Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Eylül, 2008, 16:22
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bursaspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 2168 defa)
Engin
Ziyaretçi

« : 07 Ocak, 2008, 23:55 »

Bursaspor forvetini yeniledi. Perulu forvet oyuncusu Ysrael Zuniga Yares ile anlaşmaya varıldı. Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik, Perulu forvet oyuncusu Ysrael Zuniga Yares ile her konuda anlaştıklarını bildirdi.

Bir süredir görüştükleri Zuniga ile tüm pürüzleri giderdiklerini anlatan
Çelik, ''Perulu oyuncuyla her konuda anlaştık. Zuniga'ya resmi sözleşme imzalatmak için ülkesinden evrak bekliyoruz. Evrak, iki ülke arasındaki saat farkı nedeniyle gecikti. Sanıyorum bugün yarın gerekli evrak gelir'' diye konuştu.

Çelik, orta saha için düşündükleri Kolombiyalı Johnnier Montano konusunda da kendilerinin dışında gelişmeler olduğunu ifade ederek, ''Montano ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bizim açımızdan transferi konusunda bir sıkıntımız yok. Kendi kulübüyle ilgili sıkıntısı var.
Sözleşmesini fesh ettikten sonra menajeriyle birlikte Bursa'ya gelecek. Bu akşam veya yarına kadar bize haber vereceklerini bildirdiler'' dedi.

Bursa'ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Jason Lee'nin
gönderilip gönderilmeyeceği yönündeki soruya ise Çelik, ''Öncelikle Jason
çalışmalara geç katıldığı için kendisi hakkında rapor tutturduk. Durumu daha
sonra netlik kazanacak. Bu oyuncunun eski kulübünün yetiştirme bedeli talebi vardı. Ancak, sözleşmesi kulüp tarafından fesh edildiği için böyle bir haklarının olmadığını öğrendik'' yanıtını verdi.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs, 2008, 12:00 Gönderen: AlTeS » Logged
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Bursaspor'dan Haberler
05 Eylül, 2008, 16:22

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #1 : 07 Ocak, 2008, 23:57 »

hayırlı olsun

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« Yanıtla #2 : 08 Ocak, 2008, 00:09 »

Hayırlı uğurlu olsun

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #3 : 08 Ocak, 2008, 00:11 »

Bursa spor takmını severim umarım yaptıkları transfer Bursa spor adına iyi bir adım olur.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 01 Şubat, 2008, 22:43 »

Bursasporlu Vega'ya Milli davet
Bursaspor'un Venezuelalı kalecisi Renny Vega, ülkesinin milli takımının Haiti ile oynayacağı hazırlık maçı aday kadrosuna davet edildi. Bursaspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, başarılı file bekçisinin 6 Şubat Çarşamba akşamı yapılacak karşılaşma için 4 Şubat Pazartesi günü ülkesinde olmasının istendiği bildirildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #5 : 01 Şubat, 2008, 22:43 »

Sinan Kaloğlu formasına kavuştu!
Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Sinan Kaloğlu, uzun süren sakatlık döneminin ardından yeniden yeşil-beyazlı formasına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

Kaloğlu, Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, sakatlığının tamamen geçtiğini, ligin ikinci yarısında yeşil-beyazlı taraftarlara çok daha iyi bir Bursaspor izlettireceklerini ifade etti.  İlk yarının 9. haftasında bir sakatlık geçirdiğini hatırlatan Kaloğlu, şöyle konuştu:

''Şu an iyi konumdayım. Takımımız günde bir antrenman yaparken, ben bazen iki antrenman yaparak eksikleri gidermeye çalışıyorum. 3 ay sahalardan uzak kaldım. Takım arkadaşlarımı, onlarla aynı sahada oynamayı, taraftarların bana yaptıkları tezahüratları özlemişim. Gençlerbirliği maçında heyecanlandım. Hocam da sağolsun son 10-15 dakika bana görev verdi. Benim açımdan güzel bir karşılaşma oldu.''

''MARKAJ BENİ ETKİLİYOR''

Tecrübeli oyuncu, bir gazetecinin, ''Bir maçta çok iyi bir Sinan izlerken, bazı maçlarda performansın düşüyor. Bunu neye bağlıyorsun?'' sorusuna, şu yanıtı verdi:

''Sezona sol kanatta başladım. Gerçi ben bu mevkide de defalarca forma giydim. Bülent hoca benim defansif olarak da bir şeyler yapmamı istiyordu. Bu noktada sıkıntılar yaşadım. Daha sonra forvete geçince goller ve asistlerim gelmeye başlamışken talihsiz bir sakatlık yaşadım. Benim üzüldüğüm bir konu var. 'Sinan bazı maçları alıyor, bazı maçlarda sahada yok' deniliyor. Bu takımla ilgili bir durum. Takım iyi olduğunda ben de bundan nemalanıyorum. Ligin ilk yarısında Gençlerbirliği maçında attığım 3 golde takım arkadaşlarımın attığı paslarla sonuca gitmiştim. Markaj altında oynayan bir oyuncuyum. İki oyuncunun beni tuttuğu zamanlar oluyor. Markaj benim oyun düzenimi etkiliyor.''

Kaloğlu, ''Çok kolay pozisyonları gole çeviremiyorsun, bazen de çok zor pazisyonlarda golü buluyorsun. Bunu neye bağlıyorsunuz?'' sorusunu ise, şöyle yanıtladı:

''Diğer takımlarda oynadığım dönemlerdeki istatistiklere bakarsanız ben çok golcü bir oyuncu olmadım. Ofansif yönüm kuvvetli. Ben takım oyuncusuyum. Geçen sezona bakarsanız 9 gol atıp 8 asist yaptım. Bir forvet oyuncusundan beklenmeyecek kadar asist yaptım. Egoist davranarak gol sayısını yükseltebilirdim ama takıma nasıl katkı sağlarım ona bakıyorum. Duran bir oyuncu değilim. Sağa sola gidip topu alıp dripling yapan bir oyuncuyum. Haliyle 30-40 metre topu sürdükten sonra bazen yorgunluktan iyi vuruş yapamıyorsunuz. Ben genellikle kendi yarattığım pozisyonlarda gol kaçırıyorum.''

Takım olarak sezon başından beri çok büyük şanssızlıklar yaşadıklarını, bunun da sonuca yansıdığını kaydeden Kaloğlu, son dönemde kaybettikleri havayı yeniden yakaladıklarını belirtti. Sinan Kaloğlu, çok tecrübeli bir kadroya sahip olduklarına değinerek, şöyle devam etti:

''Bugüne kadar çok takımda futbol oynadım, tecrübeme dayanarak söylüyorum, ligde bulunduğumuz nokta bizim takımımızın kapasitesiyle ters orantılı. Çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Sezon başından beri çok talihsiz anlar yaşadık. Sakatlıklar oldu, hakem hataları oldu. Bir takım hava yakaladığı zaman çok iyi yerlere gelebiliyor. Son dönemlerde kentte büyük bir birleşme var. Ben inanıyorum ki gelecekte daha iyi olacağız. Takımımıza yeni katılan oyuncular ile rekabette artacak ve bu da başarıyı getirecektir.''

MİLLİ TAKIM

Bir gazetecinin, ''Milli takıma Bursaspor'dan oyuncu gidebilir mi?'' yönündeki sorusu üzerine, Sinan Kaloğlu, ''Milli takım düzeyinde oyuncularımız var. Egemen Korkmaz, İsmail Güldüren, Ömer Erdoğan, Mustafa Sarp, milli olabilecek kapasitede oyuncular. Fatih hoca hepimizi seyrediyor'' dedi.

Sinan Kaloğlu, futbol yaşamına Bursa'da devam etmek istediğini ifade ederek, şunları kaydetti:  ''Bursa'da mutluyum. Beni seven bir camia var. Devre arası transfer döneminde de diğer kulüpler tarafından istenilen bir oyuncuydum. Ama ben Bursapor'da oynamaktan dolayı mutlu olduğumu her röportajımda dile getirmiştim. Önümüzdeki sezon için takımın ligdeki konumu henüz net olmadığı için yönetim kuruluyla herhangi bir görüşme yapma şansımız olmadı. Ancak Bursaspor'da devam etmeyi isterim.''

Aleksander
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

Curva Sud TeXaS

« Yanıtla #6 : 10 Şubat, 2008, 00:22 »

Sıra Oyuncularımızda! 
Mali Asbaşkan Serkan Sabuncuoğlu camiaya umut saçtı.

Sabuncuoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, sahadan 3 puanla ayrılma arzusunda olduklarını bildirdi.

Yeşil-beyazlı takımın tarihinde Trabzonspor'u sahasında hiç yenemediğini hatırlatan Sabuncuoğlu, ''Bizim için çok önemli. Biz bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp çıkışımızı sürdürme düşüncesindeyiz. Ayrıca, Trabzonspor'u evinde yenerek bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz'' dedi.

Sabuncuoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından başlatılan yardım kampanyasında tüm kentin birlik ve beraberlik mesajları vererek, camia çevresinde kenetlendiğini ifade etti.

Yönetim kurulu olarak bunun mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Sabuncuoğlu, şöyle konuştu:
''Mali açıdan iyi yerlere geliyoruz. Sanayicisi, iş adamı, taraftarı, kısacası Bursa kenti düzenlenen kampanyada bize gerekli desteği sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Şu an şehir, tam anlamıyla hem maddi, hem manevi olarak kulübünün arkasında. Artık bizden beklenen sadece sportif başarı. Şehir kenetlendi, söz sırası artık oyuncularımızda. Bursa şehrine sevinci yaşatacak olanlar futbolcu kardeşlerimizdir. Biz yönetim olarak, teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz.''

-''OYUNCULAR ARTIK MADDİ SIKINTI YAŞAMAYACAK''-
Sabuncuoğlu, İbrahim Yazıcı başkanlığındaki yönetim kurulu olarak tam kadro Trabzon'a gideceklerini ifade ederek, şöyle devam etti:
''Oyuncularımız lige verilen arayı çalışarak en iyi şekilde değerlendirdiler. Bu arada ara transfer döneminde önemli oyuncuları da kadromuza kattık. Takımın moral ve motivasyonu bizleri zorlu karşılaşmalar öncesi umutlandırdı. Oyuncularımızın alacaklarının büyük bir bölümü ödendi. 11 Şubat Pazartesi günü kalan bölümleri de ödenecek. Hiçbir oyuncumuzun kulüpten alacağı kalmayacak. Bursaspor forması giyen oyuncular artık maddi sıkıntı yaşamayacak. Onların kafasında bundan sonra sadece başarı olacak.''

Serkan Sabuncuoğlu, maddi sıkıntıların giderilmesinde emeği geçen Bakan Çelik, Bursa Valisi Şahabetin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e teşekkür borçlu olduklarını ifade etti.

Varsa Yoksa Bursa!!
Aleksander
PAF Takimi
*

Curva Sud TeXaS

« Yanıtla #7 : 10 Şubat, 2008, 00:23 »

Beklenti Büyük!

Yeşil beyazlı taraftarlar Trabzon deplasmanında Sinan ve Tum ikilisinden gol bekliyor.

Yeşil Beyazlılar, zorlu Trabzonspor deplasmanında Herve Tum ve Sinan Kaloğlu ikilisi ile gol veya goller arayacak.
Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında bir ilke imza atmak istiyor. 34 yıllık rekabette Bordo Mavili rakibini Karadeniz’de dize getiremeyen Yeşil Beyazlı ekibin bu maçta en büyük gol silahları Herve Tum-Sinan Kaloğlu ikilisi olacak.
Teknik direktör Samet Aybaba’nın bu zorlu 90 dakikada Tum ve kontratak bir oyuncu olan Sinan ikilisiyle rakip kalede gol veya goller arayacak. Son haftalarda formda olan Kamerunlu golcü ile sakatlığını atlatan Sinan Kaloğlu ikilisi, Trabzonspor ağlarını sarsacakları iddiasında bulunurlarken “Atacağımız gollerle Bursaspor, tarihinde bir ilki başaracak. Takım olarak buna inanıyoruz. Bizlere güvenin” diye konuştular.

Varsa Yoksa Bursa!!
Since1965Eses
PAF Takimi
*

« Yanıtla #8 : 17 Şubat, 2008, 22:58 »

Tüm Bursasporlu kardeşlerimize Selamlar

ESKİŞEHİR --- KIZILCIKLI
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #9 : 18 Şubat, 2008, 00:25 »

Bursaspor'un çalışması iptal edildi
Bursaspor'da, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın yapılması planlanan antrenmanlar iptal edildi. Özlüce Tesisleri'nde yapılması planlanan antrenman için toplanan futbolcular, yoğun kar yağışı nedeniyle antrenman iptal edilince salonda çalıştı.

Teknik Direktör Samet Aybaba, yağışın sürmesi nedeniyle futbolculara bir gün izin verdi. Yeşil-beyazlı takım, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına salı günü başlayacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #10 : 18 Şubat, 2008, 17:36 »

Bursaspor günü izinli geçirdi
Turkcell Süper Lig'de haftayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak 1 puanla kapatan Bursaspor'da futbolcular, günü dinlenerek geçirdi.

Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sahalarının karla kaplı olması nedeniyle dün salonda kondisyon ağırlıklı çalışan yeşil-beyazlı futbolculara, teknik direktör Samet Aybaba 1 gün izin verdi.

Bursasporlular, hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #11 : 18 Mart, 2008, 19:46 »

"En beğendiğim kaleci Volkan"
Bursaspor'un Venezuella Milli Takımı'nın da kalesini koruyan başarılı file bekçisi Renny Vicente Vega, Türkiye'de en beğendiği kalecinin, Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan olduğunu söyledi. Vega, Özlüce Tesisleri'nde takım arkadaşı golcü Eser Yağmur ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'ye Bursaspor'u ''en az gol yiyen takım'' yapmak için geldiğini kaydetti.

Bursaspor'un teklifini kabul ederek Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Vega, ''Türkiye'yi artık ikinci vatanım olarak görüyorum. Türk insanını Bursaspor taraftarlarını çok seviyorum. Onları mutlu etmek için çok çalışıyorum'' dedi.

Vega, maçlarda çok soğukkanlı davrandığının anımsatılması üzerine, ''Ben kendime güveniyorum ve güvenmeye de devam edeceğim. Ben işimi yapıyorum. Hep oyunun içinde olmaya çalışıyorum'' değerlendirmesini yaptı. Bir gazetecinin, ''Güney Amerikalı kaleciler riski seviyor. Bunu neye bağlıyorsun?'' sorusuna Vega, ''Doğrusu oraya bizi izlemeye gelen bir teknik adam yaptığımız hareketleri görse, herhalde kalbi durur. Bunlar normal şeyler. Ben yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum'' diye yanıtladı.

Vega, ''Antrenmanlarda oyuna aktif şekilde katılıp gol atıyorsun. Lig maçlarında da gol atmayı veya penaltı kullanmayı düşünüyor musun?'' sorusuna ise ''Ben kalemi korumayı tercih ederim. Zaman zaman ileri çıkışlar yapıyorum ama sınırlı. Daha ileri gitsem sanıyorum teknik direktörümüz sıkıntı yaşar'' yanıtını verdi.

En beğendiği kalecinin Fenerbahçeli Volkan olduğunu belirten Volkan, Türk Milli Takımı'nın da Rüştü-Volkan ikilisiyle Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi işler başaracağına inandığını sözlerine ekledi.

Bursaspor'un golcü futbolcusu Eser Yağmur da uzun bir sakatlık dönemi geçirdikten sonra eski formuna kavuşmaya başladığını bildirdi. Artık sakatlığıyla ilgili herhangi bir sorununun kalmadığını belirten Eser, ''Hocam şans verirse Gaziantepspor maçında takımın galibiyeti için elimden geleni yapacağım'' dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #12 : 21 Mart, 2008, 20:33 »

Bursaspor'da Mustafa Sarp sevinci
Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Sarp'ın, (A) Milli Takımın Belarus'ta yapacağı özel maçın aday kadrosuna davet edilmesi yeşil-beyazlı kulüpte memnuniyetle karşılandı.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda Bursaspor'dan bir oyuncunun yer almasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Mustafa Sarp'ın sezon başında Kayseri Erciyesspor'dan transferinde kendisinin de katkısı bulunduğunu belirten Çelik, ''Mustafa ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. Biz uzun zamandır bu haberi bekliyorduk. Mustafa'nın (A) Milli Takım aday kadrosuna davet edilmesi sevindirici'' dedi.

Çelik, Mustafa Sarp gibi çok sayıda oyuncularının milli takım forması giyebilecek kapasitede olduğunu da ifade ederek, zamanı geldiğinde bu oyuncuların da ay-yıldızlı formayı giyeceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #13 : 27 Mart, 2008, 01:59 »

Bursaspor'da hedefler büyük
Bursaspor Divan Kurulu toplantısı ilk kez Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kurulda 5 aylık icraatlarını anlatan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bu senenin ayakta kalma senesi olduğunu belirterek, "2 sene içinde zirveye oynayan bir Bursaspor kurmayı hedefliyoruz" dedi.

Bursaspor'un yeni açılan Özlüce Tesisleri'nde Kadri Şenkaya başkanlığında toplanan Bursaspor Divan Kurulu'nda gündemdeki konular tartışıldı. Toplantının başında söz alan Başkan İbrahim Yazıcı, yeni bir yönetim olduklarını ifade ederek, "Ben Bursaspor başkanlığına koşa koşa gelmedim. Kent dinamiklerinin onayını aldıktan sonra bu görevi üstlendim. Bizim 5 ayda Bursaspor'u kurtarmamız mümkün değildir. Bu sene ayakta kalma senemiz. Ben 3 yıllık bir göreve talip oldum. 2 sene içinde zirveye oynayan bir Bursaspor oluşturacağız" dedi.

Divan kurulu toplantısında söz alan eski yönetici Ekrem Senal ise kendi yönetimlerinde yapılan 5 transferde kendi sorumluluğu olduğunu kaydederek, "Ben o yönetim zamanında istifa ettim ve hiç konuşmadım. 5 transferde benim sorumluluğumda yapılmıştır. Mbesuma hariç diğer transferlerin hepsi doğrudur" diye konuştu.

"ÖZLÜCE TESİSLERİ'NİN YIKILIP STAT YAPILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Divan Kurulu öncesi toplanan Bursaspor yönetimi ise gazetelerde çıkan Özlüce Tesisleri'nin yıkılıp yerine stat yapılacağı yönündeki haberleri yalanladı. Toplantı sonunda açıklama yapan Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, "2. Başkanımız Osman Çelik kendi görüşlerini belirtmiştir. Yönetim kurulu olarak böyle bir şeyi biz hiç tartışmadık. Özlüce Tesisleri'nin yıkılması söz konusu değildir" şeklinde konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #14 : 18 Nisan, 2008, 00:38 »

Şike iddiası!
Bursaspor'un kongre üyesi ve eski yöneticilerden Lemi Keskin, bu hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına başvurduğunu bildirdi.

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'un 2004 yılında da benzer bir ortamda karşılaştığını öne sürerek, şunları ifade etti: ''O maç ile ilgili telefon dinlemelerine takılan ve mahkeme kayıtlarına giren tescillenmiş şike vardı ve bununla ilgili dönemin federasyonuna başvurmuştuk. Fakat kamuoyunun bildiği gibi, Ulusoy yönetimi bu dosyaları ve mahkeme kayıtlarını sümenaltı etti ve maalesef suçlular cezasız kaldı.

Bugün yine Beşiktaş iddiasız ve Çaykur Rizespor yine düşme potasında, yani aynı benzer bir ortamı tekrar yaşıyoruz. Bu yüzden bu maçta şike olacağını tahmin etmekteyiz ve her iki takımın yöneticilerinin, teknik heyetlerinin ve futbolcularının telefonlarının dinlenmesi ve Türk futbolunda bir kez daha çirkinliklerin yaşanmaması amacıyla Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına başvurduk.''

Sayfa: [1] 2 3 4 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.2 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu