Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Eylül, 2008, 08:24
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Dünya'dan Futbol  |  Afrika Ligleri  |  Afrika Kupasi 2008  |  Konu: Afrika Kupası 2008'den Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Afrika Kupası 2008'den Haberler  (Okunma Sayısı 4745 defa)
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #15 : 22 Ocak, 2008, 23:32 »

dostum kuponun gayet iyidi aslında ben 3 ytl atmıştım sağlık olsun bekleriz yeni kuponlarını
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Afrika Kupası 2008'den Haberler
05 Eylül, 2008, 08:24

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ekkan
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #16 : 22 Ocak, 2008, 23:34 »

yav kupon ii de olmuyor işte olmayınca... iddaayı bıraktırcak bu bana yaa bu hafta hep tek mac yaa olmaz bu kadar . $ lazım zamanın da tutmuyor nalet:Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #17 : 22 Ocak, 2008, 23:35 »

sağlık olsun dostum yaa elbet tutar bu aralar madem paraya ihtiyaç var iyi maç bulalım ozaman

ekkan
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #18 : 22 Ocak, 2008, 23:38 »

valla saglam arıyoruz ama hep hayalkırıklıgına ugrastıyorlar. arkadasım önerebilecegin bölüm varmı yarın için. ayrı ayrı bölümler ama ne tarafa bakabilirim
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #19 : 22 Ocak, 2008, 23:40 »

http://www.futbolaktif.com/forum/index.php/topic,1896.0.html

bu konuda Altan Şimşek'in kuponu gayet güzel yarın için

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #20 : 23 Ocak, 2008, 18:55 »

Gana'da sakatlık sıkıntısı
Afrika Uluslar Kupası'nda (A) Grubu'nda mücadele eden Gana'da, Perşembe günü oynayacağı Namibia maçı öncesi sakatlıklar can sıkıyor.

Teknik direktör Claude Le Roy, savunmanın önemli oyuncusu John Mensah'ın, partneri John Pantsil'in ve Rusya'da top koşturan Shilla Illiasu'nun sakatlıklarının düzelmemesi üzerine bu bölgeyi yeniden şekillendirmek zorunda olduğunu söyledi.

İlk maçının Muntari'nin son dakika golüyle kazanan Gana, eğer Perşembe günü Namibia'yı yenerse büyük ihtimalle çeyrek finale yükselecek.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #21 : 23 Ocak, 2008, 21:40 »

Kanoute'den Nijerya'ya taş!
Afrika Uluslar Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ederken Mali'nin yıldızı Frederic Kanoute'den Nijerya'ya taş geldi! Yıldız futbolcu, Nijerya'nın Gana 2008'de çeyrek finale kalamayacağını söyledi.

Pazartesi günü oynanan maçlarda Nijerya, Fildişi Sahili'ne 1-0 mağlup olmuş, Mali ise Benin'i Kanoute'nin penaltı golüyle aynı skorla mağlup etmişti. Bu sonuçların ardından grupta Fildişi ile Mali liderliği paylaşıyorlar.

The Punch'a yaptığı açıklamada Cuma günü Nijerya ile karşılaşacaklarını ve bu maçtan galibiyet ile ayrılacaklarını söyleyen Kanoute, Nijerya'nın Fildişi Sahili'ne kaybedeceğini tahmin ettiğini ve bu durumun gruptan çıkma şanslarını arttırdığını söyledi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #22 : 24 Ocak, 2008, 20:16 »

Rigobert Song inanmış...
Afrika Uluslar Kupası'nda 4-2'lik Mısır yenilgisiyle başlayan Kamerun Milli Takımı kaptanı Rigobert Song aldıkları yenilgiye rağmen inançlarından bir şey kaybetmediklerini belirtti.

Song, "10 Şubat'ta oynanacak final için halen daha heyecanlıyım. Turnuvayı en son kazandığımızda yine Gana'daydık ve yine ben vardım. Bunun tekrarlanmasını hayal ediyorum." dedi. Song Mısır karşısında yaşlanan yapısı ile turnuvaya tam hazır olmadığı konusunda ise kendisine yöneltilen eleştirileri kabul etmediğini söylerken, "%100 hazırım ve kendime güveniyorum. Bu benim 5. turnuvam ve 4'ünde bu takımı kaptanıydım" dedi.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Mısır karşısında ikinci yarı oyuna giren küçük kardeşi Alex Song Bilong ile ilgili olarak ise "Muhteşem bir tekniği var ve Pazar günü oynayacağımız Zambiya maçında hocamızın ona yine ikinci yarı şans vereceğini düşünüyorum. Onun ilk Avrupa'ya gelişinde uçak biletini ben almıştım. Bastia idmanlarına çıkarak denenmişti. Şimdi onu bu noktada görmek gerçekten gurur verici" dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #23 : 24 Ocak, 2008, 20:17 »

Mouri Ogunbiyi pişman oldu
Benin takımının orta sahasında görev yapan Mouri Ogunbiyi hafta içi idmanda takım arkadaşlarıyla tartışıp, sergilenmemesi gereken hareketler yaptınca teknik direktör Reinhard Fabisch tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Beninli futbolcu yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarımdan ve hocamdan özür diledim. Fabisch de bu özürü kabul ederek beni tekrar kadroya aldı." dedi.

B grubunda yer alan Benin kupada ilk maçında Mali'ye 1-0 mağlup olmuştu ve takım ikinci maçında yarın Fildişi Sahili ile karşılaşacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #24 : 27 Ocak, 2008, 20:35 »

Eto'o rekora ortak!
Kamerun'un golcüsü Samuel Eto'o, Kamerun'un Zambiya'yı 5-1 mağlup ettiği maçta 38 yıllık bir rekora ortak oldu.

Afrika Uluslar Kupası'nda 14. kariyer golünü atan Barcelona'nın yıldızı Eto'o, Fildişi'nin eski forveti Laurent Pokou ile aynı gol sayısına ulaştı. Pokou, Afrika Kupası tarihinde iki defa en golcü oyuncu unvanını aldı. 1968'de 6 gol, 1970'te de 8 gol atarak toplamda 14 golü bulunan oyuncunun rekoruna ortak olan Eto'nun ise bundan sonraki amacı, turnuvada gol veya goller atarak rekoru kendi eline geçirmek...

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #25 : 29 Ocak, 2008, 01:37 »

Drogba 50. kez!
Fildişi Sahili kaptanı Didier Drogba, Afrika Uluslar Kupası'nda Salı günü oynanacak olan Mali maçıyla birlikte farklı bir gururu daha yaşayacak! Drogba, Mali'ye karşı ülkesinin formasını 50. kez giymiş olacak.

Chelsea'nin golcüsü, ülkesi için şu ana kadar 31 gol kaydetti. Milli formayı ilk kez 2002 yılında Güney Afrika'ya karşı giyen Drogba, Fildişi için maç başına 0.6 gol ortalamasıyla oynuyor.

Cuma günü Benin'i 4-1 yendikleri maçta açılış golünü atan ve takımının çeyrek final vizesi almasına yardımcı olan Drogba: "Turnuvanın ilk maçından beri gol atmak için bekliyorum ve Benin maçında bunu gerçekleştirince çok mutlu oldum. Şimdi artık çeyrek final karşılaşmasına bakıyoruz. Kimin geleceği ise farketmez. Eğer Afrika Kupası'nı kazanmak istiyorsanız, her takımı yenebilmelisiniz" diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #26 : 29 Ocak, 2008, 01:37 »

"Phiri Zambiya'yı küçük düşürdü"
26. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Zambiya milli takımı taraftarları, takımlarının Kamerun'a 5-1 yenilmesinden sonra adeta çileden çıktı. Yenilgiyi kabul edilmez bulan Zambiya taraftarları teknik direktör Phiri'nin, savunmada yapılan büyük hatalara rağmen takıma hiç müdahale etmediğini belirterek teknik direktörün değiştirilmesini istedi.

Konu üzerine bir açıklama yapan Zambiya taraftarlar birliği eski başkan yardımcısı Ernest Chikumbi, teknik direktör Phiri'nin Zambiya için yetersiz odluğunu ve derhal değiştirilmesi gerektiğini söyleyerek, "Phiri sadece oturuyor, oyuna hiç müdahale etmiyor. Maçın başında yapılan savunma hatalarına seyirci kalıyor. Kendi oyuncurına bile bağırmayan bir teknik direktörden nasılbir başarı beklersiniz? Zambiya'yı küçük düşürdü, acil önlem alınmalı" diye konuştu.

C Grubu'nda yer alan Zambiya 3 puanla grupta 3. sırada yer alıyor. Son maçında Mısır'la karşılaşacak olan Zambiya'nın gruptan çıkma şansı devam ediyor.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #27 : 29 Ocak, 2008, 01:38 »

Manucho istifa ettirdi!
26.sı düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda dün akşam oynanan karşılaşmada Senegal Angola'ya 3-1 mağlup olarak taraftarlarına büyük bir şok yaşattı. Angola'nın Manchester United'lı forveti Manucho'nun iki gol ve güzel oyunuyla Senegal karşısında takımını sırtlamasından sonra Afrika'da ilk istifa sesi Senegal teknik direktörü Henri Kasperczak'ten geldi.

Yapılan açıklamada Henri Kasperczak'in istifa ettiği ve yerine takımın yardımcı hocası Lamine Ndiaye'nin görev yapacağı belirtildi. Grupta son maçını perşembe günü Güney Afrika ile oynayacak Senegal Angola mağlubiyeti ile bütün avantajını yitirmiş durumda. Grupta Angola ve Tunus son maçta berabere kalması durumunda el ele çeyrek finale yükselen takımlar olacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #28 : 30 Ocak, 2008, 19:02 »

Yerini gençlere bıraktı
Fas Milli Takımı'nın tecrübeli defans oyuncusu Talal El-Karkouri Milli takımı bıraktığını açıkladı.

Önceki gün A grubunda Gana'ya 2-0 mağlup olarak çeyrek final biletini elleri ile Gine'ye kaptıran Fas'ın deneyimli oyuncusu, "Bu takım 8-10 sene daha birlikte oynayabilir ve biliyorumki 2010 Dünya Kupası finallerine katılacak güçte. Geleceği düşünmek zorundayız, gençler ile başarı gelecektir" dedi. 31 yaşındaki Faslı futbolcu Katar Ligi'nde Qatar Sports Club'de futbol yaşantısına devam ediyor.

Gana 2008'e veda eden Fas turnuva öncesi oynadığı hazırlık maçlarında Fransa ile 2-2, Senegal karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle turnuvaya girerken favori konumundaydı..

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #29 : 30 Ocak, 2008, 19:03 »

Asamoah Gyan'a ölüm tehdidi!
Afrika Uluslar Kupası’na gölge düştü. Ev sahibi Gana’nın golcüsü Asamoah Gyan’ın Accra’daki evi, İtalya’nın Udinese takımında da forma giyen genç golcünün ülkesi milli takımında gösterdiği kötü performans nedeniyle aldığı ölüm tehditleri yüzünden polis koruması altına alındı.

Geçen hafta Gana’nın Namibya’yı 1-0 yendiği maçta sergilediği kötü performans ve kaçırdığı goller sonrası Asamoah, hem taraftarların hem de medyanın hedefi haline gelmişti. Asamoah’ın hafta sonu kardeşi, ailesi ve Gana Spor Bakanı ile yaptığı görüşme sonrası evi polis tarafından koruma altına alındı.

Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Dünya'dan Futbol  |  Afrika Ligleri  |  Afrika Kupasi 2008  |  Konu: Afrika Kupası 2008'den Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.167 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu