Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
28 Ağustos, 2008, 23:16
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği'nden Haberler 0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Gençlerbirliği'nden Haberler  (Okunma Sayısı 1436 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« : 29 Ocak, 2008, 20:08 »

G.Birliği Mesut Bakkal ile anlaştı!
Turkcell Süper Lig'de zor günler geçiren Gençlerbirliği'nin geçen sezon da takımı çalıştıran Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Süper Lig'de 20 hafta sonunda 18 puanla 17. sırada yer alan Gençlerbirliği'nde Başkan İlhan Cavcav, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile bir görüşme yaptı. İlhan Cavcav'ın fabrikasında bulunan ofisinde gerçekleşen görüşmenin ardından tarafların prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Kırmızı-siyahlı ekibin Mesut Bakkal ile anlaştığını açıklamak için Bülent Korkmaz ile yolları ayırmayı beklediği öğrenildi. Kırmızı-siyahlı kulübün, Bülent Korkmaz'dan istifa etmesini beklediği öğrenildi. Gençlerbirliği, Mesut Bakkal ile sözleşme imzalaması durumunda bu sezonki 4. teknik direktörünü göreve getirmiş olacak.

Sezona Fuat Çapa ile başlayan Gençlerbirliği, daha sonra 6. haftada Reinhard Stumpf, 11. haftada ise Bülent Korkmaz'ı göreve getirmişti. Kırmızı-siyahlılar, ayrıca sezon öncesi Ersun Yanal ile sözleşme imzalamış, ancak taraflar 2 gün sonra yollarını ayırmıştı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gençlerbirliği'nden Haberler
28 Ağustos, 2008, 23:16

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #1 : 29 Ocak, 2008, 21:31 »

Korkmaz'ın telefonları kapalı!
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, takımı sezon sonuna kadar Mesut Bakkal'a emanet etmek istediğini açıkladı.

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından bugün öğle saatlerinde eski teknik direktörüleri Mesut Bakkal'ı bürosuna çağıran kulüp başkanı İlhan Cavcav, takımın teknik direktörü Bülent Korkmaz'ı görevinden aldığını, takımı sezon sonuna kadar Bakkal'a emanet etmek istediğini belirtti.

Bakkal'ın bunun üzerine, "Bülent Hoca ile herşeyinizi halletmedikten sonra kulübe dahi adım atmam" demesi üzerine Cavcav bir açıklama yaparak, "Bülent Korkmaz ister kendi ayrılsın, isterse de ben onu görevinden alırım" dedi. Bu arada Bülent  Korkmaz'ın telefonlarını kapattığı ve kendisine ulaşılamadığı belirtildi.

Sezon başında Gençlerbirliği'nden ayrılan Mesut Bakkal, menajer Cem Onuk'un, "Yardımcı hocalar gitsin, sen kal" demesi üzerine istifa etmişti. Şimdi ise Bakkal'ın yine aynı yardımcılar Hayati Soydaş, Timur Atalay ve Turgay Keskin ile geri dönecek olması dikkat çekti. Mesut Bakkal, takımın başına gelmesi halinde sezon sonuna kadar 300 milyar, yardımcıları ise 100'er milyar alacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : 30 Ocak, 2008, 18:57 »

G.Birliği, Korkmaz ile yollarını ayırdı
Turkcell Süper Lig'de küme düşme potasında bulunan Gençlerbirliği'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.

Ligde Bursaspor deplasmanında rakibine 2-1 yenilen başkent ekibinde yönetim kurulu üyesi Enis Safi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bülent Korkmaz ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirterek, ''Kendisiyle oturup karşılıklı anlaşma yolunu tercih ettik, ancak kendisi bize sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinden yana olduğunu söyledi. Görevini bırakmayacağını bize iletti'' dedi.

Korkmaz'ın kulüpten sezon sonuna kadar 55 bin YTL alacağının bulunduğunu, bunu da kendisine ödeyeceklerini belirten Safi, şöyle konuştu:

''Şartlara uyacağız. Tazminatını verdikten sonra mahkemeye gerek yok. Sezon sonuna kadar olan alacakları ödenecek. Teknik direktör arayışlarımız sürüyor. Bugün, yarın sonuçlandırmayı planlıyoruz.''

Enis Safi, Mesut Bakkal ile ilgili sorulara ise ''Başkan, Mesut hocayla sözde anlaşmış olabilir, ancak ben yazılı sözleşmeden bahsediyorum. Bizim için önemli olan da bu'' diyerek sözlerini tamamladı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #3 : 30 Ocak, 2008, 19:41 »

Ve Mesut Bakkal G.Birliği'nde
Bülent Korkmaz'ın görevine son veren Gençlerbirliği Kulübü, teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getirdi. Gençlerbirilği Kulübü'nün, teknik direktör Mesut Bakkal ile yarın saat 11.00'de Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde sözleşme imzalayacağı açıklandı. Bu arada Mesut Bakkal'ın yeniden takımın başına dönmesiyle birlikte başkent ekibi sezon başından bu yana 5. teknik adamı göreve getirmiş oldu.

cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #4 : 30 Ocak, 2008, 23:42 »

mesut bakkalla anlaştık cavcav kümeye gençlerbirliği süper lige cavcav en sonnuda cami duvarına işedi

1 şubat cumartesi günü saat 12:30 da gençlerbirliği ilhancavcav tesislerinde bütün gençlerbirliği taraftarları buluşuyor.bayağı gençelrbirliği taraftarının olcağı bu protestoda ilhan cavacvı bütün taraftarlar istifaya çağıracak

her gider biz kalırız

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #5 : 02 Şubat, 2008, 15:57 »

Ganalı Addo Gençler'de
Turkcell Süper Lig'de zor günler geçiren Gençlerbirliği, Ganalı oyuncu Daniel Addo ile 3,5 yıllığına anlaştı. Gana Premier Lig takımlarından Kessben'de transfer edilen Addo, stoper ve orta saha mevkilerinde görev yapıyor. 20 yaşındaki Ganalı futbolcu Gana Olimpik Milli Takımı'nda da forma giydi.

Ganalı Daniel Addo'nun bugün akşam Ankara'ya gelmesi bekleniyor.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #6 : 02 Şubat, 2008, 15:57 »

G.Birliği taraftarı ayaklandı
Bir grup Gençlerbirliği taraftarları, kulüpte son günlerde yaşanan olayları protesto etti. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri önüne gelen yaklaşık 20 kişilik taraftar grubu içinden Umut Kuruç isimli taraftar, ''Gençlerbirliği Bizimdir'' başlıklı bildiriyi okuyarak, başkan İlhan Cavcav ve diğer yetkililere tepki gösterdi.

Görevine son verilen teknik sorumlu Bülent Korkmaz'a destek veren taraftarlar, Cavcav'a istifa çağrısında bulunarak, ''Gençler bizimdir, bizim kalacak'', ''Cavcav bırak git artık'' ve ''Cavcav'a rağmen seviyoruz'' şeklinde sloganlar attı.

Taraftarlar okunan bildiri ve sloganların ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #7 : 06 Şubat, 2008, 00:46 »

Gençlerbirliği, transfer döneminin son gününde boş durmadı. Ganalı bir oyuncuyu renklerine katmayı başardı...

Gençlerbirliği Kulübü, Ganalı futbolcu Daniel Addo ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisileri'nde düzenlenen imza töreninde yönetim kururlu üyesi Kadir Aksoy da hazır bulunurken, Ganalı futbolcu Addo, bir yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Aksoy, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Gana'da bir ay süreyle bulunan arkadaşlarımız Daniel'i yakından izledi. Biz de burada görsel olarak izledik. Orta saha ve ön libero oynuyor. Kulübümüze ve futbolumuza çok katkısı olacağına inanıyorum" dedi.

Gana Kessben takımdan gelen ve 23 Yaş Altı Milli Takımı'nda 20 kez forma giyen Addo, Gençlerbirliği ve Türkiye hakkında bilgileri Appiah ve Draman'dan aldığını belirtti. Addo, "Türkiye'de yabancılara çok iyi davranıldığı ve tesislerin Avrupai olduğunu öğrendim. Tercihimi yaparak buraya geldim. Türk Milli Takımı'nı oynadığı maçlardan izledim. Futbolun üst düzeyde olduğunu gördüm. Burada başarılı olup, Avrupa'ya gitmek istiyorum. Ben buraya hazır geldim" diye konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #8 : 13 Şubat, 2008, 19:19 »

"İlkelerim değişmedi"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Turkcell Süper Lig'de geride kalan tüm maçların final havasında geçeceğini vurgulayarak, ''Bunlardan biri de Vestel Manisaspor maçı. Rakibimiz ile oynayacağımız karşılaşma bizim için 6 puanlık bir maç'' dedi.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde haftalık basın toplantısını yapan ve Ankaragücü karşısında aldıkları galibiyetin önemine dikkati çeken Bakkal, ''Bu maç, taraftar, camia ve yönetim için çok önemliydi. Takım psikolojik olarak bir adım öne çıktı. Galibiyetle birlikte ligde iki basamak yukarı çıktık. Ancak her şey bitmedi, yeni başladık'' diye konuştu.

Deplasmanda Vestel Manisaspor karşısında da zor bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

''Bu maçı da kayıpsız geçerek rahata ermemiz gerekiyor. Takımın performansından ve çalışma arzusundan memnunum. Artık maç maç gidiyoruz. Önümüzdeki Vestel Manisaspor ve Konyaspor maçlarını kayıpsız geçmeliyiz. Herkes inanmaya ve iman etmeye başladı.''

-''İLKELERİM DEĞİŞMEDİ''-

Mesut Bakkal, daha önce benimsediği ilkelerden taviz vermeyeceğini ve bunu da Ankaragücü karşısında kurduğu takımla gösterdiğini belirterek, ''Benim ilkelerim aynı, kim iyiyse o oynayacak. Performans veren takımda görev alacak'' dedi.

Mehmet Çakır'ın sakatlığı nedeniyle Ferhat'a ilk 11'de yer verdiğini hatırlatan Bakkal, ''Mehmet Çakır'ın sakatlanması nedeniyle Ferhat'ı kazandık. O da maçta görevini yaptı. Bu da gösteriyor ki, ben kim performans veriyorsa onu takımda oynatıyorum'' diye konuştu.

-''KALEMİZ SAĞLAM''-

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, takıma yeni alınan Şilili kaleci Periç ile ilgili olarak sorulan bir soru üzerine de ''Şu anda Recep kusursuz oynuyor. Kupadaki Adana Demirspor ve ligdeki Ankaragücü maçlarında da iyi performansını sürdürdü. Kim performans veriyorsa o oynamaya devam edecek. Ancak Periç inanılmaz pozitif bir kaleci. Bu nedenle kalemiz sağlam'' diyerek sözlerini tamamladı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #9 : 14 Şubat, 2008, 02:22 »

gençlerin bulunduğu yer çok saçma takım bu halde olmamalı

cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #10 : 15 Şubat, 2008, 18:46 »

aynn öyle ama sezon sonu bizim düşmemizi isteyen en az 6 klübün yüzünü ben görcem başkanlarını görcem taraftarlarını görcem bu sezon sonu gençlerbirliği lig de ilk 8 de bitircek ve t.kupasında da final oynıcak bundan eminim demedi demeyin

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #11 : 26 Mart, 2008, 20:01 »

Bakkal, Burhan'ı kovdu!
Turkcell Süper Lig'de ''korkulu rüya'' görmeye devam eden Gençlerbirliği, deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana hafif koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı oyuncular daha sonra kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışma sırasında teknik direktör Bakkal, isteksiz davranan Burhan'ı antrenmandan kovdu. Burhan alt sahada koşu yaptıktan sonra çalışmayı bitirdi.

Sakatlığı bulunan Mehmet Çakır ise hafif koşunun ardından tesislerde tedavisini yaptırdı. Golcü oyuncunun Denizlispor karşısında forma giyebileceği bildirildi. Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenmanın son bölümünde Engin, Mehmet Nas ve Kahe'ye kaleci Ramazan'ın koruduğu kalede şut çalışması yaptırdı.

İdman sonrasında teknik heyet ve futbolcular yaklaşık 15-20 dakika süren bir toplantı yaptı. Toplantıda, Bakkal'ın, son gelinen noktada futbolculara bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Gençlerbirliği, karşılaşma için yarın Denizli'ye hareket edecek.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #12 : 31 Mart, 2008, 21:29 »

G.Birliği taraftarından protesto
Gençlerbirliği'nin Turkcell Süper Lig'de üstüste aldığı kötü sonuçlar ve Türkiye Kupası'nda istenilen hedefe ulaşılamamasının ardından, kulübün taraftar grubu Alkaralar yönetimi, teknik direktör Mesut Bakkal'ı ve futbolcuları protesto eden bir bildirge yayınladı. Bildirgenin, kulübün küme düşme potasında olmasından değil, Gençlerbirliği'nin kimliğinin zedelendiğini düşündükleri için yayınlandığını söyleyen taraftar grubu, olası bir küme düşme durumunda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapılacak bir yer değiştirmeye de kesinlikle karşı olduğunu belirtti.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #13 : 13 Mayıs, 2008, 20:06 »

G.Birliği Bakkal ile yeniden...
Gençlerbirliği, teknik direktör Mesut Bakkal ile yeniden anlaştı.

Bakkal, bugün ilk olarak kulüp başkanı İlhan Cavcav, daha sonra da genel menajer Cem Onuk ile görüştü. Her iki görüşme sonrasında, sadece ücret konusunda küçük bir pürüz olduğu öğrenildi. Her iki taraf da ücretin sorun olmayacağını ifade ederken, yarın büyük bir ihtimalle Bakkal ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Öte yandan, kırmızı-siyahlılarda, genel menajer Cem Onuk, sözleşmesi sona eren Erhan ile hiçbir şekilde transfer görüşmesi yapmayacaklarını ve bu oyuncuyla yollarını ayıracaklarını ifade etti. Onuk ayrıca, mevcut takımdaki 2-3 oyuncuyla daha transferde görüşmeme kararını aldıklarını vurgularken, futbolcuların isimlerini açıklamadı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #14 : 20 Mayıs, 2008, 23:46 »

G.Birliği'ne Avustralyalı golcü!
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Avusturalya'nın Adelaide United takımından forma giyen milli golcü Bruce Djite ile anlaşmaya vardı.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, uzun süredir Bruce Djite'nin peşinde olan Gençlerbirliği transferde mutlu sona ulaştı. Kırmızı-siyahlı ekibin 21 yaşındaki genç golcü ile ön sözleşme imzaladığı öğrenildi. 1 kez Avusturalya milli takım forması giyen Bruce Djite'nin iki gün içinde Türkiye'ye geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği ifade edildi. Sağlık kontrolünde bir problem çıkmazsa genç golcü ile resmi sözleşmenin imzalanacağı kaydedildi.

Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği'nden Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.2 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu