Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
30 Ağustos, 2008, 19:15
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Kezman: Bu senenin en iyi transferiyim 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Kezman: Bu senenin en iyi transferiyim  (Okunma Sayısı 190 defa)
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« : 04 Ocak, 2008, 19:35 »

Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, sezonun ilk yarısında önemli bir ameliyat geçirdiğini, ancak toparlanma sürecini yavaş yavaş atlattığını dile getirerek, ''Bu senenin en iyi transferi benim'' dedi.
FB TV'ye açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, bir ameliyat geçirdiğini ve bunun sanılanın aksine pek de kolay olmadığını vurgulayarak, ''Yavaş yavaş geri dönerken, eski sağlığıma da kavuşuyorum ve kendimi iyi hissediyorum. İstediklerimi yapabilirsem bu sene Fenerbahçe'nin en iyi transferi ben olacağım'' şeklinde konuştu.

Antalya kampını da değerlendiren Kezman, her şeyin çok güzel başladığını anlatarak, Antalya'daki hava koşullarının çok güzel olduğunu ve kendileri için bu kampın iyi olacağına inandığını dile getirdi.

Kezman, lige verilen aranın kısa olmasının kendileri için bir açıdan da iyi olduğunu kaydederek, ''Bu sene lig başladıktan hemen sonra Şampiyonlar Ligi maçları olacak. 4-5 günde çok bir güç kaybı olmuyor, aranın kısa olması bir bakımdan iyi, oyuncu az dinlenmiş olsa bile biz zihinsel olarak hazırız. Moral olarak üst seviyedeyiz, ligde iyi durumdayız, Avrupa'da ise tur atladık, dolayısıyla ben bu sürenin bizim için yeterli olacağını düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Kezman: Bu senenin en iyi transferiyim
30 Ağustos, 2008, 19:15

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #1 : 04 Ocak, 2008, 20:13 »

doğru demiş kendince Cheesy

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Kezman: Bu senenin en iyi transferiyim « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 8.437 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu