Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
23 Kasım, 2008, 12:45
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig
|
Fenerbahçe
| Konu:
Fenerbahçe'den Haberler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
63
Gönderen
Konu: Fenerbahçe'den Haberler (Okunma Sayısı 31295 defa)
burak71
Yonetici
Kaptan
Gol Kralligi : 10
Ynt: Fenerbahçe'den Haberler
«
Yanıtla #540 :
23 Temmuz, 2008, 09:46 »
Profesyonel Futbol Takımımız teknik direktörü Luis Aragones ve yardımcıları Cesar Mendiondo, Carlos Cascallana, Angel Ferez Crespo Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde Piyer Arzuman nezaretinde sağlık kontrolünden geçirildi.
Deivid kontrolden geçti
Öte yandan Avusturya kampının ilk gününde sol ayak bilek kemiğini kıran Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza aynı hastanede kontrolden geçti. Oyuncumuz hem alçısını yeniletti hem de doktorlardan son durumu hakkında bilgi aldı.
Deivid hastaneden çıkmadan önce ise şu açıklamalarda bulundu: "Moralim oldukça yüksek. Çabucak iyileşip sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. Tekrar sahalara dönmek beni çok mutlu edecek" diye konuştu.
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
23 Kasım, 2008, 12:45
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #541 :
23 Temmuz, 2008, 09:53 »
Başkan Aziz Yıldırım, "Taraftar Emre’ye sahip çıksın" mesajını yolladı. Dün Samandıra’da ilk kez idmana çıkan milli oyuncu bugün 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.
Hürriyet gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'nin flaş transferi Emre Belözoğlu bugün saat 13.00’te kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi resmen imzalayacak. Dün sağlık kontrolünden geçtikten sonra başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelen milli oyuncu, kulüp binasını da gezdi.
Yıldırım, Emre’nin Türk futbolu için önemli bir isim olduğunu belirterek, taraftarlara seslendi ve "Emre’ye herkes sahip çıksın. Türk futbolu için büyük bir değerdir. Fenerbahçe’ye büyük katkıları olacağına inanıyorum.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #542 :
23 Temmuz, 2008, 20:21 »
Fenerbahçe'nin oynayacağı derbilerin üçünün de ligin ilk yarısında sahasında, şampiyonluk yarışının kızıştığı ikinci yarıda ise deplasmanda olması ve 2007/2008 sezonunda olduğu gibi Trabzonspor maçlarının ilk yarının ve ikinci yarının son haftalarında olması taraftarların büyük tepkisine neden oldu.
Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki derbi haftaları
10. Hafta: Fenerbahçe-Galatasaray (Şükrü Saracoğlu Stadı)
13. Hafta: Fenerbahçe- Beşiktaş (Şükrü Saracoğlu Stadı)
17. Hafta: Fenerbahçe - Trabzonspor (Şükrü Saracoğlu Stadı)
FENERBAHÇE'NİN TARAFTAR SİTESİ ANTU.COM'DA YORUMLAR
- Bu ne ya gene 3 derbiyi 2.yarı dışarda oynayacağız‚ of offfff....
- Fenerbahçe büyüklüğü bu olsa gerek. fikstürden bile medet umduklarına göre
- Fikstür çekimi için iyimser olmak istiyorum ama maalesef olamıyorum demiştim. Ne yazıkki son 2 sezonda olduğu gibi yine aynısı oldu. Bu Fikstür sistemide itiraz etmemiz şart böyle birşey olamaz.
- E yuh artık ya her sezon derbileri dışarda oynamak zorundamıyız ? offffff
- Yine ilk maç deplasmanda yine bütün derbiler ilk yarı bizim sahamızda yine son maç zorlu.Ne TESADÜF!!
Üç büyüklerden fikstür değerlendirmesi
Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonu fikstürü İstanbul’da çekilirken, "Üç Büyükler"in temsilcileri yeni sezon için iddialı konuştu.
Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen fikstür çekimine kulüp temsilcilerinin ilgisi yüksek oldu ve fikstür çekiminin ardından birlikte basın mensuplarına poz verdiler.
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yaptığı açıklamada, tüm takımların kadrolarını yeni sezon öncesi güçlendirdiğini belirterek, şunları söyledi:
"Zevkli, mücadeleli bir lig geçireceğiz. Her maç zor geçecek. En başarılı olan da ipi göğüsleyecektir. Bu sezon inşallah ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz her sezon şampiyonluk ama bir kaç yıldan beri şampiyon olamadığımız için bu sezon her zamankinden fazla istekli ve heyecanlıyız. Hedefimizi çok net ortaya koyduk. Sezon sonunda bu hedefi yakalamak için her türlü mücadeleyi yapmaya, en iyi futbolu oynamaya kararlıyız."
Ligin 16. haftasında Galatasaray ile derbi maçta karşı karşıya geleceklerinin hatırlatılması üzerine de Öner, "O maç gerçek anlamda bir final olabilir. Ama oralara nasıl gelinecek, bunu şimdiden kestirmek zor. Mutlaka zevkli bir maç olur" ifadelerini kullandı.
TEMELLİ: "İLK YARIDA BÜYÜK MAÇLAR EVİMİZDE"
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, sezonun ilk yarısında Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’la evlerinde oynayacak olmalarının kendileri için önemli olduğunu belirtti.
İlk yarıda yapacakları bu maçları kazanmaları halinde kendileri adına önemli bir adım atmış olacaklarını vurgulayan Temelli, "Bunu iyi değerlendirirsek, çok büyük avantaj elde ederiz" diye konuştu.
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda MTK Budapeşte ile yapacakları maça da değinen Temelli, önlerinde 1 haftalık süre kaldığını dile getirerek, "Rakibimizi çok rahat geçmemiz lazım. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynadık ama şimdi bunları kafaya takarsak işimiz zor" dedi.
Temelli, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de aktararak, "Bir oyuncu daha alacağız. Forvet değil ama belki orta saha olacak" derken, takımdan gönderilecekleri ileri sürülen Maldonado ve Kezman’la ilgili de bir gelişmenin bulunmadığını sözlerine ekledi.
YALÇINDAĞ: "KENDİMİZE GÜVENİYORUZ"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, yeni sezonda kendilerine güvendiklerini vurguladı.
Turkcell Süper Lig’in zorlu bir lig olduğuna dikkati çeken Yalçındağ, "Keyifli ve heyecanlı bir sezon olacak. Fikstüre baktığımızda son haftalarımızın çok heyecanlı geçeceği gözüküyor. Biz kendimize güveniyoruz. Kamp dönemimiz çok iyi geçiyor. Hocamız ve yeni transferlerimiz çok uyumlu. Çok iyi hazırlanıyoruz. Hala genç bir takımımız var, hocamız da genç. Kadromuza ve teknik heyetimize güveniyoruz" şeklinde konuştu.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #543 :
23 Temmuz, 2008, 20:23 »
yaw bukadar olmaz geçen senenin aynısı nasıl oluyo bu olsun feneri kimse engelleyemiycek öylede böylede şampiyon olacağız
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #544 :
24 Temmuz, 2008, 10:34 »
Brezilya'nın Spor TV kanalına konuşan İspanol yıldız, "Fenerbahçe ve Aragones'in beni çok istediğini biliyorum. Ama ben Villarreal ile şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.
Bu açıklamasının ardından Villarreal Başkanı Fernando Roig ile görüşen Senna, Fener'in teklifini hatırlattı ve parasının artırılmasını istedi. Roig'in sözleşmesinin iyileştirileceği yolunda söz verdiği kaydedildi. Fener'in 10 milyon euro'luk teklifini reddeden Villarreal 36 milyon euro istiyor.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #545 :
24 Temmuz, 2008, 10:34 »
Kezman'a talip var
Yabancı kontenjanını boşaltmak için gönderilmeleri gündeme gelen Maldonado ve Kezman’a bazı takımların talip olduğu belirlendi. Gönderilecek ilk isim olan ve teknik direktörümüz Aragones’in de kadrosunda düşünmediğini yüzüne söylediği Maldonado’yu Brezilya’nın Flemengo, Vasco de Gama ve Sao Paulo takımlarının istediği öğrenildi.
Şilili oyuncuyu Brezilya Ligi’nde yıllarca oynadığı için iyi tanıyan bu kulüplerin, dönmesi halinde kendisini transfer etmeye hazır olduğu kaydedildi. Kezman’a da ülkesinden Partizan ve Rusya’dan Rubin Kazan’ın talip olduğu belirtildi. Ancak Fenerbahçemizden aldığı yüksek ücreti bu kulüplerin vermeye yanaşmaması büyük bir sorun oluşturuyor
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #546 :
24 Temmuz, 2008, 10:35 »
Güiza ve Semih iş başında
Fenerbahçemiz, son hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk'i Semih ve Güiza'nın attığı goller ile 2-1 mağlup etti
Fenerbahçe 2-1 Shaktar
Yeni sezon hazırlıkları sürdüren Fenerbahçemiz, Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde karşılacağını MTK maçının provasını Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk karşısında yaptı! Baştan sona rakibine oranla etkili bir performans sergileyen takımımız, rakibini 2-1 mağlup ederek moral depoladı. Fenerbahçemize galibiyeti getiren golleri, karşılaşmanın 46. dakikasında Semih Şentürk ve 57. dakikasında Daniel Güiza kaydetti. Mallorca'dan yeni transferimiz Güiza, Fenerabahçe forması altında ikinci golüne imza attı. Shaktar'ın tek golünü ise 84. dakikada Brandao kaydetti.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #547 :
24 Temmuz, 2008, 10:35 »
Pizarro iddiası
Akşam Gazetesi'nin 24 Temmuz 2008 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; transfer dedikoduları yayınlayan İspanyol ve İngiliz internet siteleri, Fenerbahçemizin Chelsea’nin golcüsü Claudio Pizarro’nun peşine düştüğünü öne sürdü.
İtalyan pasaportu da taşıyan Perulu golcüyle Aurelio’nun yeni takımı Real Betis’in yanı sıra Paris Saint Germain ve Werder Bremen’in de yakından ilgilendiği öne sürüldü. Ancak Fenerbahçeli yöneticilerin Chelseali yöneticilerle çok yakın ilişkisi bulunduğu için Pizarro’nun Sarı-Lacivertli kulübümüze transferinin daha yüksek bir olasılık olduğu iddia edildi.
Tam adı Claudio Miguel Pizarro Bossio olan Pizarro, 3 Ekim 1978’de Peru’da doğdu. Chelsea’nin yanı sıra Deportivo Pesquero, Alianza Lima, Werder Bremen, Bayern Münih forması giydi. Peru milli takımında 53 maçta 13 gol attı. Drogba’nın yedeği olarak kaldığı için Chelsea’den ayrılmak istiyor. Kezman’ın gönderilmesi halinde Sarı-Lacivertli takımımız Pizarro ile pivot santrfor ihtiyacını karşılayabilir
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #548 :
24 Temmuz, 2008, 10:36 »
Çözerse Figer çözer
Fenerbahçemizin, Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için Marcos Senna'yı kadrosuna katmakta ısrarlı. Ancak Villarreal Brezilya asıllı futbolcudan vazgeçmiyor. İspanyol kulübü, Euro 2008 'de şampiyon olan İspanya Milli Takımı'nın da bankolarından olan 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde serbest kalması için gereken 36 milyon Euro'dan indirime yanaşmıyor. Bu krizi çözmek için Alex'in de menajeri olan ve İspanya'da geniş çevresi bulunan menajer Juan Figer İstanbul'a çağrıldı. Asbaşkanımız Mahmut Uslu'nun dün Kozyatağı'ndaki Marriott Otel'de biraraya geldiği Juan Figer'e bu işin çözülmesi için baskı yaptığı öğrenildi.
ARSENAL DE PEŞİNDE
Fenerbahçemizin 32 yaşındaki Senna'ya seneliği 3.5 milyon Euro'dan üç yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Fenerbahçemizin Senna'ya yer açmak için Kezman'ı göndermeye çalıştığı da sızan haberler arasında. Villarreal Başkanı Fernando Roig, Senna'yı isteyen Arsenal'den de 36 milyon Euro talep etti.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #549 :
Shakhtar Donetsk'i 2-1 mağlup eden takımımızın yeni transferlerinden Burak Yılmaz maç sonrası açıklamalarda bulundu. Burak şunları söyledi: "Maça çıkmadan önce tatlı bir heyecan vardı. Her şeyden önce hazırlık maçı da olsa kazanmasını bildik. İlk maçımda ilk galibiyet olması da beni ayrıca mutlu etti. Kazandığımız için mutluyuz. MTK maçı öncesi yorgun olmamıza ve sıcağa rağmen kazandığımız için mutluyum. Antrenmanlarda çalıştıklarımızı sahaya yansıttık. Çalıştıklarımızın meyvesini alabildik. Önümüzde çok önemli bir MTK maçı var. Aynı ciddiyetle çalışıp MTK'yı da geçmek istiyoruz."
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #550 :
Fenerbahçemizin Shakhtar Donetsk'i 2-1 yendiği özel maçta takımımızın 2. golünü kaydeden yeni transferimiz Daniel Güiza, Semih'le birlikte oynamaktan memnun olduğunu söyledi.
Maç sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan Daniel Güiza, "Tüm takım arkadaşlarımın mücadelesini görmekten çok mutluyum. İlk yarıdaki pozisyonlardan yararlanamadık ama, ikinci yarı golleri bulduk. Takımımın oyunundan son derece memnunum.Semih benimle gerçekten çok ilgileniyor, bana çok yardımcı oluyor. Beni her konuda sonuna kadar destekliyor. Onunla birlikte oynamaktan çok memnunum. Fenerbahçe'de olmaktan çok memnunum. Uzun yıllar bu takıma hizmet etmek isterim. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor. Arkadaşlıktan çok etkilendim. İstanbul da çok güzel bir şehir. Okçu sevincimi gol attığım ilk maçta yapmadım. Buraya saklamıştım. Taraftarımın benim golümden sonra o sevinci görmesini istemiştim" dedi.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #551 :
24 Temmuz, 2008, 10:37 »
Oyuncularımızdan Uğur Boral, S. Donetsk ile yaptığımız hazırlık maçı sonrasında şu açıklamalarda bulundu: "Bizim futbolcular olarak vicdanımız çok rahat. Bu sıcaklarda inanılmaz tempoda antrenmanlar yapıyoruz. Dün de 2 antrenman yapmıştık. Çok yorulmuştuk. Takımımız tekniğinin yanına mücadeleyi de koydu. İyi mücadele ettik. MTK öncesi iyi bir sinyal verdiğimizi düşünüyorum.
Ben bugünkü maçtan sonra daha da ümitlendim. Yorgun çıktığımız maçta çok iyi mücadele ettik. Takım olduğumuzu gösterdik. Taraftar da bizi destekledi. MTK maçına çok iyi konsantre olacağız. Geçen seneki başarıları yakalamaya çalışacağız.
Burak çok mücadeleci ve yetenekli bir arkadaşımız. Ben onun oyunun çok beğeniyordum. Gelmeden önce de bize eski maçlarda çok problem yaratan bir oyuncuydu. Bu çizgisine devam ettiği sürece Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum."
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #552 :
24 Temmuz, 2008, 10:38 »
Teknik Direktörümüz Luis Aragones, takımın ilk 3 hazırlık maçına göre daha iyi ve istekli oynadığını, ortaya konan futboldan memnun olduğunu, her geçen gün oyun seviyesinin ve kalitesinin arttığını söyledi.
Shakhtar Donetsk ile yaptığımız ve 2-1 kazandığımız maç sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan Aragones, takımı ve oyunu değerlendirdi. Aragones, "İlk 3 maçımıza göre daha iyi ve daha istekli oynadık. Daha fazla gol pozisyonuna girdik. Daha fazla gol atabilirdik. Oyunun kalitesi ve seviyesi anlamında ortaya koyduğumuz futboldan memnunum. 2. yarıda da değişikliklere kadarki oyundan memnunum. MTK karşısında da bu şekilde oynamaya çalışacağız. Bugün sistem açısından her şekilde forvetler bizim için değişebilir ama, sisteme çok fazla takılmamak lazım. Sistemden çok oyuncularımın ortak bir amaç için bir araya gelip iyi bir iş çıkarması beni çok mutlu etti. Çalıştığımız oyunlar vardı. Onların bazılarını gördük ama benim için bu takımda bazı oyuncular var ki, top ayağında olduğunda ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Bu da beni rahatlatıyor. Her geçen gün oyun seviyemiz, kalitemiz artış gösteriyor. Şükrü Saracoğlu'nun atmosferinden çok etkilendim. Oyunculara verdikleri teşvik ve cesaret beni gerçekten etkiledi. MTK gerçekten güçlü bir ekip. Teknik anlamda da iyiler. Zor olacağını biliyorum ancak, turu geçen taraf biz olacağız" dedi.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #553 :
24 Temmuz, 2008, 10:38 »
Emre Belözoğlu, imza töreninin ardından FB TV'den canlı yayınlanan "Gündem" programında Yasir Kaya'nın sorularını cevaplandırdı. Emre, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Newcastle'da oynadığım dönemde Avrupa'dan da teklifler almıştım. O dönem ayrılmayı düşünmediğim bir dönemdi. Ama gelen teklifler arasından en samimi teklif bana Fenerbahçe'den geldi. Fenerbahçe'yi seçmenin en doğru tercih olacağına inandım. Ailem ve sevdiklerime danıştım, onlardan da onay aldım. Ayrıca Türkiye'ye dönmem konusunda ailemin büyük ısrarı vardı. Düşünmeden Fenerbahçe'yi tercih ettim" diye konuştu.
Emre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve Samandıra Tesislerimizi de gezdiğini ve hayran kaldığını söyledi. Oyuncumuz, "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yenilendikten sonra Türkiye'nin en önemli ve en güzel stadı oldu. Ben milli maçlarda burada oynamıştım ve gerçekten eşsiz bir stat olduğunu düşünüyorum. Bu statta oynarken keyif alacağımı bununla birlikte de izleyenlere keyif vereceğimi düşünüyorum. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'ni gezdim, Avrupa'da da oynamış bir insan olarak böyle bir tesis görmedim. Emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Çok farklı duygular yaşıyorum. Avrupa'nın üstünde bir tesiste de antrenman yapmak büyük keyif olacak" dedi.
Emre, takım arkadaşları tarafından da iyi karşılandığını söyledi ve ekledi: "Fenerbahçe'de Milli Takım'dan tanıdığım arkadaşlarım vardı. Hepsi çok iyi karakterli oyuncular. Yabancı oyuncularla da tanıştım hepsi çok sıcak davrandılar, yakın ilgi gösterdiler. Ayrıca dün gelince hepsiyle tek tek tanıştım tesis çalışanlarıyla da tanışma şansı buldum. Saha içi ve dışında bu camiaya layık olmaya çalışacağım."
Teknik direktörümüz Aragones ile ilk karşılaşmalarını ise Emre Belözoğlu şöyle tanımladı: "Ben teknik direktörümüzü ilk defa dün sağlık kontrolünde gördüm. Çok sempatik bir insan. Avrupa Şampiyonu'nun teknik direktörünü Fenerbahçe'ye getirmek büyük bir şey. Kendisiyle anlaşma konusunda sorun yaşamadım. Çünkü İtalyanca konuşabiliyorum o da İtalyanca anlıyor ayrıca ben İspanyolca'yı da anlayabiliyorum. Bu sayede de anlaşabiliyoruz. Kendisiyle bugüne kadar hiç çalışmadım. Ama İspanyol arkadaşlarımdan kendisi hakkında çok güzel şeyler duydum. Fenerbahçe'deki arkadaşlarıma da sordum. Herkes hocadan çok memnun. Zaten İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yapmış bir hoca ve Fenerbahçe'yi tercih etti. Kendisinden çok şey öğreneceğiz"
Emre sakatlığı ile sorulan bir soruya ise "Sakatlığım nedeniyle 2,5 -3 hafta oynamadım. Şu anda bir sıkıntım yok gerekli kontroller yapıldı. Dünkü kontrollerde ayrıca bir MR çekilmesini ben istedim kimsenin kafasında soru işareti bırakmamak için. Çok küçük bir sakatlıktı. Ben sadece Milli Takım'da ilk maçta oynayabildim" yanıtını verdi.
'Türk basınına bir şeyler söylemek ister misin?' sorusuna ise Emre, "Türk basınına mesaj vermekten ziyade olduğum gibi bir insan olduğumu söylemek istiyorum. Herkesin hataları vardır hatasızım diyen kişi yalan söyler. Ben de çok hataları olan bir insanım. Ama buna karşın çok samimi olduğumu düşünüyorum. Medyayla alakalı bir soğukluk varsa üzerime düşeni yaparım. Büyük bir camiayı temsil ediyorum ve ülkeme döndüm. Üzerimi düşeni yapmaya hazırım. Milli Takım kaptanı ve Fenerbahçe oyuncusu olarak bu gibi diyaloglara girmeyeceğimi söyledim. Herkese örnek olmaya çalışacağım" şeklinde yanıtladı.
"Yurtdışında maç bittiğinde herkes evine gider ancak Türkiye'de tüm hafta futbol konuşulur. Bu duruma alışmakta zorluk çekecek misin?' sorusuna Emre Belözoğlu, "Benim yurt dışında en alışamadığım konu buydu. Oraya gittiğimde maç bittiğinde herkes evine gidiyor Türkiye'de böyle bir şey söz konusu değil. Ama Başkanımızla konuştuğumuzda Fenerbahçe kulübünün bunu aştığını söyledi. Fenerbahçe ile ilgili böyle bir sorun olmadığını düşünüyorum. Artık Fenerbahçe de Avrupa kulübü. Biz örnek olmak zorunda olan insanlarız. Ben 7 yıl Avrupa'da oynadım. Fenerbahçe'yi tercih ettim bunun için de çok mutluyum. Herkesin buna saygı göstermezsi gerekir. Fenerbahçe'de beklentiler doğal olarak büyüdü. Takıma tecrübe anlamında da katkım olacaktır. Başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.
Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarıları ile ilgili olarak, "Türk olarak Avrupa'da yaşamak kolay değil. Kendinizi en ufak başarıdan bile pay sahibi hissediyorsunuz. Ben de Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarısına çok sevindim. Avrupa'da iyi bir başlangıç yaptık, daha da iyi olmak için uğraşacağız. Tüm kulvarlarda her kupaya aday bir kulübüz" diye konuştu.
Emre, taraftarlarımız ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Ben bu camiada yeniyim. Burada insanlar bana çok güzel bir yaklaşım sergiledi. Taraftarımıza layık olmak için uğraşacağım. Bu camiada futbol hayatımı noktalamak bu camiaya büyük hizmetler vermek istiyorum. Sabır ve anlayış gösterirler. Umarım beni seveceklerdir. Oynadığım her takıma kanımın son damlasına kadar hizmet ettim burada da farklı olmayacak."
Fenerium, Emre için dolup taştı
Yeni transferimiz Emre Belözoğlu, "Gündem" programının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Maraton tribünü tarafındaki Fenerium Mağazası'na geçerek burada 5 numaralı Fenerbahçe formalarını imzaladı. Yüzlerce taraftarımızın akın ettiği Fenerium Mağazası'nda Emre hiçbir taraftarımızı geri çevirmedi ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirerek satın aldıkları formaları imzaladı.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #554 :
24 Temmuz, 2008, 10:39 »
Emre ne ilk ne de son !..
Emre’nin Fenerbahçe’ye transfer olması ile birlikte iki ezeli rakibin birbirlerinden aldıkları futbolcular bir kez daha gündeme geldi.
Daha önce onlarca futbolcu Fenerbahçe’den Galatasaray’a ya da Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Bu futbolculardan bir kısmı, başka bir takımın formasını giydikten sonra mâloldukları camia yerine ezeli rakibine gitti. Her ne kadar sarı kırmızılı camia ile özdeşleşse de Emre de Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle’da oynayıp Fenerbahçe’ye geldi. Tanju Çolak ve Hasan Vezir gibi bazı futbolcular ise doğrudan bir ezeli rakipten diğerine transfer olarak uzun süre gündemi meşgul etti.
KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ
Son yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ikisinde de forma giyen bazı futbolcular şunlar: Raşit Çetiner, Güngör Tekin, Erdoğan Arıca, Engin Verel, Mehmet Oğuz, Erhan Önal, Arif Kocabıyık, İlyas Tüfekçi, Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Selçuk Yula, Hasan Vezir, Benhur Babaoğlu, Elvir Boliç, Sedat Balkanlı, Saffet Sancaklı, Ahmet Yıldırım, Sergen Yalçın, Emre Aşık, Fatih Akyel, Elvir Baliç, Haim Michael Revivo, Abdullah Ercan, Mehmet Yozgatlı, Stjepan Tomas, Servet Çetin
Sayfa:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
63