Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07 Temmuz, 2008, 03:55
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo transferindeki acı gerçek! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ronaldo transferindeki acı gerçek!  (Okunma Sayısı 194 defa)
Engin
Ziyaretçi

« : 15 Ocak, 2008, 00:02 »

Gazeteler onun ağzından yazdı çizdi. Kulüp yalanladıkça herkes gelecek dedi. Bir tek çıkıp o konuşmamıştı ve konuştu. Ronaldo canlı yayında transfer söylentilerine cevap verdi:

Fenerbahçe'nin aylardır transfer listesinin en tepesinde bulunan, 'geldi, geliyor,gelecek, imza attı' diye konuşulan Milan'ın yıldızı Ronaldo, transferiyle ilgili olarak ilk kez dün Milan Channel'a konuştu.

Milan taraftarına umutlar saçan Ronaldo, sıkça Flamengo'dan söz ederken, Fenerbahçe ile ilgili tek bir kelime bile etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

'Milan taraftarı emin olsun ki, Milan'da kalıp, formamı geri alacağım' şeklinde konuşan Ronaldo, Flamengo'nun transfer teklifini doğrulayarak şunları söyledi:

'Evet beni istiyorlar bu doğru. Fakat onlara herhangi bir söz vermedim ve hiç bir kulübe imza atmadım. Ben Milan'da kalmak, formamı geri almak istiyorum. Çünkü Milan bana çok inanıyor ve güveniyor. Bu da beni çok mutlu ediyor.

Ronaldo konuşmasında Fenerbahçe'den hiç bahsetmezken, Flamengo'nun teklifini doğruladığını fakat kabul etmediğini açıklaması ise Fenerbahçe taraftarını hem üzecek, hem de sevindirecek gibi gözüküyor.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Ronaldo transferindeki acı gerçek!
07 Temmuz, 2008, 03:55

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo transferindeki acı gerçek! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.11 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu