Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Eylül, 2008, 15:56
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: ''En iyi forvetlerden biriyim'' 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ''En iyi forvetlerden biriyim''  (Okunma Sayısı 320 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« : 11 Şubat, 2008, 20:50 »

Oftaş maçında yıldızlaşan Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü Mateja Kezman, Alex hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı! Bu forma altında en iyi maçlarından birisini çıkarttığını söyleyen Kezman, Alex'le uyumu hakkında konuşurken, Avrupa'nın da en önemli forvet oyuncularından biri olduğunu iddia etti!

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana performansı hep tartışma konusu olan Mateja Kezman, pazar akşamı Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasında sergilediği olumlu futbol, attığı gol, Roberto Carlos'a yaptığı asisit ile karşılaşmanın yıldızı oldu.

Mücadelenin ardından CNN Türk'te yayınlanan "Futbolmania" programında önemli açıklamalarda bulunan Kezman, DHA muhabiri Senad Ok'un sorularını yanıtladı. Sırp futbolcunun, özellikle daha önce problem yaşadığı iddia edilen Alex ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekiciydi.

Kezman, Alex ile bugüne kadar hiç olmadığı kadar uyum içinde olduğunu ifade ederek;
"Bugün Alex ile daha önce hiç olmadığı kadar iyi çalıştık ve kendisi ile son aylarda çok fazla zaman geçirdik. Benim zor bir dönem geçirdiğimi gördü. Eminim ki bana çok fazla yardımcı olmak istiyor. Topu benimle buluşturup gol atmamı istiyor. O da benim bu takım için önemli bir oyuncu olduğumu biliyor. Ben de onu topla buluşturmayı istediğimi gösterdim. Bugün güzel iki pas verdim. Gerçekten daha iyi çalışıyoruz" dedi.

"AVRUPA'NIN ÖNEMLİ GOLCÜLERİ ARASINDA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM"
Sırp golcü ayrıca kendisinin hala Avrupa'nın önemli forvet oyuncularından biri olduğunu kaydederek;
"Çok mutluyum. Bu forma altında en iyi maçlarımdan biriydi ve güvenim geri geldi. Fizik durumum eskisine göre daha iyi. Çok iyi çalıştım. Bunu devam ettirmek istiyorum. Kezman'a herkesin iyi futbol oynayabildiğini göstermek adına büyük motivasyon yaşadım. Etrafta çok fazla hikaye vardı. İyi yolda olduğumu düşünüyorum. Avrupa'daki hala önemli forvet oyuncularımdan biri olduğumu ispat ettiğimi düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma özellikle verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: ''En iyi forvetlerden biriyim''
05 Eylül, 2008, 15:56

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ozy99
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #1 : 11 Şubat, 2008, 23:13 »

bencede öyleydi kezman ama şu an diğil..hele psvdeki son 2 sezonunda 60 küsür maçta maç başına 1.2 gol ortalaması falan vardı
eric cantona
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

THE KING

« Yanıtla #2 : 12 Şubat, 2008, 02:28 »

ne avrupası türkiyede ilk 20 forvete giremez fener gibi bi takımda oynuyosan her sene gol kralı olmsaı lazım ama yanında gecemıyo ,avrupanın en ıyı forvetlerındenmiş ,canım benim

FUTBOL ASLINDA BASİT BİR OYUN ONU KARMAŞIK HALE GETİREN BİZLERİZ
Erenmeister
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #3 : 12 Şubat, 2008, 11:50 »

ne avrupası türkiyede ilk 20 forvete giremez fener gibi bi takımda oynuyosan her sene gol kralı olmsaı lazım ama yanında gecemıyo ,avrupanın en ıyı forvetlerındenmiş ,canım benim
türkiyedeki en iyi forvetleri saysana.
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #4 : 12 Şubat, 2008, 13:01 »

gerçekten avrupada en iyi forvetler arasına giremez kezman bir iki maçta form tutmuş tabi dilerizki böyle devam etsin hatta daha iyiye gitsin
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: ''En iyi forvetlerden biriyim'' « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.151 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu