Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
11 Ekim, 2008, 11:50
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bursaspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 2654 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #15 : 18 Nisan, 2008, 00:39 »

Romaschenko'ya ret
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Bursaspor Kulübü'nün, futbolcusu Maxim Romaschenko için yaptığı itirazı reddetti. Kurul, bu akşamki toplantısında, Bursaspor ile Vestel Manisaspor takımları arasında yapılan Turkcell Süper Lig maçında, hakeme yönelik hakareti nedeniyle gördüğü kırmızı kartın ardından, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maçla cezalandırılan Bursasporlu futbolcu Romaschenko için yeşil-beyazlı kulübün itirazını karara bağladı.

Yapılan müzakereler sonucunda, itirazın oy birliğiyle reddine karar verildiği açıklandı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Bursaspor'dan Haberler
11 Ekim, 2008, 11:50

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #16 : 24 Nisan, 2008, 02:22 »

Bursasporlu oyuncular hırs dolu
Bursaspor'un başarılı forvet oyuncusu Herve Germain Tum, 26 Nisan Cumartesi günü Adana'da Beşiktaş ile yapacakları maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, ''Beşiktaş maçının şehir için olduğu kadar bizim için de önemi büyük'' dedi. Tum, takım arkadaşı Jason Lee Vandelannoite ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Adana'da alacakları galibiyetin tüm camiayı ve kenti mutlu edeceğinin bilincinde olduklarını söyledi.

Zorlu karşılaşma için hafta başından beri çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Tum, ''Beşiktaş maçının şehir için olduğu kadar bizim için de önemi büyük. Galibiyetten başka düşüncemiz yok. Ben de bu maçta gol atmak için elimden geleni yapacağım. Ancak bu tür maçlarda golü kimin attığı değil, sahadan galip ayrılmamız önemli'' diye konuştu.

Tum, ''Bursaspor'da mutlu musun? Gelecek sezon kalmayı düşünüyor musun?'' sorusuna, ''Bunu bana değil teknik heyet ve yöneticilere sorun. Ben Bursaspor'da oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kulübüm Strasbourg ile anlaşma sağlanırsa, seve seve yeşil-beyazlı formayı giymeye devam ederim'' yanıtını verdi.
''Basit goller kaçırıyorsun, zor goller atıyorsun. Bunun sebebi nedir?'' sorusuna ise Tum, ''Ben de bunu maçlardan sonra kendime soruyorum. Sanıyorum maçın verdiği stresten kaynaklanıyor'' diye yanıtladı.

Jason Lee Vandelannoıte de görev verilmesi halinde Beşiktaş maçında elinden gelen çabayı göstereceğini bildirdi. Sezon başında bir süre oynama şansı bulduğunu daha sonra ise sürekli yedek kulübesinde yer aldığı anımsatılması üzerine Jason, ''Bursaspor, benim yurt dışında oynadığım ilk takım. Hocanın kararı böyle, saygı göstermekten başka çarem yok. Sanırım, Egemen ve Ömer Erdoğan'ı değiştirmek zor. Bunlar takımın önemli oyuncuları. Ama ben her zaman görev için hazırım'' diye konuştu.

Jason, yeni sezonda Bursaspor'da kalıp kalmayacağı yönündeki soruyu ise ''Bu benim için erken bir soru. Burada mutluyum. Menajerime ulaşan bazı teklifler var. Türkiye'den bazı takımlardan transfer teklifleri alıyorum. Tüm bunları tatilde düşüneceğim. Menajerimle de görüşeceğim'' diye cevapladı.

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« Yanıtla #17 : 02 Mayıs, 2008, 11:29 »

Bursaspor'a sürpriz isim
A.A.   2 Mayıs 2008 

Bursaspor'un, transfer çalışmaları çerçevesinde Fransa 1. Lig takımlarından Le Mans'ta forma giyen Faslı Brahim El-Bahri ile ilgilendiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Bursaspor Kulübü, menajerlerin önermesi üzerine Le Mans'a Far Rabat takımından transfer olduğu öğrenilen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu takibe aldı. 

Bursaspor'un, bu sezon 1'i ilk 11'de olmak üzere takımında sadece 3 kez oynama şansı bulabilen Faslı oyuncuyla ilgili çalışma başlattığı kaydedildi. 

ankaragucum
Orta Saha

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #18 : 21 Mayıs, 2008, 02:47 »

ALTAY'LI İBRAHİM ÖZTÜRK BURSASPOR'DA

Giresunsporlu Emrah Kiraz transferinde pürüz çıkınca apar topar Yeşil Beyazlı renklere bağlanan Altaylı İbrahim Öztürk, Bursaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Duygularını Bursa hakimiyet ile paylaşan tecrübeli futbolcu, "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bursaspor'a faydalı olmak için çok çalışacağım. İsteyen birkaç kulüp vardı ancak, en ciddi teklif Bursaspor'dan gelince hiç düşünmeden kabul ettim" dedi. Şu ana kadar Kayserispor, Karaman, Kırıkkale ve Altay'da forma giydiğini belirten İbrahim sözlerini şöyle sürdürdü:

FUTBOLA GEÇ BAŞLADIM

"İlk kez Süper Lig'de futbol oynayacağım. Bu benim için ayrı bir heyecan. 22 yaşında profesyonel olmuş bir futbolcuyum. Futbola herkes gibi çok küçük yaşta değil geç başladım. Kendime güvenim sonsuz. Geçtiğimiz sezon Altay'da büyük tecrübe kazandım. Sakatlığım hariç 25 maçta görev yaptım. Bursaspor'da işimin kolay olmadığını biliyorum fakat hırsımla forma savaşında iddialıyım."

HAVA TOPLARINDA İYİYİM

Özelliklerinden de bahseden İbrahim, "1.85 boyundayım ve hava toplarında iyiyim. Çabukluğum ve kesiciliğim en önemli artılarım. Samet Aybaba ile şu ana kadar hiç karşılaşmadım. Antrenmanda onun gözüne girerek formayı kapmak istiyorum. Başkanımız İbrahim Yazıcı ile yaptığımız görüşmede kaliteli bir kadro kurulacağını söyledi. Böyle bir ekibin içinde yer almak beni mutlu ediyor. Açıkçası Atatürk Stadı'na ayak basacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

ÇEKMİŞİZ KAFALARI , DALMIŞIZ HAYALLERE
2010 YILINDA , ŞAMPİYONLAR LİGİNDE
KOYACAĞIZ REAL MADRİD'E,KOYACAĞIZ REAL MADRİD'E

HAYALLERİMİZ ELBET ,  BİRGÜN GERÇEK OLACAK
ANKARAGÜCÜ BAYRAĞI , BOĞAZDA SALLANACAK
YER YERİNDEN OYNAYACAK
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #19 : 22 Mayıs, 2008, 01:55 »

Bursaspor 'beyaz sayfa' açıyor
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yeni sezonda taraftarlara yepyeni bir Bursaspor izlettireceklerini belirterek, ''Altyapıdan gelen oyuncuların ağırlıkta olduğu, kaliteli yabancılarla ve yerli oyuncularla takviye edilmiş savaşan bir takım oluşturmak için yoğun bir çaba içindeyiz'' dedi.

İbrahim Yazıcı, yönetim kurulunda yer alan 8 yöneticiyle birlikte Bursa Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, hem mali, hem de idari açıdan zor durumda olan bir kulüp devraldıklarını, takımın da göreve geldikleri dönemde puan sıralamasında düşme hattında olduğunu hatırlattı.

Yazıcı, göreve gelir gelmez teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırarak yerine Samet Aybaba'yı getirdiklerini belirterek, ''Bir kişinin geçmişte bir takımda oynaması nedeniyle bu kadar ağır bir şekilde protesto edilmesini hala anlayabilmiş değilim'' dedi.

Aybaba'nın, gençlere ve altyapıya önem verdiğini, cesurca 17 yaşında bir oyuncuya ilk 11'de şans verebildiğini belirterek, yönetim olarak teknik heyetin arkasında olduklarının altını çizdi.

-ARA TRANSFER-

Yazıcı, teknik heyet ve kendilerinin ara transferde alınan oyuncularla ilgili ağır bir biçimde eleştirildiğini vurgulayarak, ''Ben de ara transferin doğru transfer olmadığını düşünüyorum. İmkan olsa da sezon başında aldığınız oyuncularla devam etseniz'' yorumunu yaptı.

Takımın durumu nedeniyle ara transferde, ülkelerinin milli takımlarında oynayan futbolcuları kadroya kattıklarını, ancak istenilen verimi alamadıklarını belirten Yazıcı, bu sezon özellikle yabancı oyuncu transferinde hata yapmamak için çok dikkatli olduklarını bildirdi.

-HEDEF ÜST SIRALAR-

Yazıcı, Bursaspor'un bu sezon hedefinin Türkiye Kupası'nda üst turlarda oynama, ligde de ilk 5 arasında yer alma olduğunu dile getirerek, bunun için gerekli çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Transfer konusunda hata yapmamak için daha önce Bursaspor'da forma giymiş birçok isme yerli ve yabancı oyuncu izlemeleri konusunda görev verdiklerini dile getiren Yazıcı, şunları söyledi:

''Hocamız Samet Aybaba, daha önce izlenen oyuncuları bir kez daha izlemek için Brezilya'ya gitti. Oradan başka ülkelere de geçebilir. Amacımız kadroda ciddi bir revizyona gitmek. Yabancıların istisna olabilir ama tamamını gönderiyoruz. Yerlerine yeni ve kaliteli oyuncular alacağız. Yeni sezonda taraftarlarımıza yepyeni bir Bursaspor izlettireceğiz. Altyapıdan gelen oyuncuların ağırlıkta olduğu, kaliteli yabancılarla ve yerli oyuncularla takviye edilmiş savaşan bir takım oluşturmak için yoğun bir çaba içindeyiz. Bunu Galatasaray bu sene başardı ve şampiyon oldu. Bursaspor niye başarmasın.''

Yazıcı, iç transferle ilgili bir soruya, ''Biliyorsunuz Ömer Erdoğan ile anlaştık. Ömer, geçen sene aldığının altına bir rakama 2 yıllık imza attı. Ben, kaptan Egemen Korkmaz ile göreve geldikten 1 ay sonra görüştüm. O zaman anlaşamamıştık. Yine kendisine kulübün şartları doğrultusunda bir teklif ilettik. Bu akşama kadar yanıt verecekti ama vermedi. Ben, Egemen'in teklifimizi kabul edeceğini düşünüyordum'' yanıtını verdi.

''Beşiktaş ile Bursaspor camialarının arasındaki gerginliğin azaltılması yönünde bir çalışmanız olacak mı?'' sorusuna Yazıcı, ''Bu konuda Bursaspor'un bir kırgınlığı var. Biz, Beşiktaş'tan dostluk eli bekliyorduk ama gelmedi. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, iki kulüp arasındaki husumetin sona ermesi yönünde bir çalışma içinde olacağını söyledi. Ben de bunun bitmesini isterim ama bu konuda sadece bizim istememiz bir sonuç vermez'' diye karşılık verdi.

Yazıcı, ''Bursa'ya yeni statla ilgili çalışmalar ne aşamada?'' sorusu üzerine şunları kaydetti:

''Bursasporlu taraftarların ve camianın yüzde 80 veya 90'lık bölümü stadın mevcut yere yapılmasını istiyor. Bu çerçevede stat mevcut yerine yapılacak. Fenerbahçe'nin yaptığı gibi parça parça yapmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili gerekli kaynaklar var ama bunu ben açıklamak istemiyorum. En kısa sürede çalışmalar başlayacak.''

ankaragucum
Orta Saha

« Yanıtla #20 : 22 Mayıs, 2008, 03:00 »

"Adamlığımdan ödün vermem"

Bursada çok mutlu olduğunuda dile getiren Egemen Bursada bana gösterilen sevginin farkındayım. Bundan da çok mutlu oluyor, elimden geldiği kadarıyla bu sevgiye karşılık vermeye çalışıyorum. Adımın bu şekilde ortada dolaşmasından ise hoşnut değilim. Sürekli 1 senelik sözleşme yenilememden dem vuruluyor, fakat sanılmasın ki ben tek senelik sözleşmelerden memnunum. Bende bu durumdan hoşnut değilim. Fakat o dönemlerde şartlar öyle geliştiğinden bizde önümüze konulan sözleşmelere imza atmak durumunda kaldık. Ben sezon içinde artık uzun vadeli sözleşme yapmak istediğimi hem basına hem yönetime deklare ettim. Bu görüşümünde hala arkasındayım. Bu yüzden bana inanan ve güvenenleri mahçup etmeyeceğimi öngörüyorum diyen Egemen Korkmaz, son olarakta; Ben arkamdan konuşturacak işlere imza atmam. Futbol hayatıdır. Kulübümle anlaşırız veya anlaşamayız. Fakat anlaşamasam bile bu gibi davranışlara gireceğime lisansımı yırtarım yine de adamlığımdan ödün vermem dedi.

YER YERİNDEN OYNAYACAK
ankaragucum
Orta Saha

« Yanıtla #21 : 22 Mayıs, 2008, 20:44 »

Stat Yerinde Kalacak

Başkan Yazıcı, Atatürk Stadı'nın Fenerbahçe Stadı gibi tribünlerin parça parça yıkılıp yenileneceğini söyledi.

BURSA BURAYI İSTİYOR

Tüm Bursa kamuoyunun merakla beklediği Atatürk Stadı`nın durumuyla ilgili soruları yanıtlayan Başkan İbrahim Yazıcı son gelişmeliri aktarırken, stadın mevcut yerinde yenileneceğini müjdeledi. Uzun zamandan beri Bursa`da yeni stadın konuşulduğunu ifade eden Yazıcı, `Bursa kamuoyunun yüzde 90`ı yerinde yapılmasını istiyor. Bursalı burayı istiyor. Onun için öyle görünüyor ki stat yerinde yapılacak` dedi.

BAKANIMIZ AÇIKLAR

Atatürk Stadı`nın Fenerbahçe Stadı gibi tribünlerinin seri bir şekilde parça parça yıkılarak yapılacağını da belirten Yazıcı, kaynakla ilgili soru üzerine ise şöyle konuştu: `Kaynak var ama şuanda benim açıklamam doğru olmaz. İlgililer toplantı yapıyor. Bu konudaki açıklamayı ilgililerin yapması daha uygun olur. Tarih veremem ama sayın Bakanımız Faruk Çelik bu işle çok yakından ilgileniyor. Sayın Bakanımız bu konuda gereken açıklamayı en kısa sürede yapacaktır ve inşaata başlanacaktır

YER YERİNDEN OYNAYACAK
ankaragucum
Orta Saha

« Yanıtla #22 : 24 Mayıs, 2008, 01:52 »

Bursaspor, Mbesuma'yı gönderdi

Bursaspor sezon başında İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth'tan kadrosuna dahil ettiği Zambiyalı forvet oyuncusu Collins Mbesuma ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, Collins Mbesuma ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirtti.

Çelik, ''Her iki taraf için de hayırlı olsun. Collins Mbesuma'ya bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz'' dedi.

Portsmouth’tan Bursaspor’a transfer olan 24 yaşındaki Zambiyalı forvet oyuncusu bu sezon Bursaspor’da sadece 6 maç oynama şansı bulmuş, toplam 116 dakika sahada kalmış ve hiçbir maçta ilk onbir’de sahaya çıkamamıştı.

Zambiyalı genç oyuncu ligin ikinci yarısında hiçbir maçta forma şansı bulamayarak ilginç bir istatistiğe imza attı.

YER YERİNDEN OYNAYACAK
ankaragucum
Orta Saha

« Yanıtla #23 : 24 Mayıs, 2008, 01:53 »

Egemen belirsizliği sürüyor

Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit yaptığı açıklamada, oyuncunun transferiyle ilgili Bursaspor Kulübü yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

Egemen'in takımdan ayrılmak istemediğini belirten Şehit, "Kaptan, takımında kalmak için uğraş veriyor. Kendisi tam bir Bursa ve Bursaspor aşığı. 'Bursaspor'dan gideyim' diyen biri de değil" dedi.

Şehit, görüşmelerin 3-5 güne kadar sonuçlanacağına inandığını sözlerine ekledi.

2.BAŞKAN ÇELİK "HERSEY PARA DEĞİL"
2. Başkan Osman Çelik, `Egemen Korkmaz Bursaspor`da Egemen olmuştur. Takımda kalırsa Bursa ona sahip çıkar` dedi."
Önümüzdeki sezon Bursa`nın gurur duyacağı bir takım yaratmak için kadroda geniş çaplı revizyona giden Bursaspor`da Egemen Korkmaz sorunu aşılamıyor... Başkan İbrahim Yazıcı`nın menajeri Erdinç Şehit aracılığıyla teklif ettiği ücreti az bulan Egemen`in rotasını yurtdışı ve yurt içinden aldığı diğer tekliflere çevireceği ifade ediliyor.

HABER BEKLENİYOR

Yeşil beyazlı camia Egemen`den 7 yıldır formasını giydiği ve takım kaptanlığına kadar yükseldiği Bursaspor`da kalıp kalmayacağıyla ilgili kararını bekliyor. Egemen`in menajeri Erdinç Şehit`in görüşmeler sonunda topu yönetime attığını söyleyen 2. Başkan Osman Çelik, Bursaspor olarak verebilecekleri teklifi yaptıklarını, menajerden ve futbolcudan haber beklediklerini belirtti.

MANEVİ YÖNDEN BAKMALI

Şu ana kadar kendilerine hiç bir haber gelmediğini anlatan Çelik, `Kaptanımızın Bursa`da kalması için en büyük fedekarlığı yaptık. 2 senelik teklif yapmamıza rağmen Egemen düşüneceğini söylemiş. Bu konuda parayı az bulabilir. Egemen Korkmaz, Bursa`da Egemen olmuştur. Her şey maddiyat değildir, manevi yönden bakmalıdır. Egemen kalırsa, Bursa ona her zaman sahip çıkar. Gideceği yer neresi olursa olsun bizden fazla vereceklerini sanmıyorum. Yurt dışında oynarsa bundan gurur duyarız` dedi.

YER YERİNDEN OYNAYACAK
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« Yanıtla #24 : 26 Mayıs, 2008, 12:44 »

Bursaspor'un hedefi reklam geliri

Bursaspor, üst sıralara oynamak istediği 2008-2009 sezonu için en az 3-4 milyon dolarlık bir reklam geliri kazanmayı hedefliyor.

Bursaspor Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Turgay Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübe mümkün olduğunca fazla reklam geliri kazandırmak için yoğun bir çaba içinde olduklarını, Bursa'daki ulusal çapta önemli firmalarla temasta olduklarını söyledi.

Bursaspor'un aslında çok önemli bir marka değerinin bulunduğunu, sadece Bursa'da değil Türkiye'nin her yanında ilgi gördüğünü ifade eden Dursun, yapılacak anlaşmayla hem Bursaspor'un hem de reklam veren firmanın kazanacağını vurguladı.
Dursun, reklam geliri için 3-4 milyon dolarlık alt limit belirlediklerini ifade ederek, ''Bursa isterse Bursaspor'a 25-30 milyon dolarlık reklam verecek potansiyele sahip. Bu reklam geliri sağlanırsa, hem kulüp borçlarını sıfırlar hem de bunu sportif başarıya yansıtır'' dedi.

Bu sezon ligde üst sıralara oynamayı, Türkiye Kupası'nda da finale yükselmeyi hedeflediklerini dile getiren Dursun, şunları kaydetti:

''Yerli ve yabancı oyuncu transferinde ince eleyip sık dokuyoruz. Gençlerin ağırlıkta olduğu iskelet kadroyu bozmadan, 5-6 kaliteli yabancı ve hocamızın düşündüğü 2-3 yerli oyuncu bu kadroya monte olduğunda önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz. Ama sadece yönetimin ve belli kişilerin katkısı yetmez. Bursaspor ruhunu içinde hisseden herkesten destek bekliyoruz. Bursa bizi desteklesin, başarılı olamazsak sezon sonu hesabını da sorsun. Bursaspor için attığımız her adımın, harcadığımız her kuruşun hesabını verebiliriz. Şu da unutulmamalı ki destek İbrahim Yazıcı başkanlığındaki yönetime değil Bursaspor'a yapılacak.''

26.05.2008   

Kaynak : AA

burak81
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #25 : 26 Mayıs, 2008, 14:11 »

masallara karnimiz tok ama yinede hep destek tam destek...
qwerrap
Defans
**

Gol Kralligi : -10

/Kızılcıklı/HoDrİ mEyDaN/07 gençlik/

« Yanıtla #26 : 27 Mayıs, 2008, 19:07 »

İSMAİL GÜLDÜREN HABER BEKLİYOR
Bursaspor'un defans oyuncusu İsmail Güldüren, transferine ilişkin görüşmek için yönetimden haber bekliyor.

İsmail Güldüren'in menajeri Faruk Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetimden İsmail'in transferi konusunda şu ana kadar görüşme talebi gelmediğini söyledi.

İsmail Güldüren'in Bursaspor ile görüşmeden gelen diğer teklifleri askıya aldığını belirten Güler, ''Biz önce Bursaspor ile görüşmek istiyoruz. Sanıyorum yöneticiler bize birkaç gün içinde ulaşacaktır. Bu görüşmeye göre yol haritamızı belirleyeceğiz'' dedi.

qwerrap
Defans
**

Gol Kralligi : -10

/Kızılcıklı/HoDrİ mEyDaN/07 gençlik/

« Yanıtla #27 : 27 Mayıs, 2008, 19:13 »

Bursaspor'un kaleci antrenörü Yaşar Duran, takıma ciddi katkıları olacak, sezon boyunca en az 6-7 maçta takımı kurtaracak kalite ve yeteneğe sahip bir kaleci transfer edeceklerini belirterek, ''İzlediğim ve beğendiğim oyuncularla ilgili raporu teknik direktörümüz Samet Aybaba'ya verdim'' dedi.

Yaşar Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4-5 ülkede birçok kaleciyi izlediğini, belirledikleri kriterler doğrultusunda bunların arasında elemeye giderek gerekli raporu sunduğunu söyledi.

Kaleci konusunda çok dikkatli davrandıklarını, hem takıma ciddi anlamda katkı sağlayacak hem de ekonomik olarak kulübün bütçesini sarsmayacak isimler üzerinde durduklarını dile getiren Duran, ''İzlediğim ve beğendim oyuncularla ilgili raporu teknik direktör Samet Aybaba'ya verdim. Bir kaç gün içinde bununla ilgili bir açıklama yapacağını düşünüyorum. En faydalı kaleciyi transfer etmek için çalışıyoruz'' diye konuştu.

Duran, Vega'nın gönderilmesiyle ilgili eleştirilere de anlam veremediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

''Vega, akıllı, zamanlaması iyi, yan toplarda çok etkili bir kaleci ama karşıdan gelen toplarda aynı etkinliği yoktu. Sonra Vega bize geçen sezon tek başına hiç maç kazandırmadı. Gazetelerin 'haftanın karması'na kaç kez girdi? Yani bu kriterlere baktığımızda Vega iyi bir kaleci, ama Bursaspor'a çok fazla katkısı olmadı. Yoksa kalitesine söyleyecek sözümüz yok. Zaten ülkesinin milli takım kalecisi.''

Kayserispor'un kalecisi Dimator Ivankov ile ilgilenmediklerini anlatan Duran, bu futbolcunun Bursaspor'da oynamak istediği yönünde haber gönderdiğini belirtti.

Duran, İvankov'in izleme komitesinden Sedat Özden'i arayarak, Bursaspor'a gelmek istediğini ilettiğini kaydederek, şöyle devam etti:

''Öğrendiğim kadarıyla Kayserispor'dan çok yüksek bir rakam istemiş. Bizim bunu karşılamamız mümkün değil. Yoksa Ivankov çok iyi bir kaleci. Penaltı atıyor, kurtarıyor. Ayrıca bilinen, kendisini kanıtlamış bir kaleci. Yani alırsak, kimse 'neden aldık' demez. Tek dezavantajı, Bursaspor bu oyuncudan para kazanamaz. Yani 2-3 yıl takıma faydası olur ve gider.''

Fenerbahçeli Serdar Kulbilge ile ilgili soruya ise Duran, ''Ben, Serdar'ı Bursaspor'da 5 yıl önce oynatan kişiyim. Sonra çok başarılı oldu ve Fenerbahçe'ye, hatta A Milli Takım'a kadar yükseldi. Fenerbahçe ile parasal konularda anlaşamadığını biliyoruz. Yani maliyeti yüksek oyuncu. Serdar'ın yeniden Bursaspor'a dönmesini isterim, ama geleceğini sanmıyorum'' yanıtını verdi.

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #28 : 01 Haziran, 2008, 11:29 »

Yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir kadroyu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren ve yıldız bir futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Bursaspor, Brezilya'lı Stecanela Cerqueira Washington'a gözünü dikti. Fenerbahçe forması da giyen tecrübeli oyuncunun pazartesi günü Bursa'ya gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 12 maçta 9 gol atan ve kalbi delik iddiasıyla geri gönderilen Brezilyalı oyuncunun, kendi ülkesinde ve Japonya'da sergilediği performans ile taraftarın gönlüne taht kurdu. Ameliyat olup 2004 yılında yeniden sahalara dönen 33 yaşındaki futbolcu, Brezilya Ligi takımlarından Atletico Paranense takımında 34 gol atarak Romario'nun rekorunu tarihe gömmüştü. 2005 yılında Japonya'nın Tokyo Verdy ekibine transfer olan Brezilyalı golcü bu takımda 22, Urawa Reds Diamonds formasıyla ile de 33 kez fileleri havalandırdı. Geçtiğimiz sezon yeniden Brezilya'ya dönüp Fluminense takımında forma giyen tecrübeli oyuncu Samet Aybaba'dan tam not aldı.

Brezilyalı golcü oyuncunun pazartesi günü Bursa'ya gelerek yeşil-beyazlı yönetimle masaya oturacağı öğrenildi.

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #29 : 02 Haziran, 2008, 13:53 »

Bursaspor aceleci olmayacak
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, ''Transfer için gerekli bütçemiz var. Sadece en iyi futbolcuları Bursaspor'a kazandırmak için acele etmiyoruz'' dedi.

Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir takip edilen, en az 3-4 kez izlenen oyuncularla temaslarının sürdüğünü, kulübün kaynaklarını doğru kullanmak adına sıkı pazarlık yapıldığını söyledi.

Göz boyamak için transfer yapmayacaklarını, Bursaspor'u uzun vadeli başarılara götürecek bir kadro oluşturacaklarını ifade eden Çavuşoğlu, transfer edecekleri kaliteli yabancılar ile yıldız adayı genç oyuncuların harmanlanmasıyla ortaya çıkacak takımın ligde çok can yakacağına inandıklarını vurguladı.

Çavuşoğlu, ''Daha iyi bir Bursaspor'' özlemi içinde olan taraftarın sabırsızlığını anladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Transfer için gerekli bütçemiz var. Sadece en iyi futbolcuları Bursaspor'a kazandırmak için acele etmiyoruz. Camianın biraz daha sabırlı olmasını istiyoruz. Zaten transfer sezonu da yeni başladı. Yeni sezon hazırlıkları başlamadan yerli ve yabancı oyuncu transferini noktalayacağımızı düşünüyoruz.''

Sayfa: 1 [2] 3 4 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.238 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu