Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
14 Ekim, 2008, 00:47
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: Tarihi fırsat geliyor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Tarihi fırsat geliyor  (Okunma Sayısı 159 defa)
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« : 16 Ocak, 2008, 22:28 »

Tarihi fırsat geliyor

Eskişehirspor kulübü başkanı Nebi Hatipoğlu, Alt yapı için ciddi projeleri olduğunu söyledi.
ES TV kanalındaki spor programına katılan Başkan Hatipoğlu, Necmi Aktuna'nın sorularını cevaplandırdı. Başkan Hatipoğlu, Sanayi ve Ticaret odası gibi kurumların takıma daha fazla katkı sağlaması gerektiğini vurgulayarak, " Bu şehrin tanıtımını en iyi Eskişehirspor yapıyor. Bu nedenle başta odalarımız olmak üzere Büyükşehir belediyemizin takıma katkı sağlaması gerekiyor. Verilen destekler bizlere değil, şehrin simgesi olan ES ES'e olacaktır. Yardım konusunda hep söylüyoruz, yeri geliyor dilimizde tüy biti yor ama beklenen katkı gelmiyor." diye konuştu.
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan başta olmak üzere Vali Kadir Çalışıcı ile takıma sponsor olanlara teşekkür eden Hatipoğlu, " Verdiğimi sözleri bir bir yerine getiriyorum. Üç yıl sonunda şampiyonluk sözü vereceğimi söyledim ikinci yıla nasip oldu. Bu sezon iyi bir hava yakaladık ve bunu iyi kullanıp lig sonuna kadar bu avantajı sürdürüp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. " şeklinde konuştu. Tesislerin bitmesiyle birlikte alt yapıyı tesislere alacaklarını, en az 60 kişilik genç ve yıldız takım oluşturup yatılı olarak bu gençlere hizmet vereceklerini ifade eden Hatipoğlu, " Kimse kusura bakmasın. Ben doğruları söylemek zorundayım. Alt yapı derneği iyi niyetiyle bu işi buraya kadar getirdi. Tesislere alt yapıyı alınca onların misyonu bitiyor. Katkı sağlamak isterlerse yönetime alırız ve birlikte çalışırız. " diyerek sözlerini tamamladı.
Hatipoğlu, Teknik kadroya ve futbolculara sonuna kadar güvendiğini ve kulübün borcunun ise yaklaşık 4 Trilyon lira civarında olduğunu sözlerine ekledi.

16.01.2008 

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Tarihi fırsat geliyor
14 Ekim, 2008, 00:47

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: Tarihi fırsat geliyor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.207 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu