Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
29 Ağustos, 2008, 22:17
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe'den Haberler 0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 53 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe'den Haberler  (Okunma Sayısı 22172 defa)
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #225 : 21 Mayıs, 2008, 09:59 »

Galatasaray’ın da teklif yaptığı başarılı defans oyuncusunun, FK Moskova ile imzaladığı mukavelenin geçersiz olması için büyük çaba harcadığı bildirildi. Başkanı değişen FK Moskova’dan izin isteyen Önder, Fenerbahçe’den sorununu çözmek için bir hafta süre aldı. Tecrübeli futbolcu, imzaladığı sözleşmeyi iptal ettiremezse, Fenerbahçe’nin teklifine rağmen Rusya Ligi’nde forma giymek zorunda kalacak.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe'den Haberler
29 Ağustos, 2008, 22:17

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #226 : 21 Mayıs, 2008, 09:59 »

Fenerbahçe'nin Scolari sevdası bitmek bilmiyor. Daha önce iki kez yaptığı girişimden sonuç alamayan Başkan Aziz Yıldırım, 3. kez Brezilyalı hocanın kapısını çaldı. Ve bu kez, diğer iki girişime göre hedefe ulaşması çok yakın görünüyor. Yıldırım, Scolari’ye ilk olarak, Brezilya Milli Takımı’nı şampiyon yaptığı 2002 Dünya Kupası sonrası teklif yapmıştı. Ancak tecrübeli hoca, o dönemde Fenerbahçe’nin girişimine nazikçe teşekkür edip, Portekiz Milli Takımı’nın başına geçmeyi tercih etmiş, Yıldırım da takımı Daum’a teslim etmişti.

‘Bekleyin’ mesajı vermişti

2006 Dünya Kupası’nda Yıldırım ile Scolari’nin yolları bir kez daha kesişti. Ama bu kez, turnuvadan önce girişimde bulundu Aziz Yıldırım. Önce, “Grup maçları bitsin” yanıtı geldi, sonra “Çeyrek final bitsin.” Ama Fenerbahçe’nin beklemeye tahammülü yoktu ve Zico’ya yöneldi. Ve 2008. Bu kez bir Avrupa Şampiyonası öncesi Scolari’ye gidildi. Brezilyalı hocanın yaklaşımı bu defa çok daha farklı ve sıcaktı: “Fenerbahçe’de çalışmaktan mutluluk duyarım.” Scolari’nin sözlerinden sonra artık camia, bu sevdanın mutlu sonla bitmesini bekliyor.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #227 : 22 Mayıs, 2008, 01:54 »

"Gelecek sezon F.Bahçe'de yok"
Fenerbahçe ile sözleşmesi biten kaleci Serdar Kulbilge'nin yeni menajeri Ahmet Bulut, Kulbilge'nin gelecek sezon kesinlikle Sarı-lacivertli takımda forma giymeyeceğini söyledi.

Kaleci Serdar Kulbilge'nin transfer görüşmelerini yapan menajer Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten tecrübeli file bekçisinin gelecek sezon kesinlikle Sarı-lacivertli takımda forma giymeyeceğini ve Serdar'ın transferi ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışından bazı kulüplerle görüşmeler yaptıklarını söyledi. Kaleci Serdar ile birlikte İngiltere'nin Middlesbrough takımında forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da dünden itibaren menajerliğini üstlendiğini kaydeden Ahmet Bulut, "Yakın zamanda Tuncay'ın kulüp başkanı ve teknik direktörü ile görüşmek üzere İngiltere'ye gideceğim ve gelecek sezon için Tuncay'la ilgili düşüncülerini öğreneceğim" dedi.

Basında İngiltere'de mutsuz olduğu ve gelecek sezon Newcastle United'dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun şu an için takımından ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Bulut, "Ancak kendisi Milli Takım'la birlikte 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Emre Belözoğlu'nun gelecek sezon da takımın da kalıp kalmayacağı ile ilgili farklı gelişmeler yaşanabilir" şeklinde konuştu.

Ahmet Bulut, basında yurt dışından transfer teklifleri aldığı yönünde haberler çıkan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan'ı İngiliz, Alman ve İtalyan kulüplerinin yakından takip ettiğini de sözlerine ekledi.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #228 : 22 Mayıs, 2008, 10:05 »

Mevlüt paylaşılamıyor

Fenerbahçe’nin Sochaux’lu Mevlüt Erdinç’i almak için harekete geçtiği haberleri, Fransız ve İtalyanlarca da dile getirildi. Footbal365 isimli internet sitesi, Mevlüt’le Fenerbahçe’nin yanısıra, Rennes, Nica, Dortmund, Wigan ve Real Sociedad’ın da ilgilendiğini duyurdu. Fransız basınında, Fenerbahçe’nin Mevlüt konusunda çok ciddi olduğu vurgulandı. İtalyan spor sitesi Tutto Mercato Web’de de, Kanarya’nın Mevlüt’ü kadrosuna katmak istediğini vurgularken, başarılı oyuncuya Galatasaray ve Beşiktaş’ın da talip olduğunu ileri sürdü

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #229 : 22 Mayıs, 2008, 10:06 »

"Adriano F.Bahçe'ye gelmek istiyor"

Lig bitmeden ülkesine giderek Palmeiras'ın fizyoterapisti Petroni'yle çalışan Roberto Carlos, F.Bahçelileri heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Carlos, Sao Paulo'da kiralık oynayan Adriano'nun F.Bahçe'ye gelmek istediğini söyledi. Yıldız futbolcuyla görüştüğünü belirten Carlos, "Adriano, İnter'e dönünce yedek kalacağını düşünüyor. Ama o oynamaya ve kendini tekrar kanıtlamaya kararlı. Bu nedenle F.Bahçe'yi istiyor. Benimle ve Alex'le oynamaya hazır. Zaten bir süredir F.Bahçe'yi yakından izliyor" dedi.

İnter'de yaşadığı sorunlar nedeniyle Kasım 2007'de Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralanan Adriano'nun sözleşmesi Haziran 2008'de bitiyor. Eski parlak günlerine dönme sinyalleri veren 26 yaşındaki golcü, önümüzdeki ay Arjantin ve Paraguay ile oynanacak maçlar için Brezilya Milli Takım kadrosuna da çağrıldı. Bu arada, Palmeiras fizyoterapisti Petroni, Carlos'un sakatlığı için "Fiziği çok güçlü. Tedavi süreci olumlu geçiyor. Tamamen iyileştiğinde eski Carlos olarak sahalara dönecek" şeklinde konuştu.

Adriano Kimdir?
Doğum tarihi: 17 Şubat 1982
Doğum yeri: Brezilya
Boy: 1.90 m
Kilo: 88 kg
Mevki: Forvet
Kariyeri: 204 maç / 83 gol
Milli takım: 41 maç / 27 gol

Başarıları:
Flamengo (Rio Şampiyonluğu 2000, 2001),
Brezilya Şampiyonlar Kupası (2001),
İnter (Serie A 2006, 2007),
İtalya Kupası (2005, 2006),
İtalya Süper Kupası (2005, 2006)
Brezilya (Copa America 2004),
Konfederasyon Kupası (2005)

Kişisel başarıları:
2004 Copa America: Gol krallığı,
2004 Konfederasyon Kupası: Altın Top

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #230 : 22 Mayıs, 2008, 10:06 »

"Seni seviyorum F.Bahçe"

Devre arasında İspanya’nın Valencia takımı tarafından ısrarla istenmesine karşın, yönetimin gitmesine izin vermediği ve lig biterken, obsiyonunu kullanarak sözleşmesini uzattığı Mehmet Aurelio, menacerinin aksine takımında kalacağını kaydetti. Bu noktaya Fenerbahçe sayesinde geldiğini ifade eden Sambacı, “Bunu kimse inkar edemez. Türk vatandaşı oldum, milli takıma seçildim. Bunların hepsi Fenerbahçe sayesinde oldu. Ailemle yıllardır Türkiye’de yaşıyoruz ve çok mutluyuz” dedi.
Aklı milli takımda

Kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayan Aurelio, şunları söyledi: “Gönlüm hep takımımdan yana oldu ve bundan sonra da öyle olacak. Bir ara menacerim, İspanya’nın Valencia takımıyla görüşmeler yapmıştı ancak bu transfer gerçekleşmedi. Bu konuda fazla birşey söylemek istemiyorum. Şu andaki tek düşüncem, milli takımla Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde başarılı olmak. Fenerbahçe olarak iyi bir sezon geçirdik ama sonu iyi bitmedi. Futbolda bunlar olağan şeyler.”

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #231 : 22 Mayıs, 2008, 10:10 »

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Brezilyalı golcü, ‘Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştığımız Fenerbahçe büyük bir kulüp. Alex ve R.Carlos ile aynı takımda oynamayı çok isterim’ dedi... Fener’in aynı takımdan Dudu için de teklife hazırlandığı ileri sürüldü

Menajerlerle görüşme
KANARYA’YA Wagner Love’den iyi haber... Fenerbahçe’nin uzun süredir listesinde yer alan ve Başkan Aziz Yıldırım’ın Manchester-Chelsea Şampiyonlar Ligi final maçı için bulunduğu Moskova’da menajeriyle görüştüğü golcü futbolcu, transfer teklifine sıcak baktığını söyledi...

Taraftara hayran kalmış
LOVE, Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer aldıkları Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu bildiğini vurgularken, ‘İstanbul’da oynanan maça gelmemiştim. Ama arkadaşlarım bana İstanbul’u ve statta yaşadıkları atmosferi anlattı. Alex ile Roberto Carlos gibi futbolcuların forma giydiği bir takımda oynamayı ben de çok isterim’ dedi...

Everton’dan Dudu atağı
ÖTE yandan Sarı-Lacivertliler’in, Love’nin takım arkadaşı Dudu için de teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Rus Sport gazetesi, tam adı Dudu Caerense olan Brezilyalı futbolcuyu Everton’ın da istediğini belirtti. İngiliz kulübünün CSKA’ya 8 milyon sterlinlik bir teklif yaptığını duyuran Sport, ‘Fenerbahçe daha yukarı çıkmazsa işi zor’ yorumunu yaptı.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #232 : 22 Mayıs, 2008, 11:29 »

Şaşırtan centilmenlik anlaşması

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un son yıllarda görülmemiş bir dayanışma sağlayarak, Vestel Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz konusunda ortak tavır aldığı öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak, "Biz de siz de hem Selçuk'u, hem Burak'ı transfer etmek istiyoruz. Aramızdaki rekabet iki kulübe de zarar verecek. Hocamız Ersun Yanal özellikle Selçuk'u çok istiyor. Bu transferden sizin çekilmenizi rica ederim" dediği belirtildi.

Sadri Şener'in söz sözlerini haklı bulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise, "Kulüpler arasında bu tür işbirliği Türk Futboluna yarar getirir" diye yanıt verdiği ileri sürüldü.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin Selçuk İnan'ın transferinden vazgeçtiği, Trabzonspor'un da buna jest olarak Burak Yılmaz'ı alma konusunda ısrarcı olmayacağı ifade edildi.

Burak Yılmaz'ın da transferde seçimini Fenerbahçe'den yana kullandığı öğrenilirken, Sarı-Lacivertli yönetimin Vestel Manisaspor'un bu futbolcu için istediği 2 milyon Euroluk bonservis bedelini 1.5 milyona çekmeye çalıştığı öğrenildi.

Bu arada daha önce yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamayan kaleci Serdar konusunda olumlu adımlar atıldığı ortaya çıktı.

Serdar'ın Fenerbahçe'de kalmak istediği ve menacerine Sarı-Lacivertli yönetimle bir görütşme daha yapmasını istediği belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin transfer gündeminde oldukları iddia edilen Barcelonalı Eto, Ronaldinho ve Deco, Katalan kulübü tarafından satış listesinde kondular.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #233 : 22 Mayıs, 2008, 19:21 »

F.Bahçe'den kombine teşekkürü
Fenerbahçe Kulübü, kombine kartlara gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarına teşekkür etti.

Sarı-laciverli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kombine kartlara olan ilginin geçen yıla ait kombine kart taleplerini aştığı belirtilerek, ''Kombine kartların satışa başlanıldığı günden beri eski kart sahiplerinin kartlarını yenilemeleri ve yeni kart alacakların gösterdikleri ilgi nedeniyle taraftarlarımıza teşekkür ederiz'' denildi.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #234 : 23 Mayıs, 2008, 10:10 »

Sakatlığından dolayı ülkesi Brezilay'da tedavi gören Carlos, takımı şampiyonluk mücadelesi verirken, kendisinin Brezilya´da keyif yapıyor haberlerine büyük tepki gösterdi.

‘Orada olmak isterdim’
Nefesleri kesen şampiyonluk yarışını son anda kaybetmenin faturasını bir yerlere kesmek isteyenlerce hedef haline getirilen Roberto Carlos, ülkesi Brezilya’dan mesaj yolladı. “Buraya tatil yapmaya değil, tedavi olmaya geldim” diyen ünlü yıldız, “Şampiyonluğun kaçması, beni de tüm camia gibi büyük üzüntüye boğdu. Bir an önce iyileşip, takımıma yüzde yüz katkı sağlamak tek hedefim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Son haftalarda tabii ki orada olmak isterdim, ama şartlar bunu gerektirdi” ifadesini kullandı.

‘Sakatlığım çok ciddi’
Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve asla ihanet etmeyeceğinin altını çizen Carlos, “Sakatlığım ciddi. Önce şu sağlığıma kavuşayım, gelecek sezon nasıl katkı yapacağımı herkes görecek. Bu yönde eleştiri yapanları da saygı ile karşılıyorum. Çünkü kaçan bir şampiyonluğun ardından herkes bir şeyler söyleyecektir. Ama benim durumumu yönetim de, sağlık ekibi de yakından biliyor. Ne kendimden, ne de kulübümden yana bir endişem var. Seneye bunu telafi etmekten başka bir düşüncem yok” dedi.

qwerrap
Defans
**

Gol Kralligi : -10

/Kızılcıklı/HoDrİ mEyDaN/07 gençlik/

« Yanıtla #235 : 23 Mayıs, 2008, 22:04 »

Bir şirketin yaptığı araştırmada, “dünyada en çok tanınan forma”seçilen Celtic’in formasının benzerini, yeni sezonda Fenerbahçeli futbolcular giyecek. Kulübün resmi forma sponsoru Adidas’ın uzunsüredir yürüttüğü çalışmalarda sona gelindiği ve önümüzdeki sezon içiniki yeni formanın tasarlandığı belirlendi. Buna göre, Fenerbahçeli oyuncuların bir süredir giymekte olduğu Sarı-Beyaz formanın şeklinde değişikliğe gidilecek. Yeni forma, Celtic’in artık bir
markahaline gelmiş olan forması gibi yani enine çizgili renklerden oluşacak.Yeni sezon için düşünülen bir başka forma ise Chelsea’nin deplasmanmaçlarında giydiği fosforlu sarı forması.

Engin
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 1906

« Yanıtla #236 : 23 Mayıs, 2008, 23:22 »

hadi bakalım hayırlısı olsun umarım Fenerbahçe'ye iyi şans getirir
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #237 : 25 Mayıs, 2008, 03:17 »

Roberto Carlos: "Chelsea maçında oynasaydım..."
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, ''Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü'' dedi. FBTV'de canlı yayına telefonla katılan Roberto Carlos, ''İyi bir Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde finalde oynardı'' derken, geride kalan sezon ile gelecek sezonu değerlendirdi.

Sakatlığı nedeniyle sezonun son haftalarında forma giyemeyen Roberto Carlos, sakatlığıyla ilgili olarak evinde yeni bir aletle tedavisini sürdürdüğünü, gelecek hafta çekilecek MR'dan sonra fizik ve topla çalışmalara başlayacağını söyledi. Carlos, ''Kamp dönemi için kendimi yüzde yüz hazır duruma getireceğim'' dedi.

Manchester United ile FC Chelsea arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi finalini de değerlendiren Brezilyalı futbolcu, ''Eğer Türkiye'de kalıp sakatlanmasaydım, iyi bir Carlos Şampiyonlar Ligi'nde finalde oynardı'' diye konuştu. Carlos, şunları kaydetti:

''Hepimiz Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki performansını biliyor. Bu performans bizim olduğu kadar herkes için dikkat çekiciydi. Çünkü Fenerbahçe, tüm Avrupa maçları boyunca göze hoş gelen bir futbol oynadı. Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü. Maçı dikkatle izledim. Futbol adına güzel bir karşılaşma olmadı. Gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi en iyi biçimde temsil edeceğimizi, en azından final oynayacağımızı düşünüyorum.''

Lig şampiyonluğunun yitirilmesiyle ilgili olarak da Carlos, ''Ezeli rakibimize yenilince şampiyonluğu yitirdik, ama Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yine oynayacağız. Kimse merak etmesin, gelecek sezon 3 kupayı birden almak için mücadele edeceğiz, yeter ki doğru şeyleri yapalım. Çünkü Fenerbahçe'nin nasıl kadrolara sahip olduğunu herkes gördü'' dedi. İstanbul'u ve evini özlediğini ifade eden Carlos, ''Şu an Sao Paulo'dayım. İstanbul'a ailemle birlikte tam anlamıyla alıştım diyebilirim. Evimi ve İstanbul'u özledim. Bir an önce tedavilerimi bitirip İstanbul'a dönmek ve taraftarlarımızın istediği Fenerbahçe'yi göstermek istiyorum'' diye konuştu.

Brezilya'da bulunduğu süre içinde birçok kişinin Fenerbahçe ile yakından ilgilendiğini de ifade eden Roberto Carlos, ''Burada artık Fenerbahçe çok tanınıyor. Geçen gün girdiğim bir dükkandaki 4 kişi benden Fenerbahçe forması istedi. Fenerbahçe'den daha çok haber almak istiyorlar. Forma bulabilecekleri adresi soruyorlar. Çok net bir biçimde söyleyebilirim ki, katıldığım tüm organizasyonlarda Fenerbahçe'nin ne denli önder bir kulüp olduğunu anlatıyorum. Sakin bir biçimde dinliyorlar. Ben de bundan çok mutlu oluyorum'' dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #238 : 25 Mayıs, 2008, 14:10 »

Fenerbahçe'nin halka açık şirketinin değerinin bir yılda yüzde 152 oranında artması sadece Türk ekonomi basınının değil dünya spor basınının da dikkatini çekiyor.
Hollanda'nın dünyaca ünlü Voetbal dergisi 16 Mayıs tarihli sayısında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Kupaları ve ülke liglerindeki performansların, takımların hisse değerleri üzerindeki etkilerini araştırdığı bir makale yayınladı.

Makalede, Ajax'ın son 10 yılda istediği sonuçları alamamasının takımın hisse değeri üzerinde tam 68 milyon euroluk bir kayba neden olduğu belirtildi. Değeri 1 milyar euronun üzerinde olan dev kulüplerin (Man.United, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Milan v.b.) dikkate alınmadığı liste, daha çok Avrupa'nın 'başaltı' olarak tabir edilen takımlarıyla ilgili ekonomik analizleri içeriyor.

FENERBAHÇE 1. SIRADA

Bu listede Fenerbahçe'yi ilk sırada gösteren dergi, 749 milyon euroluk değeriyle sarı-lacivertli kulübü, devlerin ardındaki 'başaltı' kategorisinde Avrupa'nın en yüksek hisse değerli kulübü olarak gösterdi.

Son yıllarda Avrupa başarılarıyla dikkat çeken Danimarka'nın Kopenhagen takımı da ikinci sırada yer buldu. Dergideki makalede, "F.Bahçe'nin hisse değerinin 749 milyon euroya yükselmesinde Şampiyonlar Ligi'ndeki 'fantastik performansı' çok etkili oldu" denildi. F.Bahçe listede Lyon, Juventus, Roma, Ajax, Celtic, Porto, Tottenham gibi takımları geride bıraktı.

qwerrap
Defans
**

Gol Kralligi : -10

/Kızılcıklı/HoDrİ mEyDaN/07 gençlik/

« Yanıtla #239 : 27 Mayıs, 2008, 19:13 »

İspanyol spor gazetesi AS, Atletico Madrid takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ''Maniche'' lakaplı Portekizli Nuno Ricardo Oliviera Riberiro'nun Fenerbahçe'den de teklif aldığını ama tercihinin İngiliz veye Fransız takımları olduğunu iddia etti.

Atletico Madrid'de bekleneni veremeyen, kötü bir sezon geçiren ve teknik direktör Javier Aguirre ile de anlaşamayan orta saha oyuncusu Maniche, sezon ortasında İnter'e kiralanmıştı.

İspanyol kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen satılacağı belirtilen Portekizli futbolcu için Atletico Madrid'in, en az Dinamo Moskova'dan alırken ödediği 8 milyon Avro'luk bonservis ücretini istediği ileri sürülüyor.

Bu arada Trabzonsor'dan Atletico Madrid'e gelen Fabiano Eller'de gidecek futbolcular arasında gösterilirken, eski takımı Brezilya'nın İnternacional de Portoalegre'ye döneceği iddia ediliyor.

Sayfa: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 53 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe'den Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.356 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu