Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
15 Ekim, 2008, 21:47
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Samsunspor  |  Konu: Samsunspor'da şok! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Samsunspor'da şok!  (Okunma Sayısı 482 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« : 15 Ocak, 2008, 19:50 »

Samsunspor'da şok!
TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'da yönetim kurulu üyelerinin istifa ettiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir yaşanan ekonomik sıkıntıların aşılması için bugüne kadar herhangi bir ilerleme kaydedilemeyen Samsunspor'da yönetim kurulu üyeleri kulüp başkanı Sezgin Gümüş'e istifalarını sundu.

Başkan Gümüş'ün istifaları kabul ettiği ve kulübe maddi destek sağlayacak yeni yönetim kurulu üyeleri için arayışta olduğu öğrenildi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Samsunspor'da şok!
15 Ekim, 2008, 21:47

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #1 : 15 Ocak, 2008, 19:55 »

Türk futbolunun gerçeği bu işte
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #2 : 15 Ocak, 2008, 20:51 »

Samsun'da 3 istifa kabul edildi
TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Gümüş, istifa eden yönetim kurulu üyelerinden sadece üçünün istifalarının kabul edildiğini söyledi.

Gümüş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu istifalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulu üyelerinden Ertan Avcı, Şükrü Koç ve Hakan Yavuz'un istifalarını kabul ettiğini belirten Gümüş, diğer üyelerin istifalarını işleme koymadığını söyledi.

Burakeren
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #3 : 05 Şubat, 2008, 04:50 »

Parasal yönden büyük sıkıntı çekiyoruz.Ben Samsun'luyum ve iyi bir Samsunspor taraftarıyımdır.
Yönetime halk yardım etmiyor.Sivas'ta ki dayanışmayı herkes izliyor.Samsunda bu yok.Stadı yeniliyoruz ama para olmadığı için hala yenileme aşamasında.İşadamları takıma sahip çıkmıyor.Bu yüzden 1. ligde sürekli yuvarlanıp gideceğiz.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Samsunspor  |  Konu: Samsunspor'da şok! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.179 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu