Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
06 Temmuz, 2008, 10:19
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Şanlıurfaspor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe - Şanlıurfaspor  (Okunma Sayısı 993 defa)
Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #15 : 17 Ocak, 2008, 21:09 »

Ya Benim Anlatmaya Çalıştığım;
Arkadaşım Bir Yenildiğini Düşün Artık Düşmanların Bayram Etmesi Bi tarafa bu olay geçmiştede de olmuştur Şampyonluktan da eder, takımı olumsuz etkiler,Zaten ta ben 9 -10 Yaındayken almışsın Türkiye Kupasını Şimdi ben 29 Yaşındayım E insaf be  Cheesy
Umarım böyle durumları artık bize yaaşatmazlar..Biz Yabancıları oynasın diye aldık.Magazin Gündeminde Kalsın iye Değil Herkese İyi Akşamlar Daha Benim Büzsürü işim var daha iddaa maçlarını inceliyeceğim...Bu morel bozukluğuyla nasıl olacaksa dimi Grin

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe - Şanlıurfaspor
06 Temmuz, 2008, 10:19

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #16 : 17 Ocak, 2008, 21:15 »

bekliyoruz kuponlarını Smiley

Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #17 : 17 Ocak, 2008, 21:28 »

Lxstany bugün zor yetişecek çünkü incelemem gereken maçlar var programı incelemem uzun  sürer sitemizde sanırım yarın anca kaydederim saırım kusura bakmayın zaten bu yabancı değil canım dunku maçlarda yine 5 maç da 3 doğru var amacım her seferinde butun maçları bilmek ama şans neyse bu bölüm iddaa bölümü değil yaa

pardoon pardonn Grin

Engin
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 17 Ocak, 2008, 22:09 »

Fenerbahçe Gitsin!
PENDİK SPOR LA AMATÖR MAÇ YAPSIN Sad

ben bir anlam veremedim kurduğın cümleye

Haklısınız Arkadaşlar İnsan ,Sinirden Ne yazdığını bilmiyor...Özür Herkesden Ama Sen Fener bahçesin Ya Bi pendik faciasıda ha yaşayamaya ne gerk var sen Avrupanın En İyi takımıyla karşılaşacalsın (SEVİLLA) Bu takıma karşıda böyle amatörcemi oynayacaksın..sinirim ona Neden pendik le amatör maç yap diye yazdın derse bilmiyorum bilinçsiz bir yorum

Fenerbahçe zaten önemsemedi o maçı amatörce diosan buda yanlış bir yorum olur o fenerbahçenin kadrosunda dünya yıldızları var bunlar amatör futbol oynasa dünya yıldızını bırak yıldız olamazlar neyse iyi futbollu günler dilerim.
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Şanlıurfaspor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.123 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu