Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
06 Temmuz, 2008, 10:24
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Serbest Atis  |  Anket  |  Konu: Sivasspor'un Sezon Sonu Şampiyon Olma İhtimali 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Anket
Soru: SivasSpor'un Bu Sezon Şampiyon Olma İhtimali Nedir Sİzce?
% 10 Olabilir   -4 (40%)
% 50 Olur   -4 (40%)
Kesin Olur   -1 (10%)
Fikrim Yok   -1 (10%)
Toplam oy: 9

Gönderen Konu: Sivasspor'un Sezon Sonu Şampiyon Olma İhtimali  (Okunma Sayısı 1379 defa)
Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« : 14 Ocak, 2008, 21:56 »

SivasSpor'un Bu Sezon Şampiyon Olma İhtimali nedir Sİzce?
« Son Düzenleme: 14 Ocak, 2008, 23:47 Gönderen: Lxstany » Logged

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Sivasspor'un Sezon Sonu Şampiyon Olma İhtimali
06 Temmuz, 2008, 10:24

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #1 : 14 Ocak, 2008, 23:47 »

yarı yarıya diyorum ben halen avantaj onların elinde

futbolog
Defans
**

Gol Kralligi : 0

Futbol, asla sadece Futbol degildir.

« Yanıtla #2 : 15 Ocak, 2008, 00:36 »

Sivassporun elinde bu... 3 büyüklerle olan maçlarını kaybetseler bile.. kalan takımlara karşı kazanırlarsa ki bunu yapabilirler bence şampiyon olurlar... 12 den az puan kaybederse şampiyon olurlar...

iyi orta gol getirir...
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #3 : 15 Ocak, 2008, 00:51 »

ya açıkcası ben Fenerbahçeliyim ama Sivasın şampiyon olmasını isterim

jabag
Defans
**

« Yanıtla #4 : 15 Ocak, 2008, 07:52 »

KADER BU....

Herkes gibi bende isterdim ki bir anadolu takımı şampiyon olsun ama biz futbol severler biliyoruzki bu imkansız,ihtimal bile yok.olaya 2 türlü yaklaşmak gerekiyor. 1.si üç büyüklerin süper ligdeki baskısı,2.si anadolu takımlarının belli bir süre sonra aynı performansı göstermeyip dağılmaları hedefi küçültmeleri.
1.si = TSL de hepinizin malumudur ki üç büyüklerin havasından geçilmez.ben bir g.saraylı olarak sivasspor şampiyon olsun derdim ama buna ne yukardakiler nede türk basını izin verir. basının ne alakası var diyenleriniz olabilir. daha şimdiden sivasspor şampiyon olabilir diyerek takım üzerinde oluşabilecek stresin ve rehavetin onları ne kadar etkileyeceğini düşünebiliyormusunuz. sezonun başından beri sivasspor ilk üç ün içinde ve şuanda da liderlik koltuğunda basın neden sivasspor a yani lidere yeteri kadar yer vermiyor. hemen sesler yükseldi tabii sesiniz bana geliyo.diyosunuz ki ama gazeteler trajları için taraftar yoğunluğu 3-4 büyük külüpte olduğu için onlara daha fazla yer vermesi mantıklı değilmi. mantıklı olan türk futbolunun şaunda en başarılı takımı olan sivasspora yeteri desteğin artırılması olduğunu düşünüyorum. avrupa basınında takip etmişsinizdir bu aralar sivaspor konuşuluyor.avrupada sivasspor taraftarının yoğunluğundan değil başarısından dolayı geniş yer veriliyor. karadeniz efsanesi trabzonumuzun şuan ki hali pek ii değil ama yinede yıllardır spor gazetelerimizin iç sayfalarında yerini alıyor.sivasporun trabzon dan ne farkı var...(burda trabzonsporumu küçümsemiyorum)

2.si = her ne hikmetse Türk futbolunda böyle bir süreç hep yaşanmıştır ve yaşanmaya devam edecektir. bir zamanlar g.antep ilk dördün içerisindeyken acaba şampiyon olurmu demiştik.kayseri öle... ve diğerleri... anadolu takımlarında futbolcuların performansını beğenen büyük külüpler hemen önümüzdeki sene bu futbolcuyu kadromuza katalım diyerek onlarla ilgilenmeye başlayıp konsantrasyon denen bişey bırakmıyorlar. topuz fenere mi gidiyor? gökhan g.saray ın aradığı futbolcu mu ? bu manşetleri gazetelerimizde çok gördük. dediğimiz gibi türk basınının ve büyük külüplerin baskısı sivasspora büyük engel olacağını düşünüyorum. bu anlamda futbolcuların ilerleyen haftalarda eski performanslarını sergileyeceğini düşünmüyorum.

SÖZÜN ÖZÜ : SİVASSPOR ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ....

Saygılarımla.... 

temeli sağlam atılmış yorumlarla : İDDAA MÜHENDİSİ...
Altan Simsek
Defans
**

« Yanıtla #5 : 15 Ocak, 2008, 21:31 »

KADER BU....

Herkes gibi bende isterdim ki bir anadolu takımı şampiyon olsun ama biz futbol severler biliyoruzki bu imkansız,ihtimal bile yok.olaya 2 türlü yaklaşmak gerekiyor. 1.si üç büyüklerin süper ligdeki baskısı,2.si anadolu takımlarının belli bir süre sonra aynı performansı göstermeyip dağılmaları hedefi küçültmeleri.
1.si = TSL de hepinizin malumudur ki üç büyüklerin havasından geçilmez.ben bir g.saraylı olarak sivasspor şampiyon olsun derdim ama buna ne yukardakiler nede türk basını izin verir. basının ne alakası var diyenleriniz olabilir. daha şimdiden sivasspor şampiyon olabilir diyerek takım üzerinde oluşabilecek stresin ve rehavetin onları ne kadar etkileyeceğini düşünebiliyormusunuz. sezonun başından beri sivasspor ilk üç ün içinde ve şuanda da liderlik koltuğunda basın neden sivasspor a yani lidere yeteri kadar yer vermiyor. hemen sesler yükseldi tabii sesiniz bana geliyo.diyosunuz ki ama gazeteler trajları için taraftar yoğunluğu 3-4 büyük külüpte olduğu için onlara daha fazla yer vermesi mantıklı değilmi. mantıklı olan türk futbolunun şaunda en başarılı takımı olan sivasspora yeteri desteğin artırılması olduğunu düşünüyorum. avrupa basınında takip etmişsinizdir bu aralar sivaspor konuşuluyor.avrupada sivasspor taraftarının yoğunluğundan değil başarısından dolayı geniş yer veriliyor. karadeniz efsanesi trabzonumuzun şuan ki hali pek ii değil ama yinede yıllardır spor gazetelerimizin iç sayfalarında yerini alıyor.sivasporun trabzon dan ne farkı var...(burda trabzonsporumu küçümsemiyorum)

2.si = her ne hikmetse Türk futbolunda böyle bir süreç hep yaşanmıştır ve yaşanmaya devam edecektir. bir zamanlar g.antep ilk dördün içerisindeyken acaba şampiyon olurmu demiştik.kayseri öle... ve diğerleri... anadolu takımlarında futbolcuların performansını beğenen büyük külüpler hemen önümüzdeki sene bu futbolcuyu kadromuza katalım diyerek onlarla ilgilenmeye başlayıp konsantrasyon denen bişey bırakmıyorlar. topuz fenere mi gidiyor? gökhan g.saray ın aradığı futbolcu mu ? bu manşetleri gazetelerimizde çok gördük. dediğimiz gibi türk basınının ve büyük külüplerin baskısı sivasspora büyük engel olacağını düşünüyorum. bu anlamda futbolcuların ilerleyen haftalarda eski performanslarını sergileyeceğini düşünmüyorum.

SÖZÜN ÖZÜ : SİVASSPOR ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ....

Saygılarımla.... 

jabag dediklerine aynen katılıyorum...Bir zamanlar çok takım geldi geçti,en son örnek  v.manisa şimdi neredeyse düştüm düşecek ondan önce kayseri takımlarım bütçe de sorunları var bir fenerbahçeyle bi kayserinin bütçe si ortada yayıncı kuruluş bile sen anadolusun sana anca bu kadar sen büyük takımsın sizlere şu kadar veriyorum diyerek haksız rakebete yol açıyor.Tabi bu da ne oluyor yavaş yavaş takımların maçları bilerek yada seninde bahsettğin gibi havaya sokularak gerilemesine yol açıyor...ama bana göre SİVASSPOR Diğer takımlar gibi değil sanırım 5.büyük takım gibi gizliden gizliye daha çıkamdan önce sedat pekerin takımı çıktı tam fener düşmanı derlerdi..böyle duyum almıştım...bakıyorum haklı çıkıyorlar gibi çünkü o günden beri takımda gerileme değil ilerleme var..tabi oyuncuların hakkını yememek lazım ama paran varkı iyi oyuncu alır oynatırsın yoksa gençlerbirliği gibi ankaraspor gibi iyi oyuncularını 3 büyüklere verirsen düşme hattından kurtulamazsın....Bakalım ve görelim bakalım ne olacak bu anketi hazırlarkende bunu düşünerek hazırlamıştım...İyi de oldu ilginizen dolayı teşekürler...

forzasivas
Defans
**

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #6 : 15 Ocak, 2008, 22:25 »

ooooooooooo - laaaaaaaaaaaaaa - caaaaaaaaaaaa - ğıııııııııııııııııııııııız Cheesy:D

yorumlarınız için teşekkürler...biz inanıyoruz sizde inanın

Ş@MPİYONLUK İÇİN S€VS€YDİK ÇOKT@N Ç€K€R GİD€RDİK Wink
Altan Simsek
Defans
**

« Yanıtla #7 : 15 Ocak, 2008, 22:41 »

ooooooooooo - laaaaaaaaaaaaaa - caaaaaaaaaaaa - ğıııııııııııııııııııııııız Cheesy:D

yorumlarınız için teşekkürler...biz inanıyoruz sizde inanın

Bizde sizler kadar çok istiyoruz.Bir ANADOLU Takımının Şampiyon olmasını bizde istiyoruz İspanyada SEVİLLA Gibi Bir Takımın Çıkıp Barçaya RMadrid Kafa Tutatacak Bir Takımınn Çıkamasını Bununda SİVASSPOR Olmasını Bizde istiyoruz Bir (TÜRK Tek.Dirk.YEni) şampiyonluk sevinci yaşamasını kimlerinn eline geçmediki Önce RIDVANLAR ÇIKTI BASIN YEDİ YUTTU,,,OĞUZLAR ÇIKTI YEDİ YUTTU,,,,RIZLAR GELDİ YEDİ YUTTU,,,BÜLENT KORKMAZLAR ÇIKTI Kİ bir fenerbahçeli olarak ilk defa ama haklı olarak desdek vermştim hala g.birliğnde hala desteklerim...çok iyi dedik ha gayret milli takıma dediler Ersunn Yanal'ı Yeidler,,,Ertuğrul Sağlamı Yemeye Kalktılar Biraz Ağır Oldu Yiyemediler ,,,korkarım Eğer Bu Bülente Fenerin  Asker Bülentini Desteklemiyeceğiz Hangisini destekleyeceğim....Korkarım Bu nu da yiyeceler Abi Diyeceksinizki sen takmışsın BAsın Basın....Ama gerçekler Basın Getirir,Basın Şampiyon Yapar Basın Götürür (Licesku gibi,,,) Boşuına Bağırmıyorlarla Geçen Sezon Fenerbahçe Başkanımız Bağırıyordu..Basın Basın Bizden Yana Değil Diye Şimdi Galatasaray ,,,Geçmiş de Beşiktaş da Aynısını yaptı....Kısa ca Dostum Sivasspor Gönülden isteriz inşallahda olur.... Cheesy

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #8 : 16 Ocak, 2008, 00:23 »

ya takım farketmiyor çevremdeki her kez istiyor sivasporun şampiyon olmasını

serseri_cemil
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #9 : 19 Ocak, 2008, 18:17 »

SİVAS BU SENE OLAMAZ ŞAMPİYON SENE YE İNŞALLAH
azim33
Defans
**

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #10 : 19 Ocak, 2008, 20:12 »

bencede şampiyon olamaz ama seneyede şampiyon olamaz...ispanyada bile şampiyon olur ama türkiye de asla....ama bu kadar yaklaşmışken bırakmasınlar belkide olurlar.

SEVİLLA FC
forzasivas
Defans
**

« Yanıtla #11 : 19 Ocak, 2008, 22:07 »

BİZ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENİZZZ...BU TARAFTAR ŞAMPİYONLUK YAŞAMICAKTA KİM YAŞİYİCAK ?

azim33
Defans
**

« Yanıtla #12 : 19 Ocak, 2008, 22:11 »

sivasın şampiyon olmasını hepimiz isteriz ama işte olmuyor kardeşim yapmıyorlar..ama inş.bu sezon yanıılırız da sivas şmp.olur.

SEVİLLA FC
forzasivas
Defans
**

« Yanıtla #13 : 19 Ocak, 2008, 22:54 »

sivasın şampiyon olmasını hepimiz isteriz ama işte olmuyor kardeşim yapmıyorlar..ama inş.bu sezon yanıılırız da sivas şmp.olur.

sizde haklısınız kardeş...yıllardır bu sistem aynı...ama trabzon nası aştı bu engelleri...

azim33
Defans
**

« Yanıtla #14 : 20 Ocak, 2008, 10:31 »

inşallah sivas ta aşacak bunu ve şampiyon olacak sezon sonu valla bıktık bi fener bi cimbom bi beşiktaş ligin hiç bir tadı kalmadı.sivasa tam destek veriyoruz.

SEVİLLA FC
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Serbest Atis  |  Anket  |  Konu: Sivasspor'un Sezon Sonu Şampiyon Olma İhtimali « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.197 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu