Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
24 Temmuz, 2008, 10:27
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Sivasspor (Moderatör: forzasivas)  |  Konu: Sivasspor İçin Yardım Kampanyası 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Sivasspor İçin Yardım Kampanyası  (Okunma Sayısı 713 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 50

« : 08 Ocak, 2008, 00:01 »

Sivasspor için başlatılan kampanyalar tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da 2.5 milyon YTL para toplandı. Yeni kampanya ise SMS yolu ile sürecek... 

Şampiyonluk yarışında mucizelere imza atan Sivasspor için Sivaslılar seferber oldu. İstanbul'da iki ayrı etkinlikte para toplantı. Sırada ise üç ayrı GSM şebekesi üzerinden yürütülecek SMS kampanyası var.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın basın toplantısı ile kampanyalardan elde edilen gelirleri açıkladılar.

Buna göre İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen yemekli yardım gecesinde 2 milyon YTL'ye yakın bir para toplandı.

İstanbuldaki Sivaslı dernekleri ve vakıfların organizasyonu ile yapılan toplantılarda ise yaklaşık 500 bin YTL para elde edildi.

Sivasspor'a otobüs almak için başlatılan kampanya da sürüyor. Kampanya artık valiliğin denetiminde sürdürülecek.

SIRADA SMS VAR

Sivasspor için kaynak oluşturma kampanyası bundan sonra SMS kampanyası ile sürücek. Şu ana kadar iki GSM şirketiyle anlaşma yapıldı. Üçüncü şirket ile de bu hafta görüşmeler tamamlanacak ve kampanyaya start verilecek. SMS kampanyasına yoğun bir katılım bekleniyor.

HAYAL KIRIKLIĞI DUDAK UÇUKLATTI

Kampanya için gece gündüz çalışan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, İstanbul'da yardım çalışmalarında ne kadar zorlandıklarını "dudaklarındaki uçuklamayı" örnek vererek aktardı. Vali Dalmaz,  ''Şimdi açıkçası ben kampanya süresince veya yemekteki bu meblağlar açıklanırken hayal kırıklığına uğramadım diyemem. Ve dudaklarımdaki uçuklamayı da görüyorsunuz" dedi.

DİLENCİ DEĞİLİZ

Kampanya sırasında işadamlarının isteksizliğini görünce biraz çıkıştığını belirten Vali Dalmaz, "Dedim ki, 'Biz dilencilik yapmaya gelmedik. Ben ilin valisiyim, ilim adına Sivasspor'a, Sivas'ın yüz akı olmuş bir aktiviteye destek olmanızı istiyoruz, dilencilik yapmıyoruz. Ve dilenci gibi de bizi salmayın' dedim. Baya dokunaklı bir konuşma yaptık, ondan sonra biraz daha insanlarımız gayrete geldiler. Hatta belki 100 bin YTL bağış yapacak insanlarımız 250 bin YTL bağış yaparak bizi de mahcup ettiler" dedi. 

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Sivasspor İçin Yardım Kampanyası
24 Temmuz, 2008, 10:27

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #1 : 13 Ocak, 2008, 08:35 »

Sivasspor'a destek büyüyor
Sivasspor Kulübü'ne özel donanımlı otobüs alınması amacıyla başlatılan kampanya kapsamında iş adamlarına yönelik yemekli program düzenlendi. Yemeğin biletleri bin YTL'den satışa sunuldu. TSO binasındaki restoranda düzenlenen ve çok sayıda iş adamının katıldığı gecede konuşan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sivasspor'un, Sivas'ın ve Anadolu'nun gururu olduğunu belirtti.

Kırmızı-beyazlı ekibin geldiği bu noktanın sevindirici olduğunu ifade eden Vali Dalmaz, bu başarının devamı için başlatılan yardım kampanyalarına destek verilmesi gerektiğini söyledi. Sivasspor'a destek kampanyası kapsamında bugün SMS yoluyla yeni bir kampanya başlatıldığını ve bu kampanyanın 1 yıl süreceğini ifade eden Vali Dalmaz, şunları kaydetti: ''Sivas geçmişteki şanlı mazisiyle son zamanlarda gelişme ivmesinde kısmen duraklama dönemine girdiği bir zamanda, ekonomisiyle, tarihi zenginliğiyle ve sporuyla gündeme gelmiştir. Belli dönemden sonra bir coşkuya ihtiyacı vardı. Her gün kan kaybederken bir yükselişe, bir çıkışa ihtiyacı vardı. Sivasspor bu çıkışta önemli rol oynadı. Böyle bir çıkışı kampanyayla desteklemek boynumuzun borcuydu. Kampanyada yiğit Sivas halkının bizleri yalnız bırakmadığını gördük.''

Sivas TSO Başkanı Osman Yıldırım da Sivasspor'a destek vermek amacıyla bu geceyi düzenlediklerini belirterek, kırmızı-beyazlı ekibin ligdeki başarısını devam ettirmesinin önemli olduğunu söyledi. Sivasspor'un bu sezon başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Yıldırım, bu başarından her kesimin çok etkilendiğini belirtti.
Oda olarak başlattıkları otobüs kampanyasına yapılan katkının da her geçen gün arttığını ifade eden Yıldırım, yurt genelinden 30'a yakın odanın kampanyalarına destek verdiğini söyledi.

Önümüzdeki hafta Sivasspor için alınacak otobüs için siparişi vereceklerini kaydeden Yıldırım, başlatılan SMS kampanyasına ise en az 1 milyon mesaj beklediklerini belirtti. Oda olarak bu kampanyaya da 10 bin mesajla katılacaklarını ifade eden Yıldırım, kampanyaya ülke genelinden ilgi beklediklerini ifade etti. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, yapılan yardım kampanyaları ile üzerlerine daha fazla sorumluluk düştüğünü söyledi.

Odyakmaz, Sivasspor için başlatılan kampanyalara özellikle ilköğretim öğrencilerinin yaptığı katkıların kendilerini çok duygulandırdığını ifade etti.

-SİVASSPOR İÇİN SMS-

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da konuşmasında, Sivasspor'un Anadolu'nun parlayan bir yıldızı olduğunu belirtti. Daha önce kendisinin takım tutmadığını, soranlara da Milli takımı tuttuğunu ifade eden Yazıcıoğlu, artık fanatik bir Sivassporlu olduğunu kaydetti. Gittikleri her yerde kendilerine Sivasspor'un sorulduğunu, tebrikler aldıklarını da belirten Yazıcıoğlu, daha sonra salondaki davetlilerden bugün başlayan SMS kampanyasına mesaj göndermelerini istedi.

Yazıcıoğlu, eline aldığı cep telefonu ile salondaki davetlilerle birlikte kampanyaya mesaj gönderdi. AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, mecliste sürekli Sivasspor sohbetlerinin yapıldığını belirterek, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise Sivaslıların Sivasspor sayesinde tek vücut olduklarını kaydetti.

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #2 : 13 Ocak, 2008, 08:56 »

helal olsun en sonunda bırakın otobüsü transferler bile bu şekilde olucak bahane ile iş adamları ellerini ceplerine atıyor Smiley
forzasivas
Idareci
Defans

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #3 : 14 Ocak, 2008, 20:43 »

Ş@MPİYONLUK İÇİN S€VS€YDİK ÇOKT@N Ç€K€R GİD€RDİK Wink
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #4 : 14 Ocak, 2008, 21:19 »

haydi ben o telefon numarasına msj çektim Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #5 : 15 Ocak, 2008, 00:28 »

görevini yapmışsın Smiley

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #6 : 17 Ocak, 2008, 01:59 »

Sivasspor sms desteği bekliyor
Sivas'ta Valilik ve Belediye tarafından başlatılan "Sivasspor'a SMS'li Destek Kampanyası" çerçevesinde özel olarak hazırlanan afişler belediye ekipleri tarafından tüm cadde ve sokaklara asıldı.

Valilik ve Belediye tarafından Sivasspor'a destek amaçlı başlatılan kampanya tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya çerçevesinde Sivasspor'a SMS'lerle destek sağlamak amacıyla afişler hazırlatıldı. Hazırlatılan dev afişler kentin en işlek cadde sokaklarına belediye ekipleri tarafından asıldı. Vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği kampanyanın Sivasspor'a büyük katkı sağlaması bekleniyor. Hazırlanan afişlerin halk otobüslerine de asılacağı belirtildi.

forzasivas
Idareci
Defans

« Yanıtla #7 : 17 Ocak, 2008, 17:17 »

bu sadece faturalı hatlara geçerli ama komşum faturalı kullanıo bendede kontörlü var...50 ytl aldım peterden verdim 50 YTL'yi komşuya....10 tane mesaj çektirdim

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #8 : 17 Ocak, 2008, 18:52 »

ya çekmediyse Smiley
forzasivas
Idareci
Defans

« Yanıtla #9 : 17 Ocak, 2008, 20:46 »

ya çekmediyse Smiley
önümde çekti işi sağlama aldık

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #10 : 17 Ocak, 2008, 20:50 »

Smiley eşşee sağlam kazığa bağlamak gibi Smiley

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #11 : 17 Ocak, 2008, 20:50 »

iy bare yanında yaptıysa problem yok
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Sivasspor (Moderatör: forzasivas)  |  Konu: Sivasspor İçin Yardım Kampanyası « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.302 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu