklediklerini ifade etti.

Kalkavan'ın, Yıldırım'a sitemde bulunduğu tek konu Faruk Ilgaz gibi insan ilişkileri oldu. Kalkavan bu konuda, ''İnsani münasebetleri olmayan birisi. İnsanlara insanca bakarsa söyleyecek hiçbir lafım olmaz'' dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #78 : 14 Şubat, 2008, 18:56 »

1 milyon üye ve üniversite!
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yarın koltuğundaki 10. yılını dolduracak. İlk kez 15 Şubat 1998'deki kongrede, rakibi Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçip başkan seçilen Yıldırım, o dönemden itibaren çok büyük yatırımlara imza attı. Bu süreçte Fenerbahçe kulübü, özellikle tesisleşme konusunda rakiplerini geride bıraktı. Kulübün bütçesi, yapılan transferler Türkiye için büyük işlerdi.
DERNEKLER ÜYE YAPACAK
Ama Yıldırım, bunlarla yetinmedi. Şimdi F.Bahçe Başkanı'nın önünde iki tane çok büyük hedefi kaldı. Birincisi, kulübün üye sayısını 1 milyona çıkarmak. Yıldırım'ın düşüncesine göre, uzun vadede üyelerin kulübün başkanını seçme hakkına sahip olması planlandığı için bu rakama ulaşmak çok zor değil. Buna göre, önümüzdeki dönemde sarı-lacivertli kulübe gönül verenler, daha sonra belirlenecek bir rakam karşılığında F.Bahçe'nin üyesi olacaklar. Yıllık ücret ise 50 dolar seviyesinde ön görülüyor. Taraftar dernekleri bu konuda yetkili olacak ve parayı yatıran taraftara, üyelik numarası verilecek. Ve kongre zamanı geldiğinde bu üyeler SMS veya başka yollarla oy kullanabilecek. Yıllık ücret 50 dolar olursa ve Yıldırım'ın hayal ettiği 1 milyon üye hedefine ulaşılırsa, F.Bahçe, her yıla 50 milyon dolarlık hazır bütçe ile girecek. Yıldırım, kulübün eğitim alanında da ön sıralarda anılmasını istiyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe Koleji'nin Türkiye'nin değişik yerlerine yayılması planlanıyor. Bunun ardından da Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılması için düğmeye basılacak. Sarı-lacivertli kulüp, eğitim alanında da Türkiye'nin en büyük markalarından biri olacak.

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, göreve geldiği ilk dönemde özellikle sportif alanda başarı gelmeyince çok eleştirildi. Ama o direndi; iki kez istifa edip geri döndü ve kulübü bugünkü durumuna getirdi. 10. yılını dolduran Yıldırım, Şükrü Saracoğlu (16.5 yıl) ve Faruk Ilgaz'dan (12 yıl) sonra en uzun süre koltukta kalan üçüncü başkan oldu. Yapılan yatırımların ardından sportif başarılar gelmeye başladı ve Yıldırım, profesyonel dönemde en çok lig şampiyonluğu (4) gören başkan olarak tarihe geçti.

AVRUPA'DA İLERLİYOR
Sarı-lacivertli takımın, Avrupa'daki kötü talihini yendiğini görmek de Yıldırım'a nasip oldu. F.Bahçe bu sezon ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkıp tarihe geçti. Futbolun dışında da başarılar Yıldırım döneminde geldi. Ülker'le yapılan anlaşmanın ardından F.Bahçe, geçen sezon erkek basketbol liginde 16 yılın ardından şampiyon oldu. Bayan basketçiler ise bugüne kadarki 18 kupanın tamamını Aziz Yıldırım döneminde müzeye götürdü.

YILDIZLARI GETİRDİ
Aziz Yıldırım, ayrıca yaptığı flaş transferlerle de hafızalardan silinmeyecek. Onun döneminde sarı-lacivertli takıma gelen yıldız oyuncular arasında, Milan Rapajç, Sergei Rebrov, Kennet Anderson, Ariel Ortega, Pierre van Hooijdonk, Alex de Souza, Haim Revivo, Stephen Appiah, Nicolas Anelka, Mateja Kezman ve son olarak Brezilya'nın dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos var.

SARACOĞLU ONUN ESERİ
F.Bahçe, Yıldırım döneminde tesisleşmede büyük atılım yaptı. Ali Şen'in başlattığı Samandıra Tesisleri, hızlandırılarak hizmete sokuldu. Dereağzı yenilenirken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapasitesi kademeli olarak artırılarak 52 bin kişiye ulaştırıldı. Ve Kadıköy, F.Bahçe'nin rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #79 : 15 Şubat, 2008, 00:27 »

"Futbolda duygasallık yok"
Fenerbahçeli futbolcu Yasin Çakmak, büyüdüğü kentte, içinde yetiştiği Çaykur Rizespor karşısında zor bir maçın kendisini beklediğini, ancak futbolda duygusallığın yerinin olmadığını belirterek, iyi bir mücadeleyle 3 puanı alacaklarını söyledi. FB TV'ye açıklamalarda bulunan Sarı-lacivertli futbolcu Yasin Çakmak, kendi memleketinde eski takımına karşı oynayacak olmasının anlatılamayacak bir duygu olduğunu ifade ederek, "Çaykur Rizespor benim eski takımım. Benim ailem, dostlarım, ağabeylerim her şeyim burada. Buradaki herkesi tanıyorum. Tabi ki benim için zor olacak. Ama tabii ki futbolda duygusallığın yeri yok. Bunu herkes biliyor. Rize'de yetiştim, büyüdüm ve bir dönem orada oynadım. Tabii ki zor maç olacak. Hak eden kazanır ve inşallah kazanan taraf biz oluruz. İyi mücadele edip, İstanbul'a 3 puanla dönerek, şampiyonluk yolunda çok önemli bir maçı geçeriz. Çok önemli bir maç. Rize deplasmanı, Fenerbahçe için her zaman zordur. Ama son zamanlarda bir çıkışımız var. Bu çıkışımızı devam ettirip, galibiyetle dönerek, ondan sonraki bizim için çok önemli olan maça moralli bir şekilde çıkarız inşallah. Fenerbahçe'de oynamak hayallerim arasında yer alıyordu. Gerçekten hayallerimi yaşıyorum. Fenerbahçe'de oynamak hedeflerimde, hayallerimde olan önemli noktalardı. Tabi benim için zor olacak. Duygulanacağımı düşünüyorum. İnşallah o dönemi de atlatıp, mutlu bir şekilde İstanbul'a döneriz" dedi.

Rize'de zorlu saha şartlarının takımı beklediğini dile getiren Yasin Çakmak, "Hava ve saha şartları, ben Rize'de oynadığım yıllarda da hep ön planlardaydı. Hava ve saha şartları Rize'de çok ağır oluyor. Rize'de yağış var. Büyük ihtimalle saha balçık olacak. Ama biz büyük takımız. Her şartta, şartlar ne olursa olsun, oradan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Büyük takımın en büyük özelliği, zor şartlarda iyi sonuçlar almaktır. Biz de inşallah bunu başarırız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #80 : 15 Şubat, 2008, 00:27 »

"Sık maç yapmak problem değil"
Fenerbahçeli futbolcu Gökçek Vederson, Sarı-lacivertli takımın her maça yetecek fizik kondisyonu ve gücü olduğunu belirterek, sıkı tempoya alışık olduklarını ve 3 günde bir maç yapacak olmalarının bir problem oluşturmayacağını ifade etti.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Sarı-lacivertli futbolcu Gökçek Vederson, "Çaykur Rizespor maçının zor bir deplasman maçı olacağını biliyoruz. Biz bunun farkındayız. Ama şampiyonluğa giden yolda bu tarz engelleri ve zorlukları aşmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu maçta galip gelmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarının peşi sıra gelecek olmasıyla ilgili olarak ise Vederson, "İkisi de farklı kulvarlar. Öncelikle ikisini birbirinden ayırmak gerekiyor. Bizim hedefimiz tabii ki ikisinde de başarılı olmak. Ama şu an için öncelikle Çaykur Rizespor maçının önemini ve zorluğunu biliyoruz. Öncelikle bunu düşünmemiz gerekiyor. Daha sonrasında tabii ki Sevilla maçı. Herkesin istediği gibi, biz de bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Ama kademe kademe gitmekte fayda var" dedi.

Sık maç yapmanın takımın performansını etkilemeyeceğini belirten Vederson, "Takımımız, her maça yetecek kadar güç ve kapasiteye sahip. Geçen dönemde biz 3 günde bir maç yaptık ve bunlarda da başarılı olduğumuzu gördük. Aynı şekilde, yine bu tempoya alışık olduğumuzu düşünüyorum ben. Sık maç yapmak bizim için problem değil. Çünkü takımdaki bütün herkesin fizik kondisyonu var" diye konuştu.

Sarı-lacivertli taraftarlara da seslenen Vederson, "Bütün taraftarlarımıza sağlık, mutluluk ve barış diliyorum. Bu mutluluğu stadımıza getirip bize de yansıtırlarsa, biz de bununla beraber coşarız" ifadelerini kullandı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #81 : 15 Şubat, 2008, 00:27 »

Kazım Kazım iddialı konuştu
Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım, takım olarak zor bir periyoda girdiklerini ancak bu zorlu dönemi atlatacaklarını söyledi. FB TV'ye açıklamalarda bulunan Sarı-lacivertli futbolcu Kazım Kazım, takım olarak zor bir döneme girdiklerini, ancak bu zorluğu atlatacaklarını söyleyerek, "Dürüst olmak gerekirse bizim için zor bir periyoda giriyoruz. Özellikle bu önümüzdeki oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı ve daha sonra Sevilla'ya karşı oynayacağımız maçlar, bizim için zor maçlar. Zorlu bir dönem olduğunu biliyoruz fakat, bizim zorlukların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Bizim, takım olarak böyle bir kapasitemizin olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma söylemem gerekirse, İngiltere'den bu tempoya alışık olduğum için, kendi adıma çok fazla sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Takım olarak zor bir döneme giriyoruz fakat, bu zorluğu atlatacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Kazım, "Sevilla maçı elbetteki çok önemli bir maç. Fakat onun öncesinde Çaykur Rizespor'a karşı oynayacağımız bir maç var. Onun için şu an sadece Çaykur Rizespor maçını düşünüyoruz" dedi. Rize'de kendilerini ağır bir sahanın beklemesinin hatırlatılması üzerine Kazım, "Biz 2-3 gündür Samandıra'da da zor şartlar altında çalıştık. Hava şartları ve soğuk Samandıra'da da vardı. Aynı zamanda çok fazla kar ve yağmur yağdığı için Samandıra'da da saha ağırdı. Rize'deki havanın Kayseri'den Sivas'tan daha kötü olacağını zannetmiyorum. Kolay olacak ya da zor olacak. Ama bizim, her şekilde olumlu skoru almamız gerekiyor. Taraftarlarımız bize güvensinler, bizimle her zaman için gurur duysunlar. Biz artık hedeflerimize koşmaya başlıyoruz. Bu önümüzdeki ilk maça bakacağız. Ondan sonra da diğer hedeflerimize bakacağız. Artık önümüzdeki ilk maça konsantreyiz" dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #82 : 15 Şubat, 2008, 00:27 »

F.Bahçe'ye Semih müjdesi!
Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan golcü futbolcu Semih'in, Sevilla maçına yetişeceği bildirildi. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmayan Semih'in, bilgisayarlı tomografisinin çekildiğini ve kemikte ödem görüldüğünü, ancak ciddi bir problemin olmadığını ve bu futbolcunun büyük olasılıkla Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Sevilla maçına yetişeceğini kaydetti.

Arzuman, ''Çok ciddi bir problem görülmüyor. Semih zaten topla çalışmalara başlamış durumda. Muhtemelen önümüzdeki pazartesi günü takımla birlikte antrenmanlara çıkabilir'' dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #83 : 15 Şubat, 2008, 00:27 »

Zico: "Liderlik peşindeyiz"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, önlerindeki 15 günlük sürede yapacakları maçların kaderlerini belirleyeceğini, her maça final havasında gireceklerini söyledi. Zico, FB TV'de ''Zico ile teknik analiz'' programında, çeşitli konulardaki görüşlerini açıkladı, soruları yanıtladı. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçındaki çıkışlarını sürdürmek için, öncelikle Çaykur Rizespor maçını kazanmaları gerektiğini kaydeden Zico, ''Liderlik peşindeyiz, sonunda ligi tepede bitirmek istiyoruz. O yüzden, kesinlikle bu maçı kazanmalıyız. Bu maçın bizim için çok önemli olduğunu futbolcularımızla yaptığımız toplantılarda belirttik. Önümüzdeki 15 günlük sürede yapacağımız maçlar bizim kaderimizi belirleyecek. Her maça final havasında gireceğiz'' dedi.

Çaykur Rizespor'un çıkışta bir takım olduğunu, ancak kendilerinin de şampiyonluk yolunda ilerlediğini ve bu nedenle karşılaşmayı kazanmak zorunda bulunduklarını dile getiren Zico, ''Şampiyonluk yolunda bir maçı daha geride bırakmak için, 3 puan daha almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diye konuştu.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gelecek hafta yapacakları Sevilla maçının, futbolcuların Çaykur Rizespor maçına konsantrasyonlarını bozup bozmayacağı şeklindeki bir soruya Zico şu yanıtı verdi: ''Buna, teknik heyet olarak izin vermeyeceğiz. Biz aynı zamanda, bir sonraki sene Şampiyonlar Ligi'nde yine mücadele edebilmek için, bu yıl da şampiyonluğu kazanmak zorundayız. Tüm camia ve takımın hedefi bu. Oyuncularıma her konuşmamda, adım adım gitmemiz gerektiğini söylüyorum. Önümüzde Çaykur Rizespor maçı varsa kafamızda da sadece o olmalı. Çaykur Rizespor maçından sonra önümüzde 4-5 günlük bir süre olacak ki, Sevilla maçına bu süre içinde hazırlanabiliriz. Kafamızı Çaykur Rizespor maçına çevirdik ve Sevilla maçının, o maça olumsuz etki yapmasına izin vermeyeceğiz.''

-''MALDONADO KALİTELİ BİR FUTBOLCU''-

Teknik direktör Zico, yeni transfer Maldonado için, ''Çok kaliteli ve bunu özellikle Güney Amerika'da herkese kanıtlamış bir futbolcu'' dedi. Maldonado'nun, Brezilya'da oynadığı dönemde de takımı için çok verimli olduğunu anlatan Zico, bu oyuncunun son maçta, Selçuk'un rahatsızlığı nedeniyle ilk 11'de başladığını ancak her zaman takımda varmış gibi oynadığını söyledi.

Arkadaşlarıyla saha içinde uyumlu görünen Maldonado'nun, bundan sonraki dönemde daha olumlu görüntü vereceğine inandığını kaydeden Zico, şöyle konuştu:
''Maldonado, oyun içinde savunmaya yardım ederek, özellikle atağa çıkacak oyunculara destek vererek, onların kendini güvenli hissetmelerini sağlıyor. Defansa yardımı, oyuna katılımı, arkadaşlarına fırsat yaratması, kademe ve defansif anlayışıyla çok olumlu bir oyuncu. Zaten onun farkını da bu yaratıyor. Selçuk da bu görevi en iyi şekilde yapıyor.''

Zico, Maldonado'nun takıma katılmasıyla, 6 artı 2 kuralı doğrultusunda nasıl davranacağı konusundaki bir soru üzerine de şunları söyledi: ''Oyuncuların ve maçın durumuna göre kadro seçimi değişecek. O zaman hangi oyuncunun durumu daha iyi olursa, hangi oyuncunun veriminin o maçta daha iyi olacağını düşünürsem, ona göre karar vereceğim. Bu konuda seçeneğimizin olması, hoca olarak benim elimi güçlendiren bir nokta, çünkü biliyoruz ki bir yabancı oyuncu girdiğinde, yerine bir yabancı oyuncu çıkacak ve saha içinde 6, yedekte 2 yabancınız olmak zorunda. Sadece oyuncunun performansı, maçın durumu, maç içinde neler istediğimiz, oyun taktiğimiz, oyuncu seçiminde bize yardımcı olacak noktalar.''

Engin
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 1906

« Yanıtla #84 : 16 Şubat, 2008, 15:41 »

Takımımız, Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası nda çıktığı toplam 8 resmi maçta, rakip filelere 31 gol atarak, maç başına 3,875 gol ortalaması tutturdu.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #85 : 17 Şubat, 2008, 21:53 »

Can Arat'tan farklı bir hediye
Fenerbahçeli futbolcu Can Arat, takım arkadaşı Semih Şentürk'ün ligin ilk yarısında yapılan maçta Galatasaray'a gol attığı kramponlarını kendi fan kulübü üyelerinden birine hediye edecek. Can, ''canarat.com'' adlı internet sitesinde yaptığı açıklamada, fan kulübüne üye olanlara çeşitli hediyeler vereceğini belirterek, şunları belirtti:
''Takım arkadaşımız, golcümüz Semih'in Galatasaray maçında gol attığı kramponları, üzerinde onun imzasıyla birlikte, yapılacak çekilişin ardından forum üyelerimizden birine hediye edeceğim. Yakın zamanda ilk üyelerimizi başka sürpriz hediyeler de bekliyor.''

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #86 : 17 Şubat, 2008, 21:57 »

Dragon TV F.Bahçe için geliyor
Çin'in en büyük ulusal kanallarından Dragon TV İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile ilgili röportajlar ve çekimler yapacak. Sarı lacivertli takımın Sevilla ile oynayacağı karşılaşma öncesinde yarın İstanbul'a gelecek olan 3 kişilik Dragon TV ekibi hem karşılaşma öncesinde ve sonrasında çekimler ile birlikte röportajlar yapacak. Televizyon ekibi özellikle Çin'de de büyük hayran kitlesi bulunan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuları Roberto Carlos ve Alex ile röportaj yapacaklar. Dragon TV ekibi ayrıca İstanbul'un tarihi ve turistik yerleriyle ilgili çekimlerde yapacak.

Bu çekimler Dragon TV'nin İngilizce ve Çince altyazılı yayın yapan tek spor programı olan Power Sports programında yayınlanacak. Power Sports programı daha önce NBA oyuncularından Shaquille O'Neal, Kobe Bryant, Kevin Garnett, Yao Ming'in yanı sıra MotoGP Dünya Şampiyonu Valentino Rossi, Formula 1 efsanevi pilotu Michael Schumacher, dünyanın bir numaralı tenisçisi Roger Federer gibi bir çok dünyaca ünlü sporcuyla özel röportajlar yaptı. 3 kişilik Dragon TV ekibi, ilk kez dünyaca ünlü bir futbol takımıyla röportaj yapacaklarını bunun için de Fenerbahçe gibi bir takımı seçmelerinin kendileri için hem şans hem de uygun bir seçenek olduğunu açıkladılar. TV ekibi Fenerbahçeli taraftarlar, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, amigolar ve özellikle de takımın Brezilyalı futbolcularıyla röportaj yapmak istediklerini, Sevilla maçını özellikle izleyeceklerini, maç öncesi ve sonrası atmosferi çekmek için sabırsızlandıklarını ve iyi bir iş çıkarmak için Türkiye'ye gittiklerini söylediler.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #87 : 21 Şubat, 2008, 19:24 »

Saracoğlu finale hazırlanıyor
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2008-2009 sezonunda oynanacak UEFA Kupası finali için ilk toplantı yapıldı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, UEFA, Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, final maçının konsepti ve organizasyonla ilgili konuların ele alındığı bildirildi.

UEFA Proje Direktörü Michael Heselschwerdt, proje yetkilisi Dieder Andrist, UEFA Team yetkilisi John Barton, Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Metin Kazancıoğlu, Futbol Federasyonu Stadyum ve Güvenlikten Sorumlu Müdürü Cenk Cem, Fenerbahçe Kulübü Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, Fenerbahçe Medya Sorumlusu Mehmet Çatay, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyum Müdürü Ayhan Bak ve kulüp mühendisi Onur Öztürk toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda, televizyon ve medya kuruluşlarının yeri, maç organizasyonu, parkların durumu, stadyumda kullanılacak odalar, bilet satışı, sponsorluklar ve genel işleyişle ilgili konuların ele alındığı kaydedildi. Toplantının ardından yetkililer, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve stat çevresinde incelemeler yaptı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #88 : 22 Şubat, 2008, 18:49 »

Fenerbahçe'nin konuğu Çinlilerdi
Fenerbahçe için İstanbul'a gelen ve Sevilla maçini da izleyen Çinli televizyoncular, ülkelerine mutlu döndü.

İstanbul'a gelip Fenerbahçe ve İstanbul hakkında çeşitli görüntü ve fotoggraflar çeken, röportaj ve haberler toplayan Çinliler, Sevilla maçini seyrettikten sonra Fenerbahçe seyircisinin coşkusunu görüp hem "hiç böyle bir şey görmemiştik" derlerken ve stadyum dışında insanların yanlarına kadar gelip "hoş geldiniz" demelerine de vurgu yaparak "beklemediğimiz bir ilgi gördük" açıklamasını yaptılar.

Fenerbahçe TV'nin de konuğu olan Çinli televizyoncular ilk olarak Teknik Direktör Zico ile konuştular. Çinlilerin "Neden Japonya'yi bıraktınız" sorusunu "zamanı geldiği için" şeklinde yanıtlayan Zico, Fenerbahçe'nin büyük bir takım olduğu için buraya geldiğini de sözlerine ekledi. Roberto Carlos aynı soruya "kendimle barışık olduğum için" derken şimdiye kadar birlikte oynadığı en iyi futbolcu için Zidane yanıtını verdi. Alex de Fenerbahçe'ye geldiği için hıç bir zaman pişmanlık duymadığını ve İstanbul'da çok mutlu olduğunu belirtti.

Çin'ın ekonomi başkenti olan Şanghay'dan gelen Çinli gazetecilerin röportajları önümüzdeki haftadan itibaren yayınlanmaya başlanacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #89 : 22 Şubat, 2008, 18:50 »

Kadıköy geçilmiyor
Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında yarın sahasında Bursaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, geçen sezon rakibine yenildiği maçtan sonra Kadıköy'de mağlup olmadı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son yenilgisini, 2006-2007 sezonunun 8. haftasında, 1 Ekim 2006 tarihinde Bursaspor'a karşı 1-0'lık skorla alan sarı-lacivertliler, bu maçın ardından evinde yenilgiyi unuttu. Bursaspor yenilgisinin ardından Kadıköy'de çıktığı 22'si lig, 8'i Avrupa Kupası ve 7'si de Fortis Türkiye Kupası olmak üzere toplam 37 resmi maçta 26 kez kazanan Fenerbahçe, 11 maçta ise eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertiler, kendilerini Kadıköy'de en son yenen Bursaspor karşısında, bu sezonun ilk yarısında deplasmanda yaptığı maçta 1-1'lik beraberliğe razı olmuştu.

-YENİLMEZLİK SERİSİ-

Fenerbahçe'nin, Kadıköy'de mağlubiyet gördüğü geçen sezonun 8. haftasında sonra Turkcell Süper Lig, Avrupa kupaları ve Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı 37 maç şöyle:

Turkcell Süper Lig
------------------
2006-2007 Sezonu:
10. hafta Fenerbahçe-Kayserispor..: 4-1
12. hafta Fenerbahçe-Gaziantepspor: 4-1
14. hafta Fenerbahçe-Beşiktaş.....: 0-0
16. hafta Fenerbahçe-Galatasaray..: 2-1
21. hafta Fenerbahçe-Sakaryaspor..: 1-0
23. hafta Fenerbahçe-Sivasspor....: 2-2
24. hafta Fenerbahçe-Konyaspor....: 3-1
26. hafta Fenerbahçe-Ankaraspor...: 2-1
28. hafta Fenerbahçe-V.Manisaspor.: 0-0
30. hafta Fenerbahçe-Denizlispor..: 2-2
34. hafta Fenerbahçe-Ankaragücü...: 3-1
2007-2008 Sezonu:
2. hafta Fenerbahçe-Gaziantepspor........: 2-1
3. hafta Fenerbahçe-Sivasspor............: 1-0
5. hafta Fenerbahçe-Ç.Rizespor...........: 1-1
7. hafta Fenerbahçe-Ankaragücü...........: 2-0
9. hafta Fenerbahçe-Konyaspor............: 4-1
11. hafta Fenerbahçe-Beşiktaş............: 2-1
13. hafta Fenerbahçe-Ankaraspor..........: 4-2
15. hafta Fenerbahçe-Galatasaray.........: 2-0
17. hafta Fenerbahçe-Trabzonspor.........: 3-2
18. hafta Fenerbahçe-İstanbul B.Şehir Bel: 2-2
21. hafta Fenerbahçe-G.Birliği OFTAŞ Spor: 3-1

Avrupa Kupaları
---------------
2006-2007 Sezonu:
Fenerbahçe-Palermo............: 3-0
Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2-2
Fenerbahçe-AZ Alkmaar.........: 3-3
2007-2008 Sezonu:
Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1-0
Fenerbahçe-Inter..............: 1-0
Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2-0
Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3-1
Fenerbahçe-Sevilla............: 3-2

Fortis Türkiye Kupası
---------------------
2006-2007 Sezonu:
Fenerbahçe-Gaziantepspor.: 2-0
Fenerbahçe-İnegölspor....: 6-0
Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 2-1
Fenerbahçe-Beşiktaş......: 1-1
2007-2008 Sezonu:
Fenerbahçe-Gaziantepspor.: 0-0
Fenerbahçe-Şanlıurfaspor.: 3-2
Fenerbahçe-Galatasaray...: 0-0

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 47 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe'den Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.22 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu