Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
06 Temmuz, 2008, 10:51
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Yattara Beşiktaş yolunda! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yattara Beşiktaş yolunda!  (Okunma Sayısı 758 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« : 14 Ocak, 2008, 18:56 »

Yattara Beşiktaş yolunda!
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gineli Yattara, sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre Yattara, Beşiktaş'tan teklif aldığını ve sezon sonunda da bordo-mavili ekipten ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Yattara'nın sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceği ve Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Yattara Beşiktaş yolunda!
06 Temmuz, 2008, 10:51

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
kartalizmaster
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #1 : 14 Ocak, 2008, 19:22 »

valla süper olur ama disiplinsiz ve ertuğrul hoca zannetmiorum ki ondan tam faydalanabilsin.Rico'yu kullanamadı onu nası kullanıcak...

ONCE BIZ VARDIK.....
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : 14 Ocak, 2008, 19:25 »

gelirse Beşiktaşa iş yapar

kartalizmaster
Defans
**

« Yanıtla #3 : 14 Ocak, 2008, 19:29 »

valla sağ kanatta pek bi sorunumuz yok serdar özkan var holoskoda orda görev yapabilio bence appiah tipinde bi orta saha birde sağlam defansa ihtiyacımız var.colloccini kısa boylu aynı tipte toraman var.uzun boylu bi defans lazım bide..

ONCE BIZ VARDIK.....
forzasivas
Defans
**

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #4 : 14 Ocak, 2008, 21:56 »

gereksiz bi transfer olur..

Ş@MPİYONLUK İÇİN S€VS€YDİK ÇOKT@N Ç€K€R GİD€RDİK Wink
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #5 : 14 Ocak, 2008, 23:27 »

ölen ölür kaanblar bizim gençlik.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Burakeren
Defans
**

« Yanıtla #6 : 06 Şubat, 2008, 00:03 »

Yalnış bir haber.Yattara ile ilgilenmiyor Beşiktaş.Hem ben çok faydalı olacağını düşünmüyorum çünkü Tello ve Delgado ve hatta Ricardinho gibi teknik ayaklar var takımda.Ben Yattara nın kış ayları iyi oynayabildiğini hiç görmedim.sıcak havalarda çıkış sağlıyor sonra büyük bir düşüş.Hep ortalama bir oyuncu oldu ve o yüzden senelerdir Trabzonspor da.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #7 : 06 Şubat, 2008, 00:05 »

haber 14 ocak tarihinde lig tv den alınmış zaten orda yazıyr yanlış derken lig tv nin yanlışıdır Smiley

Burakeren
Defans
**

« Yanıtla #8 : 06 Şubat, 2008, 00:06 »

Yok abi yalnış bilgiyi sana demedim.Lig Tv nin haberi bende biliyorum yalnış diye Beşiktaş Yattara ile ilgilenmez onun için dedim.bende duymuştum bu haberi ve ihtimal vermemiştim.

tahirkara
PAF Takimi
*

« Yanıtla #9 : 27 Mart, 2008, 03:40 »

sizlerden hiçbiri beşiktaşlı değil baki mercimekten değil ibrahim yattara dan bahseidoyr haber de.
tahirkara
PAF Takimi
*

« Yanıtla #10 : 27 Mart, 2008, 03:41 »

Yok abi yalnış bilgiyi sana demedim.Lig Tv nin haberi bende biliyorum yalnış diye Beşiktaş Yattara ile ilgilenmez onun için dedim.bende duymuştum bu haberi ve ihtimal vermemiştim.
senin ihtimallerine koyim ben emi dünyadana ve futboldan haberin yok.
tahirkara
PAF Takimi
*

« Yanıtla #11 : 27 Mart, 2008, 03:43 »

lincoln müş peh Yasak Kelime onun seninde ororspu evladı.
DRAGON_61
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #12 : 27 Mart, 2008, 15:53 »

Sat-ma-ya-ca-ğız

"Gelecek hafta oyuncumuza 3 yıllık sözleşme imzalatacağız Kendisi hem bizde kalmayı hem de Türk olmayı çok istiyor".

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer haberleriyle gündeme gelen Gineli oyuncuları İbrahima Yattara'nın sözleşmesini önümüzdeki hafta 3 yıl daha uzatacaklarını söyledi. Şener, "Yattara'nın menajeri Adnan Demir önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelecek ve bir görüşme yapacağız. Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Herhangi bir sorun olmaz. 
Oyuncumuz da bizde kalmak için çok istekli. Bizden biri ve Türk vatandaşı olmak istiyor'' dedi.

Engin de Trabzonlu!
Beşiktaş'ın Yattara ile anlaştığı yönündeki haberlerin siyah-beyazlı kulüp tarafından yalanlandığını ifade eden Şener, ''Onun için bu konuda fazla konuşmaya gerek yok. Yattara'nın sözleşmesi sürüyor. Zaten böyle bir şey olmaz. Ama halen daha yazıyorlar. Sinan Engin de Trabzonlu. Öyle bir şey zaten yapmaz'' diye konuştu. Şener, "Gelecek yıl için güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için çalışmalara çok erkenden başladık" açıklamalarını yaptı.

Transfer harekatı
Başkan, öncelikle kaleci transferine yönleneceklerini belirterek, "4 tane kalecimiz var ama biz hâlâ 40 metreden goller yiyoruz. Tolga ve Onur, çok genç ve yetenekli kaleciler. Bunların önüne birkaç yıllığına 30'lu yaşlarda çok kaliteli ve yetenekli bir tecrübeli kaleci alacağız. Toplam 13 futbolcu transfer edeceğiz. Yani ilk etapta 5 yabancı, 4 gurbetçi genç, 4 yerli, ancak bu sayılar değişebilir. Gelecek ay yeni isimlerle sözleşme imzalayacağız" ifadesini kullandı.

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Wink

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Yattara Beşiktaş yolunda! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.151 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu