Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
21 Kasım, 2008, 15:49
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği'nden Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Gençlerbirliği'nden Haberler  (Okunma Sayısı 2166 defa)
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 17

« Yanıtla #15 : 21 Mayıs, 2008, 00:03 »

gelip geçici olmasında
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gençlerbirliği'nden Haberler
21 Kasım, 2008, 15:49

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #16 : 22 Mayıs, 2008, 19:17 »

G.Birliği'nde kombine satışı!
Gençlerbirliği'nde 2008-2009 sezonu kombine biletler, 50 YTL'den, 1 Haziran'dan itibaren satışa çıkarılıyor.

Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda sadece maraton kombine bileti satacaklarını belirterek, ''2008-2009 sezonunda sadece maraton kombinesi satılmasına karar verildi. Yeni sezonda kombine satışında hedefimizi 5 bin adet olarak belirledik. Bu doğrultuda maraton kombine satış bedeli 50 YTL olarak belirlendi. Kombine satışlarımız 1 Haziran 2008 tarihinden itibaren başlayacak'' dedi.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #17 : 25 Mayıs, 2008, 21:22 »

Isaac FC Terek ile anlaştı gibi...
Gençlerbirliği'nde, 4 yıldır forma giyen Nijerya'lı forvet oyuncusu Isaac'in Rusya'nın FC Terek takımıyla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Isaac'e Rus ekibinin 500 bin dolar teklif ettiği, büyük oranda anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

Öte yandan, Diyarbakırspor'lu Murat Onur'u renklerine katmak isteyen başkentin kırmızı-siyahlı ekibi'nin, bu futbolcunun Konyaspor ile anlaşması üzerine, Konyaspor'un defans oyuncusu Kaue Da Silva'ya yöneldiği belirtildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #18 : 26 Mayıs, 2008, 00:29 »

Isaac  aslında iyi futbolcuydu gitmesi yerine iyi biri gelirse eyvallahta gereksiz transfer yapılıcaksa saçmalık yani

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #19 : 30 Mayıs, 2008, 13:04 »

Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, bu sezon içerden hançerlendiklerini belirterek, "Fener'e yenildiğimizde soyunma odasında 'Gelsin paralar' diye göbek atan futbolcular vardı" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, takımın geçen sezon yaşadığı sıkıntılarda, kendilerinin yanı sıra futbolcuların da payı olduğunu belirterek, "Tabiri caiz ise geçen sene içten vurulduk" dedi.

Kulübün sona eren sezondaki durumunun başkan, kendisi ve Gençlerbirliği yönetimine yakışmadığını vurgulayan Onuk, "Bu tür hatalar zinciri bizlere yakışmadı. Şimdi böyle bir şey sözkonusu değil. Zaten kadro olarak yeterli bir kadroya sahibiz. Maalesef Isaac ve buna benzer birkaç oyuncu ki bunların bazılarını bıraktık zaten. Tuna'yı hariç tutuyorum. Birkaç oyuncu kendini bu kulübün oyuncusu olarak görmedi. İçinde bulunduğumuz konumda bundan kaynaklanıyor. Tabiri caiz ise geçen sene içten vurulduk. Bazı futbolcuların üstün çabası, bazılarının da işi neme lazımcılığı" diye konuştu.

"YENİLDİĞİMİZ MAÇTAN SONRA GÖBEK ATTILAR"
Sıkıntıda payı olan oyuncuların isimlerini vermek istemeyen Cem Onuk, sözlerine şöyle devam etti:"Giden arkadaşlardan Tuna'yı tenzih ederek söylüyorum. Bazı arkadaşlarım ben biliyorum ki maçtan 1-2 saat öncesinde para konuşuyorlardı. Kupa maçına gidiyorum. Sporcular tüm paralarının ödenmesini istiyor. Ligde kalma primlerinin ve diğer ücretlerinin. Futbolculara, 'ödemezsek maça çıkmayacak mısınız?' diye sordum. Düşünün, böyle bir topluluk var elimizde. Bu çok acı. Bunları kime anlatalım. Bunlar benim içimde bir yara. Kimse bilmiyor. Fenerbahçe maçında puan alıp ligde kalsaydım, başkanın söylediği 1 milyon YTL kümede kalma primi vardı. Ben rica edecektim ve Bursa'ya götürecektim. Ancak son iki maçı kaybetmemize rağmen kümede kaldık. Bunda kendi becerimiz az. Başka takımların başarısızlıkları, bizim kümede kalmamızı etkileyen faktörler arasındaydı."

Başkent ekibinin tecrübeli menajeri Onuk, Fenerbahçe maçı sonrasında soyunma odasında çok acı görüntülerle karşılaştığını anlatarak, "Mağlup olduğumuz Fenerbahçe maçı sonrasında soyunma odasında, 'paralar gelsin' diye göbek atan oyuncular vardı. Bu çok acıydı. Bu nedenle kadroyu geniş tutuyoruz ve bu tür arkadaşları takım içinden elimine ediyoruz. Sözleşmesi devam edenler içinde bu tür 1-2 tane oyuncu olabilir. Onlar da aynı davranışlarına devam ederlerse, bu takım içinden dışlanacaklar. Erhan ve Isaac gibi. Teknik kadronun konudan bilgisi var. Ekip olarak bu konuda hem fikiriz. Alacağımız kararlar hepimizin ortak kararlarıdır" değerlendirmesini yaptı.

"EĞER KÜME DÜŞSEYDİK..."
Turkcell Süper Lig'de geçen sezon Gençlerbirliği'nin küme düşmesi durumunda, ligin yeni ekibi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un fesh edilerek, takımın yerini alabileceği ortaya çıktı.

Genel menajer Cem Onuk, konuyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: ''O şartlar gerçekleşmiş olsaydı, OFTAŞ Spor'u Gençlebirliği olarak ligde oynatabilirdik. Önümüzde bir Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor örneği var. Bu örnekte olduğu gibi iki kulübün yönetim kurulları böyle bir tasarrufta bulunabilirdi. OFTAŞ ve Gençlerbirliği yönetim kurullarının bileceği konular bunlar. Ama olabilirdi. Kulüpte gerçekten böyle şeyler konuşulmadı. Çünkü düşmeyi aklımıza getirmedik.''

"ISAAC, KARA DÜŞÜNCELİ BİR ARKADAŞIMIZ"
Gençlerbirliği'ne geldiği günden bu yana sürekli sorun yaratan Nijeryalı Isaac konusunda çarpıcı açıklamalar yapan Cem Onuk, "Isaac'i sezon başı sofradan kaldırmıştım, keşke döndürmeseydim" dedi.

Isaac'in kendi kendine sorun olduğunu ifade eden genel menajer Onuk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz Isaac'e yapılabilecek tüm iyi niyetleri ve jestleri yaptık. Hiçbir isteğini geri çevirmedik. Kendisi biraz kara düşünceli bir arkadaşımız. O maalesef burayı benimsemedi. En son giderken söylediği 'Gençlerbirliği Kulübü'nün bütün tesislerini verseniz dahi ben artık burada olmam' söylemi beni çok üzdü. Bunu söylemek benim için üzüntü verici. Bu oyuncuyu oynatmışız, hata etmişiz. Sezon başı bunu sofradan kaldırmıştım, keşke döndürmeseydim. Ama bazen hocaları geçemiyorum."

"ISAAC'IN TRANSFERİ FIFA'YA GİDECEK"
Isaac'in sözleşmeli oyuncuları olduğunu savunan Onuk, "Isaac kendine göre sözleşmesinin bittiğini söylüyor. Bizimle yapmış olduğu 4 yıllık bir protokol var. Bu protokol da geçerli olan bir protokol. Tavır ve davranışları nedeniyle biz Isaac'ı yok olarak kabul ediyoruz. Konu FIFA'ya gideceği için biz gerekli önlemimizi aldık. Ödediğimiz fazla paralar var. 2008-2009 sezonu için de bizden para aldı. Makbuzlar da elimizde. Biz çok rahatız bu konuda. Ona karşı hiçbir vecibemizi yerine getirmeme gibi bir durum yok. Paralar da hep gününde ödenmiştir. Bu yıl için kendisine avans bile verdik. Isaac bu kafayla gelse bile takımımıza faydalı olamaz. Isaac bizim iznimiz olmadan hiçbir yere transfer olamaz. Bize göre bizim iznimizi almak zorunda" ifadelerini kullandı.

YABANCI MENAJERLERDE SIKINTI VAR
Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, transferlerde yerli menajerlerle bir sıkıntı yaşamadıklarını, ancak yabancılarda büyük sorunlarla karşılaştıklarını söyledi.

Menajer için önemli olanın, oyuncusunun fazla para kazanması olduğunu dile getiren Onuk, "Oyuncunun gittiği yer önemli değil. Menajerler oyuncusuna fazla para kazandırmak adına f1utbolcunun geleceği ile ilgili tasarrufta bulunmuyorlar. Futbolcuya ne kadar fazla paraya imza attırırlarsa, komisyonu da o derece artacak. Birçok menajer biliyorum, hem kulüpten, hem de futbolcudan para alıyor. İnanılmaz rakamlar" dedi.

"YERLİ MENAJERLERLE SIKINTI YAŞAMADIK"
"Yerli menajerlerle çok sıkıntı yaşamadık" diyen Cem Onuk, "Yabancılarla 3 yıllık anlaşma yapılmışsa, o bedelin üzerinden ücret istiyorlar. Yurt içindeki transferlerde o kadar menajerlik ücreti ödemiyoruz. Birbirimize ihtiyacımız olduğu için bir şekilde anlaşıyoruz. Türk menajerlerde çok büyük bir zorluk çekmiyoruz. Çünkü paralarını hemen ödüyoruz" diye konuştu.

Cem Onuk, menajerlerin elinde bulunan oyuncu portföyünün önemine dikkati çekerek, "Büyük oyuncuları elinde bulunduranlar tabii burnundan kıl aldırmıyor. Onlar toplam bedelin yüzde 10'nunu istiyor sizden. Bundan da asla geri atmıyorlar. Bu tip menajerler biraz tok olan menajerler. Hiçbir zaman taviz vermiyorlar. Baştan da tavırlarını koyuyorlar" değerlendirmesini yaptı.

Ülkenin bu ekonomik durgunluğunda fiyatların bu kadar yüksek olacağını tahmin etmediğini vurgulayan Onuk, sözlerini şöyle tamamladı: "Bank Asya 1. Lig'de bile fiyatlar, Turkcell Süper Lig'e eşdeğer bir durumda. Bizden istediği fiyatı alamayan oyuncu o ücreti 1. Lig'de alabiliyor. Bunu da şaşkınlık içerisinde izliyorum. İnsanların hiçbir zaman kulüplerin geleceğini ipotek altına almaya cesaret etmemeleri gerekiyor. Bana göre ikinci ligdeki takımlar geleceklerini ipotek altına alıyorlar. Sonra da 1. lig ve 2 lig de kulüpler futbolcularının sözleşmelerini fesih ediyorlar. Piyasanın durgunluğunu çok normal karşılıyorum. Çünkü kulüplerin kasalarında hazır paraları yok. Futbolcular bir de paralarını peşin istiyorlar. Menajerlere ödenen yüksek ücretler var. Menajerler de artık futbolculara yakın para kazanmak istiyorlar. Türkiye buna sistem olarak alışık değil. Bu nedenle zorluklar yaşıyoruz."

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #20 : 13 Haziran, 2008, 18:54 »

Gençlerbirliği, PAF takımında oynayan 12 futbolcusunu, teknik ekiple birlikte TFF 3. Lig ekiplerinden Kastamonuspor'a verdi. Gençlerbirliği Avenue'de düzenlenen ve Kastamonuspor Asbaşkanı Hakan Başesgioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde, PAF ligini 3. sırada tamamlayan Gençlerbirliği PAF takımını teknik direktörü Avni Okumuş ve Ankara'da bulunan 9 futbolcu kendilerini 1 yıllığına kiralık olarak Kastamonusporlu yapana sözleşmeyi imzaladı. Kastamonuspor'un toplam 12 futbolcu transferi için Gençlerbirliği ile kesin olarak anlaştığı belirtilirken, ilerleyen günlerde bu sayının artabileceği ifade edildi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun oğlu olan ve Kastamonuspor'da asbaşkanlık görevinin yanı sıra futbol şubesi sorumluluğunu da yapan Hakan Başesgioğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği takviyeli kadrolarıyla ilk hedeflerinin TFF 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirterek, "Göreve gelmemizden hemen sonra Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan bize yardımcı olmasını istedik. Kendisi bizi kırmadı ve PAF takımından oyuncuları teknik ekibiyle vermeyi kabul etti. Bizim hedefimiz geleceğin Kastamonuspor'unu kurmak. Kastamonu'da halkımızın büyük bir özlemi ve beklentisi var. İlk olarak 2. Lig özlemini dindirmek istiyoruz. İlerleyen yıllarda ise Süper Lig'de mücadele edecek bir Kastamonuspor oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Kastamonuspor'un yeni teknik direktörü Avni Okumuş ise bu takımla bugüne kadar serekli başarılı olduklarını hatırlatarak, Kastamonuspor'da da başarılı olacaklarına inandığını ve kimseyi utandırmayacaklarını söyledi.

Daha sonra imza töreni için Ankara'da bulunan Volkan Kurt, Ahmet Güner, Metin Ozan Demirelli, Selahattin Yaman, Uygar Rıza Arslan, Aykut Çeviker, Emrah Özkan ve Semih Şahin resmi sözleşmeye imza attı. Ankara'da bulunmayan Halil Çağrı Tekin, Uğur Keskin ve Mevlüt Gümüştoka'nın ise ilerleyen günlerde sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

Antis
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #21 : 14 Temmuz, 2008, 20:59 »

G.BİRLİĞİ: 4
DENİZLİSPOR: 0

SAHA: Sirene Davras
HAKEMLER: Ömer Faruk Bakır, Alper Oran, Hilmi Karasoy (Burdur)
G.BİRLİĞİ: Periç- Erkan (Dk.46 Emre), İlhan, El Saka (Dk.46 Traore), Ergün (Dk.46 Hakan), Burhan, Mehmet Nas (Dk.46 Yasir), Kerem, Engin (Dk.46 Bilal), Kahe (Dk.61 Mustafa Pektemek), Djite
DENİZLİSPOR: Cenk- Hasan Ali, Burak, İsmail Konuk İbrahim, Musa (Dk.46 Engin), Süleyman (Dk.82 Muhammet), Emin (Dk.58 Ersin), Murat (Dk.65 Güray), İsmail Baydil, Muhittin (Dk.65 Fatih)
GOLLER: Djite Dk.32, Bilal Dk.64, Mustafa Pektemek Dk.70, Djite Dk.74

Birinci etap kamp dönemini Davras’ta tamamlayan ekibimiz, Davras Cup’ta ikinci mücadelesini Denizlispor karşısında verdi ve sahadan farklı galibiyetle ayrıldı: 4-0.
Maçın her iki yarısında da etkili olan takımımız ilk golünü 32. dakikada buldu. Burhan’ın ortasını iyi takip eden Djite kafa vuruşuyla skoru 1-0 yaptı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan takımımız 64. dakikada Djite’nin pasında Bilal’in yerden vuruşuyla 2-0 öne geçti. 70. dakikada Mustafa Pektemek, Kerem’in kaleciden dönen topunu ağlarla buluşturdu: 3-0. Karşılaşmanın 74. dakikasında Djite skoru belirleyen golü ağlara gönderdi: 4-0.

Kaynak / Gençlerbirliği.org.tr

Antis
PAF Takimi
*

« Yanıtla #22 : 14 Temmuz, 2008, 21:00 »

2008-2009 futbol sezonu maraton kombineleri satışa çıkmıştır.
17 lig maçında geçerli olcak maraton kombineleri bu yıl çok ucuz.
KDV li fiyatı 59 lira olan kombineleri kredi kartıyla da alabilirsiniz.
kombineler:beştepe Gençlerbirliği tesislerinde satılmaktadır.haydigencler.com

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #23 : 14 Temmuz, 2008, 23:18 »

G.Birliği gol yağdırdı: 4-0
Gençlerbirliği'nin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü, Isparta Davraz kampı sona erdi. Kırmızı-siyahlılar, Davraz'daki birinci etap kamp dönemini tamamlarken, Davraz Cup'ta Denizlispor ile yaptığı maçı da 4-0 kazandı.

Gençlerbirliği'nin gollerini Djite (2), Bilal ve Mustafa Pektemek attı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #24 : 03 Ağustos, 2008, 12:16 »

G.Birliği'nde -yabancı- goller!
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde yeni sezonda goller yabancı futbolculardan sorulacak. Geçtiğimiz sezon özellikle gol yollarında büyük problem yaşayan ve son haftalarda kümede kalmayı başaran Gençlerbirliği, yeni sezonda işi sıkı tutuyor.

Yeni sezon öncesinde Brezilyalı Kahe dışında forvet hattını tamamen yenileyen başkent temsilcisi 2 yabancı golcü transferi yaparak, hücum bölgesindeki yabancı oyuncu sayısını 3'e çıkardı. Geçtiğimiz sezon Kahe ile birlikte ileri uçta görev yapan Mehmet Çakır, Okan Öztürk ve Isaac Promise takımdan ayrılırken, Avustralyalı Bruce Djite, Arnavut Xheyahir Sukaj, Sakaryaspor'dan Mustafa Pektemek ve Orduspor'da kiralık olarak forma giyen Ümit Tütünci, yeni sezonda Gençlerbirliği'ne taze gol ayakları olarak geldi. Böylelikle Gençlerbirliği'nin 5 hücum oyuncusundan 3'ü yabancı uyruklu olmuş oldu. Yaşanan bu değişikliği geçtiğimiz sezon ligde toplam 44 gol atan başkent temsilcisine ne şekilde yansıyacağı ise merak konusu.

Mesut Bakkal'ın yeni sezonda bu 5 isimden Kahe ve Djite'ye öncelikli olarak ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezonun özellikle son haftalarında oldukça etkili bir performans ortaya koyan Kahe ve sezon öncesi hazırlıklarında başarılı bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki Avustralyalı golcü Djite'nin teknik direktör Mesut Bakkal'ın ilk opsiyonları olması bekleniyor.

Öte yandan Sakaryaspor'dan alınan 20 yaşındaki Mustafa Pektemek de hazırlık maçlarında gösterdiği performans ve attığı gollerle ilk 11'e göz kırpıyor. Mesut Bakkal'ın genç golcüye zaman zaman ilk 11'de şans vermesinin sürpriz olmayacağı konuşuluyor. Arnavutluk'un Vllaznia takımından transfer edilen 21 yaşındaki ümit mili golcü Sukaj ise gelecek vaat eden ve uzun lig maratonunda fayda sağlanması beklenen bir isim olarak görülüyor. Daha önce Gençlerbirliği Oftaşspor'da forma giyen ve geçtiğimiz sezonu Orduspor'da kiralık olarak geçirip kulübe geri dönen Ümit Tütünci ise mevcut golcülere iyi bir alternatif olarak gösteriliyor.

wawes
Defans
**

« Yanıtla #25 : 06 Ağustos, 2008, 22:37 »

Gençlerbirliği gol bulamadı: 0-0
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Orduspor ile oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde yapılan karşılaşmada, topa daha çok sahip olan ve üstünlük sağlayan ekip Gençlerbirliği olmasına rağmen, kırmızı-siyahlı takım istediği golü bir türlü bulamadı.

Başkent ekibi sahaya, Periç, Emre, El Saka, Traore, İlhan, Ergün, Mehmet Naz, Kerem, Burhan, Djite ve Mustafa ilk 11'iyle çıktı.

utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #26 : 13 Ağustos, 2008, 18:35 »

Engin Baytar'a af çıktı!
Gençlerbirliği'nde disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan ve 100 bin YTL para cezası verilen Engin Baytar, bugün tüm camiadan özür dileyince, kulüp tarafından affedildi.
Tesislerde, kulüp genel menajeri Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal ile bugün görüşen genç oyuncu, başta başkan İlhan Cavcav olmak üzere tüm camiadan özür dilediğini söyledi.

Son gelişmeler sonrasında kulübünün kendisine sahip çıktığını ifade eden Engin, ''Kulübüm bana kucak açtı. Çok pişmanım. Tüm camiadan özür diliyorum. Tüm yaşananlardan ders aldım. Bundan sonra herkes bambaşka bir Engin görecek. Bana yapılanlardan sonra benim de bunlara karşılık vermem lazımdı. Ben de kendime yakışanı yaptım ve bana sahip çıkan herkesten özür diledim'' diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal da görüşme sonrasında genç futbolcuya nasihat ederek bulunarak, ''Bu sana verilen son şans. Bunu iyi değerlendir ve kendini ispatla. Sana güvenenleri mahcup etme'' dedi.

Engin Baytar'ın girişiminden sonra genç oyuncunun takımla birlikte idmanlara çıkacağı, ancak 100 bin YTL'lik para cezasının ise affedilmediği bildirildi.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #27 : 13 Ağustos, 2008, 18:35 »

G.Birliği'nde "2004 ruhu" dönüyor
Gençlerbirliği'nin kaptanlarından Abdelzaher El Saka, 2004 yılında UEFA Kupası'nda 4. tura kadar yükselen Gençlerbirliği'nin geri gelmeye başladığını söyledi.

İHA'ya açıklamalarda bulunan El Saka, genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını ve yakında başarılı günlere geri döneceklerini ifade etti. Yeni sezon çalışmalarının çok iyi gittiğini belirten Mısırlı savunma oyuncusu, "Bu sezon farklı bir takımız. Takımda çok sayıda yetenekli futbolcu var. Takım olarak çok iyi gidiyoruz. Bu sezon, ligde geçen sezondan daha iyi işler yapacağız. Önemli olan lige iyi başlamak" dedi.

34 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, özellikle takımdaki genç oyunculardan Bilal Çubukçu, Seçkin Getbay ile Mustafa Pektemek'i çok beğendiğini ve bu futbolcuların gelecekte çok iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi. Gençlerbirliği'nin 2003-2004 sezonunda sırasıyla Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eleyerek 4. tura yükseldiği UEFA Kupası kadrosunda yer alan El Saka, o dönemde takımda bulunan ruhu geri gelmeye başladığını kaydetti. El Saka, o dönemden tek farklarının tecrübe eksikliği olduğunun altını çizerek, "O sezon bütün futbolcular tek bir hedefe kitlenmişti ve çok başarılı olmuştuk. Bu sezon oluşturulan takım bana o dönemdeki takımı hatırlatıyor. O dönemde takımda çok kaliteli futbolcular vardı. Şimdi ise yetenekli oyuncularımız var. Bu oyuncular tecrübe kazandıkça 2004 yılında yakaladığımız başarılara benzer başarılar yakında bizi bekliyor" diye konuştu.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #28 : 20 Ağustos, 2008, 11:18 »

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, mücadelenin Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.

Kulübün resmi internet sitesindeki habere göre, ''Ankara 19 Mayıs Stadı'nın değiştirilen zemininin yetişmeme ihtimali nedeniyle Kocaelispor maçını Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynamak için TFF'ye başvurduk'' denildi.

Bu arada, Gençlerbirliği, Kocaelispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına da başladı. İlk antrenmanda, TSYD Kupası'nda Ankaraspor ile oynanan maçta sakatlanan Kahe, Engin ve El Saka takımdan ayrı olarak çalıştı. Ümit Milli Takımı'na çağrılan Emre Balak ve Avustralya Milli Takımı'na davet edilen Djite ise çalışmada yer alamadı.

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« Yanıtla #29 : 26 Eylül, 2008, 01:29 »

G.Birliği'nde 3 eksik var
Fortis Türkiye Kupası maçında Alanyaspor'a 2-1 yenilerek elenen Gençlerbirliği, Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-siyahlı ekipte Alanyaspor maçında diz kapağında yırtık tespit edilen İlhan ve diz kapağında çatlak oluşan Yasir ile kart cezalısı Kerem, Ankaraspor karşısında forma giyemeyecek.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren çalışmaya İlhan ve Yasir katılmazken, Jite, Bilal, Mehmet Nas ve Hakan takımdan ayrı çalıştı. Düz koşuyla başlayan çalışma, yarı sahada çift kaleye gol vuruşu antrenmanıyla devam etti. Teknik direktör Bakkal özellikle kanat ortalarından kafa vuruşu çalıştırdığı futbolcularını Ankaraspor maçını kayıpsız kapatmak için sık sık uyardı.

Kulüp doktorları İlhan ile Yasir'in yarın yapılacak konsültasyon sonrasında 4 haftadan daha uzun bir süre sahalardan uzak kalabileceklerini söyledi.

25.09.2008
Kaynak : AA

Sayfa: 1 [2] 3 4 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği'nden Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.261 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu