Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 13:46
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe'den Haberler 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 63 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe'den Haberler  (Okunma Sayısı 31323 defa)
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #465 : 24 Haziran, 2008, 21:51 »

Tesisler 6 ayda tamam

FENERBAHÇE kulübünün Ankara Gölbaşı İncek mevkiinde inşa ettirdiği konaklama ve sosyal tesislerin yapımı hızla sürüyor. Temeli 13 Nisan'da başkan Aziz Yıldırım tarafından atılan 56 bin 600 metrekare alan üzerine kurulu 32 odalı, 5 yıldızlı dev tesisin 2008 sonunda hizmete açılacağı bildirildi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe'den Haberler
23 Kasım, 2008, 13:46

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #466 : 24 Haziran, 2008, 21:52 »

Edu yolcu

F.Bahçe'nin Brezilyalı savunmacısı 6 milyon euro'ya PSG'ye satılıyor.

F.BAHÇELİ Edu'ya Fransa yolu göründü. Paris St. Germain kulübünün, talip olduğu Brezilyalı yıldızla büyük ölçüde anlaştığı bildirildi. Fransız ekibinin, sambacı için F.Bahçe'ye de 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi. Edu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla yönetimin tekpisini çekmişti.
SAMBACI "F.Bahçe yönetimi, Zico'yla yollarını
ayırarak yanlış yapıyor" demiş ve bu sözler, sarı-lacivertli kulüple ipleri kopardığı şeklinde yorumlanmıştı. Edu'nun PSG'den alacağı ücret ise gizli tutuluyor. Bu arada, başta Juventus'tan olmak üzere birçok teklif alan Lugano'nun satılmayacağı belirtildi.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #467 : 27 Haziran, 2008, 09:40 »

Aragones unutmuyor

Basın, "Luis böyle. Git dersin kalmak ister, kal dersin gider. İspanya'dan intikam alıyor" diye yazdı.

F.Bahçe'nin Luis Aragones ile iki yıllık ön protokol yaptığı haberi İspanyol basınında da geniş yer buldu. Basın, "Aragones, F.Bahçe'ye kızdı" diye verdiği haberde "Rusya maçı öncesinde motisvasyon bozuldu" gerekçesiyle açıklamaya sinirlendiği belirtildi. İspanya basını, F.Bahçe ile anlaşmasının nedenini ise "Aragones, Milli
Takım'dan intikam alıyor" diye yorumladı.

İKİ YILDA SERVET ALACAK
Gazeteler, "Luis böyle işte. 'Git' dersin kalmak ister, 'Kal' dersin gitmeye çalışır. Şimdi herkes kalmasını istiyor ama o intikam için böyle bir yolu seçiyor" diye yazdı. Marca, Aragones'in iki yılda 12 milyon euro kazanacağını belirterek, "İspanya'da bu parayı 10 senede alamaz" yorumu yaptı. Yorumda "Kendimizi ayağımızdan vurmayı seviyoruz" ifadesine de yer verildi.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #468 : 27 Haziran, 2008, 09:41 »

Aragones: Morientes'i İstiyorum

Güiza için Arsenal de devreye girince F.Bahçe'nin yeni hocası, B planını devreye sokup Valencia'nın yıldızını işaret etti.

Rota Morientes

Aragones'in, milli takıma almadığı 32 yaşındaki forveti ikna etmesi bekleniyor. Morientes için pazarlık başladı.

F.Bahçe, teknik direktör sorununu Aragones ile çözünce golcü için rota da İspanya'ya döndü. Srı-lacivertli yönetiminin girişimleri sonucunda Dani Güiza ile görüşmeler başlamış ve olumlu adımlar atılmıştı. İspanya Milli Takımı'nda forma giyen Güiza için Arsenal'in devreye girmesi F.Bahçe için sürpriz oldu. Güiza'nın,
Arsenal'in senelik 3 milyon euro ve 4 yıllık teklifi karşısında İngiliz ekibine 'hayır' diyemeyeceği belirtiliyor.

BİR HAFTADA BİTECEK
Arsenal, Güiza için kulübü Mallorca'ya 15 milyon euro önerince F.Bahçe'nin işi daha da zorlaştı. Sarı-lacivertli yönetim, teknik direktör Aragones'in de onayını alarak Fernando Morientes ile temasa geçti. Aragones'in, İspanya Milli Takımı'na almadığı Valencia'lı oyuncu, "İş başka, dostluk başka. F.Bahçe neden olmasın" diyerek teklife olumlu baktığını söyledi. Bu transferin bir hafta içinde biteceği belirtiliyor.

Fernando Morientes Sanchez KiMDiR?
TAM ADI: Fernando Morientes Sanchez
Doğum tarihi: 5 Nisan 1976
Doğum yeri: İspanya
Boyu: 1.86-Kilo: 79
Mevkii: Forvet
Kariyeri: 473 maç / 181 gol
Milli Takım: 47 maç / 27 gol
Başarıları: Şampiyonlar Ligi (Real Madrid- 1998, 2000, 2002), Kıtalararası Kupa (Real Madrid- 1998, 2002), UEFA Süper Kupa (Real Madrid, Liverpool- 2002, 2005), İspanya Süper Kupası (Real Madrid-1997-2003), İspanya Kral Kupası (Valencia- 2008), Şampiyonlar Ligi Gol Krallığı (Monaco- 2004)
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #469 : 27 Haziran, 2008, 09:41 »

Appiah'ta mutlu son çok yakın!

Sakatlığı nedeniyle futbola ara veren ve F.Bahçe ile FIFA'lık olan Appiah'ta sorun çözülüyor. FIFA'nın sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ettiği öğrenildi. F.Bahçe böylece yabancı transferinde kontenjanı açmış oldu. Ancak davanın devam edeceği, F.Bahçe haklı bulunursa bonservis kaybının telafi edileceği de belirtiliyor.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #470 : 27 Haziran, 2008, 09:41 »

Millilere 1 hafta izin

Arkadaşları iki aydır tatil yaparken, EURO 2008'de gururumuz olan milli futbolcular sadece bir hafta izin yapabilecek. F.Bahçe dün start alırken Volkan Demirel, Uğur, Semih Şentürk, Colin Kazım ve Aurelio bir hafta özel izinle dinlenecek ve Avusturya'da kampa katılacak.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #471 : 27 Haziran, 2008, 09:42 »

Kerim savaşa hazır

Geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediye'ye kiralanan Kerim Zengin için son kararı Aragones verecek. İspanyol hocanın, "Herkesi kampta görmek istiyorum. Gidecek ve kalacaklara ben karar vereceğim" sözleri Kerim için umut oldu. Kerim'in kampta Gökhan Gönül ile rekabete gireceği, bunun Fener'e yarayacağı da belirtiliyor.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #472 : 27 Haziran, 2008, 09:42 »

Polat, altın peşinde

YILDIZ Gençler Balkan Masa Tenisi Şampiyonası Bosna Hersek'te başladı. 29 Haziran'da bitecek şampiyonada Milli Takımımızı F.Bahçeli sporcu Turgut Polat da temsil edecek. F.Bahçe yönetimi, 2008 Türkiye Yıldızlar ikinciliği bulunan Turgut Polat'a çok güveniyor.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #473 : 27 Haziran, 2008, 09:43 »

Gökhan iyileşiyor

SAKATLANINCA Milli Takım'dan çıkarılan Gökhan Gönül, "Yazık. Finali hak etmiştik ama başaramadık. Ben de orada olmayı çok isterdim" diye konuştu. Tedavisinin çok iyi gittiğini, hemen hemen iyileştiğini belirten genç oyuncu kampta kondisyon depolayacağını söyledi.

_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #474 : 27 Haziran, 2008, 09:43 »

Emre kampa sağlam gelir

F.BAHÇE'nin yeni transferi Emre Belözoğlu'nun tedavisinin çok iyi gittiği açıklandı. Portekiz ile EURO 2008'deki karşılaşmada sakatlanan yıldız oyuncunun verilecek bir haftalık izinde tamamen iyileşeceği belirtiliyor. Doktorların tedavi programını harfiyen uygulayan Emre, "Avusturya kampına sağlam gideceğim. Umarım bu son
sakatlığım olur" diye konuştu.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #475 : 27 Haziran, 2008, 09:44 »

Emre askere
Yeni yıldızımız Emre Belözoğlu, F.Bahçemiz ile sözleşme imzaladıktan sonra askerliğini yapacak

A Milli Takım’ın Euro 2008 kadrosunda yeralan ancak ilk maçı oynadıktan sonra sakatlanan çiçeği burnunda yıldızımız Emre Belözoğlu, kulübümüzle resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra vatani görevini yapacak. Yurt dışında uzun süre kaldığı için bedelli askerlik hakkına sahip olan Emre, sakatlığının da biraz uzayacak olması nedeniyle askere gidip dönecek. Ardından takımın İstanbul’daki hazırlıklarına katılacak. Emre’nin lige ve Şampiyonlar Ligi maçlarına yetişeceği bildiriliyor.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #476 : 27 Haziran, 2008, 09:45 »

Aurelio görüşme odasına

Yönetimimiz, opsiyon hakkını kullanarak sözleşmesini 1 yıl uzattığını açıkladığı Marco Aurelio ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bir-iki gün içinde gerçekleşecek buluşmada Brezilyalı futbolcuya zam yapılacak ve böylece 15 günlük tatile kafası rahat çıkması sağlanacak. Milli futbolcu yıllık 3 milyon Euro isterken, Sarı-Lacivertliler 2 milyon Euro veriyor. Taraflar, orta noktada buluşulacağına inanıyor.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

« Yanıtla #477 : 27 Haziran, 2008, 09:46 »

Güiza attı! Aragones finalde!

Aragones finale çıkardı! Güiza golü attı! EURO 2008 yarı final karşılaşmasında Rusya ile İspanya, Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda karşılaştı ve İspanya karşılaşmadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Yönetimimizin iki yıllık ön protokol imzaladığını duyurduğu İspanyol teknik adam Aragones, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle maça damgasını vururken, transfer gündemimizde olan golcü Güiza'da bu karşılaşmada attığı golle klasını gösterdi
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #478 : 28 Haziran, 2008, 17:24 »

Manisaspor, geçen sezon Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan aldığı Burak Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye verdi.

Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi de bu transferi doğruladı.

İşte Fenerbahçe.org'un açıklaması...

Fenerbahçemiz Emre Belezoğlu'ndan sonra , Vestel Manisaspor forması giyen Burak Yılmaz'ı da renklerine kattı. Fenerbahçemiz, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen,  hem orta saha hem de forvet mevkilerinde oynayabilen 23 yaşındaki Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Burak Yılmaz'ın imza töreni Pazar günü (29 Haziran 2008)Saat 13.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın toplantı odasında yapılacak. Öte yandan vatani görevini yapmak üzere hazırlık kampına katılamayacak olan oyuncumuz Emre Belezoğlu için 22 Temmuz 2008 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.

Hatırlanacağı gibi Burak Yılmaz, Beşiktaş forması giydiği dönemde Tigana tarafından geleceğin Henry'si olarak gösteriyordu, ve Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Holosko transferine karşılık V.Manisaspor kulübüne verilmişti. Sarı-lacivertli takım Tigana'nın prensini transfer ederek bu sezonun üçüncü transferine imza atmış oldu.

İşte Manispor kulübünün Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın'ın açıklamaları...

Transferi uzun süredir gündemde olan golcü futbolcu konusunda kesin anlaşmaya varıldığını açıkladı.

"Burak artık Fenerbahçeli" diyen Zeki Ayaydın, "Bu oyuncuya karşılık bir miktar para ile geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Zonguldakspor'da oynayan Güven Güneri'nin bonservisini aldık. Fenerbahçe ayrıca iki kiralık oyuncu daha verecek. Bu futbolcuların kimler olacağı hazırlık kampı sonrası kesinlik kazanacak. Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in ısrarla istediği Olcan, Süper Lig'de oynama konusunda ısrarcı olduğu için bu transfer gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.

Uğur İnceman için Beşiktaş'la görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekleyen Zeki Ayaydın şöyle devam etti: "Bu transferde de önemli mesafe kat ettik. Uğur'a karşılık bir miktar paranın yanı sıra geçen sezon Altay'da kiralık oynayan Adem Büyük'ün bonservisini talep ettik. Muhtemelen salı günü bu olay netlik kazanacak."

Bu arada 3 Temmuz'da başlayacağı açıklanan antrenmanların Teknik Direktör Levent Eriş'in talebi doğrultusunda 6 Temmuz'a ertelendiği bildirildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #479 : 29 Haziran, 2008, 17:28 »

"Semih Avrupa'nın en iyisi"
Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Mateja Kezman, Türkiye Milli Takımı'yla birlikte EURO 2008'de mücadele eden Sarı-Lacivertli futbolcuların çok iyi performans gösterdiğini söyledi. Kezman, Semih ile ilgili olarak, "Semih bir kez daha gösterdi ki, Avrupa'nın en iyi jokeri. Onun gibi bir oyuncu daha önce hiç görmedim. Oyunu her an değiştirebilecek bir futbolcu. Takımda böyle oyuncuların olması önemli" dedi.

Fenerbahçe'nin bugün yaptığı antrenman öncesi FB TV'nin sorularını cevaplandıran ve ilk olarak tatilini nasıl geçirdiğini anlatan Kezman, "Çok iyi bir tatil geçirdim. İlk hafta eşimle birlikte Avrupa turuna çıktık. Hırvatistan, İtalya ve Fransa'ya gittik. Oradan İsviçre'ye geçtim ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye-İsviçre maçını seyrettim. Ayrıca Hollanda-Fransa karşılaşmasını takip ettim. Sonra tekrar Belgrad'a döndüm ve tatilimin kalan kısmını çocuklarımla geçirdim. Tam olarak kendimi yeniledim ve yeni sezona hazırım" dedi.

"TÜRKİYE HARİKA BİR SONUÇ ELDE ETTİ"

EURO 2008'deki Türkiye'yi değerlendiren Sırp yıldız, "Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansı ilginçti. İlk maçlarda iyi oynamadılar ama kazanmayı başardılar. Yarı finalde Almanya karşısında ise harika oynadılar. Bu kez kazanmayı hakettiler ama kaybettiler. Futbolda bazen böyle şeyler olur. İyi oynadığınız zaman kaybedebiliyor, kötü oynadığınız zaman kazanabiliyorsunuz. Ama sonuç olarak Türkiye harika bir sonuç elde etti. Gerçekten gurur duydum. Türk futbolunun Avrupa'da böyle temsil edilmesi hepimiz için çok önemli. Artık insanların Türk futbolu hakkındaki düşünceleri değişiyor. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalması ve ardından Türkiye'nin elde ettiği bu başarı, Türk futboluna ve ülkeye önemli katkı sağlıyor" şeklinde konuştu.

"SEMİH AVRUPA'NIN EN İYİ JOKERİ"

Şampiyonadaki Fenerbahçeli futbolcuları da değerlendiren Kezman, "Fenerbahçeli futbolcular da milli takımda çok iyi performans sergilediler. Volkan çok başarılıydı ama şansızlık yaşadı. Aurelio her zamanki gibi istikrarlıydı. Kazım'ın oyununu çok beğendim. Özellikle Almanya maçında sahadaki en iyi isimlerden biriydi. Kendini sürekli geliştiriyor. Onun adına çok seviniyorum. Uğur'un da Almanya karşısında gol atmasına çok sevindim. Semih bir kez daha gösterdi ki, Avrupa'nın en iyi jokeri. Onun gibi bir oyuncu daha önce hiç görmedim. Oyunu her an değiştirebilecek bir futbolcu. Takımda böyle oyuncuların olması önemli" diye konuştu.

Kezman sezonun başlamasıyla ilgili olarak ise "Sezonun ilk antrenmanları her zaman zordur. Ama ben 2 haftadır çalışıyorum ve koşulara başlamıştım. Bu sıcak havada rahat çalışmak için önceden hazır olmak önemli. İyi bir başlangıç yaptık. önümüzdeki bir kaç hafta içinde çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi serüvenine başlayacağız. Herhangi bir sürprize izin vermemeliyiz. Bunun özrü olmaz. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmamız gerekiyor. 2. ön eleme turu ilk maçına hazır olmalıyız" dedi.

"FENERBAHÇE İÇİN HEDEFLER BÜYÜK"

Fenerbahçe'nin yeni sezon hedefleri hakkında ise Kezman, "Fenerbahçe için hedefler her zaman büyük. Mücadele ettiğimiz her kulvarda başarı hedefliyoruz. Türkiye Ligini kazanmamız gerekiyor. Geçen sezon bunu başaramadık ve bu bize çok acı verdi. Geçtiğimiz sezon yaşadıklarımızı unutmadık ve bu kez şampiyon olmak için elimizden geleni yapmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde de geçtiğmiiz sezondan daha başarılı olmak istiyoruz. Bu inanca sahibiz. Ayrıca uzun zamandır kazanamadığımız Türkiye Kupası'nı da kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Son olarak kendi performansını ve hedeflerini anlatan Kezman, "Geçen sezon özellikle son 6 ay çok başarılı performans sergilediğimi düşünüyorum. 2. yarı 10 gol attım ve en çok gol atan oyunculardan biri oldum. Ne kadar çok gol atabileceğimi de gösterdim. Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Özellikle Fenerbahçe taraftarları harika. Onlar hakkında konuşmayı çok seviyorum. Onlardan gördüğüm desteği ve sevgiyi hiç bir yerde yaşamadım. Bu sezonda kaldığım yerden devam etmek ve çok gol atmak istiyorum. Geçen sezon son 6 ay gösterdiğim performansı, bu kez sezon başından itibaren sergilemek istiyorum" diye konuştu.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Sayfa: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 63 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe'den Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.17 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu